Torsdag den tjugoåttonde februari

Har världens bästa mamma <3
Och världens bästa extra pappa Börje. 
 

Ingen rubrik

Jag har haft en envis huvudvärk idag har haft det en del den sista tiden. Vet inte om det är inre stress eller något men jag skulle gissa det. Annars har de varit bra gjorde ugnsbakad lax med dill&apelsin sås och ris mums vad gott det var. Jag älskar ju fisk skulle kunna äta det 7dagar i veckan men det skulle bli rätt drygt efter ett tag kanske ;)
 
 
Får se om jag får någon sömn i natt med tanke på att jag har sovit en del i dag då huvudvärken har funnits där. Har vissligen sovmorgon i morgon men nu ser jag månen och den är för FULL!

Candy crush

Vad ni än gör börja aldrig spela det!
Man fastar VÄLDIGT lätt
och jag som inte ens gillar spel i någon form förutom sällskaps spel
Men nu är jag fast i skiten!
 
Sjuttons bullar med
 
 
På tal om en annan sak jag borde kanske ta och lägga mig snart! 
Så jag klarar av ett långt pass på jobbet, sen är det min jobbhelg som kommer nu med!
ÅH är det bara jag som tycker de känns som år och dar innan semestern börjar?
Men snart kommer den och lika fort går den . I morgon när jag kommer hem ska jag fixa till det så mina nya mattor kommer på plats göra lite vår fint tycker om att pyssla och dona i min lilla lya måste jag säga! Sen kommer Lisa förbi på en kaffe på kvällen, ska bli skoj var ett tag sen vi träffades så tummen upp
 
 
och nästa månad den 28/3 är det ett år sen jag och freddy blev ett par. 

Det okända och mattor

... åh... Jag börjar bli riktigt trött på detta väder men det skall väl vända snart hoppas jag :-) . Nu är det slut på ledigheter så i morgon är det åter dags för jobbet igen. Idag har jag fyndat två mattor, soppskålar och en parfym fint och billigt (det som är bäst)
 
 
Annars? ja det är helt okej tror jag? jo men det är helt okej. Det har varit bättre och det har varit sämre om ni förstår vad jag menar! 
 
 
Fast visst ska vara ärligt har varit nära och gå sönder då och då. Behöver inte gå in på varför, men jag är stark och det är ingen jävel som kan ta det ifrån mig och då menar jag ingen. 
 
 
Dags för det okända snart!

Hej söndag

Man märker att man kommer upp i åldern. Nu låter de väl som om jag är jätte gammal :P. Fast jag tror ni föstår vad jag menar. Jag har inga problem med det på ett sätt, samtidigt är man lite rädd för att tiden går så fort. Det är ju bara så man är ju inte 10 längre!

Lördag den sextonde februari

Skulle ha jobbat med Sofia ikväll var så glad för det var ett tag sen vi jobbade. Men hon blev sjuk på jobbet och fick åka hem. Det blev lite stressigt på jobbet ett tag men det fixade jag och min kollega Jelena bra. Hon blev så glad när hon såg min ring på fingret att hon fick gåshud hon är för go Jelena!
 
 
Åkte hem till mamma nu ikväll då jag inte hade någon större lust och komma hem till en tom lägenhet. Alltid trevligt när man slipper vara ensam. Jag får bara mer och mer svårt för ensamheten och jag saknar min Älskling så det för ont. 

<3

För en vecka sen förlovande jag mig med världens bästa pojkvän!
Han är min och jag är hans! Nu och för alltid 

Älskar dig stora syster

 
 
 
 

hmm!

Inte undra på att huvudet och magen gör  uppror
 

Alltid ska det vara något!
En del blir aldrig nöjda sorligt men sant!
Suck
 
 
Älskar min familj och glad att jag har fina kollegor!

Trött

Åh jag är så otroligt trött på denna årstid. Snön får mer än gärna försvinna nu!
Jag vill ha vår och sommar. Sol och värme, doftande blommor , fåglar som sjunger.
Ta på mig mindre kläder åh ja såklart jag vill ha semester jag behöver det!
Visst har semesterdagar från förra året kvar plus 17.5 timmar i komp och ta ut. 
Men det där med komp är lite knepigt de ska gå för verksamheten att jag tar ut det också. 
 
Lite kaffe nu sen vidare mot jobbet. I morgon får jag sovmorgon!
 

Säger som ture sventon temla

Idag har jag svullat!
 
En semla på jobbet och en hos mamma och herr frost
 

Förlovnings middagaen


<3<3


Sant!

Kaffetåren den bästa är
av alla jordiska drycker, den väcker kroppen, den livar själen alltifrån hjässan och ner till hälen!

Lite av allt och ingeting

Jag vet min design här på bloggen är rätt tråkig och helt utan fantasi. Men jag har inte den orken och sitta och fixa en egen som jag en gång gjorde. Trots allt det är ju innehållet som räknas och bilderna som gör bloggen. 
 
 
Ska snart fixa mitt hår just nu ser jag ut som en risbuske håret står åt alla håll, och jag avskyr och ha tjockt och lockigt hår. Tur att det finns redskap som kan fixa till det i alla fall, inom kort får jag boka en tid för att tunna ur håret för snart är det sommar och då vill jag inte ha för tjock hår för då slutar det med att jag klipper av mig det. Och det i sin tur kommer sluta med att jag ångrar mig bittert. 
 
 
Jag saknar dessa två töser <3<3

Hejsvejs!

Jag har inte varit inne här sen den 31/ 1 om jag ska vara ärlig har jag inte haft en tanke på det heller. Har varit fullt upp med det mesta inom jobb osv. Men nu är jag äntligen ledig tills måndag, det som är lite jobbigt är att helgen alltid går så fort 
 
Vi går mot ljusare tider och det gör en piggare nu ska bara all snö försvinna och de får gärna bli varmare ute också för den delen. 
 
 
Just nu sitter jag hemma och väntar på att mamma och börje ska komma och hämta mig. Läkaren i morgon snälla börje som följer med då jag HATAR allt som har med nålar och göra. Det är inget problem när det kommer inom jobbet men när någon ska göra det på mig då blir jag som ett litet barn med rädda och stora ögon. Haha ja alla har ju sina rädslor och min är nålar. Trots detta har jag både haft hål i läppen och näsan. Har i öronen och i navlen fortfarande. Men man känner sig lte smått gammal som har i navlen ännu. Dock är det ju ingen som ser det förutom min pojkvän och om jag går och badar. Så det får vara kvar tills jag får en liten bulle på magen ;) hihi. 
 
 
Igår stannade en av mina grannar mig när jag var på väg ut med soporna. Han var väldigt pratglad och pratade om allt sedan avslutade han med och säga att jag var en bra granne just för att jag inte gjorde så mycket oväsen i från mig som de andra unga grannarna gjorde. Han frågade om jag själv hade hört dom och jag sa jag men att de inte störde mig något så länge dom inte spelar alldeles för högt efter 22,00 . En del är mer känsliga än andra . Efter som jag älskar musik så gör det inte så mycket, de skulle i så fall vara att grannen och jag inte har samma stil av musik men det får man helt enkelt ta!

RSS 2.0