Gutt gutt

Jag har kramp i mina fingrar *suck* sen är min näsa inte min bästa vän idag :S jag hatar att vara förkyld. Men det hindrar inte mig för jag ska skoj på nyår och i helgen. Maria och jag kan få fram dom mest korkade orden, vart har ni spriten man spyr. Min kommentar ja du vet den där spriten med båten på :P ja jag är Emma felsägaren :P . Nu ska jag snart dra in mit city och ha lektion fram till 15.30 får dock se om jag orkar hela dagen är ju rätt sjuk :( .....



dont , yes , no , fuck, brain town town


<3


Nedrans bullar !!

Är det något jag verkligen inte tycker om så är det att bli sjuk men när jag väl tänker lite extra noga så vem gillar att vara sjuk. Fick dra hem igår och ändra dagen helt och hållet den slutade med att jag låg och sov hela dagen och frös. Maria A ringde mig och hon kände inte ens igen min röst ja med andra ord är jag jävligt förkyld.

 

 

Annars då?

Ja tankar och tankat som vanligt i min skalle om allt ändå kunde ha varit enklare då hade jag inte varit så här nere som jag har varit den sista tiden. Igår flyttade min granne för gott :( rackarns bananer Sebastian men jag kommer sakna dig massa lite konstigt med tanken på att vi inte känner varandra så bra. Men du är en sådan människa som skapar spår men det som jag kan vara glad över är ju att du kommer och hälsar på.

 

 

 

Marias morfar tycker jag är söt ;) ville bara säga det här skryter jag :D

 

 

 

Tack för alla fina paket som jag har fått :D


Hej å jumman jansson

jag gråter floder till denna låten, jag erkänner jag är känslig till sån här musik, därför jag aldrig lyssnar på sån här musik typ


Näsan rinner och allmänt deppig


Hatar att vara förkyld :(:( och ha massa tankar


jag blir ledsen i mitt öga min granne flyttar för gott i morgon :( varför ska alla bra människor flytta eller försvinna. Ett bra minne med dig sebastian är när vi gick på promenaden och nästan ärligt talat krockar med ett rådjur den flyr och försvinner, hur den försvann kan vi nog aldrig lista ut  knäppt rådjur:P




Helgen har varit super bra jag är glad att de finns bra människor =)

gaalen


Många kommer tro att jag är sjuk när jag lägger in en sådant här klipp med den här musiken. Men en del låtar fastar i skallen och denna är en av dom.

Ett ljus

Ett ljus till alla som blev offer i tsunamin 5 år sen.


OBOY


Om jag snubblar över vägen

Julen har varit helt okej, jag har hållt humöret på högsta nivå:)
MARIA nu vet jag vad som innehöll i paket vi fick av chefen =)

Tack alla för dom fina julklapparna jag fick idag :D

 

 

Jag skrek men du hörde nog inte riktigt vad jag sa

Jag såg in i dina ögon men du såg nog riktigt aldrig vem jag var

Jag gråter för dig, jag gråter för mig för inget är självklart utan mycket svårt

Jag gråter över det fina , det enkla och allt som var rent

Jag gråter för nu är allt skitigt

För att lära känna måste du lära känna

Så kom låt oss dela denna alldeles för mörka natt


God jul


God jul och hej ångest

Jag har flytt länge nog nu, men nu har jag sagt till mig själv att det är dags för mig att prata ut med någon annars går jag nog under till sist. I denna världen vi lever i är det inte så konstigt att en del mår som dom mår, en del är starkare än andra så enkelt är det bara. Jag ser på denna världen med en avsmak , det är nästan som att man äter nässlor och tuggar och tuggar. Vi människor försöker anpassa oss så gott det går men vi trampar på minor efter minor. Jag antar att mitt förfluta kommer närmare och närmare, jag är glad att jag har världens bästa mamma som finns där att hon ens orkar en del gånger det kommer jag nog aldrig förstå . Jag är glad att jag har en trygghet jag har ett jobb , jag går i skolan jag har nära och kära.

Jag vill faktiskt inte gå in för djup på vad allt handlar om det är nog redan för svårt att ens skriva att jag inte mår bra. Jag går inte runt och säger att jag har ångest nästan dagligen , att jag har panik nästan hela tiden och att jag är en orolig själ. Jag ser inget syfte med att göra det, specellt inte till vem som helst. Jag har fått lära mig att en del människor är verkligen monster jag ser dom med avsmak precis som mycket annat.


Ska jobba idag med fira mina första timmar på julen med mina glada och goa
pensionär ni gör mig glada. Sen ska jag hem till Öland och fira ja jag ska göra allt för att detta ska bli en så pass bra jul som möjligt

God Jul och allt som hör till

God Jul på er

Nu är det jul , jag sitter och dricker mitt morgon kaffe och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan åkta till jobbet . Jag tycker och tror också att denna dagen kommer bli super mysigt , först jobba 08.15 till 18.00 fira jul med mina goa pensionärer. Sen hörde jag av min  kollega mia  att jag ska få julklapp av chefen , Mia har varit som en stum människa och inte sagt ett ljud om vad som ska innehålla i paketet. Det för hon ju rätt i men jag är nyfiken som ens strut och vill veta vad som innehåller och det är nu .

 

 

Sen blir det hem till Öland (Borgholm) ska bli mysigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mia & Mia jag är faktiskt glad över att ni finns i mitt liv, ni är mina två små ljus .

 

 

Jag får även säga God jul till min största fiende ÅNGEST

jag får en sån jävla ångest inför julen, alla är så stressade, jag blir stressad jag får rent av panik. För några dagar sedan satt jag och pratade med en person på msn jag kom på att vi var rätt lika när det gällde mycket. Det kändes precis som att vi hade samma problem. Eller problem samma slags smärta kanske låter bättre, när jag tänker efter så var jag stark efter detta samtal det fick mig att få en helt annan bild över hela grejen. Jag ska följa hans sista ord han sa till mig. *kämpa Emma * vi kan kämpa tillsammans *


Fråga honom om han måste använda gem för att runka

Fan vad vi är stora i munnen ;P

fråga honom om han måste använda gem för att runka


KAOS helt enkelt och vad gör jag jo jag sitter och ler mitt falska leende

Jag har bestämt mig

Jag har bestämt mig nu, efter ett lång samtal med en bra människa. Jag tror jag skulle må mycket bättre om jag tog steget och prata ut ordentligt med någon. En del kanske inte ser att jag har svårt att öppna mig, vem vill visa att dom har tappat tillit till människan. Vem vill visa att man är svag.


Dont ever never

 

 


Det är ju det här jag menar med julen


Tisdag den 22 december




Julen
Blir folk som galna
Skinka hit och skinka dit
Julegran hit och julegran dit
Sju sorters kakor, apelsiner och celemtiner
hårda paket, mjuka paket
stora släkt, liten släkt
Gemenskap, ensamhet

Visste ni att det är på jul folk mår som sämst
Visste ni att det är på jul det blir mest bråk
Visste ni att det är på jul folk väljer  att skilja sig
Visste ni att det är på jul bolaget tjänar som mest.
Visste ni att det är på jul alla barn blir besvikna
Visste ni att det är på jul folk väljer att lämna

Julen ska vara ett mysigt tillfälle då man ska samla ihop släkten och se på kalle och kan du visla johanna . Jul för mig är inte dom där nya filmerna som går, jul för mig är inte att någon ska sitta ensam . Jul för mig är gemenskap.  Jul för mig är när alla är glada jul för mig är ARNE WEISE OCH INGEN JÄVLA LASSE KRONE SOMN TROR HAN KAN SJUNGA. NÄSTA ÅR VILL JAG HA DREEEEGEN I RUTAN!

Snön ligger vacker och jag kan bara le med avsmak på den gula bilen


Snart jul och då ska jag jobba, det ska bli mysigt!
Tentan idag gick kanon känns så i alla fall!

 

jag känner inte för att skriva helt enkelt!

Min största fiende är min ångest, min deppighet och min sorg.

Kommer räddningen till slut


Snö är vackert

Snön är vacker det har jag alltid tyckt den lyser upp alla mörka nätter. Det kan alltid bli bättre när solen kommer fram och lyser rakt i  mitt ansikte jag känner mig då fri som en fågel.


Jag ska dricka glögg snart , och krypa ner i soffan och bara njuta av denna fina och underbara kväll. Sen ska jag krypa ner i min säng som har nya lakan gosa ner mig och läsa en bok. Sen ska jag somna och när jag vaknar ska jag le och tänka att allt har en menning och då ska jag tänka på alla ord och alla saker som en gång var.


Jag vill ha nyår då ska man dra till jämjö med fina människor jag hade tänkt att bli så där lagom full!

Jag ska bli mer försiktig

Förstå att ditt spel fungerar inte längre jag har genomskådat nu ja för jag är smartare än vad du tycks tro. Herregud säger jag jag är inte orättvis för fem öre, jag säger vad jag tycker precis som du gör, och så vill du få de till att jag vill få det till ditt fel. Men du det jag menar är att om du gör si och så har jag lika rätt att göra samma sak, men nu vet jag vad jag ska göra jag orkar liksom inte hålla på att tjaffsa om någon som inte är värt att tjassa om. Så kör ditt race och håll mig utanför jag vill inte vara en av ALLA jag är ingen snuttefilt som passar när det passar för dig. Jag söker en glädjepojke som är ärlig och som vet vart han står och vad  han vill.


Det är rätt konstigt men en del visar verkligen att dom är goda, en av dessa personer är Sebastian . Jag kommer nog alltid ha ett gott öga för denna fina människa. Det är sorligt att du var tvungen att flytta ifrån kalmar för du gjorde mig glad, du skulle nog kunna komma med massa ljus i den mörkaste vardagen. Det är lustigt för vi känner inte varandra så bra men du är ett bevis på att det finns goda människor.


Ja tänk om det fanns flera som Mia, Maria, Peter, Patrik och Sebastian livet hade varit mycket bättre tror jag. Dessa människor kommer jag altid ha ett gott öga för. Jag som i vanliga fall är rätt försiktig jag har som sagt byggt en mur och jag släpper inte in vem som helst innan för min mur. Orsaken är att jag har träffat folk som trampar mig på tårna och sånt skapar sår och en massa tankar.



Jag ska bli kallare än vad redan är , det känns menningslöst att vara god när folk behandlar mig som skräp. Jag uppfattas nog redan som en kall människa men om sanningen ska fram är jag en snäll och varm människa, ja med andra ord är man snäll och mjuk mot mig så visar jag min rätta sida tillbaka. Jag tillåter inte att någon trampar på mig.



något växer inom mig, något dör inom mig


Något magiskt över det hela


Minns det nästan som igår


17 och 16 år midsommar ;)


Utgång :)

Mia man kan undra vad du kollar på ;)


Kommer du ihåg den där jobbiga människan

För att göra det lättare att fatta

Killen : Får jag kyssa dig
Jag : Nej det får du inte :O
Killen : varför det
Jag : För du är inte min stil och sen känner jag inte dig

Mia och jag gick där ifrån

Han kommer fram igen

Killen : Men snälla en kyss kan jag väl få
Jag : Men jag har sagt att du inte får det
Killen : Bara en liten
Mia : Men för i helvete är du dum i huvudet hon vill för fan inte ditt jävla fanskap

Haha mia skyddar mig alltid från jobbiga killar haha

Här händer det hela vart vi är får ni fan gissa själva




Inte konstig att man blir bitter när det finns människor som gör saker värre

Det kallas ilska och jag känner smaken av metall

Tydligen är det bara så 
Le för i helvete

jag har en tiger på mina fötter här snackas tigerbalsam det hjälper dock är lukten sjukt jobbig för min lilla näsa

 

Rolig historia :D

Sture kom hem väldigt trött från jobbet, kysste sin fru och kröp ner i
sängen.

Plötsligt vaknade han med ett ryck och upptäckte en skäggig gammal man i
munkkåpa stå bredvid honom.

Vad i helvete gör du i mitt sovrum? Och vem är du? Frågade han?
Min son, detta är inte ditt sovrum, svarade mannen, jag är sankte Per och
du är kommen till himlen.
- Va? Är jag död? Jag vill inte dö, jag är för ung för det halv skrek
mannen.

Snälla skicka tillbaks mig omgående, bad han.
Det är inte så lätt, svarade sankte Per, du kan bara komma tillbaka i form
av en orm eller en höna. Välj själv!

Mannen tänkte en liten stund, en orm? Nä, fy för, det vill jag inte vara!

En höna? Hmm, ja varför inte? Att vara med tuppen kanske inte är så farligt.

Då vill jag vill bli en höna!

'POFF' så låg han i ett rede i en hönsgård, fjäderprydd från fot till näbb.

Men jäklar, vad det tryckte i arslet. Då såg han tuppen komma emot honom.
Hej, du måste vara den nya hönan. Hur känns det?
Hej! Hyfsat, men det trycker så in i helsike i arslet.
Ja det är ägglossningen. Du har aldrig fått ägg, va?
Nä, hur gör man?

Kackla två gånger och sen klämmer du till, svarade tuppen snällt.

Han kacklade två gånger och nöp till och 'POFF', så låg ägget där.

Wow, tänkte mannen, det här var ju hur skönt som helst.

> >Han kacklade igen och nöp till. Ett till ägg... Tredje gången han kacklade,
så hörde
han ett skrik.

> >- STURE !! Vakna för helvete, du håller på att skita ner hela sängen!

 


shake me

Vågar inte, nej jag har faktiskt fått nog


bläääää

Först vill jag bara säga att du är falsk, ja det tycker jag, säg fan inte att jag gör dittan och dattan för du är boven i dramat kom fan ihåg det.

Big Day Coming

Jag får nästan panik av mig själv när jag inte kan få bort en del tankar från min skalle. Det skulle vara bättre om jag kunde styra mina egna tankar för då slapp jag ha denna panik inom mig den gör bara otroligt ont

Jag har alltid varit en människa som ställer upp så gott jag kan, men jag tar inte att någon trampar mig på tårna. Är det något jag mår illa av så är det när folk utnyttjar andra för eget bruk jag rent av spyr galla över sådana människor.


Jag uppfattar inte mig som konstig, nej jag skulle faktiskt säga att jag är försiktig jag har svårt att lita på andra och speciellt låta folk komma nära mig. Jag har släppt in folk i mitt liv förut och det har jag fått ångra bittert och då är det inte så konstigt att jag bygger en mur för att skydda mig själv därför kanske en del uppfattar mig som kall. Jag är inte kall jag är nog en ganska varm och snäll människa men den sista tiden har jag varit bitter men det är just på grund av alla tankar jag går och biter på i mitt huvud.

 

Jag gillar närhet, varma kramar och ärliga samtal det är allas näring ingen kan leva utan detta. Jag har krypit upp i famnar och trott att här kan jag vara trygg det har visat sig att det bara har varit en dålig saga rent av falskhet.

 


 

Jag fångar snöflingorna med min tunga , där står jag och ler och tänker

Big Day Coming


shake me, break me

Jag låter ingen viska mig i örat , jag kommer att bli blå av denna svaga musik


jag dör en smula varje dag, ingen ork jag är utbränd

Shithead

Jag är blöt , blöt om mina fötter, ja man tackar jag valde fel skor idag ska ta en varm och skön dusch sen , men först ska jag till netto och köpa godis saltlakris grymt sugen på det just nu. Sen har jag lite andra saker att fixa men när det är klart ska jag ta en varm och skön dusch underbart skööönt


Jag kan inte låta bli att bli arg, att en del inte hör av sig på två jävla veckor, sen får man ett sms där det står om jag vet vad som ska vara klart tills på måndag, ta reda på det själv för i helvete är trött på detta håll koll för nu är jag trött på att du hela tiden ska fråga mig jag har varit snäll men nu tänker jag inte vara det mera. Du skiter ju i mig annars och jag verkar bara duga när du inte vet vad som ska vara klart, nejtack . Det känns fan så mycket bättre att hjälpa någon som hjälper mig tillbaka men det har du aldrig gjort.


winterland

Snön faller jag älskar att fånga flingorna med min tunga, hela jag var full med snö när jag kom hem idag jag stod och kollade på mig i speglen och tänkte idag är jag prinsessa över dagen isprinsessan de var så fint flingor i mitt kolsvarta hår ;).





 

 

 


......................

:D:D


Snö och cyklar




Man träffar alltid på människor som vill hugga kniven i ryggen på en. Snön ligger på marken och det betyder lite mera ljus i staden skönt. Jag vill inte ha denna mörka årstid mera den gör mig bara illa och jag faller ner och får ångest och rent av ha får panik jag känner att jag inte räcker till en del gånger.


Snart jul mina först timmar spenderar jag på jobbet. 



Inte för att skryta men jag har världens bästa mamma -v-


okej jag har fastat för denna låten

 

<3


ich

Som katter runt het gröt.. Ingen av oss säger orden, ingen av oss berör ämnet.


Jag går på el precis som en bil går på bensin

Jag lyckades övetala min vän Simon att färga håret idag, och jag lyckades nu är han svarthårig och inte blond. Trodde inte jag skulle lyckas men jag sa att gör du inte som jag säger vill jag inte vara din kompis haha fan vilken makt jag har =P. Nu är han svarthårig med röda slingor och så fixade jag lugg på honom också nu du min lilla vän nu är du en i gänget haha . Ska inte prata illa om blondiner:P mina två änglar mia och maria är blonda och dom ligger mig nära helt ärlig dom bästa blonda människor.


Titta här ;) man kom med på listan man tackar :D nr 14

jag var i mina egna tankar jag föll från cyklen idag igen *skrattar*  jag är i min egna värld rätt som det var låg jag där på marken och såg upp på himlen

Hemsk dag

Vaknade upp idag och kände den där känslan en ensamhet som gör otroligt ont. Deppiga dagar har vi alla och idag känns det för jävla mycket. Har varit ledig idag har inte gjort så mycket suttit och tänkt , städat lite och pluggat också. Den här låten älskar jag sjukt mycket den betyder jävligt mycket för mig, jag har ingen ork alls idag känner jag. Är otroligt känslig idag, vem som helst skulle kunna trampa mig på tårna och jag faller ner i marken som är fullt av hemska tankar och minnen.

 

 

 


Trust

Nu ska jag skryta lite denna kan jag spela på gitarr ;) eller jag har kunnat, var ju ett tag sen jag spelade den.


Blir gaaalen

Jag hatar min granne och hans dunkade tecnho jag blir gaaalen. Vänta du bara i morgon ska du få höra på riktig musik. Och för att ni ska fatta vilket helvete jag går igenom ikväll ska ni få ett smak prov på hans hemska musik stil

 


jag blir gaaaaaaaaaallllllleeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

 

 

 

det här är fan musik

IDOL

 

Vem var bäst`?


Need you madly, badly Please, Mr Assmaster, fuck my brain out!

Ensam är stark som man brukar säga

 

Trubbel och jag tror jag faller en smula men bara en liten smula. Funderar på att byta nr lika bra


...........................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Varje djup sorg har en förlorad glädje till föremål.

Är trött som en gnu just nu, jag är trött på mycket just nu och jag antar att jag när som helst blir galen om jag inte redan är det. Dagen är slut och det är jag glad över har varit trött hela dagen vart inte många timmars sömn i natt inte jag hatar sömnlösa nätter det finns fan inget värre än att ligga i sängen och vrida och vända på sig och man somnar helt enkelt inte så jag är glad att jag är ledig i morgon ska verkligen sova ut för det förtjänar verkligen jag.


Mitt fina paket som jag fick av min vän och kollega Maria A hon vet hur mycket jag gillar Backyard babies och hur jag tappar mina ögon för DREGEN i paket fick jag en snygg tröja Irion madien den satt as snyggt på mig. Stod i speglen när jag kom hem och kände mig som världens snyggaste haha :P.



Tankarna finns kvar, men jag tänker faktiskt inte öppna mig allt för mycket längre folk går bara på mig då och säger det ena och det andra jag orkar faktiskt inte med sånt jag har nog med problem i mitt liv, saker som jag faktiskt inte vill gå ut med i min blogg. En sak vet jag och det är att jag inte kommer öppna mig för någon som det ser ut i dagens läge, jag vet vilka jag kan lite på , och jag tänker inte låta någon komma nära mig på mycket länge. Det får faktiskt vara nog nu jag tänker inte hoppa fram och tillbaka hela tiden och sedan inse att man bara faller ännu längre ner i dimman. Det får faktiskt vara nog nu jag stänger in mig nu helt enkelt

Här är man inte ledig i helgen men i morgon får jag tid att sova ut sköööönt

Så genom hjärtats svarta midnatt kör förtvivlans vilda spann här innanför

 

Helt okej dag om man tar bort en del människor och deras sätt att bete sig på. Jag är inte ett helgon och det har jag aldrig sagt att jag är heller. Jag vet jag kan vara jävlig, och tro mig jag vet att jag kan framstå som en känslokall och kall människa men så är inte fallet. Jag skyddar bara mig själv från att inte falla mer än vad jag redan har gjort i mitt liv. Men nu vet jag nu vet jag verkligen och jag ler , jag ler som aldrig förut

 

Jag älskar denna låt åhh jag ryser tro mig den kom rakt i mitt hjärta!

 

Haft minijul med mia idag tack för den fina julklappen gumman den var jätte fin och satt skit bra =)

 

 

jag är inte mycket för sådan här musik men denna låten ligger mig nära

 


Jo men det finns faktiskt lite glädje i min skalle



Det finns fatiskt människor runt o mig som är värda allt guld som finns i denna värld. Personer som finns där i svåra tider, fast jag hugger och kan vara riktigt bitter så tar dom det, jag menar faktiskt inte att såra någon. Det handlar mera om en rädsla jag har.
Jag är medveten om att jag kan säga saker som folk tar åt sig av, jag kan inte försvara det, det enda jag kan säga är att jag gör det av ren rädsla. Det tar ett tag innan jag släpper in någon nära mig. Visst finns det människor som visar på en gång att dom är guld värda, men sen har vi människor som låsas vara någon som dom inte är, kommer med ord som glädjer, ord som dom inte bara säger till mig utan till flera andra. Jag vill fan inte vara en av alla jag är Emma och känner man mig vet man vad jag tar och inte tar



Låten får mig att känna en viss glädje, jag sitter och ler, ler åt min dumhet

UR FUNKTION




 

Skitsnack rent jävla skitsnack och jag faller men jag kommer resa mig en vacker dag


"Dont Give A Damn About You"

Julmarkanden igår var fan skit, skit och skit, som ett litet barn går jag mot stan, och det dröjer inte länge innan jag lämnar stan som en bitter människa. Jag ville ha julgodis men tror ni ens dom hade det NEEEJ bara ett sånt där lotteri där man kunde vinna, men då hade jag fått stå i år och dar för tur i spel det har jag fan aldrig haft . Fick i stället gå till ica och köpa saltlakris, hade en bra helg, utgång och sen hem till kära mamma, det kan nog inte bli bättre. Eller jo bättre kan det tydligen alltid bli. Jag har märkt att under den sista tiden har jag bara bråkar och tjaffsat och visst vet jag att det många gånger är jag trycker på knappen och så är bråket igång  Men jag vill också säga att jag varken är dum eller blind. Jag är bara försiktig och sätter ut klorna så fort jag blir rädd sån är jag i stunder då jag känner mig otrygg är det inte normalt att man försvara sig så ingen gör en illa.



Sen vill jag bara säga att sebastian kan skita ner sig :P flytta ifrån kalmar dum är du, vem ska nu bli min bästa granne , inte fan blir det min techno galna granne och han med katten som har en smarrig frissa vet jag inte heller.





Nu blir det kaffe och sen jobba, sen hem och RÅPLUGGA sen krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv



shiiiiippppppppeeedubbiddooooooohoooooooorrrra

 

 


Killarna i kalmar är inte blyga



Nej det kan jag verkligen tala om för er som läser min blogg fick ett antal killar efter mig och dom var på mig som iglar den ena var värre än den andra. En kille viskade i mitt öra om vi kunde gå iväg och knulla , jag gav han den där blicken en tydlig blick att är du dum i huvudet. Den fanns en kille som var normal vi dansade bugg den enda som inte höll på att taffsa. Jag vet inte hur många som höll på och jag visade tydligt med min blick att det inte var okej. Mia gumman vi hade en skit rolig kväll och det måste vi verkligen göra om, en rolig kväll på bistrobar.


När vi skulle gå hem hade jag ont i mina fötter, gulliga Rikard ringe och vi pratade en stund, sen fick vi C efter oss jag sa till han ett antal gånger att han skulle gå hem till sitt hem men inte det, han följde med oss hela vägen, sn sa vi till honom att nu får du fan gå hem, och då sa han att vi var makalösa han kunde väl inte ta att vi ville bli av med honom. 


Mamma är här ikväll hon hjälper mig att göra lite fint här hemma :D


fattar fan inte varför du vart sur för att jag dissade dig :O man kan ju nästan tro att du är kär i mig :S


wieeee


Haha gulliga dock får jag huvudvärk av låten, jag spyr över sån musik



DET HÄR ÄR MUSIK :D jag erkänner blir lite *** av hans röst  haha

rackans bananer jag har ju inte sagt så mycket om mig ;)


 

http://www.coolstuff.se/Pipparkaka
Jag ska baka, pepparkakor i morgon med finfina former ;)

Ni ser mig i dimman idag ;) wieeee

FREDAG = EMMA ÄR GLAD

Jag satt i flera timmar igår, därför var jag rätt så frånvarande och det ber jag om ursäkt om. Många frågar hur jag pallar, sanningen är att jag inte gör det, men jag vill bli klar med allt så jag inte sitter dagen innan allt ska vara klart och då blir det ju dessutom ett sämre arbete. Så jag sitter hellre några veckor innan allt ska vara klart, ja för nu kan jag njuta av denna helgen med gott samvete och visst är sånt underbart ja det är lycka för mig.


Mia kommer ikväll och det ska bli skoj :) bilder kommer upp under helgen =)

Jag fick ett minne tillbaka tack vare herr Sebastian, han frågade mig om jag kom ihåg en kanin som fanns i varuhusen när vi var små kommer ni ihåg denna kanin

Funny bunny heter jag
Och jag är så go och glad
Vill du ha en liten grej
Stoppa fem kronor i mig

Denna lilla kaninen har dock en pistol i handen ja det är James bond kaninen haha


Fick söta sms igår av mr Rikard, ja han stavar inte med C gjorde han klart rätt tydligt haha :P


Snart är det jul och jag ska börja mina första dagar genom att jobba mysigt, har ju jobbat jul innan. Så himla mysigt speciellt när man jobbar på ett äldreboende. Ska göra det mysigt det kan jag lova er jag älskar mitt jobb


Dagens låt

ja det är ju jul snart så :)

Bullshit



I morgon kommer min närmaste vän hem till mig för det blir som sagt utgång i morgon. Så det blir en mini fest hemma hos mig. Ska bli roligt som tusan med tanken på att det var ett tag sen vi sågs nu nämligen, jag har ju fullt upp att både jobba och plugga och mia har ju också en massa saker att göra. Det gör ont i mitt hjärta när vi inte kan ses lika ofta längre det var en annan femma när vi gick på gymnaset då sågs vi varje dag och vilka tidet det var. Jag funderar på att ta med ett slags spray när vi går ut :P jaha undrar ni och varför ska du det, det ska jag säga er för varje gång jag är ute får jag alltid en jobbigt typ efter mig, sist så höll han fast mig och jag slet mig loss och hamnade på golvet och slog i mitt knä. Jag tilllåter inte att någon gör så, säger man nej så är det också nej.

Snart är det jul och jag ska jobba i några timmar på julen, mysigt ska det bli har ju jobbat en jul innan. Sen ska jag skynda mig hem till hem till Borgholm till mamma och fira jul äta god mat och umgås med trevligt sällskap


Jag har faktiskt kommit på mig själv när det gäller en del saker, jag har ett humör som inte är av denna värld, och ibland tyvärr så går de ut på folk som inte förtjänar det. Sen dessutom skyddar jag mig själv från alla monster här i världen, jag har svårt att lita på folk på grund av en massa saker. Jag är inte helt perfelt jag heller men är det något jag är så är det att jag är otroligt snäll, omtänksam och ärlig. Men för att se detta ska man lära känna mig, det tar ett bra tag innan jag öppnar mig för människor. Något som gör ont är när man skriver en del saker här på bloggen och så går en del på mig för att dom tror det är si och så, det är fan inte snällt för fem öre att göra så.




Efter skolan idag ska jag hem och plugga sen ringer mia på kvällen och talar om när hon kommer i morgon. Sen är jag tvugen att ringa Linus och höra med honom när jag får mina pengar, jag har inte lust att träffa denna människa för fem öre. Så många gånger vi har varit ovänner och blivit vänner det slutar alltid med att vi ber varandra att fara åt helvete. Kanske är det så att man helt enkelt inte ska vara vän  med en del personer. aja mina pengar ska jag i alla fall ha det har gått mer än 3 månader nu sen han lånade pengar av mig.



Jag förstår inte hur en del funkar



Älskar denna låten sjukt mycket, den får mig glad i dessa mörka dagar !

Idioter







Sug på den din jävel ta åt dig av varje ord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

And a gangster keeps on telling
That he got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening





Tydligen så driver jag, var nog det mest falskaste jag någonsin har hört. Jag har själv svårt att lita på folk så det hela skulle bli dubbelmoral. Ingen kastar skit på mig, jag tar mycket men inte när någon säger att jag är falsk och driver nej det tar jag inte. Att jag ens skriver detta kan jag inte heller fatta slöseri på tid. varför kasta ut en massa tid på en massa idioter livet är verkligen för kort för att göra det. Så nu ger jag fan i det punkt och slut.



På fredag kommer mia hit till mig kalmar, alkoholen står i kylen och är lagom god tills kvällen på fredag. Jag ska ha roligt för det förtjänar verkligen jag, sluta tänka på alla tankar som snurrar , jag ska bara ha sjukt roligt helt
enkelt.



kommer ni ihåg ?


Nojjig

Fan vad jag är nojjig men nu är det gjort nu har jag tagit sprutan, och visst sved det, men jag spännde mig som jag vet inte vad. Satt i salen och skakade folk trodde säkert att jag var helt dum i huvudet.

 

När jag väl var färdig gick jag förbi två killar som frågade om det gjorde ont, jag sa att jag är inte rätt person att fråga och då skrattade dom :P

 

 


Bitter



Nu skiter jag i allt det där, blir ju inte klokare nej jag blir nog mera bitter än vad jag redan är.


jag är allt snäll en riktigt ängel som ställer upp och jobbar jul

idioter

Bitterfittan är arg idag

Jag får inte ihop en del saker, innan man går på någon annan om en del saker borde man kolla på sig själv innan bara ett litet tips. Jag är inte helt perfekt men jag är ärlig och en mycket snäll människa.



Jag ska göra något larvigt vänta bara

jo men det är ju så



idioter finns det gott om,

HELL RISE

Jag ljög jag shoppade igår FY MIG


JAG SAKNAR DIG MEN DET VET DU INTE OM, OCH INTE JAG HELLER *

RSS 2.0