Jävla pollen...

Jobbat med Helena idag, gick bra förutom att min pollen har tagit knäcken på mig flera gånger idag. Känner inte för att göra något alls idag. Att en del inte fattar gör mig bara otroligt arg och sur också för den delen -^^-




Lite av varje...


Vet att jag har varit si och så där när det gäller att blogga, men kan kan inte alltid vara på topp. Nu är jag i alla fall på väg igen. Åkte till mamma i torsdag och har varit där tills nu, mådde piss igår så jag orkade inte åka hem. Och mammas snälla och rara kille kör mig till jobbet idag. Mår lite bättre idag halsen gör inte lika ont men känner mig tung i bröstet och sen är jag varm som jag vet inte vad.

I onsdags var det lite fest hos mig. Maria, hennes bror, Christian och även harlad kom förbi. Vi tog taxi in till stan men jag gick av vid Harlad och drog hem till honom en stund, killen har förbannat bra smak på musik _^^_
höhö. Sedan gick vi till stan igen, och sen försvann Haralad , nej då han skulle ju upp och jobba dagen efter så jag förstår honom.


Maria och jag hamnad på en efterfest och där spydde jag ner någons säng, vilket var JÄVLIGT PINSAMT!



och det var du och som vanligt den inrökta tröjan!


och det var du och som vanligt den inrökta tröjan!

sebastian

Till dig!
Mitt piano – Filter


Ikväll kommer Maria, Christian och Magnus!



Mattias 1986 - 2011
Min vän ännu en gång
Vila i frid du är saknad

Saknaden efter dig...

En av dom finaste personerna jag någonsin har träffat
Mattias Janesson




Mina ögon är svullna av alla tårar som kom igår när jag kom hem från jobbet
Försökte att vara mitt vanliga "jag" på jobbet, men det var svårt som fan!
Jag kommer nog aldrig förstå att du inte finns här , att jag aldrig får ett sms som gör mig glad
För du var en av dom som visste vad du skulle säga för att göra en glad!



Ska fixa till mig vill inte gå till jobbet med svullna ögon!
I morgon blir det lite fest i alla fall, får se hur den kvällen slutar :'(


:'(

Igår när jag kom hem från jobbet, fick jag ett sms , ett dåligt sms
En vän till mig har hastigt gått bort, alldeles för ung och det gör ont!


Ska jobba ikväll igen.. har varken lust eller ork. Dock orkar jag inte sitta hemma heller.7

Vila i frid Mattias Jannesson



God morgon

Jag ska uppdatera ni behöver inte vara orliga. 
När jag kommer hem idag kommer ett nytt inlägg!

Lördag

Jag drömde om Sebastian i natt, har haft en liknade dröm innan om honom.
Han kommer nog få ett gott skratt när jag berättar innehållet i drömmen för honom.

Ser ni hur blanka mina ögon är, ett tecken på för mycket Alkohol...


På onsdag blir det mini fest hos mig med Maria. Vi ska sitta på min altan om vädret är på våran sida. Sedan vinglar vi in mot stan och njuter av en ondags kväll.


Viktigt att bjuda på sig själv....

Jag tycker det är viktigt och kunna bjuda på sig själv.

Det kan vara nästan vara vad som helst, så länge man inte skadar någon
Som denna bilden t ex och med det vill jag även önska er en Glad påsk


Glad att dagen på jobbet är över..

Dagen på jobbet kan beskrivas med ett enda ord KAOS, jag vet inte varför. Men varje gång det är någon högtid brukar det alltid vara så. Jobbade i alla fall med Helena vilket jag är glad över, men tufft hade vi jag tror inte ni hade viljat vara i våra skor idag. Var helt sönder körd när jag gick av mitt pass, och jag var så glad att jag bara gick till 14.00 och inte till klockan fyra. Börje kom och hämtade mig efter jobbet, åkte hem till mig en stund och hämtade min dator och så vidare. Sen åkte vi vidare hem till mamma och där blev det mat för hela slanten. Det blev även en eller två koppar kaffe på altan.


I morgon blir det Öland med mamma , Börje och älskade Maria! Sen ett kvällspass på jobbet



Bed sweet bed!

Det är aldrig roligt och gå upp så här tidigt, men måste man ja då måste man helt enkelt. Nu har jag ju varit uppe ett bra tag och redan fått i mig min dos av kaffe. Blir väl mera kaffe idag på jobbet, jobbar ju med Helena och hon tycker också om att pimpla kaffe.


Hoppas på en bra dag på jobbet och att man slipper en massa kaos, det räcker med att hela mitt huvud och alla tankar är kaos. Senare ska jag hem till mamma och äta middag, i morgon jobbar jag kväll. Ska till Öland i morgon min fin fina Ö som jag saknar den såna här stunder då det är underbart väder. Men nej jag skulle inte kunna flytta dit igen. Jag trivs som fisken i vattnet i kalmar och på Stensö kan inte bo mycket bättre!


Glad påsk snyggingar!

En stor suck innan lägg dags!

Det är bara så jobbigt!
Det river inom mig
Vill bara krypa ner
Bara vara
Bara få vara


Tack till Ramsus Tack som fan <:
Snälla rara vän..



Ikväll såg jag både en Tomte och häxa på cykel.

Det är aldrig roligt och betala massa räkningar men nu har jag betalat alla. Det är ju ändå rätt skönt när det är gjort fast det svider på kontot, men som sagt ingeting är gratis här i livet.



Kom hem för en stund sen, varit hos mamma ikväll. Lika mysigt som vanligt och visst är jag en mammgris och det står jag för också. På väg hem såg jag både en tomte och en häxa på cykel sånt ser man inte varje dag. Men det är precis som den där visan, och julen varar påska. I alla fall ska koka lite te, göra en smörgås eller två och sedan kasta mig i sängen.


Blir väldigt mycket påskmat dessa dagar, både på jobbet och hemma, All denna mat och folk blir som galna.


Mysigt


Det är riktigt mysigt och spendera kvällen med mamma och Börje.


När mina konstiga & knäppa tankar kommer...

Det finns dagar då jag tänker på dom mest korkade sakerna. Eller är dom egentligen så korkade som jag tror, när jag tänker efter tror jag faktiskt det är många som har tänkt på detta. T ex varför målar man äggen vid påsk och varför klär man buskar med en massa fjädrar?!.


Nåväl dagen har varit okej, inte för att jag gjort så mycket. Plockat och donat och tagit en promenad vid vattnet med en glass i handen. Sedan kom mamma och börje och lämnade mina pärmar, och jag följde med hem till mamma en stund. Ätit gott och tagit en och annan kopp kaffe härligt , härligt.


Just det,
jag har nog inte berättat en sak. Här om dagen var jag inne i en affär då plötsligt en kvinna kom fram med en tröja till mig. Sedan sa hon denna skulle passa dig du är både lång och smal. Hela grejen är rätt roligt, får ju alltid höra att jag är smal, men att jag skulle vara lång det får jag då aldrig göra


En annan sak som inte har med påsken och göra är alla dessa killar som inte fattar vad ett NEJ betyder. Jag behöver inte gå ut med namn men jag har då allt fått en mycket jobbig människa efter mig. Jag vet att han bara vill väl, men efter allt hans tjat och mina NEJ borde han fatta att jag inte är intresserad av honom. Jag antar att han inte kan ta ett nej eller så är han så pass trög att han inte fattar vad ett nej betyder!


Bjuder på en vårbild!

Hej Torsdag!






Kvällsblogg

Börjar få ont i halsen och nojjig som jag är tror jag såklart att det är halsfluss . Det är nämligen en kollega som har åkt på detta. Men när jag tänker efter har jag inte träffat henne på ett tag, så halsfluss tror jag knappt det kan vara. I alla fall ledig i morgon, men ska förbi jobbet en stund i morgon och hämta ett brev, och mina byxor som jag inte packade ner ikväll när jag gick hem. Nu låter det som att jag gick hem utan byxor men så är det inte, byxorna jag jobbade i packade jag inte ner när jag gick hem ikväll. Så dom får jag ta och hämta imorgon ska ju ändå hämta ett brev som sagt.
Titta vad jag hittade haha

Sovmorgon är något jag tycket extra mycket om!

Sovmorgon, ett besök hos Bästa vännen och sen ännu en kväll som jag spenderar på jobbet
Fåglarna sjunger och har sig :-) härligt



Tjena för Helvete

Godnatt då!

När jag gick på mitt pass idag märkte jag direkt att det skulle bli en sån där jobbig dag
Och mycket riktigt det blev Kaos och i såna stunder vill man bara hem och sova


I alla fall när jag kom hem gjorde jag lite te som jag tog på altan
Var lagom varmt fast klockan var cirka 21.00 på kvällen

Sen satt jag och fjantade med Harald på chatten på fb
adoo
Snell hest och så vidare.
Han erbjöd även att bjuda på glasstårta
Men han  kom på det lite sent!



Emma skriver av sig

Vet inte om man kan kalla det ett problem eller en dålig sida. Men jag är väldigt långsint men bara när det handlar om att någon totalt tappat mitt förtronde.  En annan sak är om någon dabbar sig, är lite småfeg, är lite självvisk , gör osakliga utfall för de är upprörda då är det glömt på nolltid. Om någon däremot får mitt förtroende och sedan sviker det, då är det enda som kan få mig att förlåta att man reser sig upp och säger " jag gjorde fel" och sedan börjar jobba på det. Med tanke på att jag har väldigt lätt och se när någon menar allvar så har det hänt en del gånger att jag inte har tagit emot en ursäkt just för att jag vet att personen i frågan inte menar det, utan bara säger det för att sedan kunna gå vidare.


Något jag verkligen hatar är när man får en ursäkt på ett sms, hur dum får man vara?. Hur feg får man vara?, ja jag anser att man är feg när man inte kan prata öga mot öga. Detta hände mig och det var inte alls så länge sen, jag fick en ursäkt genom ett sms, ett JÄVLA ruttet sms. Ja jag är fortfarande arg av hela grejen och anser att man inte är mogen om man gör en såndan korkad grej. Är det verkligen så farligt och prata ut om saker och ting? för en del verkar det svårt men va fan? .






orättvist,orättvist,orättvist.orättvist




Tänker på min bror
Livet är så JÄVLA orättvist


Fint

Åhhh underbart väder
Så fint att det är fel och blogga.


Och hör sen

Idag på jobbet stod jag och min kollega Helena och pratade om att jobba helg!
När vi väl jobbar helg får både hon och jag en massa förslag t ex grillfest
Ja ni förstår nog, visst att man även får förslag när man har en ledig helg
Men händer allt för ofta att man får förslag den helgen man jobbar

Som igår frågade en vän om jag ville följa med och grilla
Men jag fick tacka nej och lägga mig bitter.

Jag måste bara tala om att jag har världens bästa vän

 

The Automatic – Monster

Våran låt

 


Jag blir mer än trött

På att hela tiden få höra om hur smal jag är. Jag är väl medveten om det själv, jag behöver inte få höra det hela tiden. Jag vet också att ni inte menar något illa när ni säger det.  Men jag tar åt mig och jag blir även smått ledsen.

Man säger ju inte till en kraftig att den är tjock för det är inte okej. Men tydligen är det okej att säga till en som är smal att den är smal. En del tycker väl kanske att man är snäll när man säger det , men det beror ju helt och hållet på hur och när man säger det.


En gång sa en person att skulle du trilla skulle du gå i tusen bitar för du är sjukligt smal. Ja jag väger under 50 kilo men jag är också under 160 cm så min vikt är NORMAL för min längd.

Det kan vara svårt för en kraftig person att hitta kläder, men det kan vara lika svårt för en som är smal atth hitta kläder som sitter som man vill.

Godnatt

Idag gick en kille in i en lyktstolpe när jag gick förbi
Inte vet jag varför men det måste ju ha varit något med mig!
Började garva som en idiot

Torsdag!

På måndag blir det nog en fika med Christian ;) min nyaste vän. Vi lärde känna varandra på en buss in till stan en kväll. Sedan ville han ha mitt nummer, och jag gillar ju att få kontakt med nya människor så självklart fick han mitt nummer. Christian och jag har helt olika stilar, han är nämligen raggare . Men jag väljer ju inte mina vänner efter deras stil. Utan har man något gemensamt och har man en kemi som passar, så är det ju det viktigaste om nu frågar mig.


Ska snart gå in till stan och möta upp min älskade mamma;). Blir att kolla lite i affärer och även äta en bit mat ;)


Jag är medveten om att jag har varit lite *off* dom sista dagarna. Men har inte varit på topp helt enkelt, jag jobbar på det, men som sagt rom byggdes inte på en dag. Jag vet kan vara jävligt dålig på att höra av mig och så vidare. Men jag menar inget illa när det händer. För när jag har dessa dagar öppnar jag inte dörren, jag svara inte på samtal eller sms. Den enda jag svarar på är mamma, det är väl just för att hon är den enda jag vågar prata med  i den stunden. Jag vet man ska inte skämmas för att man mår dåligt , bättre och visa det för då anser jag att man är starkare. 


Det finns så mycket jag skulle vilja skriva ut här på bloggen, samtidigt så är det någon som säger stopp. En blogg är ju till för att skriva av sig, samtidigt är jag otroligt rädd för att skriva för mycket. Rädd för att såra någon, rädd att jag ångrar mig i samma sekund som jag publicerar ett inlägg.

HAHA

Förlåt till alla som har försökt få tag i mig dessa dagar som jag varit ledig
Har inte varit på topp precis och har inte haft orken att svara ibland

Men nu är jag på en rätt så bra nivå (a)


Fett snygg jag var där  HAHA
Bakfull och gårdagens smink

Torsdag

Har som sagt varit ledig i två dagar, jag har inte gjort så mycket har i stort sätt bara sovit ruset av mig. Jag om någon behöver det med tanke på att jag sover alldeles för lite och går upp tidigt när jag jobbar. Att jag aldrig lär mig att komma i säng i tid? lär heller inte bli lättare nu när det är ljusare ute på kvällarna.

Och må ni tro att jag LÄNGTAR till min semester. Fast det bara är en vecka så ska jag verkligen njuta som aldrig förut. Nästa sommar hoppas jag på att kunna få ta ut fyra veckor ;) vem vet kanske finns en sådan möjlighet.

Är även glad över att min chef har satt mig på fasta helger, för då vet jag när jag verkligen är ledig. Man behöver inte gå och oroa sig för att bli inringd. För jag menar är man hemma och är ledig , man kanske har planerat något ja då är det faktiskt inte så roligt och bli inringd.

Det är sjukt vad tiden går snabbt, har varit på Ståthållaren sen 2009 jag trivs men ibland kommer dagar då man inte alls har lust. Men sådana dagar har väl alla, man kan väl inte alltid tycka sitt jobb är roligt.


Och på tal om jobb, när jag tänker efter så har jag ju det bästa jobbet nu. Innan jag fick detta jobbet testatde jag mig på det här med säljare. Det är nog det värsta jag har varit med om, på första mötet sa den ena chefen där att man helt enkelt skulle ljuga för kunderna. Det gick heller inte så bra för mig med tanke på att jag skulle ringa runt och lura på folk en massa tandborstar . Visst fick jag en del sålt men för det mesta fick man en lur i örat, ja jösses man ska väl testa på mycket innan man hittar det man verkligen vill jobba med.

För er som inte vet så jobbar jag på ett privatdemensboende här i kalmar, ett jobb som ger mycket glädje och så vidare. Men även ett jobb som är tungt och tar mycket på krafterna ibland lite för mycket av krafterna.

När jag tog studenten 2007 så fick jag jobb på ett demensboende då i Borgholm och inom kommunen. Redan första dagen kände jag att detta skulle jag vilja jobba med. Detta jobbet var som sagt bara över sommaren och visst vart man ledsen när man hade sin sista dag. Men efter en tid fick jag jobb på soldalen ett annat demensboende som ligger i köpingsvik, där trivdes jag också. Det var bara en i personalen som jag dock inte gillade för fem öre. Men som sagt man kan inte tycka om alla, det är totalt omöjligt.

Fast helt ärligt nu har jag den bästa arbetsplatsen, visst att det kan vara tufft och kämpigt .  Ja ibland har man till och med en tanke på att plugga vidare till något annat. Fast det kommer jag nog göra framöver fast just nu har jag ingen kraft och jag är nog inte redo för det heller när jag tänker efter.


Nu är kaffet färdigt, blir en kaffe på altan, ja vädret är inte så roligt. Men det är just själva känslan !


Jag älskar dig bästis!



Trött

Ska snart fixa lite te, och göra två smörgåsar och sedan kolla på en film. Alexander frågade innan om jag ville hitta på något, samidigt som jag inte vill vara ensam så vill jag det svårt att förklara.



Måste bara tala om en sak som gör mig sjuk arg eller hur man ska förklara det.
Man kan ha killkompisar utan att ha sex med dom, många tycks dock inte förstå det och ha en stor fantasi. Man kan dela säng med en kille utan att ha sex. Har inte folk bättre saker för sig än att tro en massa saker?!


I morgon blir det stan med mamma <3



:(:(

Ibland blir jag så trött på mig själv, har haft en otroligt jobbig dag idag, jag har inte öppnat dörren när det ringde, jag har inte svarat på telefonsamtal eller sms. Ni får ursäkta mig, men när jag mår som jag gör orkar jag ingeting. Det är knappt att jag orkar sitta här och blogga. Men samtidigt mår jag "lite" bättre av att skriva av mig.


Nu sitter jag här och är sur på min grannes barn, varje jävla morgon när dom går i trapporna skriker dom och jag VAKNAR varje gång. Är föräldrarna medvetna om att dom har grannas och att dom kanske ligger och sover vid 07.00 på morgonen? jag tror inte det, om jag ska vara ärlig. Eller så skiter dom i vilket, ska nog göra samma sak fast sent på natten.

Fast nu måste jag se till och få något i magen, jag är hungrig!

Emma skriver av sig

Det är otäckt och se hur en del persner bara kan ändra sin "personliget" och åsikter bara så där. Självklar så syftar jag på en person som jag känner väldigt bra.
Han har alltid hatat människor som trycker ner andra, därför kan jag inte förstå hur denna människa nu umgås med personer som tycker det är roligt och göra andra illa. Vid ett flertal tillfällen har han talat om att dom är omogna och att han aldrig skulle umgås med dessa människor. Då kan jag helt enkelt inte förstå att han kan umgås med dom nu?. Det kanske beror på att hans äkta vänner ha trötnat på honom eller så är han så pass ensam att han inte vet vem han ska vända sig till. Denna kille som jag alltid ha tyckt varit snäll och hjälpsam mot andra, helst plötsligt är han lika kall som dom andra personerna. Han som var så bra på att utrycka sig i ord har nu gått över till ett så kallat ovårdat spårk där han svär och använder omogna ord. Kanske gör han det för att passa in i den så kallade gruppen. Han som innan sa att han inte tyckte om tjejer som var barnsliga så kallade fjortisar. Nu umgås han med sådana tjejer  Tjejer som är 6-7 år  yngre och han är 24.jag förstår helt enkelt inte hur han tänker och tycker. Att man från ena stunden tycker så och rätt som det är så tycker han inte det.  Visst att man kan ändra en uppfattning om något, men han har haft såna starka åsikter om en del saker och det är just det som får mig att fundra. Kan man verkligen bli så desperat.




Tisdag

Först
Grattis Älskade lillebror på 15årsdagen



Går på mitt pass på jobbet vid 08.00 och jobbar till 14.00 en helt okej tid, så det är synd och klaga.
Efter mitt pass så ska jag boka en tid för tvätt, även ta en promenad här runt stensö och ta massa kort om nu vädret är på min sida vill säga.


När skattepengarna kommer ska jag köpa en systemkamera!





Alla minns väl denna jävla plågan!
Det gör i alla fall jag



Skrattar halvt ihjäl mig av deras fula danser


LYCKA



Fast jag har haft en jobbig dag
Så börjar jag äntligen känna LYCKA!

Nej vi är inte fulla..... men vi var snygga och är snygga...


Nej vi är inte fulla..... men vi var snygga och är snygga...



Fuck this shit

Mår illa :(
Dessutom kunde min lediga dag varit bättre
Gråtit som en idiot har jag också gjort idag


.-.-

Jag blir galen
Det finns bara en av mig
Sluta dra i mig, jag går ju sönder :(



<3



Äntligen börjar jag känna lycka i mitt liv igen!

Tuff jag är


Blev efterfest igår hos mig med Maria, Tjomme, David. jesper, Freddie och Macko.
Jag var jätte trött och tröttare blev jag när David gav mig massage, snäll kille det där.

Fick en jobbig typ efter mig igår, så jag sa att David skulle säga att han var min bror.

Smile

Boende - Hej lilla flickan
Jag - Så liten är jag inte
Kollegan Erik - Det är du visst och inte blir du större heller
ÅHh vilken snäll kollega jag har!

Parasite

Ingen kan få mig att falla idag
För idag vill jag flyga
Över ängarna över marken!

Jobb i några timmar
Sen tar jag helg
Ikväll utgång
Det gillas


Hade en äcklig dröm i natt
vaknade upp av att jag låg och grät

Sebastian

Emma är rätt jävla super glad för tillfället.

För jag och Sebastian har pratat om att han ska komma ner till mig snart.
Var jätte Längesen sen vi sågs alldeles för längesen, så det gör mig glad
Har som sagt ALLTID haft ett svagt öga för denna gosse, fan ta honom att han flyttade från kalmar

Här har ni den vackra varelsen!



Dagens eller nattens låt
Mustasch – Angel's Share

.


höhö

Det är en gåta måste jag säga
En gåta utan svar.


HAHA


=)



Tack Dennis för den fina låten du gjorde till mig

Snälla kollegor man har

Jag - Jag är trött
Erik - Har du varit ute i helgen igen
Jag - Nej jag jobbade ju i helgen
Benny - hon har kärleks problem
Jag - Nej det har jag inte är bara trött har sömnproblem
Erik - Kan du väl inte ha du är ju bara 23 år


snälla kollegor jag har

Tutti Frutti

Det börjar bli jobbigt och jag börjar bli trött, på att en del tar mig för givet.
Svårt och förklara men det känns som om många drar i min samtidigt




Ett besök av Sebastian skulle få mig att må bra, det känner jag och jag vet det så väl också
Den där Sebastian som alltid har varit mina tankar. Den där Sebastian som slår många killar
med hästlängder.


Så sjukt mycket nostalgi , får mig att bli lite så där barnsligt glad
Hanson – Thinking Of You


Det här med att hitta den rätta, jag börjar bli trött. Man ska tydligen kyssa många falska grodor innan man hittar den där äkta grodon.  Och vart finns den där äkta grodan, jag antar att han kommer en vacker dag. Och det är väl som min mamma och min vän Fredrik säger
jag låter inte dom bra killarna komma nära mig. Låter alltid dom stygga komma nära, men nu ska jag skärpa mig. Från och med nu kommer jag bli väldigt försiktig och va så säkert.

Well Well

I morgon är det dags för jobb igen, sen ledig onsdag. Då blir det stan med mamma mysigt och trevligt. Sen blir det jobb torsdag kväll och fredag dag. Utgång i helgen har jag och Maria också pratat om, och så blir det nog =)

=)=)

En ledig måndag och jag är redan vaken, sitter och dricker kaffe och funderar på vad jag ska ha för mat idag. Funderar på lax, ris och sås, vi får se vad det blir, har massor av mat i frysen så jag har en hel del att välja på .

Dåligt väder idag, så man har ingen större lust att gå ut. Mitt humör är väl inte det bästa, såna här dagar hatar jag. När man känner sig vilsen, tom och ensam fyfan.

Så ska bara gå omkring här hemma i myskläder, lyssna på musik och läsa skumtimmen. Blir väl någon film också antar jag


Jag har nog kommit på varför jag springer på fel killar hela tiden
Dom killar som är bra låter jag inte komma nära



Samtal med Maria

Jag - Han är en sådan kille som utnyttjar sitt utseende
Maria - Hur menar du då
Jag - Jag upplever han som blyg
Maria - Men pucko hur tänker du då, är han blyg kan han ju inte utnyttja sitt utseende
Jag - Jo men svårt och förklara
Maria - Men du utnyttjar ditt utseende Emma


Vilken bästa vän jag har ;)

I helgen blir det utgång också !

hmmmm?

Hoppas du är nöjd nu!

Broder Daniel – I'll Be Gone

Lördag

Jobbade med Helena idag, tuff dag har det varit, men så tuffa som Helena och jag är så fixade vi ännu ett maratons pass på jobbet.

Efter jag gick av mitt pass åkta jag med mamma och Börje till Ikea, köpte en ny gaderob för det behöver jag. Nu åker min fula soffa ut, och jag har köpt två fotöljer i stället. Sen ett nytt bord :-).

Dessutom ska jag köpa en till madrass till min säng, min säng är bra. Man kan göra den till en dubbelsäng, problemet är ju bara att jag inte har haft en madrass extra. Så det ska jag köpta inom kort, ja det känns roligt med nya och fina saker


Just det, idag gjorde min bästa vän högskoleprovet. hon är så bra så hon klarade nog provet!



Här får ni en bild på Helena så ni ser hur en av mina kollegor ser ut.




En old bild på mig också för fan

Lördag

Aerosmith – Hole In My Soul


Pigg fast ändå inte


No no
På något sätt kan jag bara le åt det hela

Fast när jag tänker efter så var det lika bra att det gick som det gick


Fast en sak känner jag på mig!
Vi får väl se helt enkelt

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10


Här har ni
Johnossi – Man Must Dance

Vill bara visa en rolig bild på mig och sam

vet i fan vad vi höll på med
Mia ville ta massa bilder och jag och sam ville inte vara med!



Sometimes I get so tired of everything

I want summer

RSS 2.0