Gott nytt år



Mitt nyårslöfte

Tänka mer på mig själv och hitta mig en riktig man som behandlar mig väl .

Vet ingenting längre :(


Klockan är snart halv fem och här sitter jag vaken , har vänt på dynget och det är fruktansvärt jobbigt om jag ska vara ärlig. Ryggen gör ont också gör det inte lättare att sova precis morr morr åter morr.


Jag har haft en massa tankar och funderingar denna vecka, förvirrad och vet inte alls vad jag vill längre Fan fan fan fan fan

hmhm

Att vakna upp med både huvudvärk och smärta i halsen är då inget roligt. Blir att vila hela dagen då jag känner att jag behöver det. Ibland kan såna dagar vara helt okej när man inte har några planer alls :-)


I morgon blir det middag hemma hos viktoria, och vet ni jag ska inte dricka känner ingen lust för att festa loss.


Där har ni bruden=)

suck

Fem dagar sen jag skrev här ursäkta men har inte haft orken eller tiden.
Mår inte så jävla bra heller om jag ska vara ärlig mycket som rör sig i min skalle
Känner mig förvirrad och allt är typ pest och pina i mitt liv för tillfället.

Men det är ett nytt år och jag tar nya tag ska i alla fall försöka

God jävla jul

Känner mig stressad, maten i magen och klapparna är öppnad
Känns för jävligt att stressa så här på julafton men jobbar nu ikväll
Sen hem och njuta av dom få timmarna som är kvar av julen
Sen sova upp vid 05.30 och gå på sitt pass vid 07.00 och jobba 8 timmar
Pengar pengar så får man tänka, det kommer sitta fint på mitt konto som sagt
Sen på söndag kväll blir det fest och jag ska bli full!

Tisdag

Varför händer hemska saker goda människor? inte för att jag önskar någon något hemskt men ni fattar nog vad jag menar. Tårarna är på väg så jag slutar nu att skriva och gör mig klar för ännu ett pass på jobbet


Emma skriver av sig

Blev lite fel och det har slutat med för lite sömn i natt, nu känner jag mig som en levane zombie med andra ord död.

Satt och tänkte på ex man har haft under livet, inte alla dock, nu låter det som om jag har haft väldigt många. Visst har haft en del men dock har jag bara tänkt på dom seriösa alltså dom som har hållt ett bra tag, ja ni fattar nog.


Varför blir man oftast ovän med sina ex efter att förhållandet har tagit slut? nu är det ju inte så alltid men många gånger har det ju varit så.


Fredrik som jag var tillsammans med i tre år och även var sambo med, idag är vi inte ovänner men inte vänner heller. Man kan nästan säga att vi idag inte känner varandra så där tråkigt på något sätt måste jag säga. Ja vi var ju trots allt ett par i tre år i sambos ett bra tag. Jag tror det hela beror på att det gick snett var att vi flyttade ihop alldeles för tidigt, det är ju ett stort steg det fick för snabbt, men så är det väl när man är totalt förälskad i någon eller?. Och visst var det jobbigt när jag valde att avsluta vårat förhållande men det ligger så mycket skit bakom allt, och jag var inte världens bästa i slutet av vårat förhållande. Och det var inte Fredrik heller vi var som katt och råtta i slutet hade nästan ihjäl varandra i våra bråk .

Adam som nog är den snällaste person jag någonsin har varit tillsammans med , han var för snäll det var det som var felet. Jag var en jävla fitta i slutet och han hade all rätt och be mig och dra åt helvete när jag gjorde slut för att jag hade träffat en annan. Jag anser att jag aldrig var otrogen mot Adam för killen jag träffade vi hade inte gått så långt alltså inte haft sex inte ens någon puss. Fast den killen och jag vart kära i varandra och han visste också att jag hade Adam då. Den killen och jag hade bara umgåtts väldigt mycket sen insåg vi att vi tyckte om varandra mer än vänner.


Robin Ja det är nog det förhållandet som har varit mer upp och ner än upp om ni fattar. Våra bråk kunde verkligen gå över styr mer behöver jag inte säga det är en sak mellan han och mig. Inte bara negativa saker om Robin för han visste hur man gjorde mig glad lika väl som han visste hur han skulle få mig ner till botten. Han hade en väldigt svartsjuk sida och det här med svartsjuka är något jag hatar och är rädd för. Jag är inte den svarsjuka typen  och har aldrig varit det heller så mycket. Alla är det ju mer eller mindre, personer som är sjukligt svartsjuka  som ska veta allt man gö,r bevakar en , anklagar en för otrohet osv sånt kan jag inte med. Det var så han var och när han visade sådana sidor blev det för mycket. Jag gjorde slut, några dagar  efter kom han med blommor och ja då föll jag såklart vi blev ett par igen och han lovade att inte vara så svarsjuk längre. Det gick bra första veckorna sen var vi tillbaka på samma spår. Efter jag gjorde slut en andra gång blev vi ovänner vi såg rött när vi såg varandra, men för två år sen valde vi att lägga ner det hela och bli vänner igen. Det känns bra för trots allt skit jag och Robin har varit med så var han en viktig person i mitt liv på den tiden.



drunk...

Det kan du ju se dig upp till himlen om!
Tölp jävel ,



Fy fan vad jag är tuff , förstår att du är svartsjuk vem skulle inte vara det liksom :)? haha.....
Nej bilden är inte ny, fast har ännu mera klass nu  .



längtar till lördag
Varför?!

den godisbiten kan ni ju suga på!

Blev utgång igår

Ja var ju inte planerat men blev en kväll tillsammans med Leffe & Dan
Vi avslutade kvällen med pizza, sen fick jag en röd lykta av Dan. 
Snälla och rara Leffe bjöd på pizza han tog till och med bort all lök för min skull
då får man plus poäng i mina ögon


Fick inte gå hem ensam från stan, så leffe följde mig mig

Bara för att jag har brist på mer ord blir det en massa bilder på mig själv
Eller inte en massa men några stycken i alla fall

fast detta var min jobbhelg så blev helgen underbar -v-
)

Lördag den 10 december tvåtusenelva

Säga vad man vill :-)

Ute är det mörkt och jag är inte sugen på att ge mig ut i den här kylan  sen. Fast jobbet kallar och då är man ju tvungen, får tänka positivt jag har ju ett jobb och gå till.



Tanken slog mig julen närmar sig , men jag kan i alla fall andas ut när det gäller julklappar för jag är färdig. En kollega kallade mig galen för att jag redan var färdig. Fast har dock en julklapp kvar kom jag på nu, även en present till mammas man Börje. Ja jag säger att det är mammas man låter ju bättre än (mammas gubbe) så det får helt enkelt bli mammas man:-) . Jag måste ge guld och diamanter till Börje som har gjort så mycket för mig han hjälpte mig och flytta , han lyssnar när jag är nere, hämtar mig och kör mig till mamma när jag saknar henne. Ja denna Börje har gjort mycket för mig och jag kommer nog aldig kunna tacka honom nog för allt. Får ge mamma en rad också, även hon har hjälpt mig massa i mina 24år på jorden, hon har både sett ljusa och mörka sidor av mig. Ja? alla har ju ljusa och mörka sidor, och när man som person kan erkänna sina brister då är man i mina ögon en stark och ärlig person :D.


Jobb till 15.45 idag, hoppas på en bra dag på jobbet, som jag för det mesta alltid har . Men sen finns det dagar precis som det finns för alla som känns lite så där halv jobbiga förstår ni? ja ja men jag hoppas på en bra dag så jag slipper vara trött som ett lik ikväll då jag faktiskt vill vara social och en människa, för hur kul är det att känna sig som ett lik? ja ni hör ju själva!

Förbannad!

Åhh bloggen krånglar och vill inte som jag vill alltid lika skoj. Kommer inte in på mina senaste kommentarer jag har fått så dessa kan inte läsa. Men det finns värre saker , ja jorden kan ju liksom gå under i morgon , ja världen är full med hemska saker och här sitter jag och är arg för att min blogg inte vill som jag vill.


För övrigt är det prima ballerina med mig :D

är nöjd med livet i största allmänhet och även stolt över mig själv
och att ha en sådan känsla gör livet mycket ljusare I LIKE IT!














Tänkt lösgodis

Man kan beskriva livet som lösgodis många gånger, förstår ni vad jag menar? .


  • Man har ett frittval och välja vilket godis man vill ha i sin påse
  • Det finns olika sorter, smakar och priser
  • Ibland lyckas man få med den där godisbiten man inte gillar!


    Visst är det ett jävla bra exempel :-) det tycker jag i alla fall!


    Annars? ja en helgen spenderar jag på jobbet (inte hela tiden) men det är min jobbhelg så att säga. Ska även hinna med en fika med Maria (om maria hinner) sen ska jag även hinna träffa leffe en stund också.
    Har dessutom en envis förkylning på gång känner jag , den vill inte bryta ut vilken är jävligt störande. På något sätt mår jag värre än när jag är förkyld hur kul är det och vakna och det känns som att man har knivar i hela halsen (inte alls skoj inte skoj för fem öre)





    .


  •  



yeha ;) har alltid älskat låten!

...




:-)




Äta , äta liten kaka!

Svar på tal





Till Stephani !


Nej jag känner inte max helt och hållet men gör du det? skulle inte tro det. Och max känner inte mig men han väljer ändå att sprida falska rykten om mig.  Så hur har du mage och säga att jag gör fel som skriver detta på bloggen. Jag står för att jag tycker vilket max aldrig har gjort och aldrig kommer göra.

Och han du kallar underbar har även snackat illa om dig men du kanske tycker det är okej? ja vad vet jag jag vet inte ens vem du är bruden. Har bara hört det max har sagt om dig, men jag tänker inte sjunka till en nivå och säga vad han har sagt. Och jag lovar du kommer ju aldrig få ett ärligt svar från honom. 


Jag kan gissa att orsaken till att han snackar skit om mig är för att jag dissade honom för mr N. Och då går han som du kallar underbar och säger att jag är en jobbig brud som förföljer honom ;-) haha ja mycket har man hört men detta tar nog alla priser. Max kunde inte ta att han blev dissad, och när max såg vem N var så kommenterade max hans utseende är man underbar då? när man gör narr av någon annan, nej i mina ögon är man en liten människa med väldigt liten självkänsla. Vilket jag nser max har när han säger att personer är fula, äckliga osv. Han är i mina ögon en person med väldigt liten självkänsla som tror han är så jävla snygg, och när han väl blir dissad blir han förbannat och sprider falska rykten.

Ps : Är man underbar när man snackar skit om sin bästa vän och säger att personen är ful och otrogen mot sin flickvän. Max vet inte var ärlighet är och han kommer nog aldrig stå för allt skit han har gjort mot andra människor. Och du är ju bra dum och umgås med honom efter all smörja han har sagt om dig! Dessutom har han hotat en annan tjej att säga allt hon har sagt i förtroende till honom, han bevisar bara vilken liten människa han är, och att han är 24 år kan man inte tro, han borde gå tillbaka till sandlådan om du frågar mig och andra!


Spring nu till max och berätta detta fort fort ;) skynda dig och tala om vilken nolla jag är ;)
bryr jag mig? nej det är bara roligt, för jag vet ju att jag kan gå med huvudet högt ;)

Nu ska jag njuta av mitt liv med ärliga och fina människor.
Tänker inte slösa mer tid när det gäller detta :)

IDIOT

Nu är jag riktigt arg, på en person jag både trodde var en bra vän och en ärlig person
Jag har förlåtit honom en gång då han snackade skit för jag anser att man alltid ska få en andra chans. Men han valde att göra det igen jag tänker nu gå ut med namn för det tycker jag han är värd. Han heter MAX och gillar och utnyttja allt han kan komma åt. Och blir han påkommen eller dissad väljer han att snacka skit. Han svarade på ett sms jag skrev att jag inte känner honom, men känner han alla han väljer och snacka skit om? nej skulle inte tro det. Självklart han han snackat skit om mig till en person sedan la han skulden på henne och sa att det var hon som snackade skit om mig. Hur jävla pantad får man bli? att han har mage att skylla på andra när han är boven i det hela?!. I mina ögon är max en patetisk nolla som inte kan ta att han blir dissad tycker nästan lite synd om honom.
Jag tror att orsaken till att han valde att snacka skit om mig var att jag dissade honom störda jävla idiot

Röv!

Saknar ihjäl mig efter Maria
Fast funderar på att sluta sakna henne, hon la ut en ful bild på mig på fb.
Fast det var väl hennes hämnd för alla gånger jag har lagt ut en bild på henne som hon inte gillar!




Idag vart det sjukhuset för att ta bort ett födelsemärke trodde jag! Nä dom ska skicka mig vidare och låta en ännu bättre doktor göra det. Sen vart det även ett besök på stensövårdcentral där en snäll sköterska stack mig med en nål, då var hon dock inte lika snäll längre :'/.



Man kan umgås med killar utan att ligga med dom, vilken värld lever du i egentligen?
jävla tölp.


inte för att vara sån då men den som får en kyss av mig ska vara stolt, jag är både tuff och söt

Mjauuu

Har tagit på mig mina mysiga tofflor och slagit mig ner i soffan. Det börjar bli riktigt kallt ute nu men än har ingen snö kommit och det är jag glad över. snön kan komma på julafton och försvinna dagen efter ;)


Blickar framåt

Dags att blicka framåt och lyssna på mia och marias ord!
men lättare sagt än gjort när jag inte riktigt kan glömma dig!
Det är därför jag för tillfället avskyr mig själv. och nej jag hatar inte dig. Det är ett starkt ord det finns igen jag hatar. Men jag vill ändå säga att du gjorde mig sjukt förvirrad och sårad men livet går vidare

-..-

Tankarna spelar ett spratt med mig dessutom är jag sjukt seg i huvudet
Alldeles för full blev jag igår slutade med att jag spydde, tack till Leffe som hjälpte mig när jag mådde apa.

you re gonne be sorry

Hur kan det finnas ett slut när det inte fanns en början?.
Hela ditt beteende var inte speciellt snyggt, du kunde ha gjort det bättre.
Kosta idag och sen utgång med min fina Mia. Ska köpa de sista klapparna för detta året och sen kommer jag nog hitta något till mig själv också. Utgång ikväll som sagt ;) åh ska bli skoj ingen ska få sabba mitt humör idag.
Ärlighet är bra och ärlighet är inte när man säger en sak till mig och en annan sak till någon annan!

!!!!!!!!!!!!!!!!

Näe om man skulle gräva ner sig i en skog någon stanns!

lite tankar

Vi har alla bra och dåliga dagar

Dåliga dagar då  livet känns mörkt och trist
Bra dagar då allt flyter på och man tror på sig själv!

Jag har en trygghet jag har ett jobb och gå till, har jätte bra kollegor det har jag tyckt sen dag 1 då jag började jobba på mitt arbete. Jag började som timvikarie sommaren 2009 och är kvar skillnaden nu är att jag är utbildad har en egen rad på schemat alltså fasta arbetstider och det bästa av allt är att jag har rätt till betald semester .

För övrigt är det mycket tankar som snurrar i mitt huvud, vill inte gå in på det för mycket då det handlar om mitt privatliv. Det enda jag vill just nu är att få ett rakt och ärligt svar. För jag anser att jag direkt inte har fått det. Det kanske är jag som är otroligt trög , eller så är det du som förklarar dåligt. Ja jag vet inte det enda ja känner är frustration djup & jobbig frustration


RSS 2.0