Big deal

Ja, jag vet, jag ska inte tänka så mycket, jag ska känna. Men det är lättare sagt än gjort... Bränt barn skyr elden! Eller kanske jag borde ta mig ur askan och ge mig in i elden??

Jag har grunnat lite på det där förut och allt grundar sig ju i att vi alla är olika i vårt sätt att tänka.

Det är ingen big deal. Jag kan byta namn och jag kan skaffa ny profil! Eller anmäla honom. Men grejen är, varför beter sig vissa människor så här? Är det desperation eller en mental störning?
Beats me!


Nu ska jag faktskt snart på bio och se luftslottet
jag kommer känna lite glädje ikväll de gör mig faktiskt rätt så glad
Men jag vet,,, jag vet att jag kommer känna sorg i morgon

Söndag och jag är seg som en gnu....

Sitter hos kära mor nu i hennes nya lägenhet, jag är seg så otroligt seg sen igår men det var allt en lyckad kväll måste jag säga. Fast jag kanske drack lite för mycket av det goda men jag hade roligt i alla fall när jag och Maria steppade loss på the rock vi fick en massa blickar men vi börjar bli vana vid det. Det är nästan som mia säger får man inte dansa på the rock? dom har ju en skylt där det står no smoking då kanske de borde finnas en skyllt där det står no dancing haha ja vad säger man om våran humor. Den kanske inte är av denna världen och det kanske inte är många som förstår sig på den? men vad gör de? jag skrattar åt den i alla fall så det så...



Just de jag och Maria tog en massa coola bilder igår på hennes cam här kommer dom


Det här är jag och min tvilling (jag har hållt det hemligt länge nog nu)
Men jag har en tvilling syster som sagt


Maria det ser ut som att du har en fitte i facet haha vi skrattade så vi
höll på att tappa förståndet... hmm men det har vi ju reda gjort haha


Jag med ett enda öga....


Hell yeha snygging



Min favorit måste jag säga... ja just de mia och jag har haft samma hemlighet
nämligen hon har också en tvillingsyster




Jag mår som jag förtjänar ......

Jag är vaken, och jag är seg med andra ord mår jag kanske som jag förtjänar. Hade riktigt roligt igår i alla fall :) och nästa helg blir det utgång igen (med miafis) och sen bowling med jobbet.

Bilder som skapar minnen....

Titta vad jag såg på facebook, hade glömt att denna bilden fanns, men tiita vad söta vi är Alle !

Tror den är från 2006 vilka tider det var saknar dom tiderna, saknar tessan och alex fester mycket.

 

 

 

Idag blir det tvätt och bowling !


Drinkar och bowling

Visst finns det mycket som jag har gjort som jag inte är stolt över, men ingen människa är perfekt vi gör alla fel. jag tänker ofta på saker jag har gjort "vad tänkte jag och varför gjorde jag så " man kan inte få saker ogjorda fast man många gånger skulle vilja det. Men man lär sig av sina misstag som man brukar säga det för vi alla helt enkelt.

Jag ska börja träna igen, har fått med min mamma så vi ska börja gå på gym härligt , måste sola snart också känner mig hemskt blek och det vill jag inte vara, jag gillar att vara brun känner mig mer fin med andra ord.

Vart Ikea idag och hittade fina saker, sen färgade jag håret gjorde inpackning i håret så nu luktar jag massa gott i håret.


Jag längtar tills i morgon, blir goda drinkar och sen bowling HÄRLIGT

Tankar som gör mig mer galen än vanligt...

Nu tänker jag så där jävla mycket igen, jag vet att jag inte blir gladare av det. Men ja vad ska jag säga jag blir faktiskt arg så himla arg men jag har bestämt att hålla käften om denna saken, bita mig i läppen och se glad ut.


Vart ett besök på Ikea idag , köpte lite smått och gott , sen vart det korv och läsk. nu sitter jag hemma med dator  jag njuter med tanken på att jag är LEDIG i morgon.. jag ska träffa Anette vid netto så går vi och tar några drinkar innan det är dags för bowling ska bli så himla roligt :D wieeee




When the moon

Nu är man hemma igen, har suttit på föreläsning hela dagen det handlade om smittvägar och jag blir så nojjig så det är nästan pinsamt. När dom säger visa symtomer t ex att man har huvudvärk ja då får jag för mig att jag har det. Sen skulle jag på samtal och få veta mitt slutbetyg men det var inställt så jag fick boka en ny tid så på tisdag får jah veta vad jag fick jag hoppas på VG , fick ju det på sista tentan, och har fått de på två andra tentor så jag hoppas.

Snökaos

Snökaos i kalmar stad, jag som faktiskt hade lite hopp om att våren skulle komma sakta men säkert. Men i måndags hörde jag i skolan att de skulle bli mera snö. Jag trodde då att jag lite gör väl inte så mycket men då visste jag inte vad som låg i luften. I går på dagen blåste det upp kalla vindar och snön föll med dunder fart satt inne i skolan vid det tillfället och jag hade ingen lust att gå hem i det vädret. Visst vi pratar bara om 5-10 minuter vilket det tar att gå hem men jag insåg att dessa 5-10 minuter skulle ta ett x antal minuter mera jag kunde se mig själv gå omkring i snön och svära för mig själv. Idag blåser de dock inte lika mycket men det är snön det är så mycket. Hör att plågbilarna är ute och jobbar för fulla muggar. Dock finns de  gubbar som öser upp all snö på trottoaren vad hade dom tänkt att vi människor som går ska gå? mitt i vägen eller? detta kanske bara är en liten sak men jag blir SUR

Jag har insett att mitt humör känns helt okej idag, känner mer glädje än sorg idag det är en underbar känsla. Med tanken på att jag inte minns sist jag var riktigt glad sist. Ikväll ska jag njuta och det är skönt att vi är lediga i morgon. På kvällen blir det som sagt bowling och sen krogen Maria och jag skulle höras av under kvällen *smile*


Insåg att jag är ute mer än vanligt nu, kan bero på att jag alltid har så grymt roligt. Och Maria och jag är rätt lika vi står för att vi kan dricka lagom lite och bli fulla på det. Med tanken på att vi är lika små och väger lika mycket. Sen släpper vi alltid loss när vi är ute det kallar jag att man vågar bjuda på sig själv .


Förra helgen hade jag som sagt en liten minifest, min nya granne kom ner en stund med två vänner. Dom bjöd på något äckligt wisky *dom sa att de inte smakar som vanligt wisky * det hade dom rätt i det var ännu värre. Senare under kvällen kom Wattana och Jonnhy , jag och Jonnhy snapsade ren sprit vilket vi fick känna av senare under kvällen. Wattana försökte spela på gittaren som saknade massa strängar. Mia och jag bjöd på våran egna dans slutade med att hon hamnade på golvet och jag efter. Fast det inte var så många som kom (på grund av att jag informerade om festen lite sent) så var det himla roligt.

Vid 22 tiden drog vi in till stan vi drog till Johnny en stund han bor ovanför Palace konstigt nog så trodde jag att man skulle höra jätte mycket ifrån Palace men det gjorde man inte och hans hyra var mycket billigare än min. sen drog vi i alla fall ut vi träffade upp chong på vägen en snäll kille . Vi drog till km och köpte dricka och slog oss ner vid ett bord. Jag började känna att spritem gjorde mycket med kroppen helt plötsligt såg jag två wattana :P haha. Maria gick och rökte och jag satt kvar med pojkarna fråga inte vad vi prata om för det minns jag inte. Sedan fick Chong ta mig till Maria pojken måste tyckt jag var jobbigt han fick vara min vägledare haha.

Maria och jag drog sedan till The rock där träffade jag Martin Johansson från borgholm han var lika full och glad som jag härligt haha. Sedan gick vi till olaryes maria och jag ser MOS jag försöker få kontakt genom att säga hej martin och efetr en stund sa han hej sedan fick jag höra att han tyckte vi var jätte fulla. Tror det handlar mera om att han är blyg :) haha.






Steg för steg för att komma till sitt mål

Ja det är ett par sanna ord tycker jag, man kan inte börja på toppen av berget. Man måste kämpa för att komma till sitt mål, jag menar då kan man verkligen vara så där extra stolt.


Är hos mamma just nu börjar bli fint i den nya lägenheten man fick sig ett gott skratt när vi fick till konsum vi gick nämligen vilse tro det eller ej men det är sant. Vi gick omkring i snön såg ut som ett par snögubbar.


klar med medicinen underbart



bowling med några från klassen på fredag ska bli roligt bilder kommer inom kort alltså på lördag

Kaffe och ett gott humör

Jag har ingen ork alls dag.. och inte blir jag gladare när jag vet att jag kommer få sitta ner med min medicin kurs sen. Det är nog den enda kursen som jag själv känner mig som ett frågetecken, visst jag har klarat alla saker jag har gjort och så vidare men en del saker förtår jag helt enkelt inte...



Folk ser kanske mig som en bitter och kall människa, jag hatar att visa mig svag. Men just nu är jag svag vem som helst skulle få mig att ligga ner på botten just nu. Och jag har kommit på jag är rätt känslig när det kommer till en del saker. Denna ångest gör mig illamående och jag vill bara försvinna in i någon bubbla och stanna där .


Det händer ta mig fan aldrig något nytt, men jag ä nog inte ensam om att tycka så....
Dagarna är lika, man går upp kokar kaffe, fixar sig går till skolan eller jobbet.
När de är slut går man hem, tar en dusch vilar eller pluggar kan det hända något roligt....?





Ja vi kan också ta såna bilder...

Detta är till dig Maria
Jag minns när vi gick på skolan vi tyckte inte om varandra för fem öre och när vi har tänkt efter så vet vi inte varför antar att det var en massa missförstod och så vidare som det kan bli. Sen började jag jobba på samma jobb som du och vi hittade varandra. Jag är ärlig när jag säger att du betyder väldigt mycker för mig älskade vän, du finns där och jag finns där för dig. Tillit till dig har jag till 100% du är en människa som jag inte vill förlora



Stanna i mina armar och låt mig känna värmen från din hud....


Låt solen komma till mig också, jag känner mig sjukt ostabil just nu ikväll jag vill också må bra på riktigt. Jag känner att jag drar mig undan det syns tydligen rätt tydligt på mig att jag är nere i botten och det vill jag inte. Jag hatar att visa mig svag det är det värsta jag vet. Men detta menar jag inte att jag är hård som sten jag är en snäll människa jag är nästan för snäll det har jag i alla fall fått höra ett antal gånger.

 

Och nu är jag en sådan där människa som lyssnar på deppig musik .
Jag vill ut och gå en lång promenad med någon som får mig att må bra
Någon som förstår mig någon som något sätt mår som jag

 

denna sjöng jag i fredags i smyg ingen som hörde TUR vad väl det
dock sjöng jag refrängen förlåt mig, jag skyller allt på min granne jag drömmer hemska saker på grund av hans musikval

 

 

 

 

 

Shine on, shine on :S


Ingen är helt god.....


Jag antar eller jag vet * att ingen är god rakt igenom * men en del är värre än andra och de bevisar en del väldigt tydligt också. Det värsta jag vet är att se mina nära och kära må dåligt jag kokar av ilska helt enkelt





Jag bjuder på denna bilden...
Mia - vad skulle du göra
Emma - Ge bowling pengar
Mia - Är du verkligen vaken
Emma - Ja du ser ju att jag går och har ögonen öppna

Mia för övrigt hoppade runt med en fralla i munnen jag skrattade högt
alla kollade
dock vet jag inte om det var för att mia hoppade runt med en fralla eller om det var jag som skrattade som gjorde att dom kollade * jag vet att vi är tuffa så glo på ;)*


Virrig och trött


Rock me vad sur jag är på mig själv just nu. Jag var helt säker på att jag började tidigt idag i skolan. Men när jag kollar på dexter står det 12.30 jag ville just vid den studen slå huvudet i väggen. Men för att vara på den säkra sidan kollar jag sedan på schemat på dexter och där står det en helt annan sak, jag var virrig. Skickade iväg ett sms till Anette och mycket riktigt jag börjar vid 12.30 rock me two steps again säger jag. Maria tycker jag är ett psyko som inte går och lägger mig igen men jag vet hur jag blir om jag gör det. Jag blir så där seg och så vidare om jag gör det. så med andra ord får jag vara vaken nu fram tills skolan börjar. Jag ska diska och hålla på börja med medicinen jag har tills på torsdag på mig och göra det så jag hinner med andra ord.







Men ser man på ... Jag för mer än två år sen... Visst är jag för jävla söt...
Lockigt och långt hår.. och se där ja jag LER ju wiooooo


Men vad gör väl de

Jag sitter på en bänk utanför grönalund

Regnet det öser ner men vad gör väl det..

 

jag bara skrattar men vad gör väl det
men nu är det som det ska
jag rör mig och jag ler jag ni hörde jag LER

 


Snurrar min sol....

Ja vet... men det är bara så att man känner sig konstig ibland

men jag snurrar som en prima donna


Rock me

Bilder i från helgen


Jag var kanske lite onykter men lika cool är jag för det...


Mia och jag vågar bjuda på oss själva för det är sådana vi är ....
sen vill jag bara säga att maria betyder jävligt mycket för mig



Mia är grym på att öppna flaskor .....



Vi är som sagt coolast i hela kalmar......



Min kära vän wattana var här också.....



Alexandro och Mario tittade förbi en stund också ......


Och jag var redo för en rolig kväll ute.....



Johnny en vän till wattana snäll och trevlig kille....



Ju mer dricka ju mer roligare bilder ........



Och dessutom blir det mer skratt åt det mesta .......


och nu är jag på ett sådant där humör igen, jag orkar inte vara social och jag ber om ursäkt för det.
Jag vill bara sitta i min ensam och tänka på allt ja jag vet det för inte saken bättre jag vet








Bland Älgar och smultron

jag ska lösa detta men just nu känner jag mig så ostabil så att jag blir rädd , rädd för mig själv. jag hatar att visa mig svag och en del saker undviker jag helst att prata om.


Igår när jag gick till skolan gick det en kille bakom mig han gick så nära. sen gick jag över bron vid netto (ni i kalmar vet vilken bro jag menar) mitt där man gick kom en plogbil jag fick panik. Och den där killen kollade på mig (som om jag skulle lösa det) jag hoppade i alla fall ut på vägen tur att det inte var mycket bilar (annars hade det blivit kaos) och killen efter jag svärde för mig själv varför nu och varför när han är där.


Killen sa det var länge sen
(jag log ett leende som inte var äkta)
ja det var ju det  sa jag
jag tänkte och glad är jag för det.
Jag började gå
och han frågade vart är du på väg
jag kände att jag inte var på humör men jag var så illa tvungen
jag ska till skolan

Jag har försökt att få tag idag under en tid sa killen
Jag är en väldigt upptagen yrkeskvinna sa jag och log ett leende som visade tydligt att jag ville gå
vilket han inte fattar
Kan jag få ditt nr sa killen
Jag ljög
Nej jag kan inte det i huvudet
Men ta mitt då sa killen
Jag har mobilen i väskan (upptäckte att jag inte hade en väska)
Du har ingen väska sa killen
Jag har massor men den är hemma
Han log och sa kan man inte få en kram
Jag bet mig i läppen och kunde känna blodsmak
jag tänke ger jag han en snabb kram och sen går utan att säga ett ljud borde han fatta
Vilket jag gjorde
Jag gick snabbt där ifrån
Jag kände hans blick i min rygg
Jag vände mig inte om jag ville bara fly så långt bort det bara gick
Det enda jag hade i skallen var den där låten som han skrev till mig jag ville SPY


Katter är vidriga....

Katter är äckliga så är det bara


PRIMO

Jag tycker denna söta unge är en riktigt rockigt kille och ett sånt här barn ska jag ha !

 

 

 

 


jag vill spruta av glädje (vilket jag får göra på fredag)

Det var inte riktigt så här jag trodde det skulle bli, men jag inser att vi alla har våra utmaningar i livet , jag är så sjukt ostabil nu så jag blir nästan rädd för mig själv. Jag inser nu att jag får skärpa mig, min kropp börjar säga ifrån det märkte jag idag. Jag föll ihop på toalett golvet slog i mina knän jag skrek av smärta sedan såg jag hur fula mina knän kommer se ut i morgon men se kom jag på att det är en jävla skit sak , kände mig riktigt dum när jag kom på mig själv tänkades på hur mina knän kommer se ut.

nostalgi

Här blir det Nostalgi
Stod och diskade igår då denna låten kom på radion (jag hade för en gång radion på ) för personligen tycker jag att dom bara spelar skräp på radion och att dom också har en förmåga att spela en och samma låt 24545 gånger samma dag. Men igår hade jag radion på och då kom denna låten, jag kom på mig själv att jag faktiskt sjöng med jag tänkte tack gode gud att ingen ser mig. Sen insåg jag att när man gick på dicon som liten så spelades denna låten sönder och jag antar att det är grunden till det hela att jag just kan denna låten utan till. sen är det ju bara så att jag kan lyssna på en låt en gång så kan jag den utantill.

 

 

 

Skolan idag halvdag, sen bolaget jag ska se om Maria är ledig så kan vi gå och shoppa alkohol tillsammans. Och om det inte går får jag få tag i någon annan som hänger med.



Jag inser själv att den enda som kan få mig att må bra är jag själv.

Jag är glad att jag vet vad som händer dom kommande helgerna. Det blir bowling med klassen, bowling med jobbet jag ska vinna ;). Sen Blir det fest också sen vill jag åka bort till en annan stad också skulle göra mycket om jag bara fick ändra miljö i några dagar.


Metall

Jag bär på en ilska och sorg och jag skyller allt detta på en person. På grund av dig kommer de ta en längre tid att få tillit till andra människor igen. Jag kan utan att ångra det säga att jag hatar denna människa. Jag vet inte hur jag ska skriva vill inte skriva för mycket information men jag vill ändå skriva ut min ilska som jag går och bär inom mig.


Det började samma år som jag var 19 år, jag lärde känna dig vilket idag jag ångrar bittert. Det som sedan hände förstörde en del av mig själv. Efter en lång tid tog jag mod till mig och tog kontakt med dig och berättade vad som hade hänt. Du sa då att * jag finns där för dig och vill du prata står jag där med öppna armar* Vid den studen svalde jag allt du visste att jag redan då var svag och du utnyttjade det till 100 % och idag ångrar jag faktiskt att jag ens berättade det för dig. Men jag ansåg att det var min skyldighet att berättade det för dig, men jag inser nu att det var något jag inte skulle göra. jag inser nu att du är samma människa som du var då du blir med andra ord aldrig vuxen.

Jag är inte ledsen eller arg att vi nu har sagt upp kontakten helt, det var mitt val det vad jag som bad dig dra åt helvete. Det är ord jag även håller fast vid, när jag ringde dig för ett tag sen och ställde dig mot väggen och frågade vad fan du höll på. Att du ens kan gå och säga att jag hittade på en sådan sak, man ljuger inte om en sådan sak  och jag hörde på din röst när du sa * jag har inte sagt det * man hör på en del när dom ljuger och du är ett jävla bevis på det. Jag har som sagt en säker källa och ett bevis på att du har sagt det du har sagt Och jag blir så fly förbannad att du nekar till det.

Jag tycker du ska stå för att du satt och pratade skit om ditt ex till mig. Det är skrattretande att du sedan går till henne och snackar skit om mig. Och du fortsätter att neka allt du är fan skrattretande. jag tycker synd om ditt ex för hon verkar vara en jätte snäll och bra människa vilket DU inte är värd. Så mycket skit du pratade om henne det gör mig spyfärdig. Du är en sådan människa som förtjänar att vara ensam, och det är ju så roligt när du sa att att du är
attraktiv. I mina ögon är du en äcklig typ jag skulle inte ens kolla på dig om jag hade så mycket alkohol i kroppen att jag inte ens kunde gå. Du har ALDRIG vart en kille som faller mig i smaken, jag gjorde ett misstag när jag var 19 år det är något jag aldrig kan få ogjort hade det gått hade jag gjort allt som stod i min makt för att få det ogjort.

Du är rädd, rädd för att bli ensam kvar, alla förtjänar att hitta kärlek men det gör inte du. Du är ett monster och jag ryser i hela kroppen när jag ser hur du
manipulerar alla dessa flickor du gör mig spyfärdig.



Skolan snart, slut tentan känner mig redo efter skolan blir det hem och städa och fixa. jag funderar starkt på öppna mitt vin och lyssna på musik ikväll bara koppla av för det är jag värd. Jag är också värd att få några dagar ledig och åkta bort



pyrogen, apne, dysfagi, arytmi, insommnia, hematemes, pneumani


pyrogen,  apne, dysfagi, arytmi, insommnia, hematemes, pneumani bara några av alla dessa ord som man nog kommer få på provet men jag är hel nöjd för idag och jag känner att detta kommer jag att fixa lätt som plätt.


Snart blir det hem till Kalmar igen varit en bra helg hos min kära mor på Öland. Ja men visst har jag haft roligare helger men man kan inte alltid ha roligt som man brukar säga. Men nästa helg har jag planer på att ha fest hemma hos mig :) ska prata lite med Maria och bilda fina planer =) jag längtar till nästa helg för det blir en helg utan plugg vilket för mig är underbart. Och med andra ord är jag värd en helg med en massa roligheter så det så



Jag sitter och lyssnar på sabaton och jag biter mig i läppen och blir avundsjuk på Sebastian för han har sett dom live och inte jag den dagen då även jag får se dom live den dagen kan jag sluta vara svarsjuk på Sebastian.


Jag har fått kontakt med en person igen gör mig faktiskt glad, vet faktiskt inte vad som gick fel sist

Nostalgi

Nöjd med dagen som varit, fast jag bara har pluggat och hjälpt mamma att fixa hon flyttar ju till kalmar nästa helg. Nu är jag så nöjd att jag kan ligga här i sängen och ha ett bra samvete , i morgon är en ny dag och då blir det plugg igen och senare på kvällen drar jag hem till Kalmar igen. Lägga mig i tid (försöka) jag börjar fundera på om jag har insommnia för er som inte vet vad det betydet så är det sömnsvårigheter jag känner mig aldrig utvilad . Jag kommer alltid upp i tid och så vidare tröttheten kommer senare under dagen, och efter en dag på jobbet eller skolan är jag så trött när jag kommer hem, men när jag väl ska sova så somnar jag inte vilket är rätt jobbigt i längden tycker jag.


Vad gör jag nu jag lyssar på kings of lion låten fans :) vilken röst älskar rösten blir genom varm av varma känslor sen är det nostalgi över låten.


När jag tänker efter så minns jag inte när jag var riktigt ledig sist :S med riktigt ledigt menar jag att man är ledig i några dagar, man är inte stressad. Riktigt ledig är man när man gör vad man vill, man mår bra och känner ingen stress och ja det var ett bra tag sen jag var det, så riktigt ledig vill jag ha ganska snart de skulle jag må bra av



Det kallas ilska och jag känner smaken av metall

Fear of the dark

Plugg tills man ser dubbelt

Milda matilda vilken lärorik dag det har varit idag jag känner mig riktigt nöjd med Anettes och mitt resultat av två arbeten. Dessa arbeten tog  7 timmar att få ihop och då är det klart man får ett bra betyg som man förtjänar. Slutade skolan tidigt idag vid 11 tiden sen gick jag och Anette upp till dator och satt där efter en massa timmar vid dator kände man sig sjukt trött i huvudet men nu är det klart och nu kan jag ha focus på slut tenta på måndag.

 

Är Hemma på Öland denna helgen också här är det full rulle för mamma flyttar nästa helg. Jag har hjälpt henne att ta ner hyllor och mer lär det bli. Nu sitter jag här i soffan och dricker kaffe ska snart sitta under en filt och börja plugga jag känner mig redo och taggad inför måndagen men just nu har jag en trötthet som är att duga.


Gott kaffe ger ett gott humör

Ja är det inte så man brukar säga, eller är det kanske bara jag som har fått för mig att man säger så?. På tal om en annan sak så förstår inte jag hur jag ligger när jag sover, jag har grymt ont i mitt vänstra öra idag konstigt nog. Jag är nog mer vig än vad jag tror att jag är i alla fall när jag sover

John Blund kom till mig vid 02.30 så med andra ord är jag trött och tanken har slagit mig
*kommer mit kaffe få mig piggare*


Hem till Öland i helgen, detta blir sista besöktet i mamma lägenhet innan hon flyttar



John blund vart är du?








Jag har verkligen inte hållit mitt löfte ikväll när det gäller att komma tidigt i säng ikväll. Jag antar att det beror på att hela mitt huvud är fullt av tankar och visst är det extra svårt att somna när man har just en massa tankar som inte vill försvinna när det är dags att sova. Nu har jag i alla fall krypit ner i sängen och ska snart släcka lampan och jag hoppas att det är min tur att få ett besök av john blund. Imorgon är det som sagt halvdag i skolan jag och Anette har bestämt att vi ska sitta kvar en stund efter lektionen och göra klart arbetet. Anette är en person som jag tycker är lätt att jobba med, och vi funkar tillsammans och jag tror hon håller med om det. Jag gillar att få saker och ting gjorda i tid vilket jag också tror hon gör. Dessutom tycker jag att jag går i en bra klass dom flesta verkar ha fötterna på jorden och verkligen gå in för denna utbildning . Mina lärare ska också få beröm av mig.



Imorgon åker jag även till Öland (Borgholm) hem till mamma och hjälpa henne, inte så lång tid kvar innan hon flyttar. Dessutom ska hon förhöra mig för som jag har nämnt tidigare så har vi slut tentan på måndag. Har ikväll suttit och skrivit ner svaren på dom nya studiefrågorna så nu är det bara att sitta ner och få in en massa nyttig information som är bra tills på måndag. Ska bli skönt när denna kursen är avslutat och man får veta resultat. Jag tycker jag har varit duktig och flitig och verkigen gått inför detta vilket många andra också har.

Kalla det vad fan du vil


Jag intalade mig själv idag att jag skulle komma i säng i tid detta höll jag tyvärr inte. Och jag borde faktiskt vara så där lagom trött med tanken på att jag har pluggat som en tog idag, och ännu är jag inte färdig. Denna helgen blir som den andra att man får plugga man vill ju känna sig trygg när man sitter och gör slut tentan det är den tentan som avgör kursen, och då vill man ju ha sina kunskaper och också visa dom.


Nästa helg har jag och Maria i alla fall planer på att dra ut och jag hoppas också det går i bruk. En helg med roligheter är aldrig fel och nu känns det som att det var ett tag sen jag hade en rolig helg.

Börjar nya ämnen snart i skolan och jag ska läsa två av dom, jag hade turen att ha en snäll människa som lånar ut sina böcker då sparar man lite extra pengar vilket aldrig är fel.  Imorgon är det halv dag i skolan jag och Anette ska sitta kva ett tag och fin slipa på arbetet vi håller på med, vi fick en hel del gjort idag och jag kände hur min skalle höll på att gå sönder efter ett antal timmar framför data skärmen.

För övrig ? ja jag känner mig stressad vilket jag inte borde göra jag ligger inte efter men ändå har jag en oro i i kroppen som gör mig stressad. Stress drar som sagt igång andra faktorer, jag är trött eller jag känner mig trött för när jag väl ska lägga mig ner och sova så somnar jag inte. Huvudvärken som aldrig släpper heller ja det finns många faktorer som påverkas av stress.


Men nu ska jag snart göra mig klar för sängen och läsa min bok som jag snart har läst slut kalla det vad fan du vill . fick den i julklapp en mycket bra present måste jag säga

Slut som människa

Urk vilken dag det har varit än så länge, det börjar med att mjölken var slut, och kaffe utan mjölk finns inte i min värld. Då får det lika gärna vara, så jag struntade i kaffet i morse och nästan sprang till skolan och köpte kaffe med mjölk jag lovade jag nästan kastade i mig kaffet.

Haft medcin idag igen man sitter ju nästan där som ett frågetecken när han börjar med sitt prat och lever, hjärta och hjärna. Han är en jätte bra lärare men jag tycker det är lite överkurs över det hela. Nu håller vi på med grupparbete och jag och Anette hamnade i samma grupp hon är en duktig och snäll människa. OCh vi kommer bra överens och funkar i grupp. Nu är jag slut som människa och ikväll jag måste göra uppgifterna men det inte alla jag orkar inte det. Jag är sjukt trött och just nu skulle jag bara vilja gå och sova en stund, vilket jag också kommer att göra

zebran

Sebran har ränder
Elefanten är grå
Igelkotten har taggar

Och Emma likaså


Måndag


jag skrev fel på ett av inläggen det är inte alls den 11 de stora provet är utan den 18

Hamnade i ett roligt samtal igår jag satt där och bet mig i läppen och tänke att den där killen är inte klok i huvudet men sen log jag mot honom och sa en del märker inte att dom rent av är störda i huvudet. Han gav mig en sån där blick och sen sa han vem menar du . Jag garvade inuti i min skalle och sedan sa jag åter igen bevisar personer att dom inte inser att dom är störda.


Helgen har varit helt okej, fast seg som kola, jag har bara pluggat. Jag hade gärna varit på Marias fest i lördags men jag insåg att jag måste ha focus på tentan. Var ju ute förra helgen och förra igen och ja en del helger måste man ha för att plugga och göra saker man inte hinner. Jag känner mig rent av som en zombie en del dagar känner att tiden inte finns där som jag vill. Och det här med att lägga mig i tid det måste jag bättra mig på , men jag inser nu att det kommer dröja några veckor till innan jag kan lägga huvudet på kunden och säga åhh i morgon får jag sova ut det känns som om det är år och dar sen jag var ledig en hel dag. När jag fyllde 18 skrev min syster på ett kort "det är inte bara roligt att bli vuxen det är också tufft" Ja visst är det tufft jag jobbar på som lejonet i afrika som är på jakt efter sin föda. Men jag är glad att jag står där jag står idag jag har kommit långt för att bara vara 22 år. När jag började första ring på gymnasiet trodde jag inte ens att jag skulle palla tre år men den 12 juni 2007 stod man där med klassen och skrek så att dagen efter hade man en himla smärta i halsen. Jag trodde också att de skulle dröja länge innan jag fick jobb men det rullade på bra. Nu står jag här med ett jobb och så utbildar jag mig till undersköterska det kan med andra ord inte bli bättre . Eller jo rent allmänt önskar jag att jag mådde bättre hade mer balans över mig själv och inte var en orolig själ. Jag vill kunna må bra men rom byggdes inte på en dag. Och jag vet att den enda som kan få mig att må bra är jag själv jag vet


vet ni en sak jag är inne på ett par nya skor INGEN. nu vet jag att det är speciellt två gossar som höjer på sina ögonbryn Patrik och Sebastian. Men Killar förstår sig inte på skor och skor är inte tråkiga , jag får en ström genom kroppen när jag testar skor , speciellt när jag kommer hem med ett par till min samlig :) känner mig rent av som ett ban på självaste julafton. Man kan aldrig få för mycket av skor inte när man heter Emma Ottosson


shoes shoes







=)=)



Kom till Emma
Dregen

Kaffe, pms, och plugg

Är som sagt hos min mamma över helgen, hon förhör mig på tenten snäll som hon är. Fast hon har gått och blivit sjuk och jag hoppas verkligen inte det är något som smittar. Med tanken på att jag redan har varit sjuk så slipper jag faktiskt det nu. Jag känner mig stressad som tusan just nu fast jag vet mycket väl att jag bara mår värre om jag går runt och stressar upp mig. Min dag idag ser i alla fall ut PLUGGA och plugga.

 

Hade svårt att somna i natt jag hatar att ha mens, den sista tiden får jag såna smärtor så jag viker mig dubbelt, läkaren sa att det har att göra med att jag är stressad och inte mår så bra kanske ligger något i det. Så han sa att det enda som hjälper är att du inte stressar och mår bättre. Hmm tänkte jag det är Emma du säger detta till, jag är typ alltid stressad men jag sa att jag skulle jobba på det. Den 11 är den STORA tentan då hela kursen ska sättas på prov och den ska jag allt klara vill jag lova.

 

 

 

 

 


suck

Jag vill också vara glad året om,
Känna lycka och känna värmen

Jag har kvar mitt hopp men jag har slutat hoppas

 

Sitter i skolan
Typiskt att skolan ska ha ett internet som är segt som kola.

Jag är glad att jag har mina röda vantar i väskan har inte haft dom med mig på ett tag. Finns inget värre än röda händer som svider och har sig. Jag vill ha sommar och det är nu.





Jag har under den senaste tiden i mitt liv kommit fram till något som faktiskt givit mig ro . Efter att ha gått igenom ett par slitsamma tider , krossaden förväntningar , förlorat hopp har jag infunnit mig i nya tankbanor . Tankbanorna som ska få mig att intehamna i besvikelse och sorg

Jag ska slutat  hoppas
Jag har kvar mitt hopp men jag har bara slutat hoppas , detta är min senaste strategi i livet, att ha kvar hoppet men sluta hoppas hänger ni med?


Troublemaker

Idag är nog många i min klass nervösa men inte jag ;) dom ska ha prov i psykologi men jag har redan läst psykologi bara för att jag är så bäst ;) .


Maria kom hem til mig igår kväll också hon hade så bråttom hem sen att hon glömde sin mat i min kyl hon skuttade iväg som värsta kaninen och hade inte en tanke på att hennes mat stod där i min kyl och skrek efter henne.

Har piffat upp mig nu ;) jag är snygg , jag är snygg ;) haha


Jag ska hem till Öland i helgen jag får passa på att vara där den tiden som finns kvar innan mamma flyttar. Sen har jag tenta på måndag åhhhh vad jag inte är stressad.


osmikad och jävlig

Ny dag !

Min älskade lillebror Linus

Saknar dig

 

 

Kaffet börjar göra sitt, snart drar jag till jobbet och stannar där till 14.00
Sen hem och då blir det plugg ovanligt jag tror jag faller en smula på grund av stress.

 

Jag är svartsjuk rent av avudsjuk på sebastian som har sett sabbaton live rackarns bananer JAG VILL OCKSÅ


 

 

 

 


I'm gonna smile cause I deserve to (yes I do)

Sent from home overseas
and into the unknown
barely landed in the jungle
sent on first patrol

Sundown darkness falls
dig in for the night
ambushed in the dawn they came
the jungle’s alive

I feel my fire starts to burn
the heat controlling my mind
berserk a savage running wild
within me the beast starts to roar

Now I’m ready to strike
a creature of the night
Into the fire
a flame of napalm strike

Sarge’s down I’m in charge
VC’s everywhere
overrun yet order airstrike
condemned us all to burn,

Napalm from above
burning friend and foe
chaos on the battlefield
the jungle’s on fire

This place it’s driving me insane
napalm it’s burning us all
this fight no man will live to tell
within me my blood starts to boil

From above the airstrike came
and it burned the world below
napalm falling from the sky
and it leaves no man alive

I feel my fire starts to burn
the heat controlling my mind
napalm it’s burning us alive
within me the beasts final roar

FACE

Jag är hellre en konstig brud än en tråkig brud

 

jag insåg nyss att jag inte har ätit något idag :S
Nu blir det fallre rullan i luckan vill jag lova er


Snö

Jag bjuder faktiskt på denna bilden


snöar i kalmar nu igen :O nu vill jag ha en gnutta sol och värme för det behöver jag. Är ledig tills på torsdag eller vi får inte säga att vi är lediga utan att vi har självstudier så min kväll blir framför burken med en massa uppgifter visst låter det otroligt härligt  *host*

 

 

Jag har fått veta att min syster med familj kommer hem till Sverige snart det är lycka. Jag hade gärna åkt till dom lite ny miljö hade gjort susen i kastrullen.

 

 

 

 

mobilen ringde i natt det var mr dickhead kalmars mest kända asshole, jag svarade med avsmak och frågade vad han ville. Han började prata på som om ingenting hade hänt, jag bet mig i läppen och tänkte för mig själv att jag inte skulle säga något elakt. Men mest av allt vill jag slita honom i bitar och spotta på honom och tala om hur mycket jag verkligen hatar honom. Jag ångrar att jag vart hans vän när jag nyss hade fyllt 19 vårar jag visste redan då jag kunde verkligen känna att han var en ond människa. Där låg jag yrvaken i sängen med idioten i luren jag räknade får i tystnad och önskade att mitt batteri hade tagit slut. Jag log för mig själv för jag visste att han vad han ville, jag insåg att han inte kunde ta att han ännu en gång hade blivit dissad. Jag minns vad han sa en gång att jag skulle vara glad som hade en sådan vän som honom för det fanns många tjejer som ville vara nära honom. Jag minns hur jag skrattade för mig själv åt hans självsäkerhet jag menar killen vet ju inte ens vad ärlighet är.

Live the city

Hoppa bäst som hoppas sist :)

Maria frågade om jag ville ut i helgen igen ? jag sa att jag skulle tänka på saken har ju tenta snart igen!

 

 

 

jag ska bli glad !


2009

Tydligen är man en hora för att man försöker hålla livet uppe på the rock;)
Jag antar att vi är för jävla snygga och coola  så att varje jävla kille får en hård dolme mellan benen.
Man fick sig ett gott skratt när en tjej kallade oss horor, när Maria frågade varför svarade hon att vi var så härliga som rockade stället jag undrar hur denna bruden tänker?

 

2009
jag fann två nya vänner

Sebastian den bästa rockpojken ;) du var också min bästa granne och nu har du flyttat jag saknar dig. Men du kommer ju och hälsar på inom kort och då blir jag glad :D då ska vi dricka öl och äta omelett haha med en massa smak för fan :D

 

Vi visste vilka vi var på gymnasiet dock var vi inte så förtjusta i varandra på grund av larvigt prat. Men när jag snubblade in på mitt nya jobb 2009 hittade vi varandra du är en underbar vän med dig kan jag vara mig själv. Allt från klockrena ord till apskratt rockar du min värld


into the fire

Pingvinresan såg jag igår med Maria och Erik nu är jag besatt av pingviner
dock är detta klipp inte från filmen för jag hittar inget klipp från filmen tyvärr

 

 

Man får inte vara sig själv i denna samhälle
Jag gör folk ledsna genom att själv vara deppig
Jag kan inte spela glad när jag inte ens är det
Jag går inte runt och är bitter hela tiden som många kanske tror
Men jag tappar gnistan för varje dag och det gör ont.
Jag vill inte framstå som en kall människa för det är jag inte
Jag är en varm människa och det gör ont när folk tror jag är någon som jag inte är


 


En snigel utan hus

Pippi vad döljer du för mig i dina mörka fräcknar haha måste vara veckans bästa !

Tjena kexet står du där och smular - nej jag är en smulfri kaka :D haha

Jag ser när en kille är hård, det ska vara full i fan i honom ;)
han ska veta hur han ska röra
inga dåliga repliker

 


 

 


you're so yesterday, so yesterday

 

Gave you the benefit of the doubt
'Till you showed me what you were about
Your true colours came out
And your words couldn't hide the sin
'Cause the truth about where you've been
Is in a fragrance I can't recognize
Just standing there, scratching your head
Blood shot eyes, drunk with regret
Hanging yourself ten feet over the edge

I'm done with this, feeling like an idiot
Loving you, I'm over it
I just don't love you, don't love you no more


You, you are so yesterday
Never thought you'd lose my love this way
Now you come begging me to stay
See you, you are so yesterday
I won't let you rain on my parade
I don't wanna hear a thing you say
You're so yesterday


Baby what you're saying to me is
There's no more you and I
I couldn't get it right on yesterday
So kiss our tomorrows goodbye
Baby love should ride me home
Should've just been a man about it
But now I'm crying like a baby
Girl your love was like my blanket
Don't know what to do without it

I'm standing here, pleading my case
You don't care, to hear what I say
[ Yesterday mp3 on http://musicjuzz.blogspot.com ]


Hanging yourself ten feet over the edge

My promises don't mean nothing
The end is so disgusting

I just don't love you, don't love you no more


You, you are so yesterday
Never thought you'd lose my love this way (I never thought)
Now you come begging me to stay
See you, you are so yesterday
I won't let you rain on my parade
I don't wanna hear a thing you say
You're so yesterday


And now you wanna reminisce
(Now I wanna reminisce)
Say you wanna try again
(Said I wanna try again)
It start out with a little kiss
(A kiss)
But we can't even be friends (oh no)
No no now i never wanna see you,
Never wanna feel you,
Never wanna hear you
I don't love you,
Don't need you,
I can't stand you
No more


You, you are so yesterday
Never thought you'd lose my love this way (oh no)
Now you come begging me to stay (i won't stay)
Baby you, you are so yesterday
I won't let you rain on my parade
I don't wanna hear a thing you say (Don't you hear)
you're so yesterday, so yesterday
you're so yesterday, so yesterday
you're so yesterday, so yesterday


Underbara dagar

Mia och Erik

Jag tänker börja min helg åt andra hållet om ni fattar vad jag menar haha
Drog till mia idag vid 3tiden och hämtade mia saker jag lämnade där igår, Hos mia var självklart hennes ponke Erik också. Vi tre bestämde oss för att köpa pizza med FETAOST fast jag var ju den enda som ville ha det. Efter att ha varit där en stund körde Erik hem mig snäll som han är, och då kommer jag på att jag hade kvar min plånbok där. Så några timmar senare fick jag dra dit igen och hämta den.

 

Drog till mia igår (lördag) Möte upp Mia och Erik på supermarket, där beställde vi mat och virke tills maten. Vi drog hem ät lite och sedan fixade vi till oss för fest. Vi var bra bakom flötet när gästerna kom men jag hade en skit bra kväll. Kvällens roligaste

Ser en bil komma jag tror att det är tjomme så jag och mia springer till bilen och knackar på rutan. Där sitter en kille som ser rädd ut han måste ha trott att vi var galna :) haha senare under kvällen träffar vi honom på the rock.

 

senare  stack jag mia och christian till km vi satt vi ett bord med två andra minns inte deras namn :S kommer bara ihåg att mia sa att han hade något i näsan (stor näsring )

 

Sedan drog vi till the rock ;) där tappade jag ögonen flera gånger må ni tro ;) där finns det killar med stil :D

 

 

I torsdags åkte jag till dessa människor i jämjö för att fira nyår Träffade en hel del nytt folk alltid trevligt

 

 


Wieee

Jösses minns du mia efter jobbet vi började i tid :P

 

 

 

vad trött jag blir

inte blir jag förvånad

nej inte för fem öre

men vad gör jag

jag ler

jag skrattar

och jag tänker

fan pinsamt att en del aldrig växer upp


RSS 2.0