God morgon

Uppe tidigt trots att jag är ledig, men ska med bussen till o-hamn idag. Där möter älskling och Björn mig sen ska vi till badhuset. Björn ska bada och jag och freddy ska träna, sedan ska dom jobba med musik och jag kommer sitta fast med en bok det är helt okej!,,,
 
 
 
 
 
 
Ibland kan jag undra vart Sverige är på väg, jag är inte rasist men jag tycker en del saker börjar bli för mycket nu. Vi får inte fira våra stora högtider i kyrkan, vi får inte säga jullov utan det ska heta vinterlov. Vi får inte sjunga en del låtar som heliga natt sommarlov osv. Jag vill att våra traditioner ska finnas kvar och att personer som kommer hit ska kunna acceptera det utan att dra slutsatser som att vi är rasister.  Dom har ju sina tradioner precis som vi, ska vi då säga att dom är rasister som vill ta bort våra?. Det är väl bara en fråga innan vi inte ens få sända julkalendern. Och som jag skrev jag är INTE rasist har bara min åsik, dessuom vill jag göra klart jag har vänner som kommer ifrån olika kulturer och länder . 

O-hamn

Nu är man ledig i fyra dagar det är rena lyxen om jag får säga det. I morgon blir det att ta bussen till O-hamn då kanske ni undrar vad jag ska göra där. Jag ska med Freddy hem till Björn en kompis till Freddy, dom ska spela in och jag följer med som sällskap. Har en bok med mig så det kommer nog gå bra, är ju dessutom roligt och träffa nytt folk. 
 
 
 
 

Rensat, slagit in och ledigheter

Igår gjorde jag något som jag borde ha gjort för ett bra tag sedan. Jag rensade bland mina gaderober, fick i hop tre överfulla kassar.Jag inser verkligen hur mycket kläder jag har  så rensa det behöver man allt ibland. Jag ska inte slänga dessa kläder kommer ge dom till någon secondhand butik så kläderna kommer till nytta. Känns ju lite väl och slänga dom när dom kan komma till personer som behöver dom mera. Har även slagit in de första julklapparna till freddy, noah, johannes och freddys föräldrar. Nu har jag mamma, börje, mia , maria, isak, love, aron och elsa kvar och köpa till. 
 
Börjar vild 07.30 idag och går till 12.30 en skön tur måste jag säga. Sedan är jag fyra dagars ledig härligt. Har ju dessutom semester kvar och ta ut som är sparade från förra året + en massa komp timmar si och så där 17.5 timmar i kompt plus drygt en vecka semsester och ta ut. Har sökt semester nästa helg och den fick jag beviljad med andra ord kommer jag vara ledig tre helger i rad nu framöver. 
 
 
Veckans händelse. 
Hade som sagt bokat tid för tvätt, den 27/11 men jag fick för mig att de var den 26/11 så jag gick in i tvättstugan och börjde lägga in maskiner tryckte på knappen och när jag skulle gå ut så möte jag en granne som frågade mig om jag hade bokat en tid, jag sa då nä jag har tid för tvätt nu . Det har jag också sa han, jag blir lite nervös och gick och kollade. Jag min idiot hade kollat fel var en dag för tidigt, jag trodde grannen skulle vara så pass snäll så att vi kunde byta dag med tanke på att jag redan hade slagit på maskinerna. Men inte då jag fick ta ut kläderna som var mer än blöta och jag svärde inombords. Tvättkorgen vart dubblet så tung och jag var inte så glad på varken mig eller honom.Vad tog snällheten vägen jag skulle aldrig få för mig att säga så till någon om någon hade kollat fel hade frågat när personen i frågan hade tvättid och sen bytt och om de hade gått. Men men jag tror inte personen i frågan kommer få några julklappar iår!

Söndag

God kväll....
 
Förlåt för dåligt skrivande, jag har jobbat hela helgen och dessutom haft annat för mig. De vill säga jag har inte haft en tanke på att blogga helt enkelt :-)
 
Nu är i alla fall jobbhelgen slut och i morgon är jag ledig, ska ta en liten sovmorgon men inte en för lång, Brukar sluta med att jag får ont i huvudet när jag gör det.
 
 
Idag hoppades jag på att dagen på jobbet skulle bli en lugn och skön söndag. Men jag och min kollega fick kämpa på som bara den, Dessutom hade jag maten och efterätten och göra, men allt gick ju bra till sist. 
 
 

Att göra fel är mänskligt

Att göra fel är bara mänskllig, alla gör fel. Kan inte förstå mig på personer som tror dom är helt felfria. Och som dessuom hela tiden lägger skulden på andra. För enligt dessa personer gör dom aldrig några fel, sådana personer är i mina ögon helt blåsta. För alla gör fel någon gång i livet och man lär ju sig av sina fel eller hur?
 
 
Tog en liten sovmorgon idag, men vaknade trots det tidigt. Fick i mig en ordentlig frukost och snart är det dags för lite jobb för min del. Efter jobbet ska jag vidare till mina prinsar i högsby åh låt kvällen på jobbet gå undan som bara tusan. 
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan gå ut och vidare till jobbet

Tiden!!!!

Tiden försvinner, personer förändras/försvinner osv. 
Är både på gott och ont, och visst är de bra att man ändrar sin syn på visa saker. 
 
 

Trött,se

Fy tusan vad jag är trött
Ingen energi för att jobba
Lite kaffe till, ja hoppas de hjälper!


underbara känslor

jag sprudlar av glädje jag är lyckligare än någonsin. Förlåt mitt ordval MEN FYFAN VAD JAG MÅR BRA!


 
 


Härliga måndag eller inte!



Jag är en grubblande själ och har nog alltid vara så . Det är helt enkelt jag eller ?. Ska snart göra mig klar och gå ut och vänta på tåget som tar mig hem till kalmar.





Hann mysa med Noah och Johannes en stund innan dom åkte iväg till skolan
Mina små <3
 
 
 

Torsdag den femtonde november

Är hos Freddy just nu helt själv buu :/ han är ju och jobbar, men inte så långt kvar tills han kommer hem. Han har lovat och pussa extra mycket på mig när han kommer hem.
 
 
Dagen på jobbet gick på som bara tusan och nu är jag 3dagars ledig SKÖNT!

:(

Fan också...
 

sluta grubbla så mycket fröken Ottosson

22:53

Ursäka rubriken men har inte fantastin eller orken och komma på någon bra rubrik. Det har jag ju inte varit på ett bra tag, det är ju rubriken som lockar eller har jag fel?!. 
 
Jag har verkligen blivit helt fast angående farmville kalla mig tönt osv jag bryr mig inte :-)
Det är en rolig tidsfördrivning när man inte har något bättre för sig så att säga.  

Eftersom

Jag är hos mamma ikväll så passade jag på att låna hennes badkar. Jisses vad skönt det var och lägga sig i ett skumbad jag vill också ha ett badkar det är ju rena lyxen måste jag säga. 

JIPPIE

Skrev i ett tidigare inlägg att jag hade nackspärr, det var värre än så hade inflamation i musklen . Har ansträngt kroppen så pass mycket så den fick stryck. Dock känns de bättre tack vare gel som jag smörjer på och smärtstillande tabletter. Går bra på jobbet ändå visst kan det kännas men det är bara att bita ihop som sagt
 
idag var det en insändare i tidningen om änglarna på ståthållaren, de vill säga mig och alla andra kollegor på jobbet. Det är så otroligt uppskattande och man blir glad när man får beröm för sitt arbete det får en att känna sig ännu mera värdefull i sin yrkesroll 
 

Så där knasigt

Varje sak som händer sker av en orsak brukar man ju säga, jag har väldigt svårt att förstå och acceptera detta påstående. Antar att jag inte är helt ensam angånde detta, för en del saker som händer är för svåra. 
 
 
Nog om detta vaknade idag innan klockan ringde även denna gången trodde jag att jag hade försovit mig. Jag är ju inte en sådan person som brukar göra det, Under alla dessa 3.5 år på jobbet har det hänt två gånger. Dessutom har jag alltid varit noga med att hålla tiderna jag har nog aldrig kommit försent någon gång om jag ska vara någon stanns på en bestämd tid. Jag är hellre för tidig än att komma med hjärtat i halsgropen och vara stressad. 
 
 
Har fått några äckliga telefonförsäljare efter mig, för er som känner mig vet ju om att jag själv en gång i tiden har jobbat som en säljare. Ett jobb som i stort sätt vem som helst kan få men som inte många klarar av dessutom stannar många heller inte kvar på ett sådant jobb. För att man ska kunna tjäna en bra peng måste man vara en bra säljare och det kan idag vara svårt. Sakerna man säljer är saker som får en att lyfta på ögonbrynet. När jag jobbade sålde jag tandborstar, rakhyvlar och bredband till olika företag. De två första var till min förvåning ganska lätt och få sålt men inte så pass lätt att jag ansåg att man skulle överleva. Det sista bredband var otroligt svårt, man skulle kunna mycket om datorer osv och då är jag helt fel person :-). Förstår inte ens hur jag kunde få det sista säljarjobbet att sälja bredbandet. Kände mig som en idiot rent usagt när jag satt i en lokal endast tjej  med en massa killar som verkligen kunde datorer. 
 
 
Sedan hade jag turen att få in en fot på jobbet jag är på nu jag har fått kämpa mig upp till den jag är idag. Gick från vikarie till fast anställd. Jag vet hur tufft det är att vara vikare (då jag själv varit det) den ständiga oron att inte veta hur mycket man får ut varje månad osv. Men jag är glad att jag slipper dessa problem nu jag är fast anställd har betald semeser osv. Det är en otroligt trygghet och det vill vi alla ha,, en trygg ekonomi pengar kan få folk att må dåligt. Jag är glad som inte har dom problemen jag har alltid klarar mig.Har inte en ENDA skuld förutom CSN som jag anser inte är en "dålig" skuld. Har liksom fått en till utbildning tack vara CSN :-) . JA och tack vare mig såklart. 
 
Jag har ju en dröm att studera till socionom har jag haft i flera år. Men just nu är jag nöjd med mitt jobb, visst har mina dagar då jag blir trött men det blir alla. Man kan inte alltid ha ett liv som är fullt av rosor eller hur?. Men så länge jag är nöjd och må bra så funkar det. Jag är fortfarande ung och skulle jag få ett himla sug att studera vidare så kan jag ju alltid göra det. 
 
 
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe, fixa till mig och dra och jobba
 
 
 
 

Eftersom

Jag inte kan sova så blir det en film. Och vet ni? kom nyss på att jag har popcorn hemma GLÄDJE HOPP.


Julsaker!

När jag gick hem från jobbet ikväll såg jag till min förvåning att folk redan har tagit fram julsaker och hängt dom i sina fönster. Det kanske bara är jag men är det inte lite väl tidigt? vi är ju bara i början av november. För min del blir det att ta fram julsakerna i början på december. Åh det är ju så mysigt när man tar fram dessa saker det är nog det bästa med hela julen om jag får välja :)
 
Dags att sova!
 

Tisdag!

Hejsvejs!
 
Idag gör nacken mindre ont, visst det känns fortfarande men det är inte samma smärta som för några dagar sedan. Har ansträngt mig för mycket på jobbet :/ och nu får jag ta det lilla lugna på jobbet så att säga. Rätt jobbigt när man inte kan jobba i samma tempo men det handlar ju bara om en mindre tid. Annars? jag mår bra lite så trött då jag har sovit dåligt men har varit uppe i några timmar nu i alla fall. 
 

Igår

Igår var de farsdag, en dag som jag aldrig har brytt mig om då jag inte haft haft en pappa som jag kan tala om hur mycket jag uppskattar honom. Visst hade jag viljat de, fast det är ju inte något jag dör av om man säger så. Dessutom har jag Börje (mammas gubbe) som jag kan tala om hur mycket han betyder osv ja för han är mer som en pappa för mig än vad min riktiga pappa är. 
 

Ville bara säga...

Att jag ber om ursäkt för dåligt bloggande, jag har inte tappat suget men ja jag antar att jag helt enkelt inte har tid. Och när jag väl har det har jag inte tanken på att blogga, eller det är inte den första tanken som kommer upp. Har även ett vanligt tema, då jag känner att jag inte har tid med att sitta och trixa och hålla på med bloggen.. 
 
För en gång skull har jag krypit upp i min soffa, min lilla soffa ja för inte är den stor. Men det är ju inte jag heller så den passar ju mig ;) . Tv är också på hör också till ovanligheterna, jag har en sån där tegelburk till tv MEN eftersom jag aldrig kollar på tv (typ) så känns de för tillfället väldigt onödigt och lägga pengar på en ny modern ;). 
 
idag hade jag gjort vad som helst för att ha min freddy här saknar honom enormt mycket ikväll <3
 

klt kan ta sig i röven

Jag har nyss lagt mig, dagen idag började inte så bra, idag fick jag ett sådant hat mot KLT. De kanske skulle vara bra att dom skrev samma busstider på hemsidan som på skyltarna. Så man slapp så och frysa arslet i nästan en timme. Annars? jag mår bra

God morgon

God morgon!
 
Eller det kanske är lite sent och säga? men uppe är jag tog en sovmorgon idag i alla fall med tanke på att jag jobbar kväll idag. Fick en ganska stor chock när jag loggade in på facebook idag, vad är de som har flygit i en del? och varför ska en del ha så fruktansvärt bråttom. Jaja det är deras sak men ialla fall!
 

suck

Nackspärr och ont gör de..

Glad tjej!


10:46

Ska snart ge mig ut på stan och skaffa en dress för i morgon!
Blir lite fest med Sanna, Sofia, Sonja , Jeanette och min älskling också såklart! ,Längtar

Haha med nöje

 
 
 
 
 

Djup, djupare , djupast

Go kväll...
Kan ju inte påstå att jag gillar vädret ikväll, humöret blir en stor jävla röra. Detta är den värsta tiden på hela året det är mörkt, kallt och jävigt grått. 
 
 
 
 
 
 

Så fin

 
och här sitter jag och gråter!

Inte min dag

En del dagar är så otroligt jobbiga och kämpiga, man känner redan när man vaknar att dagen kommer bli jobbig. Man har ingen kraft ingen energi fan rent utsagt. Jag hatar och skriva sådana inlägg som bara innehåller massa deppiga ord och tankar. Jag vill heller inte vara så öppen här på bloggen samtidigt som jag vill skriva av mig hur fan det nu går ihop. När jag skriver av mig mår jag konstigt nog lite bättre, samtidigt som jag vet att en del säger att nr man skriver av sig blir det inte bättre, Ja jag vet inte? idag är det i alla fall inte min dag. 

RSS 2.0