3096


Köpte denna boken idag :-) har redan läst 4 kapitel, vet inte varför jag läser en sådan bok den är djup och mörk och en sådan här dag klarar jag inte sådant.

Saknar en vän!

Det finns en vän som  jag saknar  just nu Albin

  • Kaffe som smakade Giraff
  • Folköl , vin och mjölk i sängen
  • Missbrukade kaffe och cigg
  • En och annan knasig film,  t ex en stum film

Nej han har faktiskt inte bajskorvar ihåret. och skulle han nu ha det så passar han med bajs i håret! Haha



Nä dricka upp mitt kaffe och ut i kylan och gå till jobbet


just de ska ta och rensa mina fb vänner rejält har en och annan som inte borde finnas där!

Heyy



Sitter och tänker. och lite smått ångest får man jag blir ju 25 år i år i juni månad. Sa till Albin att jag ville dö men han tyckte jag skulle ha fest. Så ja jag får väl ha fest då :-) om jag inte jobbar dock, men en liten fest måste jag faktiskt ha eller vad säger ni?.

Fredag kväll

Hallå där!
Vet inte om detta året började bra, men dock så har det inte bara varit pest. Har gått och upp och ner jag är en grubblande själ som gärna fastnar på ställen som jag inte borde. Men jag har då alltid fått lära mig att ge alla en chans att visa vilka dom är, alla får alltid en chans av mig. Och visst har det varit så att jag har haft en bra bild av någon och sen har jag fått äta nässlor på grund av att jag har kommit på att jag har haft fel bild av en del.
Men jag har sagt till mig själv att i år ska jag bli kär, hitta en man som vill samma sak som mig, har samma syn på livet ja ni fattar. Ingen ska lägga sig i vem jag får känslor för, för i slutet handlar det om vad jag känner och tycker om min blivande Karl. Som yngre gjorde jag precis som många andra man gick efter hur personen såg ut men man blir äldre och klokare och kommer på att insidan är faktiskt det viktigaste . Men visst utseendet betyder ändå något, jag faller oftast för en killes ögon en kille med fina ögon gör mig svag i benen det måste jag faktiskt erkänna :-). Gillar mer mörkhåriga killar än blonda, när jag tänker efter har jag nog inte haft ett förhållande med en blond kille. Visst har man haft en "flört" med en blond kille, haha detta låter ju larvigt. Men nu när jag ändå sitter här och tankar och ord bara flödar så kan jag lika gärna passa på att skriva.
Till något annat, åker till min syster vid påsk, jag längtar komma bort lite och vara med människor som betyder det gör mig bara så glad bara när jag tänker på det.


I morgon ska jag bli full och dansa på borden på harrys ;) haha nej men ska ha skoj as hell
bjuder på denna

Morgon onsdag

Igår stängde jag av omvärlden efter jobbet, svarade inte på sms eller i telefon, ingen behöver känna att jag undvikte att svara för jag ville bara vara för mig själv igår. Somnade dessutom i tid och är utvilad mår nästan som en prinsessa idag haha. Ska snart snygga till mig och dra och jobba, sen ska jag hem och gosa ner mig med en bra bok som heter innan jag dör, en otroligt bra och djup bok som man fastar lätt i jag älskar och läsa och kan sitta i flera timmar med en bok, man är i en helt annan värld med en bok i handen.




Tisdag

Sorry dåligt med bloggande, men har i stort sätt varit handikappat i ena handen. Svullnaden har äntligen lagt sig men nu börjar det klia och vara så där ömnt. Har mer än 14 stygn på handen så det är väl rätt så normalt att det ska klia och vara ömnt när det läker.




Fick ett rart och fint sms av Mr S i natt, blev så där barnsligt glad. Glad för att vi inte har hört ifrån varandra på ett tag. Känner inte S så bra men hans sms gjorde mig så där exra glad, och då gjorde det ingenting att han väckte mig med sina sms .


Till en annan sak jag är trött på att kämpa för något som ändå inte kommer funka. Jag är trött på att känna mig som svarta fåret, ja jag vet kan vara jävligt dålig på att höra av mig. Men jag är så trött på att ge och inte få tillbaka och då tror en del att jag inte vill ha med dom att göra. Men det är ju inte så jag är bara försiktig.

ehh

Alltså vafan?........ nu får det vara nog!

Dessutom borde jag sova, så det ska jag göra nu
Jag är trött, fast ändå inte knasigt det låter

och jag är inte på humör åhhh blir så jävla irreterad, sur, besviken , ledsen bara massa negativa saker ikväll. Eller inte ledsen fel ord, besviken sur och arg är dom rätta orden.


1.2.3,4 osv


Torsdag

Eftersom jag inte får äta något innan jag är klar på sjukhuset idag så kurrar min mage, ja jag skulle nog kunna säga att hela kalmar kan höra den. Men min dagliga dos av kaffe har jag fått i mig, tänkt om jag inte ens fick dricka något då hade jag varit på ett uselt humör.
Men men idag ska doktorn skära i min hand, kommer och dö lite, men överlever jag blir det ett besök hos frissan så jag kan bli fin i huvudet, behöver tunna ut mitt hår börjar bli väldigt stort nu och jag har varit lat och inte plattat de på ett tag, det tar ju så mycket på håret om man ska platta det hela tiden, dessutom orkar jag inte att göra det varje dag. Så nu har jag satt upp håret i en stor toffs ser så där rolig ut, men har man inte orken så har man inte.
Denna helgen spenderar jag på jobbet, helt okej faktiskt ger ju pengar och jag behöver ta det lungt när det gäller allt festade. Är nog uppe i 8 helger i rad då jag har varit ute och levt rövare haha. Så ja det ska helt enkelt bli skönt att bara slappa och inte dricka

dumle

Nervös o en gnutta rädd

krABOOOM

Jag brukar liksom känna sådant.
Det känns från huvudet och ut i fötterna
Jag är fan inte dum i huvudet.

onsdag


 

Det finns mycket som jag skulle vilja göra bättre
Jag skulle vilja ha mer kraft när det gäller en del saker
Tänka lite mer på mig själv är något jag måste bli bättre på

 






Hyllor

Blir så där lagom sur när hyllorna på ica ska vara så jävla höga. Hur kul är det att gå fram till någon och säga, hej jag är lite kort kan du hjälpa mig och ta ner sockert är du snäll.


Annars är väl allt som vanligt,  eller? orkar inte bry mig för tillfället

operation!!!!!

På torsdag blir det operation, om jag är nervös? det kan ni ge er fan på att jag är. Gör ju inte saken bättre när jag vet att dom kommer skära i mig för vem gillar det?!.





Happy


Blev utgång med Jens, kaj och några till i går. Hamnade på en fest i skogen var lite rädd då jag inte kände någon förutom Jens. Men vart så där smått glad när både Thimmie och Linus var på festen plus att några ölänningar var där också. 140 kronor åt helvete på harrys då en del kom in och andra inte. Så det blev olareys för oss satt typ och sov så vakten kom fram och frågade om jag mådde bra. Jag var ju inte så jätte full har ju varit värre på den fronten. Vill inte vara så där stupfull speciellt inte när jag är med personer jag inte känner så väl. Inte för att jag tror att dom vill göra mig illa utan det handar mera om mig släpper mer loss när jag känner mig trygg.



Lördag



Får se vart denna kvällen slutar, just nu sitter jag och dricker för mg själv :) lite mobbat men vad fan.


passade på att ta tre nya bilder för allt jävla tjat om att jag bara lägger in samma bilder hela tiden

Ledig helg

Äntligen fredag och min lediga helg. Den har varit längtad och den är behövd, är helt slut i kroppen. Min kropp har spökat som bara den i nästan en veckas tid, och allt jag har ätit har kommit upp igen. Kräktes igår sist så idag har jag fått behålla maten i alla fall än så länge,

 

Som det ser ut nu så blir det ingen utgång då min vän har fått förhinder, tråkigt men ingeting och göra. Jag som var riktigt sugen på en utgång, men det får bli en helg hemma i min ensamhet och det suger. Men om någon snäll själ vill bjuda mig på fest så hör av er ;D

 

Just det var i o-hamn igår på röngten surt och åka dit men kön i kalmar var tydligen rätt lång så fick bli o-hamn. Fick liggs i den jävla maskinen i nästan två timmar hade så jävla ont i ryggen efter det och illa mådde jag efter också.


blääää

Hatar min kropp för tillfället
Den vill inte som jag vill, får inte behålla något jag äter, är nojjig att jag har fått något virus i kroppen. För annars mår jag ju bra, så magsjukan är det inte. 
Haha jag avskyr personer som inte kan glädjas av andra, det är lite roligt med.
Svartsjuka och avud, och jag snackar om vuxna människor och inga barn.

Morgon onsdag

Igår var en kväll då jag satt och störde mig på små baggisar.

  1. Varför ska dom sätta dit hjärtan och pussmunnar på tamponger? , dessutom har dom skrivit hur man ska sätta in dom på senste tiden HALLÅ??!!?. Till och med en kille vet väl vart man ska köra in den jävla tampongen :O:O.
  2. En dum kommentar från en film, kvinnan var gravid när hon hoppade från klippan, kvinnan dog och barnet också.  Ja men hallå? det fattar väl vilket idiot som helst att det inte finns en chans i världen att barnet skulle klara sig.
  3. Mötet med killen i kön på toaletten, hej snygging vad gör du här?. Vad brukar man göra på en toalett ?


 

Näe dricka upp kaffet och sen vidare till jobbet


Ekologisk fil osv.

Testar med fil idag eftersom jag inte får behålla maten jag äter, och nej är inte magsjuk. Bara min kropp som spökar och är dum . Blir det inte bättre får jag väl gå till läkaren och ta massa prover bläää, inte en gång till. Jag är medveten om att jag är liten och smal, men när folk tror att jag inte äter gör mig faktiskt otroligt ledsen ;/ har alltid haft problem med min vilkt men har inte själv valt det.




Vilar en stund innan jag tar tag i allt det jobbiga det vill säga disken osv. Men just nu ska jag krypa ihop i soffan och kolla på beck och dreggla åt gunvald (:

Trött



Känns som om jag inte har sovit på hundra år, och jag känner mig mer död än levande för tillfället. Nu är jag i alla falll uppe men det är med trötta och tunga steg jag går till jobbet. Den där John blund kan då inte gilla mig men jag skyller helt enkelt på att han är en man. Och en man har alltid svårt och hålla tiderna, nu fick jag till det.


Nu blir det att dricka en kopp kaffe eller 400 koppar :P .  Tror fortfarande att jag blir pigg av kaffe att jag aldrig lär mig. I morgon blir det ett långt pass på jobbet, på onsdag åker jag till o-hamn till sjukhuset där, lite surt att åka till röngten där just för att kalmar ska ha så lång kö. Nästa vecka blir det operation låter värre än vad det är men lite kan ni väl tänka på mig!






Egotrippad? lite kanske inget fel på det

Alla måsten dagen!

Men nu är jag nöjd nu är det bara en tvättid som ska bokas men när? jobbar så mycket, och när man är ledig vill man ju göra annat och tvätta. Men tvätthögen blir ju dock inte mindre, den växer och jag blir så där lagom arg på  mig själv.


Känner mig halv krasslig och jag vill verkligen inte bli sjuk då jag tror att denna vecka kommer bli kanon bra. Idag är jag i alla fall ledig men hade som sagt en massa måsten och göra men nu kan jag klappa mig själv på axlen och tala om vilken duktig människa jag är.






Yellow



Gårdagens
pinsammaste

Maria och jag står vid zappas grill och väntar på våran skjuts hem. En kille kommer fram och frågar vad vi gör , jag svarade då " vi står och väntar på en bubbla men vi vet inte hur den ser ut "

Kvällen var helt okej, vart the rock sista timmen. Maria och jag satt oss i ett mörkt hörn och lyssna och hörde på nyblivna 18åringar.  Sedan kom en kille från Göteborg och satte sig hos oss, han sa något och kom väldigt nära mitt öra :O inte hörde jag ett ord av det han sa heller

Äntligen fredag!

God morgon (:

Kan knappt hålla mina ögon öppna, hej jag heter Emma och jag är trött. Sitter och gottar mig med en stor kopp kaffe i tron på att bli pigg. Vi får väl se om det hjälper , hoppas kan man ju alltid göra i alla fall.


Dagarna springer iväg och det har snart gått en hel vecka av det nya året. Så hur har min första vecka av
2012 varit då?. Synd och klaga (: har skrattat en hel del åt en del saker, behöver inte gå in på det i detalj. Jag är medveten om att en del människor inte vet vad en del ORD innebär och missbrukar det totalt ;)




Snart!


Dags för ett kvällspass på jobbet snart, får helt enkelt gå .
Annars är det bra med mig, ser saker med helt andra ögon
Vilket får mig att må otroligt bra, varför gräva ner sig i onödiga saker?


Jaja på lördag blir det pizza, öl, voda och utgång med min fina Maria Adeen som jag har saknat henne<3




God kväll

Idag blev det lite shopping men några bilder blir det inte, orka liksom?!.


Men
  • Två par byxor på rea
  • En kofta
  • ett tublinne
  • en tröja

    Allt på rea ja man tackar jag!


    Blev en fika på coner med, blivit en stammis där, fast idag var det dock lite otäckt. Några killar hade nog ätit glosopppa, trodde ett tag att jag hade något på näsan, men så var inte fallet.


ehum!

Helgen är planerad och det känns bra (:
Det är min jobbhelg men jag hinner med och träffa min bästa vän
Först ska vi äta pizza sedan hem och dricka och sedan kör vi på utgång.
Nästa fredag ska jag nog träffa coffe, om han nu vill. Jag har ju haft mina chanser men varit dum nog och inte tagit dom. Fast nu så (:
Sitter och kollar på världens dåligaste film ^^
I morgon blir det lite shopping ;) de gillas

haha

Har nog pimplat för mycket kaffe idag, börjar känna det i min lilla mage.
Nu ska jag till max och köpa lökringar, det är oväder ute men lökringar ska jag fanken ha!

Bläää

Lyckades somna men vaknar av att jag får ett sms, nu kommer jag inte kunna somna om igen :(. När ska jag någonsin kunna sova en hel natt och vakna upp pigg ? . Sen det här med att sova ensam är inte min grej men börjar bli van. Nästa kille jag släpper in i mitt liv ska också vara något och ha och inte en kille som fortfarande leker jag vill inte såra eller bli sårad igen. Jag vill bara vara lycklig och älskad för den jag är är jag inte värd det?


Jag har kommit upp i en ålder då strul och lek inte passar in min värld, när jag tänker efter har det aldrig funnits plats för sånt skit i mitt liv. Men jag har haft otur när det gäller killar, jag har sårat och jag har blivit sårad. Det är  klart det sätter spår och ju mer det händer ju mer försiktig blir jag, ja jag vet jag har valt fel ett antal gånger och det har jag sedan fått äta upp jag har gett personer chanser som inte ens är värda det. Sen har jag totalt skitit i personer som verkligen vill visa vilka dom är och jag ångrar det och bitter ja det är jag.. Det är ett nytt år och jag ser saker och ting med helt nya ögon, nu tar jag nya krafter och mitt mål för detta år är att hitta den där killen som gömmer sig , och jag hoppas han snart kommer fram så jag får ge han massa kärlek och att han få ge mig massa kärlek. Kärlek är något fint som man vill dela med en person som gör att hela världen svävar, jag vill sväva på rosa moln igen och när den tiden kommer vet jag inte men jag VET att den tiden kommer även för mig.




Natti natti:)

Måndag nya tag, ny krafter och det känns bra


Säger som mr S - Skitsamma eyy eyy ;) haha det sista har jag dock själv kommit på!

Fuck this shiiit


Kände mig väldigt vacker igår, det får man faktiskt säga. Idag känner jag mig som ett monster då jag har smink i hela ansiktet efter alla dessa onödiga tårar som har kommit och gått idag/kväll . Nej det har inte hänt något speciellt mer än att jag är jävligt känslig och känner mig jävligt ensam. Ja jag vet jag har vänner osv, men man kan känna sig ensam ändå. Jag tror ni vet vad jag menar, jaja tänker inte bli så där djup nu igen.


Jag tänker inte haka upp mig för små saker, tänker inte gå runt och må dåligt över saker som jag själv valade att sätta stopp för.  Fast man väljer att sätta stopp för en del saker så kan man ju må dåigt av sina beslut ändå eller har jag fel?

RSS 2.0