Puss det är fredag!

Godmorgon!!

I morgon åker min syster hem, tråkigt men det blir nog skönt för dom att komma hem. Som man brukar säga borta bra men hemma bäst. Isak min systerson som är 6år ville att jag skulle komma idag :/ känner mig rätt kass när jag inte kan det. Han hade tjatat jätte mycket igår att han ville att jag skulle komma. Min älskade Isak du har blivit så stor och fin jag älskar dig.


Vart aldrig stugan igår vi träffade pappa och dom på ikea . Pappa frågade hur det gick med bönderna på Öland jag sa då att jag had en för varje veckodag. Sedan frågade jag honom hur det gick med kvinnorna i degerfors ;) hahahah.


Ska dit nu i veckan också och hälsa på dom, ska försöka få tag i min andra syster Jennie och se om hon kan följa med vore skoj.

Dagar som gått i bilder


Syster Elsa och Aron i skogen

Dags för mat


Elsa glad som alltid


Man blir trött av att gå på ikea

Lovegos på ikea

Isak mosters prins som blir 7 år i december


Aron och Elsa leker med nya leksaaker som har fått

Onsdag

idag har jag varit på stan med hela gänget, Mamma,syster, Fredrik, Isak, Love, Aron och Elsa
Vi har ätit gott, och jag fick bäbis spya på axlen, sen hittade jag nya sängkläder. Var även tvungen och köpa nya skor hade så ont i fötterna så fick bli ett par enkla skor för 150 kronor


I morgon ska vi nog besöka pappa och dom i stugan blandade känslor ska jag säga er

Brist på ord!


kommer tillbaka när jag har något och skriva!

Hejsan

Jadå jag lever fortfarande!

Om och om igen...

Godmorgon :-)

Det var väl ingen som bor i kalmar trakterna som missade ovädret i natt. Dundrade på rätt så bra och vilka blixtar har nog aldrig sett något likande här i kalmar. Samtidigt som det var mysigt och ligga i sängen och lyssna på allt detta så blev jag lite rädd ;) kröp ihop som en liten boll flera gången.


Vet inte om jag sa det, men igår när jag var hos Maria fick jag både böcker och några filmer. Maria kan ju inte ha med allt nu när hon flyttar till växjö i tre år och kommer bo i en lägenhet på 10kvadart. Och när hon kommer och hälsar på här så får hon såklart bo hos mig. Och visst kommer jag sakna henne men det är ju inte så att hon kommer vara borta för alltid. Sen får jag ju besöka henne också och testa på hur det är att gå ut där också.




Börjar jobba vid 07.00 och slutar vid 15.45 , sen en snabbis i affären för att sedan hoppa in i duschen när jag kommer hem. Mia kommer senare och då blir det öl för att sedan gå ut i vilda kalmar haha ;) ska bli skoj.



Är man konstig om man har bacon i frysen? haha

Judas Priest – Living After Midnight


En liten bild på riktigt fina män :-)

Ska jag hitta en sådan karl får jag leta tills jag stupar ;)

Hejsan

Drog till Maria innan jag gick på mitt pass på jobbet, där var även Marias Bror Christian trevligt trevligt. Jobbade med Maria ikväll och då går det ju alltid lika bra :-). Maria har ju kommit in på högskolan i Växjö så hon ska hyra ut sin lägenhet och bo i studentboende i växjö. Om jag kommer sakna henne? JAAAAA! men det är ju inte så att hon försvinner.


I brist på annat så bjuder jag på en läskigt bild


Kolla vad jag gör med ögonen läääskigt ju


Redan uppe

Jag är verkligen trött och ni kanske undrar varför jag är uppe när jag börjar vid 15.30 då kan ni fortsätta att undra. Vädret idag är väl inte det bästa med andra ord har jag sett bättre dagar. Men varför klaga? jag mår bra om man tar bort det här med tröttheten. Går av mitt pass 21.15 ikväll, sen hem och sova för går på mitt pass 07.00 imorgon.

13:30 onsdag

Sitter och smuttrar på en kopp kaffe musiken spelas , och snart är det dags att gå på ett kvällspass på jobbet. Det känns fortfarande lite så där knasigt här hemma sen Sebastian åkte. Men när det har gått några dagar är jag van att komma hem till en tom lägenhet igen.



01:06

Ligger och skakar som ett asplöv just nu, vet inte om det är en rejäl förkylning på gång. Vilket jag varken har tid, lust eller ork med. I morgon är det dags för ett kvällspass vilket jag även har på torsdag, skulle från början ha varit ledig i morgon också, men en kollega ville byta ett pass och snäll som jag är så byte jag ett pass med honom. På fredag blir det utgång men först ska jag jobba mina 8.25 timmar på jobbet sen kan jag ta helg med gott samvete.


På torsdag ska jag bli bjuden på frukost , vem bjuder undrar ni. Continue to wonder I do not tell who it is :P


Berättade jag att jag fick ett löv av Sebastian här om dagen, lövet kom till användning har den nu mera i boken jag läser, så jag kan se vart jag är .



"Inga måsten dagen"

Idag har jag haft en sådan dag då det inte har funnits några måsten.


Åh just nu vill jag verkligen ha fredag för då blir det utgång med Mia.
Det är något jag har längtat efter en kväll med Mia får mig att må bra

God morgon tisdag

Underbart väder idag :-) och vet ni? jag är ledig. Dock har jag tokont i halsen så jag ska inte göra allt för mycket idag. Hade planer på ett besök på bolaget men hoppar det och tar det i morgon i stället. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men det kan ju också vara skönt. Att inte ha något planerart att inte ha så många måsten.

För övrig i söndags kväll när jag och Sebastian såg på film så flög det in något äckligt djur. Sebastian tycker inte heller om småkryp men vem tusan gör det?. Han visade i alla fall att han var en man och slog ihjäl den jävlen.


02:46

Känner av hur en förkylning är på väg, därför att jag är vaken vid denna tiden. I dag (Tisdag) hade ju jag och Maria planer på att åka och bada. Men jag hoppar nog det vill inte ta risken att bli ännu mera förkyld. Känner att jag varken har tid eller lust med det.

nåväl får slå på en film och kolla på tills jag somnar !


Godnatt :-)

I should be sleeping

Ni får ursäkta för uppehållet här på bloggen har nämligen haft Sebastian med den inrökta tröjan på besök. Han kom i torsdags och åkte hem idag. Och det känns ensamt och tyst vilket jag hatar och känna. Har jobbat i helgen också vilket var tråkigt med tanke på att Sebastian var på besök och det var ju ett bra tag sen vi sågs sist. Vi såg tyvärr inga kottar , men ett rådjur såg vi när vi fick promenad i skogen på stensö. Vart även lite nostalgi när vi såg på Sunes jul. Och jag kände mig mer än dum när jag försvann in i min mörka bubbla ibland, men kan helt enkelt inte styra över det. Var i alla fall trevligt och mysigt att han kom på besök. Det är ju som sagt Sebastian med den inrökta tröjan jag pratar om.




Kvällen på jobbet idag gick bra, skulle från början ha jobbat ett dagpass. Men Emma C var så snäll och gick med på att byta tid idag, så hon tog min dag och jag hennes kväll. Sedan kom mamma och börje och hämtade mig för jag kände att jag inte ville vara ensam nu ikväll. Kanske låter konstigt men nu när jag har haft Sebastian hos mig i några dagar känns ensamheten ännu jobbigare.



Det är något med sommarkvällar, det får mig att tänka på bra saker.

Godmorgon Torsdag

Vilket väder känns nästan som en dag i oktober, så typiskt när man är ledig. Ett riktigt film väder är det , hoppas dock vädret blir lite bättre när jag ska gå och möta upp sebastian vid Stationen (:.


I morgon kommer Sebastian med den inrökta tröjan!



Well Well

Det var själva tusan vad folk ska vara nyfikna :S
Nej :-) men jag säger inget , nej inget alls!


hihi

Hemma :)

Åh vad skönt och vara hemma, har varit en helt okej dag på jobbet idag!
Nu är jag trött men här blir det ingen vila, jag ska städa lite plocka lite och så vidare ;)


Ska hoppa in i duschen ladda kaffet så jag kan ta mig en kopp på altan när jag kommer  från duschen.



God morgon tisdag

Igår kväll fick jag ett sms av min kära och rara vän Sebastian!. Ni som har läst min blogg sen jag började blogga här har nog sett hans namn ett antal gånger på min blogg. I alla fall han kommer förmodligen till helgen :D åh vad jag har saknat min fina vän Sebastian. Han bodde ju i kalmar förut vi var typ grannar då jag bodde vid vasaskolan. Men sen så flyttade han tillbaka där han kom ifrån Norrköping.



Ibland undrar jag om jag gör rätt när jag tar beslut? kan gälla vilken sak som helst. För varje gång så tänker jag varför gjorde jag så? var det rätt eller var det fel? man blir så där smått galen av att göra så också har jag kommit på :P haha.



Godis

idag blev det pizza på Robertos fyra ostare jag älskar den pizzan. Men jag orkade tyvärr inte upp hela pizzan vilket jag aldrig gör. VARFÖR kan inte fyra ostare finnas i barn pizza för?!.

Jag fick ett uppdrag av Maria idag
Skulle hitta en svart stång som såg ut som en karamell och jag hittade en .

Sen hittade jag en duktvala med Guns N roses
Men behöver hjälp med att få upp den jag når ju för tusan inte upp :S:'(

Well Well

Tala om för mig!
Ja tala om för mig!
Se dig omkring
Ja se dig omkring
Kan du le åt allt detta?!
Är du stark nog att fatta
Säg mig är du lycklig nu!?

.

Kan man skratta åt en sådan sak?
Ja jag tror nästan man kan det!
Fast samtidigt så kan jag då fan inte göra det.


Kärlek till er alla -v-

Haha dör en smula!


Söndag

Jag njuter vad gör ni?



Hej söndag

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns

Natti natti

Dags att sova snart, upp och jobba i morgon!.





=)=)=)



Ska man vänta och se till motsatsen bevisats`?

antar det?!




I luften....

Det ligger i luften
Det kan ni ge er fan på!

Dags att sova börjar vid 07.00 i morgon!
sen ledig :D åh vad jag ska njuta av min ledighet!


Haha shit, mitt humör just nu är helt.. konstigt.
Jag är trött, förbannad, äcklad, hatisk, irriterad. Men samtidigt upprymd, glad, generad och pirrig.

Snyggt Emma mycket snyggt

Ja men herregud!

kan inte sluta störa mig på en sak.


fyfan



Trötta lilla Emma

Här ska det pimplas kaffe så jag vaknar till liv, är trött som en gnu!. Fast jag har sovit gott =) vilket inte händer så ofta i min värld. Och jag blir alltid lika glad när jag får sova en hel natt utan att vakna med ett ryck. Blir ett långt pass på jobbet idag åh ska jag vara ärlig har jag inte krafter till det, men kanske hinner få på vägen till jobbet.
Fast det spelar ingen roll för idag känner jag mig glad hihi :D


Satt och läste inlägget jag skrev igår kväll, insåg hur knasigt det blev.


Men nu har jag kommit på en bra förklarning på det jag menar.

Jag brukar få en magkänsla när något är fel, något är på gång.
och för det mesta har alltid min magkänsla varit rätt läskigt nog.


Får jag en känsla att det t ex kommer sluta åt andra hållet ja då gör det också det.
Ett annat exempel kan vara att någon säger något och jag får en känsla av att det inte stämmer.
Höhö och jag brukar nästan ALLTID och då menar jag alltid ha rätt när det gäller sådana saker
Och om det är bra eller dåligt beror ju på vad det gäller!.


Har en sådan känsla nu, behöver inte gå in på vad det gäller :P
men tids nog kommer jag själv få veta om jag hade rätt eller ej!






Just det

Snälla människa du kan vara lugn jag vill inte ha honom du kan ta honom
Jag är inte intresserad av honom men då får du fan ta och be han sluta skriva en massa saker till mig;)



Sömnlös natt.....

Dock kan jag ju inte kalla det för en sömnlös natt jag har ju inte testat att sova än. Känner hur jag börjar få ont i magen :( hoppas verkligen inte det drabbar min sömn. För jag har ett långt pass som väntar och då vill jag faktiskt vara både pigg och glad.


Annars har dagen och kvällen varit bra, jag har liksom legat och funderat på saker. En av sakerna är att jag borde tänka på vad  jag skriver här på bloggen. Ja jag vet den sista tiden har det blivit depp inlägg och så vidare. Kan ju inte vara så skoj för er som läser att bara läsa en massa depp och depp.


En annan sak jag tänkte på är att jag är proffs på att känna när något håller på att hända
Eller att något är fel, det kan vara en bra känsla och det kan vara en dålig känsla

Det jag menar är att jag känner när något är på gång, sen om det är bra eller dåligt och känna den känslan beror ju helt och hållet på .  Vet inte om jag ska köra ett exempel så ni förstår vad jag menar, tror inte jag orkar göra ett exempel . Jag känner om något är fel, och jag känner när något är rätt och jag känner det snabbt!

kort men rätt så bra förklarning på det jag menar! eller? haha


Det är väl lite så jag känner just nu, men om det är bra eller dåligt håller jag för mig själv.



Godnatt :)


"D'oh!"

Va fan?





Ingen text bara bilder gamla och nya






Den där knappen

Önskar inte ni att det fanns en knapp där man kunde trycka på
Och så pang så kunde ni ändra på en massa saker som ni har gjort tidigare i livet
Ni måste väl ändå tycka att en sådan knapp vore super bra att ha, det tycker jag i alla fall






Godmorgon!

Godmorgon!

Uppe men dock inte så pigg, men på ett strålande humör i alla fall. Sitter och dricker kaffe och ska snart fixa till mig så jag inte ser ut som ett spöke på jobbet. Jeff frågade om jag ville följa med honom och Jonte och bada efter jobbet. Följa med kan jag ju men bada? mja jag får se beror på vädret kanske kan jag sola i stället?.  Ja vi får se hur jag gör vore ju roligt, var ju ett tag sen jag träffade dessa gossar.


Igår kom Fredrik mitt ex och lämnade min tavla som jag har viljat ha jätte länge.
Kändes lite lustigt fredrik har töjt ut örat känner jag honom rätt så kommer han ångra sig!









......................



Skulle sitta fint med en flygande matta just nu!

Det är..

Något allvarligt fel på mig....


HÖHÖ

inte ens i ett provrum är man säker

Skulle testa ett par byxor och så öppnas dörren och in kommer en kille.
Han blir lika chockad som jag och lika fort som han kom in gick han ut


Tänker vara larvig men detta köpte jag!

  • Skor köpta på stadium
  • chinos byxor köpta på carlings
  • Plånbok och sjal köpt på Gina trico
  • Jeans köpta på New yoker
  • "siden" byxor köpta på hm
  • Kort jacka köpt på km
  • Kofta och midje kjol köpt på hm
  • Midje kjol köpt på Vero moda
  • boxertrosor köpt på Vero moda
  • Klocka köpt på ur&penn
  • Parfym Naomi campbell köpt på Parelle
  • Torr shampoo köpt på Parelle

    Inne på carlings letade jag efter baggy jenas , letatade men till sist så frågade jag tjejen i kassan. Hon säger då att jag är för smal för att ha sådana byxor. Hur i helvete kan man vara för smal för sådana byxor?!.

Äch och så vidare

HÖHÖ...


Tack för mig hejdå tills vidare.......


Blir shopping och mat på stan idag med min kära och fina mamma!










.......

Emh

Jag älskar den manliga kroppen, den är bättre utformad än den manliga hjärnan



hahahhaha

........

Försov mig idag, dagen är typ förstörd.
Nu är jag hemma och i morgon är jag ledig.



Känner igen glädje alls idag och nära till gråt hela tiden.
Ta och skärp dig emma för helvete


Min chef frågade hur det var med mig . Vi satt och pratade en stund, och jag förklarade lite kort. Är glad att jag har en sådan bra chef som jag har. Dock var det lite pinsamt för jag började nästan att gråta vid samtalet.


Det värsta jag vet är när folk ser att jag mår dåligt, jag vill inte visa mig svag. Samtidigt har jag svårt och spela glad och dessutom känns det inte rätt heller.


ingen ska få komma mig nära, för jag har alltid otur och får med andra ord för mig att alla vill mig illa.
Men finns det någon som kan bevisa att jag har fel så kanske jag ändrar bild.



Well Well

Det finns bara en sak jag önskar just nu.



För övrigt är jag så där hmm? hur ska man beskriva? ger nog fan  det
Orkar inte vara social vill bara krypa ihop som en boll ikväll


Hm i morgon ett dagspass sen ledig ska bli skönt jävligt skönt!






Nice

Gick fort på jobbet idag vilket jag är glad över. Sedan vart det Hansa city vart ett par byxor, först var jag ute efter ett par baggy byxor. Så sprang in på carlings men gissa , som vanligt så var alla byxor för stora gahh. Och sitter dom bra så är dom för långa. Fast till sist hittde jag ett par som satt kanon :),dock inte baggy jeans. Sen en skön och mjuk tröja och ett par skor :D

Blääärk

Är så trött att jag mår illa, har inga krafter att jobba idag. Börjar vid 07.00 idag och går till 15.45 samma tid även i morgon. Sen är jag ledig på tisdag åh vad jag ska njuta då. Känner att mina krafter håller på att försvinna mer och mer något som jag varken gillar eller mår bra av.


Nåväl


Inga rövare finns i skogen "det finns visst rövare i skogen"

kapivar

Allt känns upp och ner för tillfället, sen är jag förvirrad något som jag hatar.
När ska jag få känna lycka? jag kanske inte är värd och känna lycka?!




:Q

Blir så¨jävla förbannad att jag aldrig lär mig.

Spyr på allt och alla idag, om jag är bitter? JA FÖR HELVETE OCH JAG HAR ALL RÄTT OCH VARA DET OCKSÅ


ALLA KAN DRA ÅT HELVETE

Puss det är fredag!

Jag gillar inte och börja klockan 07.00  för det betyder att jag går till 15.45 och just det passet gillar jag inte. Ännu värre är det när det är sommar och varmt ute tänk er själva ,att ni är inomhus i nästan 8 timmar. Ja förutom när man är ute och går med dom boende.


Men efter jobbet blir det i alla fall roligt, hem till Maria och fixa till sig och sen är det väl all in antar jag. Har längtat jätte mycket efter denna dagen. Och när jag och Maria går ut kan väl nästan allt hända antar jag.


En sak som jag alltid kommer att minnas var förra sommaren.

Både jag och Maria var lediga den dagen tror det var en måndag eller tisdag!. Jag ringde hon frågade om hon ville följa med in till stan för jag var sugen på ett par nya skor som vanligt ;) haha. Så gick vi förbi krögers och såg hur folk drack öl och hade det mysigt. Så sa vi en öl skulle vara gott så vi gick in och beställde en öl, fast dock tog det inte slut där. Det blev ett x antal kannor med öl, och pang så var vi bakom flötet både hon och jag. Minns hur vi satt med två killar och berättade roliga historier antar att vi tyckte vi var roligaste i världen. Stackars dessa killar dom måste ha tyckt vi var helt störda eller något. När vi skulle hem ville Maria bada vilket hon gjorde och jag gick och snubblade runt på kyrkogården vid kalmarslott . Ja sen lyckas alltid jag eller Maria hamna i småbråk med killar som inte vet vad ett nej betyder. Och sådana killar finns det gott om ute i kalmar, och en del kan ta ett nej men en del blir helt till sig när han biter ifrån synd för dom haha



Får alltid höra att jag är jävligt kräsen när det gäller killar
Men vet ni jag tycker det är jävligt bra och vara det så det så!








På tal om att bli full kommer ni ihåg första gången ni blev fulla?. Jag minns min och när jag tänker tillbaka kan jag bara skratta vilket jag inte gjorde då . Var 13/14 år och skulle åka till  Löttorp till ungdomsgården där. Där träffar jag en kille som bjuder mig på någon smörja i någon jävla flaska, smakar apa men jag dricker som fan :S . Konstigt det där när man var yngre drack man nästan vad som helst . Och jag blev så jävla full och det blev den här killen också, minns dock inte hans namn. vi gick i alla fall runt i lilla löttorp och sjöng och vara allmänt omogna som man är i den åldern haha. Sen helt plötsligt ville jag hem, och resan hem var nog inte så rolig för han som körde hem mig. Jag spydde som en gris och då menar jag har nog aldrig spytt så mycket i hela mitt liv.


Stanna bilen för i helvete jag måste spy ja det var nog det enda jag sa på den lilla resan hem.
Och när jag kom hem var mamma inte den gladaste vilket jag förstår. Tänkt er själva att er 13/14 åriga dotter kommer hem och är skit full och spyr som en gris. Jag skulle heller inte bli så glad om det skulle hända mig i framtiden om jag får bran

Helvete

Och där kom det ...............


nu vill jag bara försvinna

RSS 2.0