Vad är skillnanden?

- ÖoB vet jag ;)



;) Jag börjar bli riktigt trött, så jag ska krypa ner i sängen och kolla på en film tills jag somnar. ;) Jag har söta sockor på mig eller dom är inte så söta, dom är rätt fula men otroligt sköna.


Idag när jag stod och väntade på bussen stod det två tjejer och pratade. Eller dom skrek nästan, den ena tjejen sa att hon mer än gärna skulle vilja ha fyra fötter. Sedan sa den andra tjejen, ja jag skulle vilja ha 10 fingrar. ;) höll på att skratta ihjäl mig där jag satt, fick gömma mig i halsduken.





Jag vet nog

Gratis

Jag är bäst, har åkt gratis på bussen två dagar i rad, jag antar att jag är för jävla charmig puss på det.




Jag insåg en sak idag, ja jag inser saker hela tiden. Men denna sak som jag insåg gav mig en helt annan bild . Det spelar faktiskt ingen större roll om jag ska vara ärlig, jag är inte längre ledsen utan jag är mer arg . Ja eller arg vet inte om det är rätt ord, men jag är i alla fall inte ledsen och inte glad över detta.
Folk är allt bra korkade om dom tror att saker inte kommer fram, men nu vet jag , ja nu vet jag.


En liten , liten Emma

Idag var det inte lika äckligt väder, men det kanske beror på att jag hade smartare kläder på mig ;). Dagen har gått fort, och i morgon har jag sovmorgon :-) en väldigt lång och bra sovmorgon.


Dagens

: - Emma du är så liten
Jag - Det är inte jag som är liten utan det är du som är för lång

Det var ju tanken som räknades

Ja eller?


Jag inser

Hur jävla fel jag har haft, och hur fel jag har tänkt. Lilla Emma ibland är du bara så otroligt korkad, ja för det är sanningen. Ju mer dagarna går ju mer inser jag hur fel jag har haft när det gäller saker. Jag tänker faktiskt inte gå in på detalj vad det är jag menar. Kan dock inte sluta vara så jävla ledsen, för visst gör det ont, otroligt ont gör det.


Just nu känner jag mig som en sak som står i en hylla i en leksaksaffär.



Kalla jävla Sverige

:( Det är alldeles för kallt nu tycker jag, min kropp klarar inte av detta. Men det här med att mina fötter är som isbitar, ja jag får skylla mig själv :(. Valde helt fel skor , så i morgon ska jag ta ett par riktigt varma skor, har ju en hel del att välja i mellan :P.

Jag kanske är sen, men idag fick jag höra att man ska stoppa in en hackad vitlök om man har ont i örat. Tänk om det skulle fasta och inte komma loss. Hej jag heter Emma och jag har vitlök i örat, nej fy jag skulle aldrig testa och stoppa in en vitlök i örat.


:P Det är såna här stunder då jag är glad över att inte bo på Öland längre. Det är kaos på ön, tänkt vad beroende vi är av brofan.

:) sitter och väntar på mitt te som heter chai otroligt gott måste jag säga.
Denna Chai är ett ekologiskt svart te, Keemun smaksatt med kanel, kardemumma, kryddnejlika, ingefära och svartpeppar och naturlig arom från kanel och kardemumma. Allt ekologiskt odlat. MUMS


Nä nu ska jag sova


Just nu.

Jag fryser kulorna av mig , fast jag har inga kulor. Men det låter ju bättre än om jag skulle säga jag fryser fittan av mig. 


Det är riktigt halt ute, föll nästan omkull när jag skulle gå in till skolan. Ja jag är rätt känd för att vara klantig, fast det är väl ingen större fara när jag tänker efter

Har fått i mig två koppar kaffe sen jag kom till skolan, har även börjat skriva rent på rappotern. Jag är faktiskt duktig .  



HORA

ÄCKEL JÄVEL

Gott

Hårfärg luktar gott, är jag konstig om jag tycker det?.
Jag har kollar runt på internet efter en ny soffa, men alla är fula!

Fast det är ju klart, finns mycket fult på denna planet.



Fan....

Fan, fan åter fan.  Jag vill inte, men kan ju för fan inte hjälpa det.

Små lätta moln

På vägen hem hade det hunnit bli sen kväll, nästan natt.
Och jag lutade huvudet mot bilrutan när tårar sakta började trilla över kinderna
Jag övergick från glittertårar till en ordentlig flod, det gjorde så ont så otroligt ont.






En ding ding.. swingersvärld!

Jag sitter med frusna fingrar och har jobbat mig halvt fördärvad.
Såg ni att det snöade i morse?, det börjar faktiskt bli för mycket nu.



Tänker, och tänker.

God morgon för helvete



GOD MORGON FÖR FAN
Jag vill att det ska vara den 4/12 ska bli grymt skoj att gå på kulturgala på pipes of scotland .Massa band som ska spela, elddans och en andra massa roliga & häftiga saker.


Hade gjort vad som helst för att ligga kvar i sängen idag, men går det inte så går det inte. Idag blir det mössa, vantar och halsduk på. Hoppas ingen ser mig med mössa :P fast ja jag är faktiskt söt i den :)


Det där var inte roligt.


Det var själva fan vad det är äckligt kallt ute.

Känner ingen glädje alls ikväll


Wahlbomsvägen

Det blir min nya adress den 16/12 jag längtar ihjäl mig . Flyttar in lagom till jul så ska göra riktigt jävla fint, tänkt vilken tur även jag kan ha ibland. Har alltid haft ett gott öga för stensö och nu har jag fått en lägenhet där det är nog det jag är mest glad över just nu. Ja sen är jag ju glad att jag fick träffa MARIA idag hon kramade nästan sönder mig tror allt hon har saknat mig en massa.

Nu sitter jag i alla fall i skolan, om lite mer än en timme så börjar jag min praktik. Försöker att skriva lite på min rapport, men ja det går inte så bra ;). Ska erkänna en sak, jag är rätt så trött på allt som har med skolan att göra. Men nu är det inte alls länge kvar, så man får bita sig i läppen och stå ut helt enkelt.




cornelis vreeswijk


cornelis vreeswijk
Filmen går ju på bio nu, är sugen på att se den. Men har dock hört att den inte alls ska vara så bra, så jag tvekar. Dock måste man ju bilda en egen bild av filmen. Men vi får se hur jag kommer göra får tvinga med mig någon som jag kan gå på bio med i så fall :D

Jaha då ska man ut bland all snö snart, ta på mig både vantar och halsduk, kanske till och med mössa . Har en del stickade mössor som är skit söta :)


"Jag vet inte vad jag vill, men jag vet vad jag inte vill"

Nu är jag vaken, är rätt så pigg faktiskt, sitter och pimplar kaffe i min ensamhet. I dag är det som sagt fredag ska till vårdcentralen har tid vid 08.15. Ja och som jag skrev så är det inte så farligt som kanske många tror. Dom vill veta min längd och viket (min nya läkare tycker jag är för smal). Så ska dom ta blodprov på mig för att se om jag har brist på t ex järn osv.


Efter besöket på vårdcentralen ska jag in till skolan ett tag, hoppas på att träffa Maria. Sen ska jag ha praktik ikväll så det blir ingen utgång denna helgen heller. Nästa lördag blir det utgång, med Maria, sara och Christian kulturgala som sagt :).



Roligt

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Krockade med älg på motorcykel.
(Kör  älgar motorcykel...?)


Fråga honom om han måste använda gem för att runka.

Min kära vän Maria har gjort sig fin i håret
Här har ni henne.



Snö och 402


Är typ jätte sugen på päron för tillfället, ibland blir jag så där akut sugen på nästan vad som helst. Sitter i alla fall i soffan nu och ska snart sova hade jag tänkt börjar bli bajs trött .

 

Dagens ris får chaffören som körde 402 vid 16-tiden


Ljudet av brandbilar

Detta kanske låter knas men jag hatar verkligen ljudet av brandbilar, det gäller även ambulans. Det är väl ingen som gillar ljudet men jag får typ panik av ljudet . Sitter i skolan nu , känns knas var ett bra tag sen jag var här just för att jag läser min sista kurs på distans. Men till saken när jag gick av bussen så kom 3 branbilar i en jävla fart och det där ljudet ja jag mår riktigt dåligt av det.

Är nog helt ensam på skolan för tillfället, eller det är jag och den tjocka vaktmästaren. Han kollade surt på mig när jag klev in. minns tt han även var vaktmästare på jenny när jag gick där. Jag har nog aldrig sett honom le eller skratta, jag tror faktiskt han är en riktigt sur gubbe som även är ogift.

När jag åkte in till skolan idag så fastade buss jävlen , han som körde vart skapligt förbannad (som om det skulle hjälpa). Han gasade och svärde . Jag tänkde ska du inte testa och backa bilen, efter någr minuter var han smart nog och kom på det. Och vet ni då lossnde bussen och han kunde köra vidare.

Näe nu ska jag gå till min praktik


Godmorgon för helvete

Är typ död, med det vill jag säga att jag är trött som en galen nu, blä. Dricker kaffe och bläddrar i en tråkig tidning åhh vilken underbar morgon, eller inte. Kollade på efterlyst igår fast jag klarar inte av att se det, händer så mycket hemskt i dagens samhälle så man blir rent av rädd. Personer som lurar äldre människor, folk som misshandlar och folk som dödar, samhället är både sjukt och farligt .

Praktik idag, 08.00-15.00 min lärare kommer och besöker mig idag, det kommer gå bra. Efter praktiken ska jag hem och då ska jag börja med min rapport. Ja jag har sagt det ett antal gånger innan men aldrig blivit av , men nu måste jag göra det helt enkelt.


Ska börja packa lite smått ikväll också (om jag orkar ;) ) fast det tror jag nog att jag gör .

I morgon ska jag till vårdcentralen , ska vägas och ta ett blodprov. Provet ska dom ta för att se om jag har brist på något t ex järn osv. Få inte för er att jag har ätstörningar nu för så är inte fallet. Det är så att när jag var hos läkaren förra torsdagen tyckte min läkare att jag var för smal så han ville se hur mycket jag vägde och även vete min längd. Det här med sprutor *brrr* men det går fort vet ju mycket väl att det inte är farligt, dock är det ju aldrig skoj.

Ja i går var det en månad kvar till jul, har ingen julkänska precis, var några år sen jag hade det. Förra julen jobbade jag , det var mysigt, denna julen är jag ledig i alla fall vad jag vet just nu. 

Jag som alltid har varit ute i god tid när det gäller julklappar, men iår blir det sent, jag får smått panik bara jag tänker på det. Undrar vad jag kommer att få :D ett par skoj kanske :D haha. Nja ingen tycker jag behöver mer skor, har redan för mycket skor, men det där med skor. Skor är ju så jävla bra, annars hade man ju varit kall om sina fötter. Att ha massa skor är också bra, för då kan dom leka med varandra haha. Nu gick det för långt, och jag framstår väl som ännu mera knasig.


Idag ska jag äta soppa :-) mums på det.

Puss & smäll ♥ / Emma


Sömnlösa jag.

Klockan slår snart 03.00 och jag ska upp vid 05.30 det känns underbart NOT!. Det snöar i natt , det är rätt vackert, så länge snön är vit så är den vacker. Ingen bra natt min kropp säger snart ifrån antar jag men jag kan verkligen inte somna i natt. Jag börjar ju bli van vid sådana nätter, men dom tre sista nätterna har jag faktiskt fått bra med sömn. Men så kommer en sådan här natt då jag verkligen inte kan somna, ja då blir man mer än galen.


Det har varit ett otäckt väder må jag säga ölandsbron har varit avstängd och det är översvämningar i hela kalmar län ja och och på andra ställen i vårat avlånga land . Det jag tycker minst om med snön är att man kan halka, och på grund av att jag är rätt klantig så kan jag halka rätt ofta. Men det har än så länge gått jätte bra.


I morgon kommer min lärare till min praktik, är inte så värst nervös, har ju fått beröm :) . Dessutom är min lärare Birger en snäll och bra lärare.


Jag är bajs stressad på tal om en annan sak, det gör så att jag får ont i magen, och ont i magen vill man inte ha. Inser att det inte är länge kvar till flytten och jag har inte börjat packa, och detta väder. Tänkt om det är jätte halt ute och jag kommer med en kartong och så halkar jag nej men fy det får bara inte hända.



Ska baka god chokladkaka och kanske muffins, ni är välkommna på god fika när jag flyttat in. Eller inte alla kanske ;) bara dom bästa. Ni får även dricka hur mycket kaffe ni vill, ta tre muffins och en stor bit av kakan. Nu var jag väl snäll, men jag är rätt snäll. Får jag alltid höra , Emma du är en gullig och snäll tjej bla bla och så vidare. Skulle bli ännu gladare om någon sa att jag var as tuff och sten coool värsta tuffa människan .




Ja man får sakna, och jag saknar, i min hemlighet saknar jag det massor, men det vet du inte om!

 


Fallen

 

Lite trasig och knasig

 

Hjärtklappningar ännu ikväll, fan jag orkar inte. Tänker för mycket, funderar och det river.

SE mig falla


Farfar


Sitter och tänker på min älskade farfar. Han har ju som sagt blivit blind på sitt ena öga. Har alltid varit farfars tjej redan som liten. En gång lurade han mig och sa att han åt sten, jag ville inte vara sämre så jag testade det var inte gott.



.................

Jag saknar, Jag saknar dig.



Sitter för tillfället & kollar på  Bonde söker fru visst är jag larvig ;) men har inget att göra så. Ligger i allafall i soffan och njuter myspys typ. Annars har dagen varit helt okej , antar jag går upp & ner som vanligt.


sniroimorppi



En del låtar

Fastnar helt enkelt, fast det inte är min stil så fastar dom.

Men hans röst ;)

Hej mitt vinterland

Snön ligger överallt och än så länge är det vackert. Men det är bara en fråga om tid innan jag kommer att klaga på snön. Men när den är så här fin och vit så tycker jag det är jätte vackert.



HAHA titta vad jag hittade 2005/2006 tror jag den är ifrån där hade jag långt hår


Det snöar

Jag fick som jag ville, det har kommit snö äntligen är det lite ljusare ute får mig att må lite bättre i alla fall. Har nyss kollat på en föreläsning via kunskapskanalen den var så sjukt bra och jag började nästan gråta. Ja jag är nog lite känslig speciellt nu. Men jag får ta en dag i taget helt enkelt, mer kan man inte göra. Men dessa äckliga hjärtklappningar som jag har nu hoppas jag försvinner snart. Vet mycket väl att det inte är farligt men det är otäckt och det är jag nog inte ensam om att tycka heller.


Fått  i mig ett stort glas varm choklad vilket var jätte gott :)


Den 3 december är det kulturgala på Pipes of Scottland

Den 3 december är det kulturgala på Pipes of Scottland och jag och Maria ska dit. Rickard ska spela med sitt band. Ja jag får göra lite reklam för hans band.

Nu var jag väl snäll?!



Detta väder , blääää på det.

Många klagar på vädret och det ska jag också göra nu, detta regn fy och blä. Då vill jag hellre ha SNÖ för då blir det ljusare och det är alltid mysigare. Blev sjukt sugen på lussekatter när jag såg att Ida hade lagt ut en bild på facebook , så funderar på att baka inom kort :-)


Tack du, kunde du inte vart ärlig i stället,

Banan

Ja, men gör så då, men jag vet hur det ligger till.

Den här låten träffade mig kristallklart... Som en blixt rakt in i hjärtat...


Regn och bara regn

Regn och bara regn
Kan gömma mina tårar
Kan det komma nya vårar

Detta väder jag hatar det, ja då vill jag hellre ha snö, då blir det i alla fall lite mera ljus. Är sugen på att baka lussekatter, är ju som sagt första advent nu på söndag. Lussekatter och ett stort glas mjölk mums ♥




Just nu är jag skit trött, men jag ska fan inte somna, jag ska börja med min rapport snart. Sen kan jag krypa ner i soffan en stund och kolla på en film och dricka varm choklad :) . Dags att börja köpa julklappar snart, jag har inte gjort det ännu, och annars brukar jag vara tidig. Svårt sånt där, så är det varje år. Vet i alla fall vad jag ska köpa till mamma (: men dom andra jag ska köpa till är lite svårare dock.

Nästa vecka är det ett måste att kolla på halv åtta hos mig, är nämligen från Öland då, vart på Öland vet jag dock inte. Men det spelar ingen större roll ska i alla fall kolla på det.

För övrig känns dagen än så länge okej ja ni vet jag har ju haft ett par tunga dagar nu en tid, men jag jobbar på det. Jag vill inte gå in på det , det är rätt känsligt eller hur man ska säga. Det är för känsligt och för privat för att skriva ut här på bloggen. Ja jag vet att min blogg är till för att jag ska skriva om mitt liv, men det finns ju som sagt gränser . Men jag är öppen med att jag för tillfället inte mår så bra att jag simmar runt i ett mörk rum, men som sagt jag jobbar på det .

Har ont i mitt knä, det kommer och går, ibland kan det göra så ont att jag knappast kan gå, vad är felet?. Ryggen är dock bättre vilket är skönt, en tid trodde jag rent av att ryggen var helt sönder .


Nu är det inte länge kvar tills skolan slutar, blir att gå ut och äta middag med klasskompisarna, Det ska bli skoj vart vi ska äta är dock inte klart ännu, bara det är ett ställe med god mat så är jag nöjd. På tal om middag med klassen, de får mig att tänka på studentmiddagen med klassen 2007. Det var en trevlig stund, fast våran klass hade många konflikter så kunde vi ju göra det till en bra dag.

Likadant med studenten, en dag som jag då aldrig kommer att glömma. Skrek halsen av mig, Mia tappade bort sina slutbetyg och jag var allmänt borta ;) . Det var den 12 juni 2007 som man sprang ut och skrek och var allmänt galen, två dagar efter började jag jobba och jag fyllde även 20 år.

På tal om ålder. jag är 23 år, visst kan jag känna mig gammal, vilket jag även har sagt ibland. Folk tycker jag är larvig som säger det,  Ja jag vet ju att jag är ung men nojjig kan man väl ändå få vara ibland?!.




Mordbrand på mammas gata

Ja ni läste rätt, skrev ju för ett tag sen att någon/några hade tänt eld på en barnvagn och igår hände det igen. I samma trapphus hade någon tänt eld på papper som var i trapphuset. Dom sa nyss på nyheterna att det klassas som mordbrand, visst är det lite läskigt, eller det är jävligt läskigt. Vad rör sig i folks huvuden nu förtiden?. Men det har ju varlit lite bråk på mammas gata, har sett en kille som cyklar på en cykel och skriker massa könsord och så vidare. Nu säger ju jag inte att det är han , men man börjar ju tänka och fundera om det har något med det och göra.

Jaha tisdag idag och jag är uppe med tuppen och är rätt pigg, och rätt glad också :D good. Idag ska jag fan börja med min rapport.


Jag längtar rätt så jävla mycket till den 16 december, för då ska jag hämta mina nyklar. Sen blir det att jobba kväll, sen kan jag börja flytta in :) . Visst har jag haft det bra den korta tiden som jag har fått bo hos min älskade mamma. Norrliden är inte så farligt som många tror ;) det är mer lungt på denna gata än den man bodde på i Borgholm. Folk har så mycket fördomar om Norrliden vilket gör mig förbannad, och visst att det kan hända en del här men det gör det väl överallt.


Vädret ute är inte så roligt, gör mig helt nere, är nog inte ensam om att tycka det. Var lite svårt att sova i natt det dundrade så mycket på grund av vinden. Men på något sätt var det mysigt :)


Sen till en helt annan sak, har fått en helt annan bild , ja och nu blir jag lite arg på mig själv.


Nu ska jag sova

Och jag ska drömma om Kurt Cubain ♥

Natt bloggar

Bruuum , bruuum sa bilen

Nu ska jag äta en tomat och ha massa salt på den. JA ni hörde rätt



fuck you


- Typ hemskt mycket hej

Nu har brandbilarna varit på mammas gata igen, dom var ju här förra veckan också.





Fuck vad dum jag känner mig många gånger, folk är så otroligt falska

Piff & Puff

Idag har jag sovit rätt mycket ja jag är så sjukt trött. 

Fixat llostorna på sportify också i brist på annat


.........

idag är det en riktigt jobbig dag
Havet är djupt, havet är djupt

Idioter

Ligger nerbäddad nu det är riktigt skönt efter att ha kämpat från 08.00 -21.00 så ska jag bara njuta nu. Ska se om jag hittar någon film som jag kan somna till myspys på det.


Jag inser bara mer och mer att det där med ärliga och bra människor finns det inte gott om. Kanske är det så att bara jag har haft oturen att träffa på en massa idioter. Ja jag vet inte hur jag ska beskriva, men människor är i alla fall otroligt bra på att spela någon som dom sen inte är.

Nej tack!

Alla har vi väl varit otroligt blinda och naiva, antar att det hör till livet.

Jag är så jävla trött, dom sista timmarna var jag nära på att somna flera gånger.
Men nu är jag i alla fall hemma, vilket är skönt, det är JÄVLIGT skönt måste jag säga.


Sitter och tänker på tiden som har varit, finns mycket jag saknar och det finns saker jag hade viljat ha ogjorda. Man tror att en del är goda men det visar sig sen vara tvärtom , finns inget mera och säga om den saken.


Ska dricka upp mitt te nu, och försöka tänka lite positivt, men jag är en orolig själ som sagt. Dessutom saknar jag min Bästa vän Maria.








Trött, seg och lite sur

Jag vill sova, krypa ner i sängen och bara få vara
Men nej, jag ska jobba och kämpa men det hör till livet




Ni borde tycka synd om mig -**-







Trasig asfalt

Ska gå och sova nu, ska upp tidigt i morgon och kommer hem efter 21 tiden. Sen är jag "ledig " i tre dagar. Fast kan inte kalla det ledigt. Har tusen saker att göra och jag känner hur stressen kommer närmare och närmare.

 



I walk the line



Låter bilden tala ... men jag tror faktiskt bara jag och Sebastian fattar denna sak.
Hemligheter är ju alltid kul, och nu kan man nästan säga att vi har en hemlighet haha.
Dessutom har vi sett något som ingen annan har sett, ja jag menar det flygade rådjuret.










Annars är väl allt som vanligt antar jag, lika bra att vara tyst








lördag

Kent - Utan dina andetag så sjukt fin


.................

Fan fan fan fan







Var som jag trodde


nu gör det extra jävla ont


ISBIT

Har varit trött hela dagen, men det beror ju på min nya medicin som jag tar. Min läkare sa att jag kan bli trött i början innan min kropp blir van vid medicinen. Hoppas mina så kallade * lycko piller* får mig att känna mig bättre.


Vart inget med rappotern idag heller, har helt enkelt varit för trött och inte haft orken. Har ingen större lust att gå upp vid 06.00 i morgon :/ men måste man så måste man.








det gör väl detsamma :@

November Rain ♥

When I look into your eyes I can see a love restrained
But darlin' when I hold you, don't you know I feel the same? yeah
Nothin' lasts forever and we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle in the cold November rain

We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain, ooh yeah
But lovers always come and lovers always go
An' no one's really sure who's lettin' go today, walking away

And if we take the time to lay it on the line
I could rest my head just knowin' that you were mine, all mine
So if you want to love me then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin' in the cold November rain

Do you need some time on your own?
Do you need some time all alone?
Everybody needs some time on their own
Don't you know you need some time all alone?

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal the broken heart
Wouldn't time be out to charm you?

Sometimes I need some time on my own
Sometimes I need some time all alone
Everybody needs some time on their own
Don't you know you need some time all alone

And when your fears subside and shadows still remain, oh yeah
I know that you can love me when there's no one left to blame
So never mind the darkness we still can find a way
Nothin' lasts forever even cold November rain

Don't ya think that you need somebody?
Don't ya think that you need someone?
Everybody needs somebody
You're not the only one, you're not the only one

Don't ya think that you need somebody?
Don't ya think that you need someone?
Everybody needs somebody
You're not the only one, you're not the only one

Don't ya think that you need somebody?
Don't ya think that you need someone?
Everybody needs somebody
You're not the only one, you're not the only one

Don't ya think that you need somebody?
Don't ya think that you need someone?
Everybody needs somebody

Trött

Hoppas de funkar

Hoppas det hjälper





Skisser för sommaren


Har otäcka hjärtklappningar ikväll, och mår rent av skit. Var hos läkaren idag, gick väl bra antar jag, fick gå till berga och in på apoteket. Läkaren ställde en del knäppa frågor, fast jag vet ju att han bara vill mig väl. Träffade Petra på ica en snabbis sen gick jag hem igen. Sen har jag inte gjort så mycket mera, somnade i soffan var otroligt trött när jag kom hem. Ätit lite pannkakor också :) glad att jag fick i mig lite mat idag





15.00


Ska till läkaren vid 15.00 får se hur det går, lite nervös är jag :S varför vet jag inte. Att betala 200 kronor är väl inte så roligt det heller.

Ska skriva lite på min rapport idag, sen ska jag slöa och inte göra ett skit.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och fixa till mig


igår när jag inte hade något och göra gjorde jag ett konto på bilddagboken : jaggillarkakor
Jag är för gammal för att ha ett konto där men vad fan




Han var så där äckligt  snygg  Kurt Cobain, och ja har ju aldrig varit mycket för blonda män


En del

Mamma berättade att det hade varit polisbilar och ambulans på hennes gata igår. Tydligen hade någon idiot gått in i ett trapphus och tänt eld på en barnvagn . I brist på annat så skapade jag en bilddagbok idag haha jag är för gammal för att ha det men vad fan nicknamne : jaggillarkakor kolla in , inte för att det finns mycket där men ja gör det för fäään



Well.......
You make me wanna shout
Look my hands jumpin'
Look my heart's thumpin'
Throw my head back
Come on now.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih
Don't forget to say you will
Don't forget to shout
yeah yeah yeah yeah yeah

Say you will,(throw your head back)
Say you will,(Come on now , come on now)
Say you will,(throw your head back)
whooo
Say you will,(Come on now)

(Say) Say that you love me.
(Say) Say that you need me
(Say) Say that you want me.
(Say) Ain't Gonna greve me.

(say) oh come now
(say) oh come now
(say) oh come now
(say) oh come now

I still remember
when i used to be nine years old.
yea yea now
How i was over you,
From the bottom of my soul.
yea yea now
Now that is old enough,
Enough to know,
You wanna meet me,
You wanna love me so.

I want you to know
I said i want you to know right now
You have been good to me baby
Better than i've been to myself
yeah yeah
And if you ever leave me.
I don't want nobody else
yeah yeah
Because i want you to know
I want you to know right now.

You make me wanna shout
whoo shout
whoo shout
whoo shout
whoo shout
all right all right all right
take it easy take it easy take it easy
all right all right all right

Hey hey hey hey( Hey hey hey hey)
Hey hey hey hey(Hey hey hey hey)
Hey hey hey hey( Hey hey hey hey)
Hey hey hey hey(Hey hey hey hey)

shout now. jump up and shout now, everybody shout now, everybody shout now
everybody shout shout shout shout shout shout

Hey hey hey hey( Hey hey hey hey)
Hey hey hey hey(Hey hey hey hey)
Yeah yeah yeah yeah( yeah yeah yeah yeah)
Yeah yeah yeah yeah

Back in black


Innan jag klippte mig, detta spöke ska träffa doktorn i morgon


Snoppgurka

Fick utbrott på swedbank ikväll ack så arg jag var ;)



Här har ni en old videoblogg haha

Den bästa av alla




Saknar Maria väldigt mycket nu, vart glad när hon ringde och sa det ikväll. Hon är en äkta vän, en äkta människa såna här personer växer inte på träd. Hon är min bästa vän och hon betyder så otroligt mycket för mig

Prosit för fan

Jag är bajstrött

  1. Jag är sugen på päron
  2. Jag vill ha glass med choklad smak
  3. Jag har ont i foten
  4. Jag fryser




    idag såg jag en riktig man, eller han såg ut som en riktig man, så där snygg så man smälter!
    Dessutom gick han som en man, och det bästa svart hår så där halvlångt :) så dår grrrrr

Raderade förra inlägget

Fråga mig inte varför, från ingen stanns kom bomben och nu är jag totalt i botten igen. Jag vet inte varför denna äckliga känsla bara kommer så där. Ser svart på nästan allt, jag är inte i balans helt enkelt jävla skit åt helvete.

Är ledig torsdag och fredag, ska till läkaren på torsdag. Det kostar 200 kronor jag hoppas verkligen det är en bra läkare. Jag har ingen större lust att gå dit men jag vet att kanske gör mig bättre. Och nej jag är inte sjuk, det beror på att jag inte sover ordentligt, att jag går ner i vikt osv, ja jag vill inte gå in för djupt på det. Men jag orkar inte gå runt och må dåligt, och ha denna jävla ångest  den äter upp mig. Allt händer på en och samma gång och jag är så sjukt ostabil just nu. Skönt att skolan snart är över har ingen motivation kvar alls inom det området. Två veckor kvar sen är det över.



Dessutom har jag tänkt på en sak vilka är ärliga och vilka  är falska drägg. Maria är en äkta vän, hon skulle aldrig hugga mig i ryggen. Vi är lika på många plan , hon finns där ja hon är en sådan vän som alla behöver. Men det här med tillit jag får allt mer och mer svårt för att lita på människor. Men kanske är det bra? ja vad fan vet jag





..........





Jag ska aldrig äta nässlor igen, det gör alldeles för ont.
Från och med nu ska jag hoppa runt som en idiot när allt känns jobbigt
Så ser ni en konstig människa hoppa runt, ja vem vet det kan vara jag.
En sak som är otroligt roligt är att jag fick MVG på slutprovet jag är fan bäst



Jag har tänkt på det där,
hur jag än vänder och vrider på det så blir jag inte smartare. Och tro det eller ej jag är faktiskt rätt smart men jag gillar och spela dum ;) haha.


Vi firade midsommar tillsammans och ska fira nyår tillsammans också ♥


r












Kaffe ska vara svart som helvetet, starkt som döden och sött som kärleken.


Fin bild va ;)

Nu är man helt frisk, ja nästan bara näsan som jävlas med mig :/ men det går väl över det också. Dagen har varit bra men det är riktigt kallt ute nu. Fick både bli vantar och halsduk men det är rätt mysigt tycker jag. Ja och som sagt en månad kvar tills flytten, mycket som ska fixas byta adress mm. Och sen det tråkiga packa ner allt, ja det är aldrig roligt. Men när allt är på plats kan man njuta för fulla muggar.

Har ju planer på att ha fest på nyår men beror på , vet inte om jag får åka på och jobba. Men som det ser ut nu så blir det en liten fest. Igår kväll vart jag akut sugen på öl haha , hade dock ingen öl hemma .

Nu ska jag snart gå och sova, upp tidigt i morgon, sen ledig i två dagar .

Här får nu en låt med

Ritchie Valens

Erkänn han är jävligt snygg här

 

lite andra låtar som gör mig happy

 


Snoppgurka

Det blir bra, ja med tiden blir det bra, en månad kvar :-) ska bli skönt.


Nu ska jag faktiskt ut och jogga innan jag ska till praktiken :)
Känns skönt att man har tagit tag i träningen igen :) blir nog en kort runda i alla fall :)



puss på er

Måndag

Ska som sagt till läkaren på torsdag är lite nervös om jag ska vara ärlig. Men ja det är väl inget och vara rädd över, får väl gå som det går helt enkelt.


Ska se lite till på tv nu innan jag går och lägger mig, är jätte trött. Dessutom har jag som vanligt en massa tankar i skallen, jag känner mig riktigt dum ibland och då menar jag riktigt jävla dum.

Guttans så skönt


Här har ni Sture

Han är väldigt söt

 

Annars då? haft en jätte bra kväll på praktiken :) både personalen och dom boende är för söta.
Har fortfarande en rethosta
Har tänkt på en sak, varför kommer den alltid på kvällen då man ska sova?
Kanske är just därför det heter rethosta, att den vill retas med en.



Ja ja annars är mina tankar ett helvete som vanligt.

Men jag vet det kommer gå över, vill att det ska göra det nu bara



13.15

Sitter och dricker kaffe igen, tredje koppen idag :P ja jag älskar kaffe helt enkelt. Börjar min praktik vid 14.30 och går till 20.00 det brukar gå fort på kvällen.


Har sett på ett avsnitt av morden i midsommar, * ja jag vet det heter inte så * men jag säger så, och jag vet att det finns flera som säger så.



och snart ska jag ut i friska luften, det är riktigt kallt ute idag, och värre ska det tydligen bli också. Men varför klaga på vädret, finns ju inget man kan göra åt saken precis.

Nu ska jag äta lite fil med banan i :)

Måndag

Måndag , jag har en rethosta som gör mig galen, men mår bättre så idag blir det praktik. Sitter för tillfället och dricker kaffe och kollar lite på tv. Går bara massa skit på tv just nu, men det gör det samma

Fast livet känns lite knas nu så vet även jag att det kommer att vända. Det handlar helt enkelt om att ha den rätta viljan. Ja och jag erkänner jag har svårt att tänka positivt, med tanken på att jag alltid snubblar över stenar.

och visst har jag tänkt som en tok under dom senaste dagarna,
fast det är okej, tror jag.

Ska snygga till mig snart genom att sminka mig lite, behövs verkligen nu när jag ser ut som ett spöke.



Ja jag har fått en helt annan bild när det gäller en del saker

jag är riktigt dum många gånger

men nu vet jag typ bättre antar jag!


Tjiiinh ;)

En doft av vanilj


Jag vill ha en god äppelpaj och en stor kopp kaffe (:
Min näsa är otroligt röd, vågar man gå ut i morgon ;)? haha.




Och efter att ha tänkt och tänkt har jag nu kommit fram till en sak

Hey! Shut up.

Nu har jag kollat på 123 avsnitt under tiden jag har varit sjuk, och fy fan vilket dåligt slut det var . Fast det där med dåliga slut börjar man ju bli van vid. Klockan slår snart 02.00 och det ska bli skönt att lägga sig och sova. Men kommer nog bli svårt att somna på grund av min hosta, men glad att feber är borta.

Nu har jag kommit underfull med vissa saker och ja det är både bra och sorliga saker eller hur man vill beskriva .




Är galet glad att du finns vid min sida Maria



Jag förstår inte vad det är för lustigt folk som bor på mammas gata och nej jag menar inte alla. Men en kille tar priset, det är andra gången jag ser han cykla runt och skrika kukgubbe, gubbjävel far åt helvete gubbe. Jag har undrat vem gubben är som han är så arg på haha.




Nej jag har inte slagit i huvudet, men låten är ju så sjukt bra .Texten är full med känslor, det är såna här känslor som får tårar att falla från ens kinder


Grönt


Mums vilken man han var en gång i tiden, tyvärr är han ingen skönhet längre


Vill faktiskt ha den 18 nu så jag får träffa doktorn, jag orkar inte ha det så här längre. Han kommer väl säga att jag är störd och sen låsa in mig haha nej förlåt det var inte roligt. Men idag har jag ingen feber vilket är skönt, det är bara hostan som tar livet av mig, och är det inte hostan så är det alla dessa jävla tankar som jag inte vill ha.


Just de ringde i natt på min mobil jag vet mycket väl vem du är , antar att jag är din idol, men låt mig vara i fred, och att du ringer och hotar mig det är bara sjukt, en gång till och jag anmäler dig det är bara att välja

.......




Jag är trasig, jag är konstig , jag är rätt störd och är bra på att skämma ut mig

jag hostar så jag tror jag håller på att dö , jag har problem med min sömn, jag äter inte, jag går mer och mer ner i vikt. Ska jag skriva mera? nej jag hoppar det


men en sak vet jag, en sak är jag helt säker på
och fy in i helvete säger jag






...........


Kolla in skabbet hon är ju för jävla äcklig!


Jag ligger i soffan på en fredag, hade mer än gärna supit mig skit full och haft trevliga människor i min närhet nu. Fast synd och klaga, jag sitter i soffan med en påse chips och en flaska läsk och kollar på tv kanske är det bästa för mig just nu , när jag mår som jag gör. Har suttit och tänkt på varför jag ska ha en sådan otur när det gäller en massa saker. Ja jag lovade mig själv att jag inte skulle skriva en massa deppiga inlägg mera, men jag kan inte låta bli. Dessa funderingar jag har, det spelar ju för fan ingen roll att jag deppar ihop totalt, det är faktiskt inte värt det. Det enda jag vill just nu är att må bra, men rom byggdes ju inte på en dag , och det lär ju ta en tid innan jag kommer kunna känna mig pigg och kry igen. Och nej det beror inte på min förkylning, och vad det gäller vill jag heller inte tala om , inte skriva ut på bloggen i alla fall. Jag saknar Maria och vill bara prata med henne, jag vet att jag skulle må tusen gånger bättre .




Fuck this shit

Sluta dröm om det ljuva livet,
(vi kommer aldrig va med om det)
Och be aldrig mer om ursäkt
(för sakerna du aldrig gjorde)

Men det äter upp dig när du
ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort.


Jag som ville ut i helgen, så går jag och blir dunder förkyld med en jävla hosta och en näsa som jag just nu vill klippa av.


Nu är det dags

Att försökta skriva, nej jag är inte död, jag lever har inte orkat blogga bara, det är inte bara för att jag är sjuk. Det är så mycket tankar i min skalle så jag har bara inte haft orken helt enkelt. Men ja jag har i alla fall kommit fram till en sak. Ja borde ha hållt käften , men nu får jag skämmas och känna mig dum, ja för det är det jag gör.



På tosdag ska jag till läkaren, nej det beror inte på min förkylning så nu vet ni det. Vad det handlar om vill jag faktiskt inte gå in på, inte här på bloggen.

I morgon har jag prov så jag borde sova, men just de jag ser ut som ett spöke, är blek som snö ser hemsk ut.


suck

vad ska man säga? dra åt helvete

sorry

Ni får ursäkta mig, men jag mår inte bra, är förkyld och har feber


Sen dessa tankar gör mig inte piggare, mer behöver jag inte säga, jag har inte mer att sägs

Skönt att vara hemma i värmen

Haft en bra kväll på praktiken, dock är min hals dum , den gör så ont :/


kan alla tankar och känslor bara försvinna:(

Själv har jag alltid tyckt att en kvinna behöver en karl lika mycket som en fisk behöver en cykel, fast en del fiskar kanske gillar att cykla




Känns skönt att ha det där samtalet gjort. låt oss hoppas att jag kommer må mycket bättre
Men ska jag vara ärlig så ser jag svart på allt just nu, så mycket tankar och funderingar



Hatar min näsa



Om man kunde sluta tänka, jag mår så sjukt illa av alla tankar.
Dessutom är jag dunder förkyld, ja bättre har jag varit.
Blir en jävla massa plugg denna vecka, extra jobbigt när man mår skit av olika orsaker

Jag behöver inte blunda för att känna. Jag behöver inte se för att veta.

............

Jag har inget att skriva så lägger upp ett klipp i från sommaren 2010 haha


Efter regn kommer solsken




Dags att sova, förkylningen tar på min kropp, ja och dessa tankar och känslor
Kan dom inte bara försvinna, jag orkar inte med dom, bort, bort bort.


Det spelar faktiskt ingen roll om jag ska vara ärlig.

Jag vill åka bort, Efter regn kommer solsken

Jag tror allt att min brödrost hatar mig


Fast de gör inget för jag hatar min brödrost. Jag hatar mina tankar, jag hatar mina känslor
Det känns rätt fel, ja hur ska man säga, jag håller käften, det spelar ingen roll



Tack Jonny för jag fick ditt sista bröd i fredags och för läsken!



inte min stil men denna är faktiskt bra

Helvete

Jag känner mig jävligt naiv, nej men nu får det fan vara nog.


Mötet med den nya chefen gick kanon idag!







=)

Kommer trivas bra på min apu plats, både med dom boende och personal.
Har alltid haft turen att få bra platser på min apu, detta är nog den bästa
Idag fick jag som sagt mest veta hur dom jobbade och så vidare

Mia taggade mig på en bild ;)
Jag är ju för jävla SNYGG haha


Ett litet leende har jag allt haft idag!

Blir plugg och plugg hela kvällen!



Just de höll på att bli överkörd av en kille på cykel , men det var mitt fel.
Hade min mp3 i öronen och spelade hög musik och gick rätt ut i vägen


Synd att han inte lyckades dock....




=) =/

Mötet på den nya chefen gick kanon bra, är verkligen super glad och kan nu se lite ljus på min vardag. Det kommer bli stressigt nu i alla fall denna vecka, har så sjukt mycket att göra och jag får sjukt ont i magen när jag tänker på det. Men det kommer att gå bra, vill bara att denna vecka ska gå fort så att jag kan släppa en del saker.


För övrigt vet jag inte hur jag mår, det är väl inte så bra om jag ska vara ärlig. Hatar att göra mamma orolig det enda jag vill är att må bra, men jag jobbar på det, och jag vet att jag kommer att lyckas med det också.


Min hals gör ont, och jag börjar nog få feber, lyckat NEJ första veckan på min praktik och jag mår skit och har sjukt mycket att göra, och sjukt mycket funderingar och dessa tankar gör så att jag ramlar ner i mörkret.


Måste plugga hela helgen, inte roligt men det är ett måste, vill inte hamna efter vill göra allt så det kan bli klart

Den bästa låt han har gjort enligt mig!


Upp och ner

Ta mig här ifrån, varför händer allt på en och samma gång, varför har jag ingen lust med något längre?
Vill bara bli klar med skolan, för nu är jag trött på skiten, men det finns en sak jag är mer trött på, är så jävla trött på mig själv så jag mår rent av illa.
Idag ska jag i alla fall ha möte med min nya chef, lite nervös är man, eller jag är skit nervös.
Fast det kommer gå bra, efter mötet hem en snabbis, sen ska jag till min apu och hälsa på .
Och mamma du behöver inte vara orolig för mig, jag överlever, har jag alltid gjort =).

Monday morning
Kommer vara mycket dessa fyra veckor så kommer inte vara så aktiv på bloggen skolan  slut den 10 december. Sen flytt den 16  fullt upp med andra ord, men då har jag andra saker i huvudet

Lite roligt

Vet inte vad jag ska skriva, finns inget roligt och skriva.

;( Blääärk

Mår inte så bra idag, förkyld som en gris och mår allmänt dåligt.
Somnade sent som vanligt, javisst har jag varit på den högre toppen av berget.



Fast jag antar väl att det går över

Red, Red wine

Kommer alltid ha den här nära mitt hjärta

Den säger väl rätt mycket!


lördag

stress
och för mycket tankar



Satt och tänkte på någon film som kunde göra mig lite mer glad
och så kom jag på Ghostbuster  den där låten ni vet :D
Jo tyck ni jag är konstig, knäpp och så vidare men den gör mig glad



Tracy chapman




:)


Typ jätte glad att den äntligen har kommit!

skit

Vart lite smått glad när jag kom hem idag. Hade fått hem Sweden rock katalogen dregglar på massa snyggt där. Sen hade mamma köpt en fin ska till mig som jag kan ha i min lägenhet :) min mamma är bäst hon


Just det vart jävligt sent igår, vi gick i från Jonny vid 5 tiden. Mia och han spelade tvspel och jag låg typ och sov. Men det var roligt måste jag säga.


En del blir allt jobbiga när dom har för mycket alkohol i kroppen.

Själv hade jag väl en helt okej kväll, träffade både bra och dåligt folk igår. Somnade vid 6 tiden och vaknade vid  12 tiden gjorde kaffe till mig och mia.

Ikväll ska jag inte göra ett piss, kolla på en film och bara få vara


............

Var en bra kväll igår, fast jag var nog inte helt på topp.
Drack för mycket och blev på samma humör som jag alltid blir


Mycket tankar som snurrar.




Blir smått sur på en del som tror dom kan göra hur dom vill.
Ett nej betyder ett nej hur jävla svårt kan det vara liksom!


Helt jävla depp nu, ska inte göra ett skit kväll.



jag vill här ifrån

Går med ett leende på mina läppar

Det kommer bli en bra kväll, känner det på mig ;)

jag har finaste frissan ikväll ;) och snyggast skor :D

Känslig

Igår kväll såg jag på en dokumentär jag grät som en liten gris. Ja jag har blivit känslig på äldre dar haha :(


Känslig

Igår kväll såg jag på en dokumentär jag grät som en liten gris. Ja jag har blivit känslig på äldre dar haha :(


Godnatt då!


Sitter och lyssnar på Bruce Springsteen & The E Street Band – I'm On Fire just nu känner jag mig bara sjukt nere. Och denna låten får mig att känna lite glädje. Fan den är så sjukt jävla fin och vacker, detta är en av dom bästa låtarna i världen om ni frågar mig. Den får mig att känna en inre ro, im on fire :)


Jaja jag är faktiskt sjukt trött nu och ska sova, i morgon ska jag sova länge, ska äta en bra frukost och bara njuta. Sen blir det utgång med Maria, Petra och jag skrev att vi skulle bringa glädje tillsammans på the rock :P.
Mia kommer senare under dagen i morgon, ska försöka att vänta med att dricka tills hon kommer haha :D .

Jag ska ha en röd klänning på mig ;) om ma nu kan kalla det för klänning!


Bilderna är från 2004


Just de min syster ska till London, nej jag är inte svartsjuk;)
Hon bor redan i ett vackert land Schweiz där kan man prata om vacker miljö

...........


Sprang som en tok i dag på jobbet, rev ner en blomma , tappade en kopp med kaffe, och snubblade på mina egna ben. Nu ska jag äta chips , dricka cola och kolla på film. Ska njuta av denna dagen


Just det fick panik när min dator inte ville starta, jag skällde lite på den. Han fick ett nytt namn idag idag heter han Josef. Ska komma på ett cooolt namn till honom typ snurremuk ;) , min dator är söt, thithi.

ska bringa glädje på the rock i morgon!



På jobbet


Rast på jobbet nu, dricker ett glas apelsin saft, i tron på att bli lite pigg
Fullt ös på jobbet ikväll men det måste jag säga, jag tycker så mycket om mitt jobb!


Såg fel på datum var inte alls i morgon jag skulle på möte på jobbet, utan på måndag
Håller man på att bli gammal? eller har man alldeles för mycke i huvudet? bra fråga!


Längtar tills jag får gå av mitt pass, då blir det soffan och fortsätta se på tre kronor haha!

Stressigt

Gick in på Marias blogg och såg att hon hade lagt in en bild på mig.
En bild som jag inte visste fanns haha, ser ju ut som hej kom och hjälp mig
Jag är otroligt bra på att göra mig ful på bilder ;)


Jag är stressad, och får ont i magen av sånt.
Jobbet ringde och väckte mig idag och frågade om jag kunde jobba ikväll
Jag tackade ja, sedan kom jag på att jag hade prov i morgon
Fick ringa min lärare och jag hon var så snäll att jag fick göra provet över helgen.

I morgon är det fredag, först ska jag på möte på jobbet, sen så kommer mia och det blir utgång.



Här har ni en låt, en låt som betyder rätt mycket för mig
Får mig att tänka på saker som får mig att må bra
Den är VACKER den är så JÄVLA VACKER

 

 

Jag har två låtar som jag vill ha på min begravning detta är en av dom

 

 

och detta är den andra


Lyckliga gatan du finns inte mera

Ja klockan slår snart 01.00, jag måste bara få berätta.

Alla kommet väl ihåg tre kronor, ikväll har jag sett hela säsong 1 må jag kanske vara barnslig. Men då får jag väl vara det, det är ju för fan nostalgi.

Sen kom jag på en sak, jag var ju jätte kär i taggen när jag var liten, ni vet han med
långt svart hår.


Ja på tal om taggen försökte hitta en bild på¨google, men fick
print screen i stället  för att få en bild på honom när han var yngre, haha  ja jag är störd

Taggen då

Taggen nu

 

Ja nu vet ni ännu en sak om mig, som ni inte visste innan!

 

 



Tråkigt AB

Alla är tråkiga

och jag är fan bäst




Holy crap


Är typ jätte glad för tillfället hihi har fått veta en sak som gör mig glad!


På fredag ska jag på möte på jobbet, sen utgång på kvällen, blir en bra fredag!


ikväll vet i fan vad som händer

Äkta vänskap behöver alla få känna



Nu kanske ni också vill veta historian hur jag och Maria blev vänner.

Vi gick på samma skola på Gymnasiet hon gick i klassen under mig. Jag vet inte varför men vi tyckte fan inte om varandra på den tiden. Det beror nog på att en av mina vänner hade varit tillsammans med kille som sedan Maria blev tillsammans med. Så under hela gymasiet gick vi och stirrade på varandra med hemska och otrevliga blickar. Sedan gick det en tid och jag fick jobb på det stället som jag fortfarande är på. Första dagen jag trillade in på jobbet, så gick jag och Maria nästan in i varandra vid ingången.


Min första tanke var åhh nej inte hon, och hon tänkte samma sak, inte den jävla människan ;). Fast tiden gick och jag och Maria kom närmare varandra. I dagens läge skulle jag fan inte kunna vara utan hennes vänskap. Hon är en äkta vän och vi har gjort mycket tillsammans, alla våra kollegor vet hur tajta vi;) . Hon är helt enkelt en vän som alla skulle ha, en vän man kan lita på i alla stunder.

Hej jag heter Emma och jag ser ut som ett spöke




En videoblogg ;P lika seriös som alltid *asg*


Alla minns väl

Björnes Magasin det är så nostalgi.

Han var ju galen i pepparkakor, han åt inte russin kan sätta min fot på det!
I så fall började han göra det senare i sin karriär, för när jag var liten och kollade då åt han fan inte Russin.



Idag är det onsdag den 3/11 dagarna försvinner, shit det är inte alls långt kvar till flytten , och inte långt kvar till julafton heller. Men nu är det i alla fall den 3/11, jag sitter som vanligt och pimplar kaffe i köket. Ska in till stan senare för att gå en runda på bolaget, hoppas vädret blir bättre, kallt , grått och allmänt deppigt väder idag.


På fredag blir det utgång med Mia, vet inte vart vi tar vägen, men antar att det blir km först ;). Man börjar väl bli rätt känd där nu *host* . Det ska i alla fall bli roligt, hoppas kvällen bjuder på massa roliga saker och massa skratt.


Jaja, dags för lite mer kaffe, och lite plugg, klockan slår snart 07.00 uppe tidigt som sagt. Jag hoppas veckan går snabbt så att alla som har lov kan börja skolan haha. Nu var jag väl rätt elak. men det är ju på grund av att jag också vill ha lov. Men lov det finns inte i mitt liv, sist jag hade lov var fan på gymnasiet  alltså 2007.






Så vacker, så vacker


Godnatt

Rainy



Genom att tänka någorlunda positivt så kommer jag i och för sig inte undan smällarna i livet. Men då behöver det i alla fall inte göra lika ont samt göra livet surt än nödvändigt.


Bara för att jag ser hinder betyder inte det att saker är omöjliga, bara att det kräver mer av min kreativitet.
Allt går att ordna, det trixa är att föstå HUR


Ibland kan det till och med vara bättra att bara göra för att lära sig hur man INTE ska göra.

  • Som Tomas Edison ungefär sa i en tidig intervju om sin nya uppfinning Glödlampan
    " Jag misslyckades inte 99 gånger med att uppfinna glödlampan, jag upptäckte i stället 99 olika sätt hur man inte ska göra en glödlampa


Godnatt!

 


 

.



Hårda ord på Facebook ;)



En gnutta fundersam




SmileyCentral.com


Varför inte igonera mig lite till, och lite till...



Jag var med på tv igår
Thumbs Up










Här sitter jag i min ensamhet

Hemsk kväll/natt ni börjar väl tro att jag aldrig är glad. Så är det faktiskt inte, men under den senaste tiden har ja haft väldigt många jobbiga stunder. Tankar som har tagit över och gjort så att jag är sjukt ostabil. För tillfället känner jag mig både blind och naiv.


Men vad fan, jag får göra som alla andra gånger, bita mig i läppen och känna smaken av metall i käften. Just nu verkar ALLA andra glada och lyckliga ALLA utom lilla jag. Ja jag vet ju att jag har fel, jag vet mycket väl att det finns folk som mår dåligt, till och med sämre. Jag begär inte att ni ska tycka synd om mig, jag begär inte att ni ska lyssna på mig.

Och nu när detta blir ett deppig inlägg kan jag väl avsluta det i samma spår. Här om dagen satt jag och kollade på kort på min pappa. Fick en tanke, du har behandlat mig väldigt illa under alla åren, vad har jag gjort för att förtjäna det?. Hur tror du det känns? många säger att du skäms, hade jag också gjort om jag var i dina skor. Men vet du pappa, jag tänker inte gå runt och vara bitter hela livet jag vet ju att jag i grund och botten inte vinner något på det.


Det har hänt så mycket den sista tiden också, vet inte hur jag ska ta allt?!.
Men det värsta är ju just det att jag känner mig så sjukt blind och naiv när det gäller en del saker. Behöver inte gå in på det mycket mera, fast ska jag vara ärligt skulle jag bara vilja skriva ut alla mina tankar som jag har inom mig.

Tro det eller ej men det är både bra och jobbiga tankar.


Jag ska försöka att sätta lite ljus på denna bloggen i  morgon!

Böda

Kollade nyss på böda camping HöHö rätt roligt och kolla på . Dessutom är det sant som dom säger, böda har en underbar strand .

grått

Nej ännu en gång så hoppar jag över detta.

Får jag kasta en pinne i ditt öga?

Eller något annat som gör ont


Trött jag är ^^^^



Någon som vill åkta till thailand ? om jag bjuder ? :P haha ja i alla fall halva resan



Böda sand
i kväll på kanal 5 måste ses, en av mina kollegor är ju med :)

Bitterfitta... jag?

Blir verkligen fundersam över mina egna tankegångar! Kan någon göra en lobotomi eller åtminstone en grundlig undersökning över hur en kvinnas hjärna fungerar? Det vore så j-la skönt om någon kan förklara för mig hur jag tänker?!

Hm.. ett ex till mig sa en gång, när jag frågade om han förstod hur jag tänkte, "nej, jag förstår inte hur du tänker, men jag hör vad du säger." Det ligger något i det, fast just nu vet jag inte ens om jag skulle höra vad jag säger!



Förresten.. är det någon som har hoppat i en vattenpöl idag? Det borde ni göra! Det är så grymt kul att se alla förvånade miner på de som ser en!





Jag behöver inte blunda för att känna. Jag behöver inte se för att veta.


Jag önskar mig en båt i julklapp, en magisk båt. Med den båten ska jag segla till ett ställe som gör mig lycklig.

Det blev faktiskt ingen rysare ikväll utan en beck film, fast dock var den lite läskig. Åt upp mammas skumgodis ja jag tycker om sån där skumtomtar och skumbananer.



Det är såna här tider, speciellt vid denna tiden, då man saknar den där magiska promenaden. Flygande rådjur och Sunes jul, behöver inte säga så mycket mera.Bara jag tänker på det så blir jag varm i kroppen.Det är ett år sen jag och Sebastian gick den där promenaden vid kollonilotterna.

I morgon ska jag hoppa , ja ni förtår inte vad jag menar och så ska de förbli också!
Ja  men dags och sova, har ju inte turen att ha lov som många andra, me det är helt okej!



Känner mig jävligt ensam ikväll, men jag börjar bli van typ , ingen som vill vara i min närhet antar jag.


Nu har jag i alla fall krypit ner i sängen, har dator på magen. Ska börja läsa i en ny bok ihhh, happy.


Bolaget på tisdag, eller onsdag får se, ett besök blir det i alla fall. Ölen med Elefant :)



Godnatt

RSS 2.0