Är det bara jag??

Som tycker det här med att festa på valborg är smått pinsamt, eller pinsamt kanske är fel ordval. Det kanske är sp att jag börjar komma upp till åren, men när jag tänker efter så har jag aldrig tagit valborg som en festdag. 

Godmorgon Måndag den tjugonionde april

Godmorgon uppe tidigt fast jag är ledig idag
Jag känner mig bättre idag fortfarande lite slö i kroppen,
Men är så pass pigg att jag kan jobba i morgon igen, 
 
Nu är det inte många dagar innan jag åker till Ullared, ska bli skoj =)
 
 

Migrän

Vaknade upp idag av att jag hade ont i huvudet. 
Jag var yr och mådde illa, tog en tablett och trodde det skulle släppa men inte. 
Det blev VÄRRE och VÄRRE jag hade så pass ont att tårarna rann och jag vek mig dubbelt. 
Slutade med att jag fick sjukanmäla mig från jobbet , sedan la jag mig och vilade men då kom smärtan igen och den blev värre när jag låg ner. Så med andra ord fick jag sitta upp eller stå upp för då avtog värkarna. 
 
 
Nu har jag svag värk och känner mig allmänt slö och sig i kroppen
 
 
 
 
 

Suck och stön och övertrött

jobb och fika idag 

latest news!

Passar på att skriva när ett till inlägg när jag ändå har orken och tiden. Sitter och försöker få i mig en smörgås jag har verkligen ingen matlust när jag har mens är det inte konstigt? eller jag vet inte men så är det i alla fall ALLTID för mig när jag har mens. Nu har krampen i allafall blivit mindre, och magen är inte som värsta ballongen längre. Det där med en flaska med varmt vatten funkar verkligen i alla fall för min del. 
 
Jag satt och läste mina äldre inlägg här på bloggen, dock inte alla då det är en del. Men vilka minnen man fick tillbaka med andra ord en rolig läsning. 
 
 
Idag skulle jag läsa tidningen för de äldre på jobbet, insåg att det inte fanns någon "bra" nyhet. Det står bara en massa hemska saker som man inte vill läsa. Så det slutade med att jag läste en bok Minnen&högtider. Den uppskattades nog mer än vad tidningen skulle ha gjort. 
 
 
Puss och godnatt!
Inte för att jag ska sova än men i alla fall

Nytt utseende på bloggen!

Idag har man mens och jag  känner mig som världens äckligaste människa. 
Min lilla och platta mage är nu som en ballong dessutom har jag kramper. 
Vi kvinnor får stå ut med mycket, men sen är vi ju starka :-)
 
 
Min fredag spenderar jag hemma hos mamma och Börje. 
Det är mysigt och trevligt, annars hade jag ju suttit hemma i lägenheten ensam.
Och det här med ensamheten får jag bara mer och mer svårt med. 
 
I morgon blir det jobb till 16,00 sen raka vägen till stan för att möta upp Maria och ta en fika. 
Evigheter sen vi sågs nu vilket är tråkigt men det blir väl så när man bor i olka städer att man inte kan ses lika ofta.
 
Nästa helg blir det Ullared med Älskling, mamma och Börje det ska bli kul!.
Jag hoppas jag ser ola-conny och morgan så jag kan ta en bild på dom haha :-)
 
 
Nu ska jag fylla en flaska med varmt vatten och lägga den på magen
Ett bra knep om man vill minska mensvärken funkar i alla fall på mig!
 

Blärk!

Ska snart göra mig klar och ge mig ut i det tråkiga vädret, ja för inte är det något vidare väder idag. Vissligen kan det vända om så än är jag inte något vidare bitter för detta väder. 

 

Fast jag somnade tidigt igår så är jag trött, känner mig mer som en zombie än som en levande människa. Är både trött i huvudet och i kroppen. Efter jobbet bir det och köra en stund, sen hem och inte göra något i stort sätt, lägga mig i tid då jag börjar vid 07.00 i morgon. Min jobbhelg som sagt men de brukar gå fort något positivt i det hela. 

 

 


Hejhopp

Dagen!
 
  1. Jobbat
  2. Handlat
  3. Gått en lång promenad 
Morötter med dipp och tre kronor NOSTALGI!



I morgon!
  1. Sovmorgon!
  2. Promenad
  3. Köra
  4. Jogging runda runt stensö ! Bra att bo på stensö bra ställe att träna på !



Torsdag nu tar jag helg

Äntligen helg och jag är ledig i fyra hela dagar åh vad skönt! Är på väg till Freddy blev ersättningsbuss mindre roligt men teckningen på mobilen är bättre nu än vad den är på tåget!


Idag hade jag som sagt medbetarsamtalet var lite nervös men allt gick bra och jag kan ha huvudet högt och säga att dom var mycket nöjda. Och det känns jätte bra att man får höra att man gör ett bra arbete ! Och det jag ville säga fick jag sagt och det känns skönt!




Har varit ett blandat väder i dag mycket sämre än igår! Igår efter jobbet satt jag på balkongen en bra stund och jag kände av våren :) !


Godmorgon Torsdag

Tänka sig det är redan den 18/4 vart tar tiden vägen? ibland går tiden väldigt fort känns som om man inte hinner med i svängarna. Ialla fall sitter här och dricker kaffe ska göra mig klar för jobbet snart ska ha medbetarsamtal i dag denna gången är jag inte lika nervös som jag var sist men förra gången jag hade det så var det ju första gången, och mina kollegor har ju gått på fler medbetarsamtal än mig. Eller inte alla men dom som har varit där ett bra tag längre än mig är ju vana. Jag kan inte förstå att den 19 maj har jag varit på mitt jobb i 4 hela år 4 år återigen vart tar tiden vägen?!. 
 
 
 

bläää

 
Ryggen gör ont och jag har ingen ork och skriva. Jag ger mig ut och kör i stället tjo hej

fredag!

Fredag som skulle bli en varm dag med massa sol, jag kan ju påpeka för er att när jag slog upp ögonen och kollade ut så vart jag besviken. Kalmar idag är en grå , kall och regning dag med andra ord ingen sol. 
 
Skulle dessutom ta en sovmorgon idag men vaknade redan vid 08.00 och var klarvaken när jag äntligen får sova så vaknar jag tidigt det är så typiskt. Men idag ska jag köra och plugga ja det står på schemat än så länge i alla fall. 
 
 
Åh snart blir det utgång med fina Mia va jag längtar
Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge!

...

 
 
Jag lovar i morgon kollar jag in här och skriver, orkar inte nu är för trött osv
 

Tjobreee

Hej och hå 
 

Det var evigheter sen jag tog mig tid och logga in här och skriva ett inlägg. Jag ber och ursäkt men jag har verkligen fullt upp för tillfället. Allt går framåt visst varit några steg bakåt men nu jäklar. Våren har kommit till kalmar och även till mitt andra hem Högsby. 
 
 
I fredags vart de årets första grillning hemma hos Anna och Crille. Mycket trevligt god mat, öl och bra sällskap ja bättre kan det inte bli. Blev en helt lagom fylla om man kan säga så? nej men det är ju sånt jag gillar. Äta lite gott och ta några öl. 
 
Att bara sitta och dricka för drickandes skull kan jag inte med, Jag känner att jag har växt ifrån det stadiet då man bara dricker för att bli full. Man vill väl minnas en bra och rolig kväll utan att ha massa luckor eller?. 
 
 
Igår kom pojkarna till Freddy Johannes och Noah kramade mig hårt dom har nog saknat mig ;). Vi gick sedan och åt då vi kände att varken jag eller Freddy orkade stå vid spisen. Sen fick dom ett varsit kinderägg i affären sen blev det mys hela kvällen. 
 
 
 

RSS 2.0