Sol, värme och bygge

Vilket underbart väder vi har haft idag, suttit ute en del idag och kollat på när älskling och svärfar har sågat golv. Sedan kom Hanna, rasmus och axel förbi, jag och Rasmus lekte i sandlådan och byggde kakor. Nu har jag gått in en stund då det nu börjar bli små kallt ute. Har satt på lite kaffe så det blir kaffe och tv tills dom blir klara där ute. Sedan avslutar vi nog det hela med pizza!
 

Fredag :)

Fredag med sol och värme. Har slagit mig ner i solen och självklart har solen försvunnit nu när jag väl har hittat den perfekta platsen! Nåväl synd och klaga jag är lång ledig och i morgon blir de Långemåla ! Musik och grillning musiken som ska Spelas är dock inte min stil men det ju tanken som räknas :)


onsdag och det efterlängtade loppet!

Folk kanske tycker jag är konstig när jag kommer säga detta .
 
MEN jag har gått upp i vikt och det gör mig glad, äntligen kanske jag kan få gå upp till 50 kg. Ja för jag vill ju gå  upp i vikt då jag anser att jag och min kropp skulle må bättre av det. Jag skulle inte känna mig lika trött osv. Jag har under de sista åren legat på samma vid 45 - 47 kg. Nu vägar jag 49.2 kg så så ja med andra ord är jag glad.  Under hela min uppväxt har folk varit på mig om min vikt att jag är så smal osv. Folk tycks tro att det är  okej att säga * Gud så smal du  är * Men det är en förbjude regel och säga * Vad tjock du är * Visst kan förstå det till en viss del men samtidigt inte. För jag har blivit sårad ett antal gånger när folk är på mig om min vikt och ska säga hur smal jag är. som om jag inte redan visste det. Dock enligt statiskt är jag inte för smal för jag är ju heller inte så lång 158.5 'cm lång är jag. Men jag vet ju själv att jag skulle må bättre om jag vägde lite mer . För jag har aldrig vägt 50 kilo eller mer utan legat under, men sen beror det ju på att jag äter som en häst men går ändå inte upp. En del kan bara kolla på en påse godis och puff så har dom gått upp 2 kg ;P nej men ni fattar nog vart jag vill komma. 
 
 
Idag är det dags för det efterlängtade loppet hej och hå här ska det joggas/springas. Hoppas på att mina goa kollegor är taggade speciellt du Sanna. .
 
 
 
I morgon är det heldag på jobbet, sen ska jag till mitt andra hem högsby hem till min älskling. I helgen hoppas jag på långemåla och kolla på ett band som jag ej kommer ihåg namnet på, dansband är det i alla fall. LÅNGT ifrån min smak av musik men det handlar ju om att träffa nytt folk och ha det skoj, Freddy är ju också en jävel på att dansa och tycker det är skoj med bugg osv. Jag tycker också det ä r roligt MEN är dock inte lika duktig som honom eller jag kanske är duktig om jag ger det en chans mer. 
 
 
Nu ska jag göra mig klar för jobbet. ÅH jag vill ha semester  nu!
 

Pain

Huvudet går snart i tusen bitar, jag tror det ligger åska i luften, och jag blir bara rädd när jag tänker på det. Jag kan inte förstå hur det kan vara mysigt jag tycker bara det är otäckt så snälla åska kom inte hit är du snäll. 
 

sakta men säkert

 
Denna lilla sak har varit utanför jobbet i två dagar nu. Antar att han inte har en tid och passa ;)

Söndag

Igår åt jag ost och nu har jag fått en finne på kinden av alla ställen. Den syns och den är inte liten heller, en rätt liten sak och bli galen över kanske ;)?.
 
 
Snart jobbet och jag jobbar med bästa Jenny det ska bli trevligt.
 
 

God morgon!

Fast jag somnade i tid i natt känner jag mig inte speciellt utvilad konstigt det där. Vaken är jag i alla fall och har en stor kopp kaffe brevid mig. Idag blir det jobb till 14,00 sen ska jag hem och plugga och dona. Blir alltid lite plock för min del. Vädret idag? än är det grått och ser rätt så kallt ut, men det kan ju alltid vända. 
 

Hallå!

 
Fullt upp hela dagen!
Gillar och få saker gjort, när det ger resultat för då får man bara mer kraft och vill fortsätta!

Måndag

kvällen har jag spenderat hemma hos min mor
Jag har pluggat teori och dryckit flera koppar te med smak av grantäpplen. 
Nu har även myskläderna åkt på, jag är sugen på popcorn så tänkte poppa mig en skål ;)
Sedan är det bud på att sova så jag är pigg, har varit krasslig i några dagar känner mig fortfarande lite krasslig. 
 
I morgon är det heldag på jobbet, sen ska jag hem boka tvättid, plocka i ordning hemma ordning och reda det gillar jag. Dessutom är jag väldigt känslig för damm och får otroligt svårt och andas , och eftersom jag bor i en etta på 38kvadrat blir det ju lite damm här och var på rätt kort tid. Ska även plantera blommor vilket jag har sagt i några veckor nu, det är bara jag som har varit seg på den fronten. Men nu ska blommorna ner i kurkorna , köpte ju dessutom två nya krukor på Ullared när vi var där sist. Hade även planerat en jogging tur men eftersom jag är krasslig halsen får jag nog hoppa det ;(. 

Annars jodå förutom att jag saknar min stora syster VÄDLIGT mycket hon kom med kloka ord kväll , att man måste våga ta chanser i livet och visst är det så :-) .
 
Nä nu ska jag ge mig in i ett teoritest innan jag gör popcorn!
 

Guld

Guldet är vårt


Torsdag sista arbetsdagen denna vecka.

Åh underbart väder ute jag har till och med klänning på mig idag
 
 
För övrigt känner jag mig sviken av en person jag trodde jag visste vad jag hade. Jag brydde mig om denna person men nu känner jag att det var slöseri med tid. Förstår inte hur man kan bete sig så ljuga en rakt upp i ansiktet flera gånger ja för vi snackar inte en gång utan flera gånger. Jag som trodde jag betydde något för denna personen men tydligen inte. Och det är väl just det som gör lite ont att personen i frågan var genom rutten för helt ärligt det trodde jag inte om denna person. MEN nu är det ju så att jag inte kommer hänga läpp för detta det är både slöseri på tid och helt fel. 
 
 
Men jag är glad och ser inte detta som något förfärligt. Jag har underbara personer i min närhet och för dessa personer skulle jag kunna göra mycket.
 
 
 
Och till Freddy jag älskar dig mest i hela världen min underbara pojkvän

 
 
 
 
 
 

Tisdag


Äter popcorn och pluggar Teori, nu vill jag bara ut på vägarna! Men den som väntar på något gott den väntar aldrig för länge. Nu ska jag kolla på semifinal 1 på svt hejhopp

 

 

 

 

 

 


Världens bästa pojkvän

Freddy Bergeskans jag älskar dug


Hejhopp

 
 
Underbart väder ute, jag har njutit i solen med en kopp kaffe nu i eftermiddag. Sen har jag även hunnit köra också denna gången gck det prima. FÖRUTOM när jag skulle pakera vid ica, jag skulle pakera som sagt och precis från ingen stanns kom en bil och höll på att köra på mig från sidan. Börje vart arg och gick ut ch frågade vad hon höll på med, ja det var hon som gjorde fel. Han frågade om det var nödvndigt och idioten till brud sa bara ja det var det . Antar att hon hade bråttom att panta sina burkar och åka och köpa nya kläder för dom hon hade på sig var då ingen hit. 

Blixtar och dunder magiska dunder..

Åh nej jag avskyr åska ja jag är till och med rädd för åska. Det är speciellt inte roligt när man är ensam så hoppas den försvinner lika fort som den kom. 
 
 

RSS 2.0