"Jag föddes skrikande men har efter hand lugnat mig."



Fan, fan , fan

Allvarligt talat jag blir rädd för mig själv jag är som en levande bomb som exploderar när som helst. Jag har hemska tankar som jag inte vill dela med mig till någon. Det är så lätt att skriva att man ska skärpa till sig och må bra, ja det är så lätt att skriva men så jävla svårt att följa. Jag ska erkänna att när jag kom hem från mamma har jag förlorat många tårar. Ja för tro det eller ej men jag kan gråta, men det är inget jag pratar högt om. Jag vet att jag inte är smart när jag tar alkoholen till hjälp för att bli glad det är det värsta man kan göra. Och jag är trött på att hoppas att inte mina monster besöker mig ännu en natt. Och klockan är mycket och jag borde ha gått och lagt mig för länge sen, men ska jag vara ärlig så vågar jag inte gå och lägga mig, finns två orsaker, för det första är jag rädd att jag bara kommer ligga där och tänka tankar som jag inte vill tänka, och den andra orsaken är att jag är rädd för att drömma hemska saker, och vakna upp med hjärtat i halsen så nej tack . Men nu är jag trött så nu ska jag allt gå och lägga mig . Men sitter fast här vid datorn och den underbara musiken, utan musik hade jag nog gått under för ett x antal år sen. Ni kallar mig galen, jag kallar er tråkiga!!!!!!!





Och jag ska jobba ett långt pass i morgon från 08.15 till 18.00 jag vet att det kommer gå bra och jag hoppas de kommer gå fort också. Så att jag sedan kan gå hem och läsa min nya bok för då kopplar jag av som mest. En bra bok får mig att komma in i en egen värld .

Det finns saker jag saknar, men jag vet att i slutet förstör jag allt, på grund av min rädsla. Jag borde lära mig att alla faktiskt inte vill mig illa.




En man som ser världen på samma sätt när han är 50 år som när han var 20 år har slösat bort 30 år av sitt liv.

En del människor får mig att skratta högt, fast jag visste att du skulle springa tillbaka med benen på ryggen. Det måste dessutom kännas jävligt när jag knuffar bort dig


Har turen att vara ledig idag med, känner mig inte så pigg idag :( sov inte så bra i natt. Och så ringde jobbet tidigt och frågade om jag kunde hoppa in och jobba idag. Men jag är ledig idag och har en hel del att göra så jag sa att jag inte kunde. Jag känner verkligen att dom dagar jag är ledig vill jag också vara ledig och njuta. För i morgon har jag ett pass 08.15-18.00 och då vill jag vara pigg och kry som sagt. Är fortfarande hos mamma, men ska åka hem i kväll. Min rygg gör ännu ondare idag, kanske ska man ringa doktorn och kolla upp det? jag får se jag väntar i några dagar och blir det värre blir det ett besök på sjukhuset men jag hoppas inte att det går så långt .




skit på dig


sitter uppe lite extra länge idag för jag har turen att vara ledig i morgon med. Idag har jag bara kollat på massa filmer. Sen ville mamma spela upp ett band när jag var liten och sjöng det var väl inte lika roligt men gud vad jag sjöng gulligt. Och ja nu sitter jag i alla fall här i mammas soffa och jag börjar känna mig rätt så trött, men jag vill icke sova jag vill vara vaken hela natten, man får ju passa på när man är ledig.

Jobbar denna helgen,

 finns ingeting som gör mig glad
INGETING FÖR HELVETE

 

 


fuck off

Idag hatar jag mitt hår

Ja jag hatar faktiskt allt idag

Fast det enda som är bra är att man är ledig idag och i morgon Hurra för det


Ledig

Idag är man ledig, ritkigt skönt

Kunde dock inte sova igår ^^

Ovanligt när man heter Emma Ottosson

 

Ätit frukost med älskade mamma hon är bäst

 

 

Tack fina Mia för dom fina orden, jag saknar dig med massor.

Ringer dig ikväll om du är hemma.

Vill att du ska må bra

 

 


Jösses

Tror fan inte det är sant :O
Blir helt förvirrad , helt galet!!!!

och hör sen

Lyckades ta sönder min altandörr idag, men lika fort fixade jag till den. Dock får jag nog ringa vaktmästaren så han får komma och kolla på den. Fick lite panik när den gick i två delar eller hur man ska säga, men jag hade en Skruvmejsel så fick till det ;) vilken kvinna jag är. Men jag tror den inte håller så länge , så i morgon får jag ringa vaktmästaren. sitter nu och dricker kaffe, och vid 15.00 går jag på mitt pass på jobbet, hoppas kvällen går fort. För sen är jag ledig torsdag och fredag så HÄRLIGT och skönt det ska bli. Ska hem till mamma och bara ta det så där lugnt för det behöver jag. För jag jobbar ännu en helg lördag 8.15-18.00 och sen 15.00-20.30 låt helgen gå snabbt. Nästa helg vecka 31 då är jag ledig :D wieeoo vad ska man hitta på? något vill jag fan göra i alla fall.



När jag har gått av mitt pass blir det en snabb runda hem och byta om, sen åker jag till mamma<3
När jag kommer dit ska vi dricka te och äta smörgås med kaviar på gotti gotti. Och i morgon slipper jag ställa klockan och det är lycka för mig. Jag måste plugga med :/ vi fick ju som sagt uppgifter under sommaren och jag har inte ens börjat, men jag har en ursäkt jag har jobbat röven av mig. Och när jag väl har varit ledig har jag inte varit sugen på att plugga. Men nu har tiden kommit i fart och jag har lite panik så jag måste sätta mig ner i morgon kväll och plugga och hör sen




Min granne har spelat samma låt hela dagen, och nu har jag fått den på huvudet.
Visst är Enrique iglesias snygg men själva låten NEEEEEEEJ
Fast nu har jag fått den på skallen, hemsk , så hemskt

här har ni låten och som sagt han är riktigt snygg
Skulle gärna vilja pilla han i håret
men som sagt låten är ju inte bra för fem öre
men jag har fått den på huvudet och lär sjunga på den tills jag får en ny låt på skallen

Enrique Iglesias








Jag minns när vi satt vid bänkarna vid kalmarslott
och det där paret kom, och jag kläckte ur mig, att jag har jävligt svårt att bli kär och att tycka om någon.
och den blicken du gav mig, den kunde fan döda mig . Jag var ju bara ärlig , och förlåt mig om jag sårade dig. Du har helt enkelt inte det där speciella i mina ögon, och att du var ett sånt svin efter det var bara barnsligt. och att du valde att bryta alla band, för att du inte klarade av att BARA vara vän med mig . Och nu hälsar du inte ens på mig .


Man brukar märka på mig när jag tycker någon är speciell
jag har en förmåga att tjata om personen så att folk blir galna




 


Ryggen gör ont!

Jag har så fruktansvärt ont i min rygg idag

Kom som en blixt från himlen på jobbet idag

Är glad att jag hade en kort tur idag
Och i morgon går jag 15.00-20.30
Sen är jag ledig i två dagar UNDERBART

 

 


I say no , and you say yes

När jag var liten trodde jag att gatan jag bodde på var hela världen!

När jag var liten trodde jag inte att ondskan fanns

 

 

Jag är trött idag, klockan är snart 06.30 och jag börjar jobbad vid 07.15 . Sen när jag kommer hem vid 14.00 ska jag se hur mycket lön jag har fått denna månaden hoppas på en stor lön ;).

 

Den 23/8 börjar jag skolan igen, ja jag tror det var den 23 i alla fall får nog kolla upp det en gång till!

Vart har sommaren tagit vägen? jag har inte fått njuta tillräckligt, fast den har varit helt okej.

Jag har gjort en hel del faktiskt :) and I like it!

 

Denna helgen som kommer jobbar man IGEN

Varit ledig en ENDA helg sen jag fick mitt schema .

Men som sagt mitt nya schema är mycket bättre I LIKE IT!

ledig torsdag och Fredag och då ska jag till min mamma, om ingen annan vill hitta på något!


No One Can Do It (Like You)

Come on and give me some more

 

Dagens pass på jobbet gick väldigt fort måste jag säga, och nu är jag hemma och är för en gång skull inte jätte trött så skönt. Och idag har jag faktiskt haft en känsla av lite lycka.

 


 

Mitt nya schema för denna månaden är mycket bättre än det jag hade förra månande. Och idag kom lönen :-) dags att betala räkningar och sånt.

Och MR R din kommentar som du gav mig i lördags gjorde mig rätt så arg " och emma är full som ett X som vanligt
BRY DIG INTE OM MIG FÖR HELVETE (FAST JAG HÅLLER MED DIG, JAG ÄR HET I RÖTT)

 


it gonna be okay

 







Helgen har varit en av dom bästa måste jag säga, fast man träffade en och annan idiot. Och sen fick man höra att man var lik Betty Boop




och att du har mage att ringa mig när du inte ens vågar hälsa på mig!


Emmas dag idag

För idag har jag namnsdag HURRA för mig ;)

Rast från jobbet nu, slutar vid 14.00 idag HÄRLIGT!

Maria och jag ska ha det väldigt roligt i helgen, och jag ska göra allt för att vara glad hela tiden. Jag vet en sak som skulle få mig super glad, eller en sak är det inte, utan det är en person. Den personen skulle få mig super glad bara genom att finnas där. Fast det som är bra försvinner eller så är det flera mil ifrån.


Tuttande bilar



Är hos Maria nu, hon är och jobbar, jag har redan jobbat mitt pass. Så när hon gick den lilla biten till jobbet, lånade jag hennes cykel och drog till ica. Det var en bil jävel som tuttade på mig jag höll rent av att falla av cyklen. När jag sedan kom tillbaka till Marias lya igen och går in i hennes kök tänkte jag, fan vad varmt det är och så ser jag att människan har glömt att stänga av spisen.


I morgon går jag till 14.00 igen sen ska Maria och jag till bolaget. Blir att ta med min resväska igen, jag menar små som jag och maria är så orkar vi helt enkelt inte bära ett helt flak ;)

Jacob är på Öland i helgen, så han kanske kommer förbi kalmar i morgon kväll. Var inte helt säkert, det är ju inte så att jag blir ledsen utan det skulle bara vara skoj att träffa pojkfan igen.


Men jag vet vem jag vill träffa mest, jag behöver inte ens skriva namnet tror jag!


......

I morgon har jag namsdag 23 juli
Emma är ett Tyskt namn som betyder "den höga".


Men idag är det den 22 juli och jag är vaken och klockan är snart 06.15 och jag är mega trött. Börjar jobba om en timme och jobbar till 14.00 en helt okej tid måste jag säga. Har samma tur i morgon och sen ska jag njuta av min lediga helg. Ja det är bara två dagar, men det är mycket för mig. Jag skulle mer än gärna ha många dagars ledigt och åka bort, och jag hoppas det händer snart också.


Igår stod jag och kollade på ett par skor på monkey tror affären heter så. Jag testade dom, jag gick i dom , jag höll dom i handen ett bra tag. Sen fick jag en tanke, vad ska jag med ännu ett par skor till, jag har nästan ett par likadana hemma. Jag trippade fram till hyllan ställde tillbaka dom och gick snabbt ut (i fall jag skulle ångra mig) men det gjorde jag inte.

I stället köpte jag lite på super REAN

Två par byxor dom kostade 50 kronor st och dom vart skit fina och satt väldigt bra!
3 örhängen alla tillsammans kostade 25 kronor, sen hittade jag en jeans jacka på barnavdelningen och den kostade 50 kronor, två snygga kjolar en för 60kronor och en för 50 kronor. Sen lite andra tröjor som kostade 50 kronor hittade till och med en för 35 kronor. Får ofta höra hur jag har råd med alla kläder, skor och väskor, jag är smart jag handlar på Rea och går i affärena i flera timmar. Sen fick jag för mig att klippa mig, vill ha ännu kortare , men mamma sa att hon tyckte jag skulle vänta och det hade hon rätt i , jag väntar i en måndad, då man kan göra mer med mitt hår. Och jag är faktiskt nöjd med min frisyr nu , den är så där busik och rockig ;) .


För er i kalmar som vill veta vad REAN är så ska ni gå till

Bikbok
Hm
New yorker
HM
Lindex
Monkey

Fast det finns inte mkt kvar nu när jag har varit där en hel dag ;) HAHA

Nu ska jag dricka kaffe och gå till jobbet snart, sen hem till Maria efter mitt pass, Hon ska jobba kväll. Och när hon är iväg och jobbar, lånar jag hennes dator, och även hennes tv och sitter där tills hon kommer hem vid 21.00. Hon har lyxe att vara ledig i morgon, men jag har en rätt smarrig tur går ju bara till 14.00 så ska inte klaga.



 

 

Jag saknar den där människan

Du har det där speciella S

 

 

Fick ett sms kl 03.00 i natt

stod : Är du vaken

Jag svarade : Ja nu är jag det din jävel!

 

 

 



Sånt här är alltid lika roligt







- Tröttare än tröttast

Har verkligen haft det skönt under mina två lediga dagar, och i morgon blir det jobb igen. Börjar 07.15 och går till 14.00 jätte skönt med ett kort pass. Blev stan idag med mamma, vi åt ute kycklingfile med klyftpotatis med beanässås riktigt gott var det. Sen var det ju REA på stan också och sånt älskar jag, ja med andra ord en super dag.


Men nu är det kväll och ja det har blivit så att jag hatar kvällarna , då kommer alla tankar och jag orkar ärligt talat inte med dom.
Fast snart är det helg och jag är ledig, jag har jobbat tre helger i rad och denna är jag ledig underbart. Jag och Maria ska umgås hela helgen och ja jag behöver inte skriva vad vi ska göra ;) *blink*


Just det Mia har taggat mig på en del bilder på facebook , dom är inte nya precis HAHA!



Första året på Gymnasiet
Jag var 17 år och Mia 16


Första året på Gymnasiet här med, har ett minne av att Frida tog dessa bilder


Jag 18 år är rätt så söt här måste jag säga ;)


Behöver jag säga något, vilken bild :O kolla min härfärg dock ser det värre
ut än vad det är. Och Jag känner mig jätte liten när jag står bredvid Danil


och nu när jag ändå håller på , så kommer de flera bilder!


Anette (en jätte bra klasskompis) och sen jag :P


Jag och Jessica 2004


Maria och jag hos Eva och jag hade kjolen åt fel håll vilket jag upptäckte när Marias bror sa det HAHA



Mia och jag



Jag och Maria


Fan vad man ser ut :S men var en bra kväll i alla fall!



Haha en bra kväll som sagt!


Deppig kväll

Sov rätt mycket idag, tar på kroppen när man dricker för mycket
Nu ligger jag här, med en skål med chips och läsk och tänker jag hatar det

Och jag erkänner, jag lyssnar på deppiga låtar nu!




i morgon är jag ledig.
sen två korta pass på jobbet!

i helgen blir det Öl igen





Bordshoror

Det var något nytt ord man har fått höra
Igår vart jag full som ett ägg och åt popcorn och hamnade i bråk
Det låter värre än vad det var, jag disskuterade helt enkelt med en kille
som kallade mig och Maria för bordshoror. Så jag var rätt grov i munnen!


Nu i helgen blir det fest igen wieeeeoooo.
Emma ska bli gaaalen det är då hon är glad

Borde jag kanske sakta ner....




Jag är bajstrött nu, inte konstigt har jobbat många dagar i rad nu. och igår märkte jag att jag är trött. Fast idag är jag bättre igen. Och jag hoppas dagen går fort för efter passet på jobbet ska jag till Maria och då blir det en och annan Öl. Denna vecka jobbar jag bara tre dagar jag är mega glad för det och jag kan stolt säga att jag är värd det också. Alla på jobbet, jobbar och kämpar alla mina kollegor är värd en massa guld vi är duktiga.


På tisdag åker jag till Mamma , är där tills på onsdag kväll. Ska njuta av mina lediga dagar. I helgen blir det roligheter igen med Maria .




Min vecka
måndag - jobb 08.15-15.30
Tisdag - LEDIG
Onsdag - LEDIG
Torsdag - 07.00-14.00
Fredag 07.15-14.00
Lördag - LEDIG
Söndag LEDIG


Snart LÖN
underbart!




SKIT


Vilken dag, och smärtan i ryggen blir inte bättre den blir värre. Dagen kan beskrivas med ett ord STRESS. Jag önskar verkligen att jag hade flera armar på jobbet. Jag är glad att denna helgen och dom jobbiga passen på jobben är över. I morgon jobbar jag till 15.30 sen blir det hem till Maria och dricka öl och bara njuta. För på tisdag och onsdag är jag ledig och då ska jag också vara ledig. Och helgen som kommer är jag ledig , det är så skönt. Med tanken på att jag har jobbat tre helger i rad nu. Jag ska verkligen njuta av dessa lediga dagar, dricka öl sova länge och bara ha det skönt. Ska hem till mamma också på tisdag kväll, bara vara där och ha det mysigt, behöver min mamma som mest nu och jag saknar henne massor mammagris som jag har. Nu kan jag inte sitta mera hugger för mycket i kroppen jag är sjukt trött och kommer somna snabbt bill jag lova. Låt dagen i morgon gå snabbt, låt den gå mega snabbt, för jag vill bara dricka öl i morgon och njuta och jag hoppas de blir kalas väder


Och detta är en låt, jag älskar den, ja för jag kan tycka om såna här låtar också!
Och detta är en av dom som ligger högst på min lista , nu ska jag borsta tänderna
hoppa ner i sängen och ha denna på hela natten, sen får ni tycka vad ni vill men jag älskar den











!!!!!!!!!!

trött , och dagen är inte slut ännu!. I morgon också jobb sen är jag ledig i två dagar, ja ni läste rätt LEDIG!

Det finns så mycket inom mig, men jag tror dock inte jag vill skriva ut allt här! Jag är helt säker, eller jag vet att det finns en del som läser min blogg av ren nyfikenhet, (personer som gillar att stoppa näsan i blöt) och ja ni vet bläää


Allt känns kukjobbigt och jag vill bara sova ruset av mig!

En av dom värsta sakerna är att SAKNA och jag SAKNAR jag saknar så det gör ont från topp till tå


Hej jag är ett spöke

Suck jag är trött och jag känner mig som 110 år,
idag har jag den där turen 08.15-14.00 sen är jag ledig och börjar nästa pass vid 17.00-21.00 blir bara trött när jag tänker på det. Fast igår gick dagen ganska snabb, men stressigt ja det var det verkligen.

Igår vart jag moster igen till en Elsa och Aron. Nu har man fyra sötningar Isak, Love , Elsa och Aron. Och sen vill jag bara säga att min syster är 25 år inte dåligt att ha fyra barn i den ålder.

Nu på måndag efter jag har slutat jobba , ska jag till Maria och dricka öl. Sen blir det utgång för vet ni? jag är faktiskt ledig på tisdag ja ni hörde LEDIG och det ska jag vara också.



Om jag orkar ska jag måla naglarna när jag kommer hem ikväll efter mitt kvällspass har faktiskt köpt ett nytt;).
Men jag vet hur det blir, jag kommer ta en runda i skogen på stensö  och koppla av , sen hoppa i sängen på en gång. Ja till en annan sak har jag massa tankar i min kropp, mamma säger att jag inte ska vara orolig. Men det är inte lätt när man är en orolig själ.


Ingen kan allt, men alla kan något.

...........

Jag är trött faaaaan

Gäsp

Ritkigt segt att kliva upp idag kan jag säga, hade svårt att somna på grund av denna värme. Börjar jobba vid 08.15 idag och går till 18.00 det är nog den värsta turen man kan ha. Och jag kommer vara mer seg än vanligt när jag går hem ikväll. Och i morgon blir det ju inte bättre då har jag nämligen den delade turen låt dessa dagar gå snabbt.


Sen kom jag på att jag har uppgifter att göra som har med skolan att göra. Jag önskar verkligen att jag hade mer energi och att jag var tusen gånger piggare än vad jag är!


Mina ord sviker mig.
Mina tankar är överallt.


Rädlsan bär jag inuti, trots att jag ignorerat denna in i det sista.

........


Det finns dagar då jag bara vill slå huvudet i en vägg och det finns dagar då jag svävar av glädje
Idag vet jag inte hur jag ska beskriva min dag, den har gått fort i alla fall. Tog en promenad innan jobbet  i mina korta jeansshorts , mitt nya linne och mina röda pumps (jag kände mig cool) dock var jag nära att bli påkörd , jag var i min egna värld. Sen köpte jag Loka och la mig i gräset det var avkopplande. Drog till Maria innan jag gick på mitt pass på jobbet också.


Och på tal om öl , ska jag aldrig dricka den där ölen med björnen på !

För Emma vill ha måndag för då ska jag vara med bästa Maria och dricka öl






Sexy things




Slash och Axl är otroligt snygga i denna video



Come on and give me some more Oh yes I like it Screaming like never before

Hade den korta passet på jobbet idag och det gick fort. Jag gick och klagade på att det var varmt, det borde vara olagligt att man ska jobba i den värmen .Efter jobbet gick jag hem la mig soffan och somnade, vaknade av att min mobil ringde. När jag svarade sa det klick gillar icke folk som busringer.



 

Vad har jag annars gjort? jag fick mig ett gott skratt när jag kollade min mail. Har fått ett gratis erbjudande om kattmat, för det första har jag ingen katt och för det andra HATAR jag katter.

 

Sen har jag suttit ute på altan och läst och självklart en kopp kaffe och massa glas vatten!

 

I morgon jobbar jag kväll och på lördag har jag den där jobbiga turen 08.15-18.00 och på söndag delad tur, låt dessa dagar gå snabbt. Nästa vecka jobbar jag bara tre dagar SKÖNT, jag ska njuta av mina lediga dagar. Och på måndag ska jag och Maria dricka öl och njuta vi är båda lediga på tisdagen. Sen berättade Maria att Eva har skaffat pool och självklart ska vi dit och bada, får se vilken dag det blir hoppas de blir snart i alla fall.

 

Maria får mig att må bra, hon är inte som alla andra och det är därför jag tycker så himla mycket om henne. Vi har en förmåga att gå fram till par när vi har alkohol i blodet.

Det kan låta på följande sätt!

Vi - Hej är ni typ kära

Dom - Ja det är vi

Vi - Ska ni gifta er och skaffa barn

Dom - kanske vi ska framöver

Vi - Fan vad nice, vi vill också bli kära i någon

 

Fast det här med att gifta sig, jag tror inte jag vill gifta mig i dagens läge vill jag inte gifta mig. Och ska jag gifta mig någon gång, ska det vara ett onormalt bröllop jag ska nämligen ha svart klänning eller en röd, så nu vet ni det.

 

Min mamma är coool igår köpte hon en klänning med döskallar på min rockiga mamma !

Jag köpte också en klänning med döskallar på, och även ett par skor med döskallar på skit fina ;)

Fick bli ett nytt nitbälte med för jag är cool

 

 


 



 


 


 

 


 


............

Nu sitter jag här i soffan och känner mig grymt ensam

Jag är ensam jävligt ensam

Minnen!!!



Jag minns ett tillfälle, sommaren 2006 då jag träffade Adam mitt ex, det var på bergkvara vattenfestival. Jag kom och tänka på detta igår för hans och min låt spelades på radion Die mf med dope. Vårat första möte var rätt roligt, han satt med sina vänner vid en husvagn och jag och Mia gick förbi där, jag minns att jag bara gick fram och satte mig i hans knä . Han hade svarthår som stod åt alla håll och så tyckte jag att han satt cooolt som en redig man haha.  Vi var ett par i cirka 5 månader, det var liksom inget som var fel eller hur man ska säga. Men ingen av oss mådde bra vilket gjorde vårat förhållande mycket svår. Adam var god rakt igenom men han förstod aldrig mig och jag tror inte jag förstod han redigt heller. Han kvävde mig också det blev helt enkelt för mycket för mig, och jag valde att avsluta vårat förhållande, och det var inte på det bästa sättet, jag kommer fortfarande ihåg hur Adam skrek och bad och jag minns speciellt dom sista orden han sa till mig. Jag sårade denna människa, ja det är nog det värsta jag någonsin har gjort mot någon annan. och han hade all rätt att be mig dra åt helvete...




Jag är ledig idag, fattar ni hur skönt det är, ska snart gå ner till stationen och dra med bussen till Öland <3

In the summertime

Sitter här och rent av kokar, gillas inte.

Jag fick en dator i ögat ikväll, eller hur jag ska beskriva det.
Satt med dator i knät och så skulle jag böja mig ner och fick kanten i ögat.
Det händer inte varje dag haha ^^

Nu ska jag försöka sova



.......

Ja vad ska jag säga?

Typ fan
Eller varför inte shit

i morgon är jag ledig !


jo men hör sen !

jag är ganska ond i mina nätbyxor......

Dessutom så kan jag skrika som ronja rövardotter, fast hon är snäll och det är inte jag.....




Fan nu blir det mera dricka sen ska jag cykla till turken  och köpa en gurka...


För jag är inte som alla andra, jag är så fan mycket bättre

och med mitt svarta hår rockar jag skiten ur varje jävel


Jag vill bara säga

Att jag är trött, och har för mycket tankar i min skalle idag!
Om det är bra eller dåliga tankar, det håller jag för mig själv!

Passet på jobbet gick snabbt, men känner mig ändå helt slut i kroppen.
Ryggen värker, handleden gör ont as hell och foten ja det ska vi inte prata om!
Men det går väl över, och det finns värre saker här i världen, tänk bara på alla dom som inte har två ben! Och så sitter jag och klagar på att jag har ont i foten, jag borde fan skämmas .


Var utgång igår, och i slutet hade jag så jävla ont i fötterna att jag gick barfota .När vi kände oss klara på krogen,  Satt  vi på stationen med  simon och någon jag inte minns namnet på jag kände mig som en liten flicka som inte hade åldern inne att komma in på krogen. Dessutom var dessa två killar inte så sociala, dom satt och pratade om olika trix dom gjorde på sina brädor, och jag kände bara att jag ville hem och sova. Jag vet inte ens om jag sa hej då när vi gick iväg, men det tror jag nog att jag gjorde, jag är nästan helt säker på att jag gjorde det.




Och nej jag vill inte se film med dig inte för att vara elak men du har fula skor,

Tjong tjing

Rast från jobbet, är hos maria just nu, jobbr med Mattias och Christoffer ikväll!

Nu är min rast snart slur, och jag ska äta PAJ som är middagen på jobbet idag!

.............

Ibland blir jag rädd för mig själv, och dom ord som kommer från min mun.

I know you want me

Väckarklocka med elchock sökes

Äter gröt och dricker kaffe nu, trodde aldrig jag skulle börja gilla gröt, men det är gott (
Mannagrynsgröt).



jag har alltid försökt vara en bra människa, snäll och omtänksam mot alla. Men det var som jag och Tobias sa man vinner ingeting på det. Eller det beror på helt enkelt, fast jag har sagt en sak och säger det ingen, aldrig att jag ska öppna mina dörrar så lätt som jag en gång gjorde

 

 

 



Tjenixen


Sitter och har min rast nu, det behövde jag verkligen. Mina ben är grymt svaga idag, och ryggen värker som tusan. Och denna värme ( ja man ska inte klaga) men denna värme tar knäcken på mig . När jag har gått av mitt pass ska jag hem en snabbis för att sedan dra till bolaget och köpa dricka tills i morgon. I morgon är jag ledig ska bli så skönt. Ska först träffa upp min mamma i stan och kolla runt lite NEJ jag ska inte shoppa :) sen på kvällen kommer mia till mig och så blir det utgång :).



Nähe nu ska jag ut och gå en stund innan jag kör igång igen!


Tjolla hoppsan


Kan du FATTA

Texten är så jävla bra


Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa "har aldrig kännt så här".
Även om du så förlåt för allt som du har gjort'
Skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär!
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa"jag kommer alltid att älska dig"
Skulle det inte spela någon roll
Tro det eller ej, men jag älskar inte dig
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser,
Men när du försöker le så ser vi bara den mer
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja é så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mer än du tycks förstå,
Men ett öga för ett öga
Ja, det heter väl så
Åh, du som tror på karma och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd
Nej, du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja é så mycket starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du

 

 


Dags att dra och jobba snart, skulle ha jobbat kväll idag, men så ringde dom från jobbet igår kväll och frågade om jag kunde ta ett pass mellan 08.15. till 15.30 och det är helt okej, med tanken på att jag för det mesta har jobbat kväll. I morgon ska jag gå med mamma på stan , svänga förbi bolaget också , sen på kvällen kommer Mia sen utgång.



Hej hå!

Hello!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att jag äter god glass =)

Massa planer


Nu dricker jag mitt morgon kaffe, det är ju så där äckligt gott eller hur man ska säga. ser ut att bli bra väder idag kanske åka ner och bada efter jobbet? men jag vet att det inte kommer bli av. Börjar jobba vid 08.15 till 15.30 och kommer nog vara slut som människa efter denna varma dag. Jag får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda efter jobbet. Jag vill bara tala om för er att jag saknar min mamma fast vi ska ha en heldag snart mysigt!

Ja på tal om andra saker igår läste jag klart en bok i am ozzy helt okej bok, nu måste jag hitta en ny bok. Och på tal om andra saker måste jag skaffa en ny soffa och massa andra saker när jag skaffar ny lägenhet. Ett nytt stort skoställ till mina älsklingar. och Ja alla mina kläder måste skaffa mera förvaringsboxar typ så här som på bilden

 

 

Ett nytt köksbord som man sätter i väggen, förstår ni vad jag menar? det ska jag också ha sen, och fyra höga stolar. Tur att man har sparpengar så man kan köpa lite nytt, det är alltid lika skoj må ni tro.

 

Och på fredag är jag ledig ja ni läste rätt LEDIG jag ska köpa öl sen kommer mia och då blir det utgång sen

 

 

Och en sista sak, trodde du fattade när jag gav dig den där blicken

LÅT MIG VARA!!!!!

 

Dessutom har du jävligt fula skor, så det går fan inte

 

Börjar jobba vid 08.15 man kan alltid hoppas på att det blir en lugn dag, men det vet man aldrig. Har varit fullt ös dom senaste dagarna och man märker att vi inte har personal nog. Men jag måste säga att jag har bra kollegor och kommer bra övrens med alla. Men man känner att hela kroppen är slut efter ett pass på jobbet och värmen gör det inte bättre.

 

 

och igår kom jag på att vi hade fått läxor över sommaren, och jag har inte ens börjat BRA emma mycket bra. Men när ska jag hinna? idiot till lärare som ger en läxor. Och detta är ändå min favorit lärare, och alla i klassen säger att jag är hans favorit elev och jag är bara mig själv :D haha. Till saken jag måste göra min läxa snart annars kommer jag sitta dagen innan skolan börjar igen och då vet jag att de inte kommer bli så bra, men när ska jag hinna, kanske ska klona mig till två Emmor?!

 


Igår lyssnade jag på radion för en gång skull, frågar ni mig så är det bara skit musik som spelas. Dessutom spelar dom samma låt 4545 gånger i rad. Men igår gav en låt mig nostalgi

 

Gick i 8an och umgicks med en tjej som kom från bosnien och jag minns att hon spelade denna låt hela tiden . Hon frågade om jag tyckte den var bra.

och jag sa då ska jag vara helt ärlig så är det nog den värsta smörjan jag har hört.

men det är ju en bra text sa hon då, jag svarade då , visst kan jag lite bosniska men jag är inget proffs .



Tycker ni som jag att detta är rena smörjan?



Trött!

Trött så nu ska lilla jag sova ;)

Jösses och jisses

Snälla människa du kan vara lugn jag vill inte ha honom






Mer död än levande



Borde vara förbjudet att vara så här sjukt trött som jag är. Men efter att ha haft ett maraton pass på jobbet så är det inte så konstigt att jag är så pass trött.  Hade den där kända delade turen idag och jag är otroligt glad att dagen är över, ni anar inte hur skönt det var att slänga av sig skorna när man kom hem guttans vilken lycka det var. Nu har jag dryckit ett glas varm mjölk och nu sitter jag här i bara en t-shirt med ett jävligt fint tryck på ;) . Har ännu ett kvällspass på jobbet i morgon, jag ska passa på att dra till bolget i morgon för på fredag ska jag dricka öl säger bara ett ord Guttans ;).


Har sagt det igen och kommer säga det om och om igen
Jag saknar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!






Du är precis som jag...

Vi har så ont om tid
ingen vila
ingen rast
vi har så ont om tid
och det här är verkligen fel plats
ja, jag släpper taget nu
vill inte klibba fast
jag släpper taget nu
för det här är verkligen fel plats
verkligen fel plats

och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen precis som jag
och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen som jag
som jag
som jag
som jag
som jag

vi har haft så ont om tid
nu har den runnit ut
vi har så ont om tid
men i några få sekunder står vi ut
världens snabbaste beslut

och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen precis som jag
och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen som jag

och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen precis som jag
och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen precis
som jag


Försöker på tag i min mamma men hon vill inte svara :P antar att hon har mycket viktiga saker för sig :P haha. Nå väl nu sitter jag hemma och dricker kaffe, känner att jag börjar få huvudvärk snälla försvinn och det är nu. Ska snart tillbaka till jobbet och jobba kväll, i morgon får jag sovmorgon för det förtjänar jag om någon ;). Och då ska jag även passa på att hinna till bolaget och köpa ÖL guttans ;)



Och jag kan inte sluta tänka på det jag drömde i natt, jag blir bara rädd när jag tänker på det. Tänk vad en dröm kan sätta spår och göra en livrädd, ja för det är just det jag är nu. Emma din trams skärp dig nu, det var bara en dröm.

Nu ska jag fortsätta terrorisera mamma ;) men hon lär inte svara . Så jag får sitta här jag vill bara att tiden ska springa iväg FORT som fan helst ;)



Och här kommer en bra låt i alla fall i mina öron ÄLSKAR DEN


Mardröm

Hade en riktigt äcklig mardröm i natt, jag vaknade pp med ett ryck , det kändes så verkligt.

Idag har jag en äcklig tur, den hemska delade turen som alla som jobbar inom vården hatar. Eller hatar kanske var att ta i men tycker mindre om då :). Delad tur är något jag inte gillar, men sånt man inte kommer undan helt enkelt. I morgon jobbar jag kväll IGEN ska passa på att svänga förbi bolaget, för på fredag kommer Mia hit, ska bli skoj.


Jag satt och tänkte på en sak igår as usual;) sometimes I get scared of myself. Det skulle kännas underbart att må bra hela tiden. Och jag vet att min tid även kommer då jag kan le åt världen och säga jag är lycklig, jag är glad.

Nu börjar mina blåmärken att försvinna, men det lär väl komma nya inom kort antar jag.
Ja det där lätt ju konstigt, men ni förstår varje gång jag har alkohol i blodet så får jag ALLTID blåmärken dagen efter. Kanske beror på att jag är så tunn, eller att jag alltid drar omkull ;) det är som sagt svårt att vara på banan hela tiden hahah :D


Snart kommer du till Öland till stugan, jag har tänkt och kommit fram till en sak.
Jag besöker inte stugan och jag vill heller inte träffa dig.


och mitt förra inlägg, tycker jag det är pinsamt nu? nej. Och pinsamt är fel ord också. Vet inte vilket ord som är rätt. Känner väl mer att det var skönt att skriva av sig , sen får de tolkas som det vill.

Ska dricka upp mitt kaffe och sen kila iväg till jobbet och ha mitt första pass. Sen ska jag hem och fixa till mig, för det orkar jag fan inte nu :P. Sen tillbaka och ha mitt kvälls pass. Jag vill ha ledig och bara njuta av ett par fina dagar någonstans

Det där extra

Dags att skriva av sig lite, vi får se hur det går , kommer väl skriva alldeles för mycket och sedan kommer jag tycka det är pinsamt. Men jag måste ju vara ärlig, för jag är en ärlig person.

Det där extra ni vet, som en person kan ge en annan person, det där extra har jag inte fått uppleva mycket. Det jag vill säga är att det finns en person som fick mig att känna det där extra på en gång, kom nästan som en bomb, och jag vart nästan lite rädd när jag tänkte efter. Vem var han som kom och fick mig att känna den där extra så där snabbt. Det var alldeles för länge sen jag träffade den här personen , varför ska det som är så bra vara så långt bort.


Ja hur ska jag förklara detta nu?
Jag vet inte hur jag ska förklara , jag vill ju att personen ska förstå att det är om honom jag skriver om. Om jag säger lampor i skogen som slocknar i skogen förstår han då? eller måste jag kanske vara mer i detalj FLYGANDE RÅDJUR. Nu kan jag nog inte komma på något bättre, som gör att personen förstår . Jag saknar dig







Till en annan sak
Du är ett bevis på att det finns idioter
Du är en orsak som gör att man får svårare att lita på folk
Jag gjorde rätt när jag skrev att jag inte vill ha någon större kontakt med dig mera.
Du var ändå inte så jävla trevlig när allt kommer omkring.
Jag vill faktiskt inte se dig mera, men det blir svårt
Du kommer börja i den skolan som jag går på , jag tänker inte sprina när jag ser dig.
Men frågan är om jag ens kommer säga hej
Jag är glad att jag bara har 4 månader kvar sen är jag klar med utbildningen
och då slipper jag gå runt och oroa mig för att du ska stå i ett hörn och anfalla
Dra du åt helvete




Jag är Beroende....

Beroende av skor, fast jag vet inte om man kan kalla det för ett beroende, jag har ju bara köpt tre par skor denna vecka. Det är som jag brukar säga, man kan aldrig få för mycket skor, nu måste jag bara inskaffa en skohylla till!


Jag borde vara van

Ännu en natt som jag får dela med det svarta
Det skrämmer mig, men jag borde vara van
Jag vet precis hur
Men det gör inte ni

Förlåt
Förlåt mig
Idiot natt









Hej fina lördag

Suttit ute på altan och ätit min frukost idag, det är sånt som får mig att må bra. Dock är det rätt surt att jobba i detta fina väder. I morgon är jag ledig , och då hoppas jag på fint väder för jag har planerat att bada, sola och äta glass ;)


Ska snart gå den lilla biten till jobbet, och jag kommer hem igen ikväll någon gång. Hade tänkt att ta en lång promenad efter jobbet (om min fot tillåter så att säga.)

Det är mycket som rör sig i min skalle nu, fast när allt är på plats då vet jag att då kan jag ha tron på att jag kommer bli så där super glad på riktigt

Vill bara berätta

Att jag har en svullen fot, och att den gör mer än ont :(
När den ena smärtan går över kommer alltid en ny det är så sant som det låter!


i morgon lång dag på jobbet 12.00-20.30
kommer vara helt slut som människa !
Det positiva är att jag är ledig på söndag
och då ska jag sola och äta glass

......

Varit så otroligt varmt i natt, vilket har gjort det svårt att somna och jag tror inte jag har varit ensam om det. Idag har jag ätit frukost på altan, lyssnar på iron madien på högsta nivå för det är sommar för mig. Och tänka sig jag har en vit klänning på mig idag, för två år sen skulle jag inte ens ta på mig en klänning men jag har ändrat mig ( ja de får man göra ). Och ska jag vara ärlig vet jag inte hur många klänningar jag har köpt iår och det är lika bra det.


Det är såna här stunder då man vill bo på Öland och extra jobbigt är det när mamma inte bor kvar på ön. Men det blir några besök på Öland i sommar det är en sak som är säkert. Ett besök på strand dricka en kall eller två eller varför inte 10 st :) haha. Öl smakar som bäst på sommaren , det är likadant med vattenmelon, käkar det som en galning gottigotti ;).



Jag har sagt till mig själv att jag ska nå toppen på berget och le åt världen
Le ett ÄKTA leende, det kommer men när vet jag inte...

Fuck this fucking shiiit

Vet inte vad jag ska säga om denna dag!

Jag mår bra

men jag är förbannad

fick se en sida av en person som jag inte trodde fanns

Fast jag mår bra

och detta gör mig ännu mera starkare


 

Ska sova nu, jobbar ännu en kväll på jobbet i morgon


RSS 2.0