Hallå

 
Godmorgon!
Känner mig som en zombie idag jösses vad trött jag är. Men vad gör det? vädret är underbart har suttit ute på altan med mamma med en kopp kaffe vårkänslor <3. 
 
 
Jobbar kväll sen åker jag till Högsby

klipp klipp

Idag passade jag på att klippa mig efter jobbet!

.............

...hmmm...

Snurrande orkan!

Tack gode gud för kaffet!
Vädret här hemma är på topp också!

Hello

Det har ju blivit en del inlägg idag känner mig duktig, dock tycker jag själv att jag inte har så mycket mer att skriva. Tack vare Calle har jag fått veta att Hardcore Superstar spelar på sandra den 26/4 HOPPAS HOPPAS att jag är ledig då för jag vill verkligen dit! Annars tar jag fanken semester för jag ska dit där med basta
 

Vägmärken

Efter att ha pluggat tills ögonen går i kors insåg jag att de nog räcker för idag. Det är en ny dag i morgon också som börjar på jobbet vid 07.00 efter jobbet blir det raka vägen hem och sätta klorna i böckerna igen. Just  nu snurrar alla dessa frågor och i natt kommer jag nog drömma om alla dessa vägmärken osv.  FÖR tro det eller ej det är ju en massa saker man ska hålla reda på och en del saker gör mig tokig men ja det blir nog bra med den biten också. En del saker sitter mer än andra men de som inte sitter får man helt enkelt plugga extra hårt på. Det blir nog en bra förare av mig också ;-)
 
Nu blir de Ghost adventurs med flingor och mjölk!
 

Hej måndag

Hejhopp!
 
Denna dagen har gått fort, nu har jag äntligen slagit mig ner en stund. Dagens körning gick bra men jag blir så arg på en del som kör som stressar upp en när dom ser att det står övningskör. Visst jag börjar bli säker men har en bit kvar så jag tycker allt man ska visa hänsyn. Som när jag skulle pakera vid maxi idag så försökte en gubbe stressa upp mig genom att köra om hur dum får man bli? en del ska de gå fort för men dom förstår inte faran i det hela. Gjorde teoriprov via dator och hade bara 1 fel men det får bli att plugga mer så de siter kvar innanför huvudet också!.Är en god väg på min resa till körkortet och det känns bra
 
Idag har jag även hunnit tvätta, städa  och plugga och ska snart ta en dusch. 
städade ur kylen idag och insåg att min kyl är rätt så full ja för att bo själv så är den full. 
 
 
Saknar min underara man också!
Freddy jag älskar dig 
 
 

Söndag

Idag har det varit fullt upp på jobbet, det som är så bra med det hela är att dagen går fort. Jag hade sjukt ont i kroppen när jag gick hem. Bokade en tvättid och åkte och handlade lite gott, ja jag förtjänar det ikväll så det så!
 
 
Jag har sagt de förut men jag har världens bästa kollegor!
 
 

Dags att sova

Kan ni ibland bli rädd för att ni har det då bra?
 
Ja detta låter kanske konstigt men jag tror ni förstår vad jag menar! För visst tänker man ibland att tänk om man förlorar allt och tänkt om man inte fixar det. Nu ska man inte tänka så utan man ska leva för det man har här och nu och inte tänka på vad som kan hända. Ja jösses vi byter ämne!
 
 
Tänk vad tiden går fort, jag behöver semester och vet ni jag och Freddy får några veckor tillsammans ihop. Vilken tur semester samtidigt kan inte bli bättre med andra ord. Fast just nu känns det som att semester är väldigt långt bort. Visst har dagar från förra året och ta ut men just nu vill jag spara dom, kan ju komma ett tillfälle då man kanske vill göra en mindre eller större tripp utomlands eller i vårat avlånga land. 
 
 
Idag blev jag väckt på speciellt sätt. Freddy , Noah och Johannes hoppade på mig i sängen. Och vad vi skrattade barnskratt är något av det bästa som finns . Just de igår skulle vi se på gladiatorerna men det slutade med att man satt och kollade på det själv, då mina prinsar somnade. 
 

God natt

Jag vet inte riktigt, men jag känner mig konstig i kroppen, ja det hela är svårt och beskriva . Jag har i alla fall krypit ner i sängen och ska snart släcka ner och sova ska ju som sagt börja jobbet vid 07.00 i morgon och vill vara pigg i alla fall lagom :). 
 
Kvällen på jobbet har varit bra, det är ju sådana kvällar man alltid vill ha . 

Hej och det då va!

Har varit en jätte bra kväll på jobbet idag, Nu har jag duschat bäddat rent och borstat tänderna!
 
 
Godnatt!
 

Stress bara stress

Åh vilken kväll det har varit ! Fullt ös på jobbet och nu känner man att man lever! Sitter på tåget nu och vill mer än gärna att det ska köra lite fortare så jag får krypa ner i sängen med min underbara Freddy ! I morgon tar jag lite sovmorgon sen ska jag plugga lite teori hade jag tänk i alla fall!


hihi :)

Jag överlevde körningen även denna gången och börje också! Gick kanon och jag känner mig riktigt stolt över mig själv för jag är så duktig och att jag dessutom äntligen har tagit tag i saken. Borde jag egentligen har gjort för ett bra tag sen men bättre sent än aldrig som man brukar säga.
 
Har gjort ett paus hos mamma nu fast hon jobbar så det är bara jag och börje hemma. Vi har fått i oss lite kaffe och pratat om dagen körning. Ska jobba vid 15.30 till 20.30 sen hem till älskling. Ledig i morgon och jobbar helgen min jobb helg. Har även fått veta min semester detta år blir de sen så jag hoppas även att freddy får de så vi får några veckor ihop i alla fall. 
 
sen kan man tänka så här när alla andra kommer tillbaka från sin har jag fördelen och ha min kvar ;-)
 
 
Lutar även mot en trip till syster i swizerland med freddy framöver ska bli skoj

Ingen rubrik

Goddag på er!
 
Är väl ingen vidare väder ute idag mars är en månad som växlar när det gäller vädret. Men det får vara nog med denna snö nu tycker jag . Har pluggat teori som en tok och nu sitter en del i alla fall! ska ge mig ut på vägen idag igen med Börje som är min handledare. Känns skönt  att köra med någon man känner och även är trygg med. Ikväll blir det jobb och sen hem till mina tre <3
 
 

Onsdag

Än så länge har dagen sprungit iväg med en himla fart! Livet är på topp och jag är världens gladaste ! Efter jobbet ska jag hem och plugga teori :) packa min lilla väska för i morgon åker jag hem till älskling! Ska hinna jobba och köra i morgon med :) fullt upp med andra ord men det gillar jag!


Mörker

Har ramlat ner i en mörk låda eller något liknande!
Ingeting känns roligt för tillfället 
men glad är jag 
 
Just för
Att jag har mina tre prinsar Freddy, Noah och Johannes
Familjen och nära och kära
 
Så det är bara och kämpa

Kaffe är bra

Njuter av en god kopp kaffe
Dagens körande gick kalas!

Hello

Gör mig redo för att ge mig ut på vägarna!
Sen ska jag åka och köpa en ny laddare till mobilen då min har dött!
 

God natt

Idag sa en av mina kollegor ett par kloka ord!
Det tåls och tänka på !
 
 

Mello

Som många andra kollar även jag på andra chansen jag har väl direkt ingen favorit fast det är ju nästan ett måste och kolla på det :-). Jag har fortfarande otroligt ont i min rygg vet knappt vart jag ska ta vägen om jag ska vara ärlig. 
 

Kaffe -v-

Fy vad jag är trött, dock har jag sovit bättre i natt än vad jag gjorde natten innan!
Fått i mig en kopp kaffe, ska kila iväg till jobbet snart blir nog en kopp där innan man kör på racet!
Saknar mina två närmaste vänner extra mycket i dag Mia och Maria ni är bäst -v- 

jag har det bra

Jag har det bra här i min soffa
Med en skål godis och läsk!
 

Som en boll kommer jag tillbaks tills dig

Godmorgon
 

Har vaknat flera gånger i natt otäcka drömmar som stör min sömn. Känner mig inte utvilad för fem öre om jag ska vara ärlig. Men idag går jag bara till två sen ska jag hem och fixa och dona bland mina skor :). Snart dags och gå ner med vinter och höst skor i källaren. Jackorna vet jag inte än om jag ska gå ner med med tanke på att vädret är som det är upp och ner. I alla fall så längtar jag tills man kan gå i mindre kläder vill ha varmt och skönt för då mår i alla fall jag som bäst. 
 
 
Detta är som sagt min jobbhelg börjar redan vid 07.00 i morgon och på söndag blir det att köra lite bil innan jag går på mitt kvällspass. 
 
 
Det har snart gått ett helt år sen jag träffade Freddy tiden går fort och jag kommer ihåg första gången freddy kom och hälsade på mig . Jag var super nervös när jag skulle möta honom vid tåget men det släppte rätt fort och min gulleplutt han var också rätt nervös om man säger så. Nu är vi förlovade 3 veckor i dag som förlovade och ringen är så fin så! Vårat förhållande har mest bjudit på skratt och glädje men som i alla andra förhållande har de väl blivit lite tjaffs under tiden som gått. Både jag och Freddy har starka viljor  så ibland går det helt enkelt inte ihop. När jag träffade Freddy fick jag även två andra personer in i mitt liv. Två underbara pojkar Noah och Johannes mina små hjärtan som betyder väldigt mycket för mig . Och när barn visar sin kärlek till en det finns inget bättre älskar mina tre små -v-. Jag har även turen som har världens bästa svärföräldrar dom är guld värda.
 
 
Och så min mamma och exra pappa börje!

Vad skulle jag göra utan er? jag skulle nog inte må så bra antar jag! Ni finns alltid där när man behöver er kommer med kloka ord ni finns alltid där . Börje känner mig mer än vad min riktiga pappa gör desutom bryr han sig tusen gånger mer än vad min riktiga pappa någonsin har gjort. och DET betyder väldigt mycket för mig min mamma har träffat en kanon karl han är guld värd. . 
 
 

RSS 2.0