Morgon onsdag

Har inte sovit så bra inatt då jag har legat och skakat det är så sjukt kallt här hemma :/ eller så kanske det är jag som är extra känslig? jaja kallt är det iallfall.

Sorry för jag är usel på att blogga,men har mycket i huvudet för tillfället.

One day

Har verkligen lyssnat sönder låten one day med matisyahu helt sjukt bra låt om jag får säga mitt

Idag fick jag en gratis fylla!

Tackar man aldrig nej till

Julen är ju rätt mysig när jag tänker efter

Var som sagt hos läkaren i veckan, dom har skickat en remiss till röngten men dom tror inte det blir innan jul Är ju rätt lång kö att komma dit. Lika bra att få det gjort dock vill jag bara få det gjort så att jag kan släppa det. Nu får ni inte tro att det är jätte allvarligt för så är inte fallet, men jag vill heller inte gå ut med vad det gäller här på bloggen.

Annars är väl allt precis som vanligt, tankar som spökar och ett humör som går upp och ner. Sen jag kom hem från jobbet har jag bara njutit är riktigt mysigt här hemma nu. Ska köpa en stjärna som jag kan sätta upp i fönstret bara. Mina söta tomtar är framme och även lite ljus, i morgon ska jag njuta genom att tända doftljus och sätta mig och läsa en bra bok. På måndag är jag ledig, men ska upp tidigt för att gå till tandläkaren, det kostar skjortan men vill man vara fin så är det väl värt det!.




Det finns så mycket jag vill få ur mig, samtidigt som jag inte vill. Det hela är svårt att förklara, en dag i taget helt enkelt. Man kan ju inte göra mycket mera som sagt!

....

Det känns inte bra, samtidigt som min magkänsla säger något helt annat!

Yellow

Om du visste, att jag visste
Om jag visste att du visste!


Snart dags för ett kvällspass, är inte så sugen, mer sugen på att dricka mig full och ha en rolig ute kväll. Men nej då det får vänta tills nästa helg. Det rör sig så mycket i min skalle just nu, så jag vet inte vad jag ska ta mig till om jag ska vara ärlig. Vad ska jag göra? en fråga som snurrar runt som bara den i mitt huvud.

En låt som jag lyssnar sönder


FAN, FAN , FAN JAG SA FAAAAAN

Vet i fan längre  är så jävla bitter just nu så jag inte vet vad.  Eller jag känner mig mer sviken och sårad om jag ska vara ärlig eller jag vet inte vad jag känner och tycker, det är nog lika bra och hålla käften.

dags för torsdags Mys!

....

Inte ens mammas kloka ord hjälper den här dagen. Jag skulle varit duktig och bakat idag men sen tappade jag lusten och hamnade i soffan och såg nyhetsmorgon med en kopp kaffe.


Personalmöte senare idag sen en sväng till affären och köpa ägg, lär nog bli något annat också. Måste ge ett stort minus till kärringen som satt i kassan sist, kan hon ens le? hon ser alltid så jävla sur. Har haft god lust och sjunga till henne sudda , sudda ,sudda bort din sura min , munnen den ska skratta och vara glad tralla . Men hoppar nog över det för jag är ingen sångare ;) haha.




Tisdag

Så här trött har jag inte varit på år och dar, eller nu ljög jag jag är nästan alltid trött nu förtiden. Beror ju på att jag sover alldeles för lite . Dessa sömnlösa nätter håller på att döda mig, eller nu tog jag i men mår ju inte bra av det. Min lilla kropp behöver fler timmars sömn jag vet det, det hela är svårt och förklara så jag ger fan i det helt enkelt.

En heldag på jobbet väntar  om jag är sugen? nej verkligen inte men vad kan man göra?. Och jag borde inte klaga jag har ett jobb och gå till. Jag har en fast inkomst varje månad och jag har ÄNTLIGEN rätt till betald semester efter 2.5 år som timmis på jobbet. Det känns bra och jag är trygg jag har fått det jag är värd :-) utbildad och allt är jag också så det är en sak jag är trygg med i min vardag. Slippa oroa mig om jag kommer få in pengar nog varje månad. Det har dock aldrig varit ett problem när jag var timmis då jag nästan var inne varje dag men ni förstår nog vad jag menar.


Efter att ha sitt ett kllipp på internet funderar jag starkt på att bli vegetarian fast jag kommer nog inte kunna vara utan hemma gjorda kötbullar, pannbiffar osv. Sen vet jag inte om min lilla kropp fixar det heller. Fast för tillfället är jag inte sugen på kött för fem öre , magen vänder sig bara när jag tänker på det.


Det slog mig igår att det alltid kommer finnas avudsjuka människor som inte kan glädjas av andra. Sånt får mig att se rött och med andra ord kan jag inte förstå mig på dom. Människor är även sjukt nyfikna när det gäller en del saker sköt er själva för fan.



Glädje skutt.... om jag ändå kunde vara så aktiv nu som då......


Ska dricka upp kaffet och kila till jobbet om en stund. hejsvejs




.... tänker på dig..........

Små tankar, stora tankar bara en massa tankar

Vintern är här, jag känner det tydligt inte bara på min omgivning utan även på mig själv. Det är något med vintern, jag har då aldrig gillat den. Kommer nog aldrig att gilla den heller om jag ska vara ärlig.

  1. Jag borde ha sovit för ett x-antal timmar sen
  2. Jag skule inte ha tagit den där koppen med kaffe


    Fan och så vidare

tack och hej


måndag kväll...

Trött och frysen och inte på världens bästa humör
Tänk gult , tänk gult.


Huvudet upp och fötterna ner!

skit skit skit skit!!!!!


men som jag brukar säga
det är bara och le

Jag borde sova men fastnat på msn jävla människor som gör att jag fastnar. Men nu blir det sista ciggen för ikväll sen sova!



....



Socker

Ännu glöder solen!

Nästa helg är det första advent blandade känslor det betyder att julen snart är här. Har aldrig varit ett stort fan julen folk blir som galna och jag undviker att gå i affärer ju närmare julen kommer. Därför köper jag alltid julklapper i god tid. Än så länge har jag köpt paket till Elsa och aron nu har jag Mia, Maria, mamma , syster , love, isak och börje kvar



Har gått och blivit dunder förkyld så här förkyld har jag inte varit på år och dar. Ont i kroppen och då menar jag hela kroppen. Mina bihålor gör ont som tusan och har knappt någon röst kvar heller. Har inte tid och vara sjuk orkar inte ligga hemma blir så rastlös och börjar klättra på väggarna. Det enda som är bra är att jag inte kan röka då varje bloss jag tar gör ont.


Blir myskväll i alla fall har laddat upp med chips och läsk nu ska jag bara hitta en bra film jag kan se på . Ledig i morgon också då ska jag vila för jag har en tuff vecka på jobbet som väntar och jag vill inte sjukanmäla mig så länge jag inte har jätte hög feber så är det helt okej.




waka waka

Man ska aldrig sluta hoppas
hoppet är det sista som försvinner.

:-)

Äntligen fredag!

:-)

Annars? jo jag har köpt en ny dator äntligen var på tiden, min andra höll på att gå sönder i två delar. Har liksom inte vågat gå och köpa en själv då jag inte vet vilken som är bra och dålig :-) om det nu finns någon dålig dator?. Jaja nu har jag en bra dator större skärm och allt det andra som finns inuti datorn vad fan det nu heter.

Dock måste jag säga jag är inget proffs så mammas kille fick så snällt följa med när jag köpte den. Han fick även hjälpa mig så jag kan surfa på den (så duktig är jag på datorer) haha.


Humöret idag : huvudet upp och fötterna ner, bättre än att ha huvudet ner och fötterna upp eller?. Kortpass på jobbet idag också underbart härligt :D .


Ska snart dra och jobba mina 5timmar lyx så här en fredags kväll måste jag säga :-)
börjar få ont i halsen på tal om en annan sak hoppas jag inte går och bli sjuk nu har inte tid med sånt.



suck

Klockan är 02:11 och här ligger jag sömnlös tur för mig att jag är ledig i morgon
Tankarna lever verkligen sitt egna liv inatt och den där John blund syns inte till

Hej hopp gummisnopp!

Sovit för dåligt i natt inte ovanligt när man heter Emma ottosson ^^
Jag fasar inför vinter det blir kallare , mörkare och sen den där snön som kommer?!.
Snön kan ju bara få komma på själva julen sen försvinna håller ni inte med om det?

Dags att ta en kaffe snart och en cigg innan jag går den korta biten till jobbet och jobbar mina 5 timmar. Ja för idag har jag turen att ha ett kort pass sen är jag ledig i morgon också prima ballerina.



Måndag 14 november 2011

Vart en fika hos Emmelie idag var trevligt, var ju ett bra tag sen vi tog en fika och pratade skit! Vi sa även att de inte får dröja 2 år till nästa fika men det tror jag inte det kommer att göra. Fick träffa mårten och Molly stora kissar har dom blivit. Dessutom är ju Mårten min favorit, är ju inte en kattmänniska precis men mårten har höga poäng hos mig


Ska krypa ner och försöka att sova nu, behöver sömn då det inte blev så mycket på den fronten i helgen ;) men när jag tänker efter så gör det ingeting.


åh jag vet inte vad det är som håller på att hända med mig, allt känns bara så konstigt helt plötsligt. Eller nej fel ord jag vet inte vad jag ska skriva för att det ska låta rätt. Jag väljer nog och hålla tyst ett tag till i alla fall. Vill tro på det bästa men frågan är ska man göra det? ska man våga det?

små lätta moln

Börjar bli förkyld :/ men ja det är ju sådana tider nu så vad förväntar jag mig. Varje gång det går en massa skit åker jag alltid på det och då menar jag ALLTID!.
Uppe tidigt på min lediga dag, besök på sjukhuset och sen blir det nog en fika med Emmelie. Om jag får komma med tanke på att jag är förkyld :P. Vi får se vad hon säger men tror väl att det går bra ändå!
Annars rullar livet på tror jag? har inget och klaga på i alla fall :-) för just nu känns tillvaron bra och jag hoppas den känslan stannar.

ehum!

JAJA det finns så mycket jag vill säga
så mycket jag vill göra

Dansa med vargar!

Jätte super duper bra kväll igår ;-) och fast det blev sent och jag är trött som en gnu så var det värt det!

Nu väntas jobbet!

yheaää!!

Trött och noll engergi .

Smell smell sniff sniff

Försöker att somna, men som ni märker går det inte så bra. Har otroligt ont i magen också viker mig nästan dubbelt. Har kokat vatten som jag har hällt i en flaska och som jag nu har på magen. Ett knep som mamma gav mig för ett bra tag sen. Om det hjälper? ja det tycker jag allt.


vill både ha fredag och lördag nu ;-)

suck

Men åhhh jag blir galen på mig själv att jag inte kan köra gasen i botten!

Nu är jag bitter, därför ska jag röka 80 cigg och dricka 100 koppar kaffe

Godnatt för faaan

jag önskar

Att jag trodde mer på mig själv
Att jag var mer säker på mig själv
Att jag tänkte mera positivt


Tisdag

Ack så trött

Måndag

Sprang runt som en idiot och letade efter min kallender, sen kom jag på att jag hade lämnat den hos mamma.


smart emma


just de i lördags skyllde en kille på mig för att jag "tydligen" hade spillt ut hans öl. Jag har dock inget minne av det och är han så fattig så han inte kan köpa en ny. Vet inte hur det gick till men tydligen hade jag knuffat till honom, att jag aldrig kan lära mig att uppföra mig som vanligt.

Söndag

Den där Nisse han är söt han, sen är han också väldigt mysig!

precis en kille i Emmas smak hihi

....

Dricker öi i väntan på mia, nils och rickard.


Saknar min bror extra mycket i kväll

Ikväll...

Ikväll kör vi på utgång hoppas den blir lyckad men det tror jag nog. Mia, rickard och nils kommer till mig senare ikväll och sedan kör vi på utgång.

Men innan ska jag hinna till Hansa city, städa och ÄTA!!!!!


23:54

Ett besök hos läkaren i morgon, nej jag är inte sjuk, inte mer än vanligt i alla fall haha! Hoppas att jag kommer må bättre och komma till ro efter mötet. Vill inte gå in på det då jag tycker det är för personligt för att skriva på en blogg. Jag vet ju att det finns helt främmande människor som läser min blogg, personer som jag känner ytligt ja ni fattar. Jag är inte den som öppnar mig lätt har mina orsaker till det också det är ju inte så att jag går runt och är kall det får ni verkligen inte tro. Jag är en väldigt snäll tjej   som inte vill såra någon. Ibland är jag dock  för snäll och det har man ju fått en och annan smäll av. Och att jag i en del situationer är försiktig har sina anledningar , låter inte vem som helst komma nära mig nu sätter jag punkt innan jag skriver för mycket.

Ska dricka vin i helgen efter nästan två års uppehåll
Ni kanske undrar varför?

En kväll köpte jag och Maria väldigt mycket vin, mer än vad våra små kroppar klarar av. Och idag kan jag inte fatta att jag drack 3 flaskor röttvin själv. Resten av kvällen spenderade jag på Marias toalett.



Jag borde

Jag borde bry mig mindre, jag borde grubbla mindre.


En del människor fattar inte när dom ska sluta, och en del fattar inte vad ett nej betyder. Ibland undrar jag vad en del tar mig som? jag är en människa med känslor precis som alla andra på denna planet. Jag kan också gå sönder, bli ledsen och sårad.  Jag blir så trött att folk tar mig för givet

Det är sådana här stunder då jag saknar min bästa vän extra mycket



Mammas dag idag

Ringde nyss och väckte min mamma med en sång, vilken hemsk start på morgonen för henne haha! Hon har som sagt redan fått sina presenter då jag inte hinner träffa henne idag! Visst hon kunde ju ha fått dom i morgon men bättre och få dom tidigare än senare om jag får säga mitt!

Börjar bli smått orolig för en av mina grannar, har inte sett han på länge, tänkt om något har hänt honom. Trots att han är väldigt nyfiken och kan uppfattas som en nyfiken gubbe så blir man ju orolig för sina grannar.



Här har ni Sture!

Kaffe ska vara svart som helvetet, starkt som döden och sött som kärleken.

Sitter och smuttrar på kaffe, nyss tagit en dusch och nu ska jag njuta resten av kvällen hade jag tänkt. Efter denna tuffa dag så förtjänar jag det. Men dagen har varit bra måste jag säga, men känner mig slut i ryggen så en massage hade suttit fint nu måste jag säga.



dags att börja ta lite nya bilder kanske?

Guldkorn

Det här är inte min stil på musik, men ibland hittar man sina guldkorn
Önskar att jag hade samma energi som lil wayne i denna videon




Både glad och ledsen precis som vanligt.... Eller?

Ärligt talat så vet jag inte alls hur jag mår just nu, tankarna snurrar och just spyr jag galla av att vara ensam. Självklart är det också en massa andra tanknar & funderingar som spelar ett spratt med mig, men det vill jag inte gå in på.  Vet inte om trasig är det rätta ordet just nu, känner mig smått vilsen och väldigt ledsen helt enkelt. Samtidigt som jag är glad, hmm? visst är det konstig kan man verkligen vara glad och ledsen samtidigt?!.


Stör mig på att när man är ledig går dagen för fort, jag är ju inte utvilad ännu. Känns som mitt lív just nu bara består av jobb,jobb,jobb åter jobb. Ja jag är självklart glad som har ett jobb men jag vill ha något mer förstår ni vad jag menar?. Det känns som om min vardag ser likadan ut hela tiden, är väl så för många, att man går till jobbet och när man väl har slutat jobbet är man helt slut som människa. Hatar denna tröttheten jag går och bär på, inte blir saken bättre när vinter kommer allt närmare. Det blir kallare och så kommer den äckliga snön snart också. Visst kan snön vara mhysig i alla fall när man är inomhus.

Har börjat köpa julklappar nu i allfall

  1. Aron och Elsa vad det är kan jag dock inte skriva, är mina syskonbarn dom är 1år! Fått höra att Aron är lik mig det blir man glad av att göra.

RSS 2.0