lördag

igår blev det god mat hos svärföräldrarna. Johannes övande på att cykla utan stödhjul men han hade inte tålamod igår och gav upp rätt så fort. Noah och jag spelade ett spel på min mobil vi skrattade så vi vek oss dubbelt. Var med älskling när han tränade på gym en jätte bra dag helt enkelt.



På kvällen så såg vi på fångarna på fortet drack läsk och åt godis.

Idag ska jag och älskling på 25års kalas!


Älskar dig

Freddy sa en sak i kväll i telefon, en sak som fick mig att bli glad. Jag ville bara säga ja nu, ja nu åh vad han gör mig glad, hel och trygg. Och jag fick lyckan att få honom, han är min och jag är hans, vilken otroligt lycka det är för mig

Laddi

Sista passet i morgon sen tar jag helg. Åker hem till mitt hjärta direkt efter jobbet, åh jag längtar ihjäl mig låt dagen på jobbet gå fort i morgon. Ska på 25års fest på lördag hos en bekant till Freddy det kommer nog bli roligt, alltid trevligt och träffa lite nytt folk som sagt.



Mina fina tre små <3


Onsdag

En natt kvar sen får jag vara hos min Älskling, som jag har saknat honom och även prinsarna Noah och Johannes ni tre har alla en plats i mitt hjärta kom ihåg det<3



Har varit ett par dagar som har varit upp och ner, MEN nu jävlar inget jag tänker slösa kraft eller tid på. För så bra som jag mår nu har jag inte gjort på väldigt länge. Allt känns så underbart härligt och livet är ju till för att leva.


Och Mia det går över tro mig, du är värd det bästa kom ihåg det.




Glad och lycklig tjej

Så glad jag har faktiskt allt man kan önska <3
underbara vänner, underbar familj och världens bästa pojkvän

Helt ärligt jag trodde aldrig jag skulle hitta en sådan fin och underbar kille som Freddy
Men jag gjorde det och jag är evigt tacksam som får vara en del av hans liv fan vad jag älskar denna pojke!


bra kväll


Lördag

Alltså jag bir lagom irreterad och får mig även ett gott skratt när jag läser på facebook. Visst man får skriva vad man vill men jag tycker man ska tänka till en gång extra innan man skriver. Ja ja till saken gång på gång ser jag en person som jag känner ytligt skriva om att poliser är skit och att dom jaga honom.
För det första jag kan förstå att dom  jagar dig när du kör med ditt barn när du inte ens har körkort. Jag förstår faktiskt inte hur man kan göra en sådan sak .
Och som jag har skrivit innan de finns säkert sämre poliser precis som det finns sämre läkare, lärare osv. Men du drar ju verkligen alla efter en och samma kant. Poliserna har ett stort ansvar i vårat samhälle så jag tycker dina ordval är rät så patetiska.
Har haft en bra dag på jobbet med min kollega Sofia. Både hon och jag är rädda för getingar, självklart skulle en massa getingar flyga in i köket när vi var där och anfalla oss. De blev några goda skratt när vi skrek och sprang både från oss och de boende. Trots min huvudvärk som jag har haft i fyra dagar så har dagen varit bra. Och nu känner jag äntligen att huvudvärken börjar försvinna.
dags för kräftskiva och annat gott nu!

Hej fredag

Solen är här, och jag har köpt ett par nya skor
Självklart skulle mamma köpa ett par likadana
Bara för att jag har en bra smak!

Lite nytt är då aldrig fel ;) en kjol och en tröja fick också följa med hem.




Hur kan en enda person få en att må dålig?t. En person som man ska kalla pappa, men som aldrig har varit min pappa på något sätt . Om han bara visste, och jag blir så arg på mig själv som bryr mig och blir ledsen när jag egentligen borde ha slagit näven i bordet för flera år sen.  Men det är hans förlust att han aldrig kommer få möjligheten och lära känna mig.




Nu ska jag få lite mat i magen innan jag går på mitt pass :)

-v-

Vila i frid -v-




var en jävla envis huvudvärk


näe om man skulle ta och gräva ner sig eller något.....

De vände fort

Mitt glada humör försvann lika fort som denna sommaren. Just nu har jag slut på ord, slut på energi , slut på ork slut på tankar. Listan kan göras lång, om folk tror att jag har valt att må så här är ni bra korkade. Förlåt mitt ordval men jag blir så jävla uppröd och less på skiten. Om folk tror att man alltid kan gå runt och vara glad har dom verkligen inte fått känna på livets hårda dagar, Det är otroligt lätt för oss människor och säga till andra att dom ska rycka upp sig. Men när folk inte vet vad som rör sig inuti huvudet på en annan ska man tänka sig för. De orden som är tänkt att vara snälla kan verkligen göra en annan illa, och tro mig jag har varit där flera gånger.


Jag försöker alltid vara en glad, positiv tjej och för det mesta går det bra. Men en del dagar så kastar jag skit på mig själv och då tycker folk jag trycker ner mig själv. Det är så lätt för en annan och säga att man ska sluta upp men rom byggdes inte på en dag och det gör inte självkänslan heller. Tro mig jag har gjort stora framsteg ser man tillbaka på hur jag var för ett år sen är det en stor skilland. De får mig att vilja fortsätta. Men när folk säger dittan och dattan känner jag mig pressad och då sjunker jag ner och tro mig då känner jag mig misslyckad. Ibland känns de som om att jag sårar folk som bryr sig om mig, det är inte så jag vill ha eller så jag vill göra. Ni förstår inte och jag begär heller inte att ni ska det heller. Ja må vara lite mer ömtålig och mer känslig än andra, men det är en del av mig. Men jag har också en jävligt stark sida, och det är oftast den jag visar .


Hur tror ni det känns att en människa av samma kött och blod inte vill veta av en. De gör otroligt ont och visst är de hemskt när man säger att man är van, det har ju varit så sen jag var 6 år. De är klart som fan det sätter sina spår och djupa sår , sår som tar år att försvinna, sår som kommer tillbaka. Detta är en av  orsakerna till varför jag ibland ser ner på mig själv. Har ni själv inte varit där så kan ni inte förstå.

Jag är evigt tacksam som har en sådan fin och underbar mamma, som alltd finns där för mig. Älskar dig



Jag skriver inte detta för att ni ska tycka synd om mig, detta är min blogg där jag skriver precis som jag känner. Och när jag skriver av mig får jag en inre ro. Vi är alla olika och tur är väl det, för hur hade världen sett ut annars? förmodligen hade den varit tråkig as hell. Och detta inlägg är inte riktat åt någon person, detta är mina tankar och känslor just nu kan ju inte skriva att jag är glad när jag inte är det. Jag är en ärlig person har alltid varit och kommer alltid och vara. Jag fick lära mig innan jag kunde gå att man alltid skulle vara ärlig. Självklart var det mamma som lärde mig dessa ord, då min så kallade pappa inte vet vad ärlighet och männsklighet innebär. Jag har fått nog av hur han behandlar mig



Emma skriver av sig :)

Jag vet att bloggen har blivit rätt så vit, skriver inte lika ofta längre



En av orsakerna är att jag har träffat MANNEN , mannen som fick mig att våga älska igen, att våga tro och ge mig in i ett seriöst förhållande. Ni som har varit mina trogna läsare sen jag startade bloggen vet mina våndor kring just det här med att våga och ni vet också vilken otur jag har haft genom åren då jag har sprungit på fel .

Men nu har jag fått turen och träffat mannen som jag altid har haft i  mina drömmar. Han är till och med bättre han är underbar. Han får mig att må bra, känna mig trygg och dessutom våga tro på mig själv. Jag har en sådan tillit till honom som jag aldrig någonsin har haft till det manliga könet. Visst har vi tjaffsat men jag vet att han aldrig skulle göra mig illa, aldrig svika eller gå bakom min rygg. Han ser mig för den jag är, han älskar mig för den jag är. Jag är helt ärlig jag har aldrig varit så här kär i hela mitt liv som jag är nu. Första gången jag träffade honom så slog blixten ner och jag tänkte åh tänk om man blir hans, och han blir min det skulle göra mig trygg och lycklig. Först vågade jag inte tro jag trodde såklart att de skulle bli som många andra gånger, en kort romnas och sen var det över. Men jag hade fel vi hör ihop han och jag det var ödet det är jag helt säker på . När han inte är i min närhet känner jag mig aldrig riktigt hel, men så fort han är det kommer ett ljus och jag känner mig hel, lycklig och glad. Jag älskar dig Freddy Bergeskans <3





Morgon Torsdag!

Natten har varit A & O , mammas grannar över lever verkligen rullan på nätterna. Och deras lilla dotter tycks aldrig sova på nätterna. Nu är jag i allafall vaken fått frukost i magen och har nu slagit mig ner här i soffan. Har lite huvudvärk då luften är rätt tung och torr i dag. Ska försöka att vila en stund så jag klarar av kvällen på jobbet utan huvudvärk.

Annars? jodå det rullar på och jag lever. Har dock lite små tankar som spökar runt i min skalle, men det blir nog bra med den biten också skulle jag tro. Håller de för mig själv, eller jag tänker då inte skriva det här på bloggen. Finns alldeles för mycket folk som vill ta del av saker som dom inte har med och göra.



wieee


Man får vara ego ibland!

Mår så jävla bra =)=)

Haft en väldigt bra helg, då jag har spenderat den med tre fina prinsar, ni har alla en plats i mitt hjärta. Saknar er så det gör ont, är glad att ni är en del av mitt liv. Freddy, Noah och Johannes <3


Jag vet att jag har träffat världens finaste, snällaste och underbaraste kille. Han har även en helt underbar familj . Är så glad att jag fick honom, att han är min och jag är hans, jag har hittat min stora kärlek. Att vakna upp vid hans sida får mig att må extra bra. Jag älskar dig Freddy

Jag har det bra <3




Kan inte med ord beskriva hur glad jag är <3

=)=)

Lekande barn åh så mysigt <3


Vad gör vi?, nu kör vi!

Såg att jag hade skrivit fel dag igår på mitt inlägg, det är ju idag det är torsdag!

Men i allafall idag är det torsdag och jag hade kort dag på jobbet. Har fixat till mig också för idag åker jag hem till älskling, och stannar där tills på lördag.



Onsdag

Vädret idag har varit så där? fick ta på mig en tjock kofta under jackan i dag när jag gick till jobbet. Sedan kom solen och det blev varmt som en bastu på jobbet. Dagen på jobbet har ännu idag gått undan med en himla fart. Och precis som alltid kommer tröttheten precis när man ska gå av sitt pass och lämna rapporten till dom som jobbar kvällen. Nu återstår en halvdag sedan är jag ledig i tre dagar ska bli skönt måste jag säga jag ska verkligen njuta fullt ut. Nog om detta, nu har jag landat hemma hos mamma, ikväll blir det bingo på travet ska se till och vinna några miljoner.
Har bestämt mig för att aldrig nämna dig mera, de tog mig bara år för att förstå att du är precis som dom. Lika kall, lika egotrippad , och rädd för konflikter. Ni borde fan skämmas hela jävla högen. Helt ärligt ni borde vara mera rädd om människor runt omkring er innan ni förlorar dom. För det är just de ni har gjort nu, nu går jag min väg
// Emma
Jag saknar min underbara pojkvän så det gör ont. Freddy Bergeskans jag älskar dig <3

Yellow

Låg och tänkte i natt på hur länge jag och Freddy har varit tillsammans!. Vi fick kontakt i mars någon gång sen dess har vi hållt ihop . Satt och läste meddelande och sms som vi har skrivit till varandra rätt gulligt faktiskt. Han är ju så underbar så att det inte finns ord att förklara vilken glädje han sprider runt om mig.



Igår låg jag också och tänkte en del... Tankarna snurrade fram och tillbaka kan man säga. Kom fram till en sak, att släppa taget om dig, du är precis som dom andra. Det märks så väl att du är släkt med dom. Jag förstår mig inte på er och har aldrig gjort det heller. Jag vet att ni har en jobbig tid nu och en jobbig tid framför er. Men det betyder inte att ni kan behandla andra som en påse skit. För det är det jag anser ni gör mot mig . Fast jag klarar mig har jag alltid gjort. Har sådana fina människor runt om mig så att jag ens skriver detta vet jag inte.




Godnatt

Har i stort sätt haft huvudvärk hela dagen, dessutom har jag inte varit på det bästa humöret. Men efter att ha pratat med min underbara pojkvän så mår jag bättre, ärligt vad skulle jag göra utom honom?!.


Nu har jag lagt mig i en nybäddad säng åh jag älskar det. Ska snart släcka ner så jag kan sova.

På lördag blir det lite fest, maria och jag har blivit bjudna på en fest, fast vi har inte bestämt om vi ska dit eller ej. Linda ska med ut också ska bli roligt.

Är de någon jag saknar så är det Mia, alldeles för länge sen vi sågs nu.

inte dom nyaste bilderna men iallafall


bad day blabla...

Tom på ord idag, ingen förstår. Ingen jävel förstår
De går över , ryck upp dig osv. Lätt för andra och säga.
Blir så jävla trött på dessa ord, dom gör mig bara ledsen



Finns människor till allt

Och idag fick jag återigen det bevisat.



Denna sak tycker jag både är , respektlöst, oansvarigt, korkat, osv.
Vet inte hur jag ska förklara det hela helt enkelt. Men om man kör bil utan körkort är man mer än dum i huvudet. Om man dessutom äger en  bil men inte har körkort är man ju inte bara korkat, utan man är respektlös oansvarig osv. Man utsätter även andra för fara , kör man även bil och har passagerare med sig som sina egna barn, vänner osv är det ju helt jävla sjukt. Och vet ni det finns sådana sjuka idioter fick de bevisat idag, ibland kan man ju undra hur dessa människor tänker. Och när man dessutom springer runt och rent av skryter om att polisen är "ute" efter en , man spelar "gangster" och säger att Poliser är grisar hur tänker man då?..
.
Det finns säkert dåliga poliser precis som de finns sämre lärare, tandläkare, frisörer osv. Fast polisen har faktiskt en viktig roll i vårat samhälle, hur skulle samhället se ut om inte poliser fanns?. Gatorna skulle vara fulla med , pedofiler, mödare, osv. OCh visst får man sig ett gott skratt när man hör och ser folk skriva och prata att poliser är svin, grisar osv HALLÅ ? ni är ju bara skrattretande och patetiska som håller på som ni gör. Man kan ju undra hur ni hade reagerat, levt mått och inte poliserna fanns i samhället, antagligen skulle ni vara ännu djupare i de omogna träsket. Ja jag måste ju bara nämna en sak till, finns ju personer i min ålder till och med äldre som tar bilder när dom står vid en polisbil eller med någon polis. Vad vill dom tala om med det`, hej jag gillar och göra olagliga saker och vill visa upp för alla om hur vilken omogen människa jag är. HAHA något i den stilen. Inte för att jag kan förstå hur man vill att alla ska veta om det, ni borde ju SKÄMMAS, jaja;). Nu har jag sagt mitt för ikväll
Var bara tvungen och skriva av mig när det gällde detta.

Söndag kväll, kaffe, för många cigg och varma mackor

Hemma hos mamma, var över hos Dennis för en stund sen, Maria var där också. Medan dom drack alkohol så drack jag kaffe. Nästa helg blir det utgång med Maria ska bli funny bonny, hoppas det blir fint väder bara.



Måste bara tala om så att alla vet. Min pojkvän är otroligt söt när han sover. Till och med när han håller på att somna. Då gör han små ryckningar så han skrämmer slag på mig, sen snarkar han också gulligt värre


Söndag

Dagens arbetspass gick bra, förutom att det var jätte varmt, trodde jag skulle smälta bort ett tag. Men man ska ju inte klaga man får ju passa på att njuta nu när det är fint väder ute.
I morgon är jag ledig, ska se mig om ett par nya skor. Ett par arbetskor då mina andra håller på att gå sönder, dessutom är dom ju inte så jätte bra för mina fötter. Så ett par arbetsskor får de bli i morgon, mamma sa att dom hade rea på arbetskor. Sköna skor är bra när man jobbar inom vården, med tanke på att man går så mycket.
Just det har äntligen löst problemet  när de gäller att lägga in ringsignaler på telefonen. Efter mycket klick och många fula ord kom jag äntligen på det.
Just det blir glad när andra är glada. En av mina kollegor har förlovat sig, och en annan kollega har gift sig. Härligt kärlek är underbart och det förtjänar alla människor.
Mamma tog en smygnbild på mig här om dagen
Va fan... inte en jätte bra bild men den bjuder jag på

Lördag

Har varit strålande sol idag, och spenderade därför några timmar i stadsparken. Solade och fick en hel del färg man får ju passa på nu när det äntligen har blivit fint väder.
Lånade mammas kamera och passade på att ta lite bilder.
Nu har jag äntligen slagit mig ner och ska koppla av. Har haft ett jobb pass och det var fullt upp hela tiden. I morgon jobbar jag heldag.

åh.

Jag är den jag är
punkt jävla slut.....




RSS 2.0