Say what?

Har varit en si och så där kväll idag, fick en glad nyhet i alla fall ;) Maria kommer hem snart så det blir utgång för oss den 12/11 om jag är glad ? JAAAAAAAA!!!!!!

 

Ska se det okända sen sova, en lång dag på jobbet väntar


En ledig måndag

Här ska det njutas jag om någon behöver det efter en tuff helg på jobbet. Spenderar denna lediga dag hemma hos mamma det är helt okej. Har redan njutit av 4 koppar kaffe ;) här kör man på stort.



you re gonne be sorry

Har tänkt på en sak

Har sett ett antal gånger att en del författare har en gammal bild på omslaget på sin nya bok. Det här är något  som jag verkligen stör mig . Vaför? är dom rädda att visa att dom har blivit äldre?.

Sitter och kollar på en gammal beck film nu, visste ni att den första beck filmen kom ut 1967 det visste då inte jag. I alla fall nu kollar jag på en beck film som heter brandbilen som försvann, den är från 1993 alltså 18 år sen.Fy vad tiden går fort :S otäckt? JAAAA!


hoppas hoppas :)


En del har denna utmaningen på sina bloggar och nu så även jag.
Kul att blogga? Ja självklart!

UTMANING:
Varför började du blogga?
Jag vet inte, var mer som en "rolig " grej till en början. Tills jag insåg att jag tyckte om det och har nu haft den här bloggen sen 2009.

Vad har du för mål med din blogg?
Jag skriver om det jag känner tycker och tänker
. Så med andra ord mitt mål är att folk ska få se vem jag är.

Vilka bloggar följer du?
En hel del. några ser ni till vänster här nere,
det är dom jag följer mest, sen är det ju en hel del andra också

Vad har du för favoritfärg?
Rött

Vad har du för favoritfilmer?
Oj. finns många

Vilka länder drömmer du om att besöka?
Jag drömmer om KINA .


Äntligen är dagen över!

Har varit ös på jobbet idag, maten vi skulle laga idag låg fortfarande i frysen så fick smått panik. Fick lägga den i varmbad sen fick jag göra pannbiffar också då jag såg att maten inte skulle räcka till våra boende. Inte illa att göra sådan mat när vi är mindre personal på helgen.

Nu är jag i alla fall hemma , ska krypa ner i soffan och njuta resten av kvällen.
Väntar på att kaffet ska bli klart så att jag sedan kan krypa ner och bara njuta resten av denna kvällen. Känner liksom att jag behöver det, med andra ord ikväll ska jag inte göra ett skit förutom att ta hand om mig själv.!


Söndag.

Jag har sovit jätte dåligt i natt, så det här med att man tjänar en timme märker då inte jag något av.
Snart är det dags för 8 timmars jobb och jag har reda nu ångest över detta, låt de bli en bra dag idag.

För övrigt mår jag bra ja om man tar bort denna trötthet som knäcker mig, eller inte knäcker mig . Kommer nog kännas bättre under dagen, tröttheten kommer nog nu ikväll och i morgon har jag liksom turen och vara ledig.

me like



Fan och så vidare.

Äntligen har jag fått ordning på bloggen, så nu kan jag trixa och leka med den igen. Vet i tusan vad jag hade gjort för något knasigt, spelar ju ingen större roll nu när allt kom på sin plats igen..




<3 beroende


Friday night and I'm confused

Varm choklad
Varma smörgåsar
och en film
trevlig fredag!


Hösten har attackerat mig, överumplat mig

Inte bara med en förkylning utan även höst/vinter känslor. Både bra och dåliga känslor svårt att sätta ord på som sagt.


Ska snart in till stan och hitta en present till mamma sånt här är så svårt . Avskyr att köpa presenter man vet ju inte vad dom tycker. Men min mamma blir glad för det mesta hon får, kanske ska jag göra som jag gjorde när jag var liten, göra en pärlplatta :P haha. Nej men jag har en liten koll på vad jag ska köpa

Du står där som ett fån, och jag? jag bara ler....




Nu när jag får dubbel lön denna månaden har jag kommit på en massa som jag vill ha eller göra

  1. Köpa en riktigt bra kamera
  2. Köpa en ny tv
  3. Besöka ett fint spa blev ju helt såld efter spadagen med jobbet
  4. Beställa en resa och åka lååååångt bort!

I never really liked you anyway, and you have stupid hair

Jag borde kanske sova och inte fundera så mycket, Fast samtidigt är det bättre och fundera än att inte göra det alls!



50 & 60tals frisyrer










Och andra bilder!




Smell smell sniff sniff

Bra kväll på jobbet, jobbade med Gerd vilket var evigheter sen jag gjorde. När jag skulle gå och byta om skrämmde min kollega Josiefina nästan ihjäl mig, och jag skrämmde henne slutade med att vi brast ut i garv .



Grubblaren Emma Ottosson

Det är nog ett rätt bra  namn på mig, för visst är jag en grubblare, sen om det nu är bra eller dåligt det får ni själva avgöra. Sitter i alla fall och njuter av en god kopp kaffe, går på mitt pass på jobbet vid 15.30. Idag har jag verkligen ingen lust och gå och jobba, men man har inget val, och jag vet mycket väl att jag ska vara glad som har ett jobb och gå till. Och visst är jag det, men känner mig sönder körd och helt slut och viss längtar jag tills nästa semester.

Stjänor från förr


Anna-Lisa Eriksson


Cliff Rickard


Doris day



Ginger Rodgers



Elvis presley




Ring och bokat läkarbesök nu, brrrr

En bild säger mer än tusen ord.


Så här en onsdags kväll

Den spenderar jag hos mamma eftersom jag just nu har väldigt svårt med att vara ensam. Antar att det går över med tiden, fast en del dagar är svårare än andra men nog om det nu.


Idag var jag så smart att jag höll på att äta en kaka som kunde ta livet av mig, men som tur var kom jag på att den var farlig.

Emma - Tänk Gult

*helvete"


Om allt det där

Jag somnade i lagom tid i natt, vaknade ett antal gånger under natten :/ men känner mig pigg och kry idag. Vaknade i morse av att mobilen ringde trodde ett tag att jag hade försovit mig men så var inte fallet. Var en person som jag klickade. Föstår mig inte på sådana människor, vill inte och behöver inte gå in på detalj då jag vill skydda hans nära. Men fortsätter han då har jag inget större val än att säga det till dom, jag blir så jävla trött på denna människa. Kan han inte hålla sig till det som är hans? kan han inte då, borde han för fan inte ha det så bra som han faktiskt har det.


jobbb 12.30-20.30





Ibland är det för tufft

Det är en trött Emma som skriver, varit en riktig tuff och jobbig kväll på jobbet, det är allt jag kan säga. Det var så  otroligt skönt att komma innan för dörren , har tänt ljus och har mina favorit tofflor på mig . Ska koka lite te och läsa en bok som jag köpte för ett tag sen. Har inte läst på år och dar känns det som, och jag som älskar att läsa. Slappar av då är i en annan värld vilket jag tror alla behöver ibland. Jag hoppas verkligen jag kan ta och slappa av resten av kvällen, men just nu snurrar det och jag är så trött så trött att jag skulle kunna sitta ner och sova.

I morgon kommer lönen in på kontot eller i natt , dubbel lön denna månaden. Fick ju fast denna månaden så fick både timlön och månadslön denna månaden, sån lyx borde man ju ha varje månad. Tycker att vi som jobbar inom vården har alldeles för lite lön. Vi jobbar ju med människor så vi borde ju ha mycket mer betalt. Sen sitter gubbar på kontor och vänder på papper och dessa snubbar har mer lön än oss det är fan inte klokt. Dessutom tycker jag att de behövs fler killar inom vården, många förknippar vården med " att torka bajs" men det är så mycket mer. Jobbar ni inom vården vet ni vad jag pratar om. Jag mår så bra när jag får hjälpa människor som behöver hjälp det får mig att må bra och att se hur folk glädjs och bli glada får mitt hjärta att hoppa högt.


Kan inte låta bli att bli smått rädd, fast jag vet kan inte tänka så om allt, denna gången så kanske? ja jag måste helt enkelt ge det en chans!


Frågor i brist på annat ;)

  1. Ditt längsta förhållande och med vem? :  Cirka tre år och det var med Fredrik
  2. Är du vän med honom idag? : Vi är varken vänner eller ovänner vi hälsar när vi ses ute.
  3. Hur många förhållande har du haft ? : 4 Seriösa räknar ju inte dom som bara ha varit i en månad
  4. Har du lätt för att bli kär? : Beror på ibland , ibland inte beror på helt enkelt!
  5. Mamma eller pappa ? : Mamma såklart då jag inte har världens bästa relation till min pappa :/
  6. Det värsta du gjort på fyllan? : Hmm har gjort en hel del korkat på fyllan, hamnat i bråk , gjort pinsamma saker t ex dansat på ett bord och nästan blivit utslängd. Varit förbannat otrevlig vilket jag blir när jag dricker sprit. Därför håller jag mig undan från spriten försöker i alla fall :P.
  7. Hur mår du idag? : Mår kanon fast det är måndag beror väl på att jag helt enkelt haft en bra helg!
  8. Hatar du någon? : Nej men jag tycker mindre om !
  9. Hur lång är du? : 158 med andra ord en liten skit men inget jag mår dåligt av :D haha!
  10. Strul eller förhållande? : Förhållande trött på att singel livet nu :/



    Ja nu har jag varit så där barnslig och svarat på sådana där frågor som jag tror många skiter i. Snart dags för jobbet och jag känner hur ångest kryper fram. Ja jag vet ska vara glad som har en fast jobb och det är jag, men alla blir väl trött ibland. Dessutom tackade jag till att jobba några extra timmar i morgon och jag börjar redan känna att jag ångrar det.

En bra helg

Fått nackspärr men det gör ingeting, jag hade både mysigt och trevligt igår :)

Om tanknar och så vidare

Sitter och tänker på olika jobb jag har haft genom livet

Speciellt den gången jag testade på det här med säljare förstår inte hur jag kunde med tanke på att jag själv blir galen när någon ringer och vill sälja massa onödiga saker som t ex rakhyvlar och strumpor. I alla fall på ett ställe jag var skulle jag sälja tandborstar det gick väl rätt bra fick några sålda och det kändes bra, tills jag såg vad företaget gjorde mot sina kunder, dom lurade dom och man fick manus på vad man skulle göra och säga. Så jag slutade där sedan började jag på ett annat företag där man skulle hjälpa olika företag med att sälja bredband det gick dom inte lika bra, ensam tjej med massa killar som kunde sin sak. Där satt man som ett frågetecken och kunde inte ett skit. Mindre roligit var ju när folk ringde och skällde ut en för att deras bredband inte funkade som det skulle, och jag var ju inte mycket till hjälp.


Innan dessa jobb hade jag jobbat inom vården på sjukhuser både på boende och en vårdcentral, sen fick jag jobbet på ståthållaren där jag är kvar än idag. Började i juni 2009 och jag trivs, ja jag är som vilken person som helst en del dagar känns jobbet extra jobbigt och andra rullar det på som bara den.

Jag ska vara glad som har ett jobb fast inkomst i dessa svårar tider och det är jag. Men som alla andra så kan en del dagar på jobbet vara tungare än andra dagar. Men jag trivs och dessutom har jag ettt jobb där jag utvecklas som människa. Det här med att hjälpa personer i sin vardag är något som får mig att må bra.

Om tanknar och så vidare

Men idag känner jag mig fjantigt glad!
Ni kanske undrar varför?
då får ni undra!
blir nog en bra helg trots allt!

Tramsigt

Ditt namn när du gör så här

Din mammas första bokstav: i
Din pappas ANDRA bokstav: o
Din mammas andra bokstav : n
Din pappas FÖRSTA bokstav: T
Din andra bokstav: m
Din första :e

Blir : iontme tänkt vad kul man kan ha när man har tråkigt!

Såg nyss klart en film jag och filmer? hmm en del gånger går de bra andra inte.

Fredag

Lika bra och säga det Emma har skaffat löshår så nu har jag långt hår. Ska köpa en uppsättning till av min kära kollega Emma också. Allt bra med två man får ju mer volym på håret då. Det är äkta löshår så det smälter liksom in i mitt vanliga hår. Trodde aldrig jag skulle köpa löshår men vart så sugen på längre hår så nu när man ändå får dubbel lön denna månaden får man ju passa på.

Ska även till sjukhuset i november inget jag längtar till men dock ett måste :/ .


Får väl ta en ny bild så ni får se hur jag ser ut i det nya håret ;) så man slipper allas tjat .



Underbar dag!

Dagen började med äventyrsbana en del saker var rätt svåra, men vi klarade det för vi jobbade bra ihop. Sedan åkte vi upp till stufeväs tror det stavas så? där blev det jävligt god mat (ursäkta mitt ordval) men gott var det. sedan drog vi ner till spa och badade och bastade sen var det dags för massage. Jag måste verkligen tillbaka dit, känner mig som en ny människa, dessutom är min förkylning nästan helt borta :D

Onsdag

<3
Shiny Toy Guns – Don't Cry Out

Äntligen onsdag idag ska det njutas och min kropp behöver verkligen massage och även spa. Efter jobbet måste jag till maxi och hämta ut ett paket ;-) alltid skoj dock vet ja ju vad det innehåller. Hoppas det passar och att jag blir fin i det men det tror jag nog att jag blir :D. Om ni har läst mina inlägg dom sista dagarna vet även ni vad paket innehåller. Alltid skoj och testa på något nytt har ju varit inne på det ett tag men aldrig vågat men nu jäklar :)



Var på en jätte bra föreläsning igår den bästa jag någonsin har varit på i hela mitt liv, och jag har ju varit på en hel del under dessa år. Men detta är den bästa han kunde sitt och han var även underhållande. Man kände igen sig rätt mycket i en del berättelser han sa också. Alla vi som jobbar inom vården ska ha allt guld i världen.


Maria hittade en as ful bild på oss:S
dock lägger jag inte ut den här
Utan ni får denna i stället

Om Ensamhet.

Okej nu kommer ett deppinlägg för det är just det jag är nu . Känner mig nere och kan liksom inte sätta finger på vad det är. Samtidigt som jag har en glad känsla inom mig så har jag också en känsla som inte kan beskrivas. Jag antar att ensamheten äter upp mig? fyfan vad jag hatar den där känslan.

Poäng till fröken Ottosson

Var uppe rätt så tidigt idag fast jag var ledig plus poäng till fröken Ottosson. Har skaffat en ny kaffebryggare som bryggar väldigt gott kaffe. Sen handlade jag mat och spikar haha. Har fått upp dom sista tavlorna lite pinsamt har ju bott i lägenheten i ett år snart men nu är dom sista tavlorna uppe :-). Städat har jag också gjort ska ta en dusch och sedan blir det soppa :-) trevlig måndag!

Måndag

Skönt och vara ledig idag, men ska tvätta vid 13.00 mindre roligt men ett måste. Tvätten tvättas som sagt inte sig själv. Sen ska jag nog röja lite hemma också inte för att det är så stökigt ligger bara lite kläder här och där.

I morgon ska jag på föreläsning på jobbet på Jenny Nyströmsskolan. Föreläsningen handlar om Demens ska bli intressant man kan aldrig få för mycket när det gäller kunskap. På onsdag blir det kick off massage och spa och sen middag.




Tjing tjing

En tanke , ett ögonblick , en tystand i min ensamhet.

Ännu en natt som jag spenderar hos min kära mor, jag är verkligen jätte trött men konstigt nog kan jag inte somna. Kan ju bero på att jag är dunder förkyld och att det är för jävla varmt här hos mamma. Är inte van vid denna värmen då jag har en rätt kall lägenhet, eller kall och kall kanske är mammas som är för varm.

har kollat på  the three mussketteers den från 1993 tror jag? ni vet han charlie som är med i two and a half men är med. Tycker det känns kansigt och se han i någon film då man är van att se han i serien.  Filmen var väl inte jätte bra? men den var ju inte dålig heller.


  • Tvätta och städa står på dagens schema
    Jojo det finns ju roligare saker och göra
    T ex att shoppa skor ;) man kan aldrig få för mycket av skor!


    Tänkt vad ett sms kan få en glad
    och igår hände det mig (:

=)=)

Skönt att denna helgen är över (ja jag säger så just för att jag har jobbat i helgen)
Klappar mig på axlen och är nöjd med mig själv som har jobbat och kämpat i helgen!

Nu ska jag dricka te och njuta resten av kvällen...


En boende sa följande till mig idag

- Du ser ut som en ängel
Jag - Tack så mycket
- Ja men du har ju svart hår men är iallafall en ängel!

Med mat i magen

så tror jag nog att jag fixar ett pass på jobbet ikväll.
Men jag hade ju mest av allt legat i sängen och kollat på en film eller två!

Åh saknar Maria men snart blir det ett besök hos henne i hennes lägenhet på 10 kvadrat ;)
Utgång i växjö är ju rätt lockande alltid skoj och testa på nya saker som sagt!


Söndag

Hemma hos mamma alltid trevligt och bli bortskämd :-) för jag tror att alla behöver bli det ibland. Sitter just nu i soffan med en stor kopp kaffe en dag utan kaffe och min dag blir förstörd. Och idag blir det raggmunkar :-) jag älskar raggisar ;) likadant med lufsa (smakar nästan likadant) helt galet. Men dock är jag för lat för att laga det själv, så då  får man åka hem till mamma om man vill ha raggisar eller lufsa.


Ett kvällspass på jobbet väntar, är väl inte så jätte sugen.
Igår var det en pissdag, blir sur när en del jobbar för två och andra gör inget.
Men fick fin fina ord av en anhörig gjorde min dag :-)



Suck

Känner mig helt slut efter en sådan här dag
Smått sur att en del får göra dubbelt jobb

Hej fredag

Såg en jätte söt film mr poppers den borde alla se, i alla fall om ni vill skratta och bli glada. Så filmen gjorde susen för mig ikväll :) har ni inte sett den så borde ni se den :-) .


Jag har gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra.
Idag beställde jag hem löshår det är faktiskt sant!
trodde aldrig jag skulle göra detta.

beställde äkta lös hår clip on, man kan bara ta ut det snabbt om man ej vill ha det.
Tar inte så långt tid fixa till det heller, får väl ta på det nästa gång det blir utgång!

åhh

Tänker för jävla mycket just nu
självklart är det saker som får mig att må skit!
Finns så mycket jag ångrar, så mycket jag saknar.


Nu blir det fan en kopp kaffe och en cigg i solen
Innan jag går på mitt pass på jobbet
Är inte sugen på att jobba kväll :(
sen jobbar man hela helgen också
Mindre roligt
men man får väl tänka så här
Nästa helg är jag ledig







Brand i Berga Centrum i natt!

Alla i kalmar har nog fått besked att Berga Centrum har brunnit ner. Jag åkte dit i morse och kollade ingen vacker syn och det är väldigt mycket rök . Vad är det för människor som får för sig att ens komma på tanken att göra en sådan här idiotisk sak?. Och finns det verkligen ingen som sitter på bra information om vilka dessa personer kan vara. Det är ju inte första gången detta händer, har ju varit mindre bränder både i berga och norrliden. Jag känner mig väl rätt trygg som bor på den södra sidan av stan, fast det kanske bara är en tidsfråga innan det händer igen. Men jag hoppas VERKLIGEN att personerna åker fast snabbt som tusan nu.



Nu ska jag ta och sova en stund, blir jobb ikväll

 

 


...

Mår piss

....Finns så mycket....

Hmm tanken har slagit mig flera gånger att nästa gång jag ska skriva ett inlägg ska jag skriva något smart. Eller njää men något intressant och roligt ja ni fattar väl vad jag menar. Mina inlägg innehåller ju typ bara samma sak nu för tiden och hur kul är det på en skala?!

Kan väl inte påstå att jag vaknade på ett strålande humör idag, för då ljuger jag! Hade bara en sån där rutten dag då inget känns roligt och hela världen är grå. Alla har ju sina dagar , dagar då livet känns mindre roligt, för livet är ju inte en dans på rosor. Och kanske är det så att en del personer har flera sådana dagar då jorden känns mer grå än ljus. Nåväl jag tänker inte bli för djup finner ingen anledning till att vara det här på bloggen. I alla fall inte jätte djup lagom har då alltid varit bäst.

Och
nu ligger jag här i min lilla lya i min ensamhet fast idag känns det väl helt okej. Fast visst ska erkänna nu när hösten och vintern snart är här, är ensamheten extra jobbigt. Fast visst kan vara nyttigt och ha egentid vilket jag tror alla behöver någon gång. Men till saken jag är i alla fall sjukt trött på att vara ensam , det här med att sova ensam har jag då aldrig gillat. För visst känner man sig mer trygg när man vet att man har någon brevid sig.

Jag har verkligen en bra säng den kan både bli liten och stor, en sådan säng är ju typ det bästa man kan ha. Iallafall när man inte bort så stort. Min lägenhet är ju 37 kvadrat meter lagom stort till mig.


Det här blev ett långt inlägg var ju år och dar sen jag skrev ett sådant inlägg. Jag är beredd att hålla med en av mina läsare att min blogg börjar att bli tråkig. Fast det händer inte så vidare mycket i mitt liv just nu, jag är väl rätt nöjd med mitt liv men visst finns det saker jag saknar. Som närhet äkta närhet pratar jag såklart om, det är nog det jag saknar mest. Jag börjar bli riktigt trött på att vara singel nu, för det andra så har jag ju haft en del otur med killar.

Har fått för mig att alla killar är ute efter en sak och det är något jag spyr galla över. Jag vet mycket väl att det finns killar som är ute efter samma sak som mig med andra ord något äkta. Självklart har jag träffat några killar som har haft något i huvudet, med tanke på att jag var tillsammans med Fredrik i tre år. Sedan blev han ju dum i huvudet och det funkade inte. Jag har ju faktiskt varit singel sen 2009 den första tiden var det ju jätte skönt men nu känner jag att jag vill ha något äkta.

Ehum nu blir jag så här djup igen fast jag är en rätt djup människa gillar och tänka sen är jag ju en grubblande själ också det är ju en sak som jag vet mycket väl.  Och jag ska erkänna jag har gjort så många misstag i mitt liv , saker som jag ångrar något sjukt. Jag vill ju bara hitta en kille som är ute efter samma sak som mig med andra ord något Äkta. Det har väl inte gått så vidare bra på den froten den sista tiden man kan ju hoppas att min tur kommer snart. Trött på att bli sårad, och jag är självklart medveten om att även jag har sårat en del genom livet men ni fattar väl vad jag menar med det hela. Klart man tappar hoppet när man springer på fel kille hela jävla tiden. Men man kan ju heller inte gå runt och säga att alla killar är likadana. Det är väl som man brukar säga man måste springa på många svin innan man hittar sin prins. Ligger väl något i det kanske ? jaja nu blev jag så där djup tanknarna tar över en sådan här natt.


Här har ni!



Finns det inget mer?

Finns det inget mer
För gör det inte det
Då vet jag inte vad jag gör!
Jag känner mig så otroligt ensam
Den värsts känslan man kan ha är när man har folk omkring sig och man känner sig ensam


Äntligen en ren lägenhet luktar nystädat en härlig doft om du frågar mig!

Sömnlös natt

Klockan är efter 02.00 här sitter jag trött men kan inte sova :/ dessa sömnlösa nätter som jag har haft så många gånger. Sitter och lyssnar på kent, åhh ett av världens bästa band . En sömnlös natt som denna passar speciellt en av kents låtar. En låt som har varit med mig så många gånger och som jag aldrig får nog av.




För övrigt är väl allt helt okej antar jag?!. Kunde varit sämre och det kunde varit bättre. Förutom att jag går och tänker på det som hände förra helgen, mår riktigt dåligt av hela grejen än . Hade mer än gärna haft det ogjort tyvärr kan man inte spola tillbaka tiden fast jag mest av allt hade viljat gjort det.



jaja ska väl slå huvudet i väggen så jag somnar nattinatti

Kick off

Kick off med jobbet på onsdag!

Middag, massage och spa härligt här ska det njutas!

well well

......Say what?.....

Känner mig som en överkörd giraff . Konstigt nog så gör det faktiskt ingeting.
För det var faktiskt en bra kväll igår, det kändes bra och det gick väl rätt bra också tror jag?!





Hej söndag

Nacken gör ont, hur fan låg jag i natt? mja det kunde ju faktiskt varit värre ;-)

Åh jag måste städa, mia lovade att hjälpa mig ..... hmm gick bra på den fronten!

Wake me up!

Hoppas på att få träffa en person på lördag och be honom om ursäkt, känner liksom att jag är skyldig han det. Han måste förstå att jag inte är en sådan människa, kände mig så elak i lördags, men får jag tillfälle ska jag be han om ursäkt för det är han värd och det är också min skyldighet och göra det.




Till en annan sak

Kanske inte borde skriva om denna saken? samtidigt som jag vill det så har jag en känsla att jag inte borde det.
Det kändes bra att få ett avslut på det hela, men det behöver inte betyda att vi inte kan vara vänner, jag vill faktiskt inte vara din ovän. Men som vi har hållit på den sista tiden ja jag mår inte bra av det vill inte fortsätta. Kan också säga att du inte har behandlat mig speciellt bra och det vet du också. Snälla människa du kan inte både ha kakan och äta den. Lika bra att du hittar någon som är på samma spår som dig, för jag känner att den tiden är över för mig för ett antal år sen. så det blir bäst för oss båda :-) .  För jag vet vad jag söker, vad jag vill ha och det är inte det vi har hållit på med. Det är liksom inte jag så jag fattar inte vad jag tänkte på du måste liksom förstå mig. Jag har mått apa varje gång men har liksom tänkt, ja det kanske vänder, men sen fick man ju höra det ena och det andra. Och då insåg jag att vi är inte ute efter samma sak, du vill en sak och jag vill en annan. Då kan jag liksom inte träffa dig för att du ska få det du vill ha, vi är för olika helt enkelt. Så lev ditt liv så lever jag mitt. Du vet vad du vill ha, och jag vet vad jag vill ha. Så varför ska vi då ge varandra en massa onödig tid? ser ingen orsak till det hela.





Utgång med bästa vännen idag , som jag har saknat henne!


Say what?

Ja jag säger då det ;)

Jobbat röven av mig på jobbet
Lyft två lådor som vägde 10 kg st
Inte dåligt av en tjej som väger 47 kg

Vill bara tala om att

Skulle inte tro det
Jag gillar män riktiga män
inga små pojkar som inte vet hur man behandlar en kvinna!
Spyr galla på sådana killar, dom är inte ens värda min blick!
Alla gör som dom vill, ja jag vet det är väl inte mer än rätt!
Jag gör också som jag vill med andra ord vänder  jag mig om och går!



Nu vill jag ha fredag och lördag <3





Shrooms

Ser verkligen en hel konstig film just nu. Vet mycket väl att jag inte ska se sådana filmer när jag sover ensam. Ja vi pratar om skräckfilmer. Handlar i alla fall om ett gäng ungdomar som åker till irland för att plocka svamp. Dom blir höga som hus och ser en massa konstiga saker. T ex en ko som pratar och en bil som suger av en av killarna.





Hey yo lets go

Dålig start på dagen
Emma = klantig




åhh så fin <3
James Morrison – In My Dreams

Hmm??

Har jobbat mina 10timmar nu, om jag är trött ja dessutom har jag ont i magen. Fast i morgon är jag ledig så med andra ord är det helt okej.

Funderar på att lyssna på min väns råd, att jag bara ska tänka på mig själv ett tag. Men än så länge har det väl inte gått så jätte bra på fronten.








En stor suck innan lägg dags!

Efter för lite sömn mellan fredagen och lördagen är det nu skönt och ligga i sängen
Klockan är inte ens 00.00 nästan så att man blir stolt över sig själv.

Nåväl dags för jobbet i morgon hmm 10 timmars pass, mja är inte så vidare sugen :/



Ja just det : Helgen var faktiskt bra, det är allt ni får veta

RSS 2.0