:-)

Tänka sig en hel vecka sen jag skrev här, ni får ursäkta mig men har varken haft orken eller lusten . Nu är jag i alla fall tillbaka och ska göra ett gott försök att komma tillbaka och förgylla mina läsares dagar .

I lördags var jag på fest i berga hos Crille som fyllde 25 år var mycket trevlig folk där. Extra skoj var det när Robin steg innanför dörren var ju ett tag sen jag träffade på pojkfan.

Självklart blev det utgång, alkoholen gjorde sitt och det enda stället vi kom in på ("tack vare mig " ) var på the rock. Något som jag och Maria hade pratade om tidigare under kvällen att vi inte skulle gå på.


Pratade i fyra timmar med Daniel när jag kom hem, vi ska nog inte gå på vad vi pratade om då det var lite pinsamt. Jag minns inte så mycket av det hela men Daniel kunde ju inte hålla sig så han berättade ju allt när han var hos mig i måndags. Ville bara sjunka ner under marken när han berätta det, han tyckte ju hela grejen var rolig en annan tycker ju att man är helt dum i huvudet.

Höhö

En det statusuppdateringar på facebook är så underhållande och en del får mig att lägga av värsta garvet.

Annars? allt är väl som vanligt, händer inte så mycket, mer än att jag jobbar och sliter vilket jag alltid gör. Vill att det ska hända något nytt att det ska hända något så jag faller så där PLASK . Nu blir jag så där djup igen märker jag.

Tänkt lösgodis

Man brukar ju säga att det inte finns några dumma frågor utan bara dumma svar
Men det stämmer inte helt, det finns visst dumma frågor såna där what the fuck!



När jag väl lyckades somna så väcker Fredrik mig med ett sms åhhh vad sur jag blir !
Fredrik visst är jätte snäll dock inte när han är onykter (vilket även jag kan bli på fyllan)
Men tänka sig han fick en kram sist vi sågs och den kunde han leva länge på sa han :)

Fina ord


<3

ÅH jag är kär ialla fall lite
Tom Dice dom ögonen, rösten och håret
Hade lätt satt tänderna i honom

Personer som känner mig vet att jag är rätt svag i killar med fint hår. Dessutom fina ögon får mig att smälta ja fina ögon är ett måste för att få mig på fall.


Annars har det varit en bra dag, jobbat kväll och kvällen gick fort. Nu sitter jag hemma och väntar på att mitt te ska bli klart. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova ha mobilen på ljudlöst för jag hatar och bli störd när jag ska sova. Eller det beror ju på vem det är som skickar eller ringer ;);) haha.

Natti natti

Har ett par tuffa dagar som väntar,och min första lediga dag har jag på fredag. Tog lite extra pass på jobbet och tänkte mig inte riktigt för . Jobbar med andra ord 8 dagar i rad men visst ger lite extra pengar på kontot. Och det är ju extra bra nu när resan är bokad till syster nu vid påsk.





Nästa helg blir det fest hos Dennis ska bli skoj. Men det bästa är att jag får träffa bästa vännen som jag inte har träffats sen i jul typ. Hon bor ju nu mera i Växjö så vi träffas inte lika ofta. Förut träffades vi nästan varje dag och visst är det jobbigt att vi inte ses lika ofta länge.
En av de första bilderna som togs på oss om jag inte minns fel...
Nu ska jag sova så jag är pigg och kry att gå på ett pass på jobbet i morgon

=)

Ser ut genom mitt fönster
Där regnet gjort allting vått
Och jag hör en sång om kärlek någonstans
Gryningen lovar en ny dag
Bara en skugga av ensamhet finns kvar
Allting kan förändras, men man vill inte förstå
Livet skiftar under åren som går
Vad är det jag önskar se?
Utanför står sanningen och ler

Det är tid att gå vidare
- det är tid att börja om
Det är tid att gå vidare
- det är tid att börja om
Det är tid att gå vidare...

Har många gånger känt, denna rädsla för
Att bryta upp och tvingas vidare igen
Men nu vet jag vad jag vill och vad jag ska
Det finns inga frågor kvar
En behaglig känsla fyller mig
Det jag behöver bär jag inom mig

Det är tid att gå vidare
- det är tid att börja om
Det är tid att gå vidare
- det är tid att börja om
Det är tid att gå vidare...

Ja så vände vinden
Allt dunkelt blev till ljus
Jag kunde fånga min dag igen
Ja, jag vet nu att det finns så mycket mer
Som mina ögon inte kan se
Här finns ingen rädsla, ingen bitterhet
Doften av frihet ger mig strykan tillbaks
Och min ande är fri
Jag skall låta mina fötter trampa en ny stig
En helt ny stig

Det är tid att gå vidare
- det är tid att börja om
Det är tid att gå vidare
- det är tid att börja om
Det är tid att gå vidare...

Den saknad jag kände förut är bara ett minne nu

Det är tid att gå vidare
- det är tid att börja om

Onsdag

Idag tog jag sovmorgon sedan gick jag ut i snön för att gå på personalmöte på jobbet. Blev kvar på jobbet ett tag då jag pratade med chefen. Sedan stannade jag kvar och åt middag så nu slipper jag tänka på vad jag ska äta ikväll haha. Gick till affären sedan trött på denna snön nu orkar inte med kylan och allt som hör till.
Nu tänker jag krypa upp i soffan resten av kvällen innan jag kryper ner i sängen och sover

:)

Jag vill inte ha en massa ursäkter och förklarningar, nej det får helt enkelt vara :)

Alla hjärtans dag<3

Hade det inte varit för alla på fb som skriver om denna dagen hade jag nog inte kommit ihåg denna dagen. Personligen tycker jag inte att denna dagen är så speciel och det är inte för att jag inte har ett förhållande just nu. Jag förstår helt enkelt inte varför det ska finnas en dag då man ska visa att man tycker om någon för det ska man väl alltid göra eller har jag fel?. 


Minns så väl när jag gick i lågstadiet alla fick hjärtan utom en kille och än idag gör det  ont i mig, Att en del ska bli utsatta på det sättet.  Undrar hur han tänkte när han inte fick ett hjärta , denna dagen kan komma med glädje och ett rent helvete för en del . Specellt när man är i en särskild ålder jag tror det tar extra hårt då om man inte får ett hjärta eller annat som hör till denna dagen. 


Men jag tycker varken A eller B om denna dagen, förstår inte bara varför det ska finnas en speciell dag då man ska visa sin kärlek till sin partner. Det ska man väl alltid göra , men jag avslutar inlägget så här



Jag hoppas att alla mår bra och får en bra dag
Att ni får en bra dag med mycket skratt och glädje
Skickar här med ett hjärta till alla där ute!
Ta hand om er och va rädd om varandra
<3




Nu lär det väl snurra ;)

På lördag blir det pizza och film med Robin, jag antar att  en del av mina läsare som i stort sätt bara läser för att snoka får för sig en massa saker nu. Sluta inbilla er och få för er så mycket.  Sluta göra en höna av en fjäder blir så trött.


Fika i morgon med min goda vän Albin, om han nu hör av sig? vill säga, annars åker jag nog hem till mamma i morgon efter jobbet.

tadhaaaa titta vad jag hittade i mitt akriv här på bloggen

Yellow

Passade på att sätta i lite av mitt löshår igår kväll gick förvånadsvärt  riktigt bra om jag får tycka det själv. Dock börjar jag få så pass långt hår att löshåret snart är ett avslutat kapitel för min del.

Var värsta stormen igår kväll, låg och tänkte att hoppas det inte blåser i morgon när jag går till jobbet. Finns ju inget värre när det ska blåsa och vara så där jävligt då tar det emot mer än vanligt och gå upp.


Jag låg och tänkte igår på min skolgång, Jag som alla hade både en bra och dåliga dagar. Jag var aldrig högljud och så dom första åren. När jag började mellanstadiet blev det andra bullar, jag trodde jag kunde göra vad jag ville. De vill säga vara uppkäftig mot lärarna få ett antal kvarsittningar vilket inte gjorde mig något. På rasterna smög jag och en annan tjej jag umgicks med ut från skolgården, vilket man inte fick men vi gjorde det ju för att man inte fick det. När jag sedan började högstatidet blev jag lugn igen fast som för många andra var nog detta denna värsta tiden i skolan. Jag trivdes väl aldrig riktigt i den klassen jag hamnade i utan skolkade en del för att vara med mina kompisar som gick i andra klasser. Men jag klarade dom tre åren helskinnad.

På gymnasiet flöt allt på mitt sista år på gymnasiet  hade jag ingen energi . Var otroligt trött och hade ingen ork men gick i alla fall ut med medelpoäng dock önskar jag att jag hade kämpat mer . De sista dagarna innan studenten kom jag på att jag hade valt fel linje. Minns de så väl när jag kom på det, visst jag älskar barn och vill ha det iframtiden. Men att jobbba med det vet  jag dock inte om jag skulle fixa i längden.


I alla fall utbildade mig till undersköterska det var nog det bästa jag har gjort i mitt liv. Hade tre praktiker under den tiden, alla praktiker var otroligt bra. Jag visste då att jag hade valt rätt yrke, hade jobbat några sommrar innan inom demensvården och föll . Att hjälpa andra människor och ge dom en bättre vardag gör mig glad. Ung som gammal det spelar ingen roll för jag vet att det är inom sjukvård/vård jag vill jobba med.


Min sista praktik gjorde jag på ett boende för vuxna och unga vuxna med förståndshandikapp eller psykisksjukdom . Min handledare hade sagt innan jag började att det kunde vara tufft och jobbigt om man aldrig hade gjort det innan. Jag hade ju bara erfarenheter inom demensvården och sjukvården så det var klart jag var nervös när jag gick på min första dag. Men personalen som jobbade där hade tyckt jag var en otroligt bra elev som såg deras behov och tog dom bra. Jag kom i det fort och dom orden värmde mig något otroligt. Hade jag inte jobbat inom demensvården hade jag kunnat jobba inom LSS för jag trivdes under den tiden jag jobbade där.


Jag har snart varit på mitt jobb i tre år i maj, jag började som vårdbiträde kom i det fort och trivdes som fisken i vattnet. Och det var då jag bestämde mig för att utbilda mig till undersköterska något jag inte ångrar för fem öre. Det är bra och ha en utbildning eller att ha flera. För i dagens samhälle behövs det idag man slåss om jobben och har man utbildningen har man ju större chans vilket jag tycker är rätt. Men även ett vårditräde kan vara lika duktig som en som har undersköterska utbildning . Det jag menar är att man har bättre möjligheter när man har en utbildning. Och jag tycker det är mer än rätt att man får något av sin utbildningen för de finns personer som studierar i flera år och då har dom ju mer än rätt att få ett jobb mer än en som ej har utbilding. Och nu får ni inte tro att jag ser ner på männskor som inte har en utbildning. Det är inte det jag menar, jag är medvetena att en del har svårt när det kommer till att studera osv. Givetvis ska alla människor ha rätt och ha ett jobb och känna sig trygga för det är med pengar styr så mycket i våra liv och för många är det en ständig kamp att få alla pengar och räcka varje månad. Har man t ex inte så pass höga poäng att utbilda sig tycker jag det ska finnas fler möjligheter för dessa människor för dom har ju också rätt att komma in i det hela. Förstår ni hur jag menar nu?.



Längtar faktiskt tills helgen, älskar och ha planerade helger höhö




Tankar

Innan jag somnar ska jag nog få till ett par rader här på bloggen. Såg på Sofias änglar ikväll via kanal 5 viaplay . Det handlade om Elisabeth och hennes familj, blev berörd och jag fällde en och annan tår under tiden jag kollade på det. Cancer är ett ord jag hatar och det river även upp en massa andra saker. Jag beundrar Elisabeth hennes mod och hennes starka vilja, hon har tre fina barn och en bra man. Med andra ord en familj som tycks hålla ihop och det värmer så mycket i mitt hjärta när jag ser sånt.

Jag hoppas det är okej för dig att jag lånade denna bilden. Om du nu kikar in här vill säga :-)



http://joelisacadam.blogspot.com/



Jag ska nog ta och sova i vilken sekund som helst, har en lång dag på jobbet som väntar.

En ledig onsdag


Bjuder på denna extrema fula bild på mig och Kim!
Jag gillar inte och bli fotograferad då jag alltid ser ut som hej kom och hjälp mig
Speciellt när jag är onykter, men vad fan? man måste ju även bjuda på såna saker _''_


Vet inte hur jag ska hinna med allt jag har planerat  i helgen!
Ska träffa min goda vän Albin i alla fall en stund, ta en cigg och giraff kaffe.
sedan även träffa Robin:) vi ska äta pizza ja vi har pratat om det i alla fall!

Nu är det kvällen !

,
Bra dag/kväll igår dock lite för lite sömn men det gör dock ingeting. Robin och jag drack kaffe vid cirka 23.00 sen var det inte så lätt för mig och somna när det var dags.

Efter jobbet idag fikade jag med Börje , Börje är mammas kille, han är som en pappa för mig, och det gör mig otroligt  varm i hjärtat att få ha en sådan människa som Börje i mitt liv. Mamma har verkligen hittat en kanon kille och nu väntar jag bara på att dom ska gifta sig :-)




Nattblogg

Ja jag lever fortfarande har bara haft fullt upp både på jobbet och med mig själv. Ingen har väl missat kylan som dragit in genom landet - 21 grader var det i morse när jag drog till jobbet. Hade satt på mig lager med kläder men likt förbannat frös jag röven av mig,  Min kollega sa att det beror på att jag är så smal och det ligger nog något i det.

Nåväl tror nog denna vecka kommer bli lagom bra är bokad på en del saker ;)
Förutom jobb så blir det fika med både Robin och kanske  Daniel

jag som älskar kaffe


I slutet av veckan blir det nog mönsterås för min del ;-)  vinkväll jag är inget fan av vin . Men med trevlig sällskap går nog ett eller två glas ner för sen är det stopp.


Idag regnar det men solen är framme lite också

Explodera snart, det känns inte bra

halt halt


Fredag

Fick ett smått "utbrott" igår kväll, eller det är nog fel ordval vart otroligt sur helt enkel. Fast när jag tänker efter är det inte så konstigt att jag reagerar över en sådan sak.


Många är glada att det är fredag och helg men inte jag , är ju min jobbhelg så den spenderar jag på jobbet. Hade mer än gärna krypit ner i sängen och sovit i flera år för jag är så otroligt trött vet inte om det är årsiden som påverkar men jag skulle faktiskt tro det. Sen är det en massa annat som rör sig i mitt huvude så jag kan inte känna mig avslappad till 100 % vilket suger ganska så kraftigt.


Ute är de -11 och att gå ut är man  ju inte så sugen på om man säger så!


Fått en låt på huvudet tack vare simon men ju mer jag lyssnar på den så gillar jag den. Dessutom har killen som sjunger väldigt fina ögon

Förlorad sovmorgon

Gick upp helt i onödan idag , skulle på  kontroll efter operationen. Kommer dit och anmäler mig i luckan. Kvinnan frågar vad jag heter fick säga det 8 gånger och mitt efternamn kunde hon inte uttala, hur svårt  kan det vara liksom. Sedan säger hon nä du har inte tid, jo det har jag visst det och visar fram lappen. Sedan säger hon att läkaren själv har avbokat den, det kunde väl gubbjävlen ha sagt till mig också. Så där förlorade jag mig sovmorgon kul? nej arg som ett bi eller ja lite arg var jag i alla fall.


Inne på sjukhuset såg jag en rolig sak som fick mig att skratta lite
En tant med rullator och så hade hon en sådan där skylt som man kan ha på barnvagnar ni vet?
På hennes stod det i alla fall fartdåre ;)


Detta visste jag inte

Thoose summerdays

Sommar ge mig sommar

ljusare nätter
Varmare nätter
Grillning och en kall!


Behöver jag säga mera?



RSS 2.0