Min fina , min fina!

Haft en super bra helg i Högsby hos världens finaste .
Jag har gått och blivit kär och det är inte lite heller
Är galet jävla kär!


HÖHÖ

Jag är en glad liten skit, för i morgon åker jag till finaste <3


<3

Jag måste bara få tala om, jag har funnit världens finaste människa
Freddy jag är totalt jävla galen i dig <3
jag har någon att sakna, någon att säga/skriva fina saker till. Någon att känna mig trygg hos, någon att krypa nära .



Folk har sett en förändring med mg, jag skiner mera, det beror på att jag har funnit ett fint ljus.




Hey, hey, good lookin', / Whatcha got cookin'? / How's about cookin' somethin' up with me?

God morgon!
Klockan slår snart 07.00 och jag är vaken och redo för jobbet eller?:). Jo men jag är rätt pigg om jag ska vara ärlig. Tröttheten lär väl komma i eftermiddag som den brukar göra. Hade en mycket trevlig dag igår, blev även lite shopping tre par skor och lite annat smått och gott. Gick in i min favorit affär i Borgholm, eller favorit den har funnits där sen jag var liten. Så ägaren har sett mig växa upp och det har alltid varit så att jag har fått rabatt eller något gratis. I alla fall där var jag inne och köpte två piercingar till navlen skit fina och inte så tunga. Dessutom tar har 75 kronor styckt och det är kirurgiskt stål :-).

Ska snart göra mig klar för att jobba ett 7 timmars pass, skulle varit ledig idag,men byte pass med en kollega, så hon jobbar min lördag nästa vecka. Freddy kommer ju på fredag och då vill jag vara ledig dagen efter :-).


Jag är så glad att även jag kan säga till någon (jag saknar dig) låter kanske konstigt men det är sanningen



Haha :D

skiter fullständigt i om du vill bryta kontakten med mig.

Dock kan jag inte förstå varför du är sur på mig :P

Antar att det har att göra med att jag äntligen börjar bli glad igen!

en del har ju svårt och se andras glädje;)

 


Glad tjej

På fredag kommer finaste till mig igen.
Det känns bra det känns så jävla bra
Jag vågar vara glad och tro på det bästa
Jag har träffat världens finaste människa
Snart får jag dra mina händer genom ditt hår igen



Tankar och så vidare

Jag är en glad tjej , en lycklig tjej , en tjej som flyger på moln.

Det känns så bra så fint och äkta denna gången.

Jag hoppas det håller i sig


RYGGJÄVEEEL


Vilar ögonen!
Jävla rygg jag börjar gråta när som!
ont ont ont ont

Morgon!

Redo för jobb hey ho lets go!


Glad tjej

Har träffat världens finaste människa
Freddy

Du har fått mig på fall
Saknar dig, speciellt dina varma och mysiga kramar!

.....

Jag får ta och skärpa mig en hel vecka sen jag skrev. Visst har en orsak har varit till min syster och då hade jag inte en tanke på att blogga. Sen har jag varit sjuk och har å helt enkelt inte orkat blogga. Men nu är jag på god väg igen och hålla bloggen vid liv.

Så vad har hänt sen jag skrev sist?

Förra torsdagen så blev det en lång bilresa till Köpenhamn med mamma och börje. Där tog vi sedan flyget till min syster och hennes familj. Resan ner gick otroligt bra:-) får tacka börje som var ett riktigt bra  stöd. Dagarna hos syster var underbara massa lek och gos med mina fina syskonbarn och en heldag i zurich med syster blev det också. Vädret kunde väl kanske varit bättre men fick vara med fina människor och då spelar vädret ingen roll. Ska jag vara ärlig så orkar jag inte skiva allt vi gjorde men roligt var det. Sist dagen åkte jag på att bli sjuk :( så resan hem var inte den roligaste! Just de köpte choklad med till mina fina kollegor Sonja och Marie fast har inte kommit ihåg och ta med dom så får väl helt enkelt lägga dom i väskan dagen innan jobbet?.

 

Igår vart det lunch och fika med finate vännen Maria glädje för fulla muggar då jag har saknat henne otroligt mycket. Extra glad är jag nu när hon har fått jobb hemma i kalmar i sommar det betyder att vi kommer ses en hel del :-) . På eftermiddagen jobbade jag med Viktoria glädje det också en bra kväll och viktoria du är så bra<3

 

Ute regnar det hoppas de slutar innan jag ska ge mig ut och möta finaste vid tåget :-)


Tillbaka!

Förlåt för uppehållet har inte orkat eller haft lust!


Blev utgång i lördags med jobbet i alla fall. Jobbade först på dagen , sen hem och fixa till sig. Sedan vidare till Marie och tog några öl med henne . Sedan åkte vi och bowlande med resten av våra kollegor, sedan åkte jag , Linda, Marlene, och Marie till Harrys. Där fick vi tag i ett bord vi drack goda drinkar och pratade en massa trevligt ;D. Sedan gjorde vi dansgolvet hade så jävla skoj måste jag säga. Många goda skratt blev det måste jag säga så det måste vi göra om flickor!.

När vi satt ute och rökte kom det fram en kille och viskade något i mitt öra, gav han onda ögat. Jävla människor som ska komma fram och viska snusk i mitt öra sånt gillar jag inte.....


Sedan träffade jag Dan en stund, eller stund en rätt lång stund. Hängde med han och hans gäng in på the pipes. Sen när det var dags att gå hem gick jag utan skor för jag hade så ont i mina fötter. Det här med att jag går hem själv är det många som inte gillar vilket jag kan förstå. Tänkt att det finns personer som är rädda om mig ;). HAHA!


Fast det bästa fick prata med Freddy:), när jag kommer hem från syster ska han komma hem till mig i kalmar. Han bor ju cirka 7 mil från kalmar i en by sån heter Högsby :) men dom har ju konsum och ica där ;) haha.



RSS 2.0