:)

Jag är lycklig, förälskad och ja helt enkelt JÄVLIGT lycklig.
Det är så tråkigt att de finns bittra personer som vill snoka och göra livet surt för andra bara för att dom själva är missnöjda med sin tillvaro.


En ledig fredag!

God morgon!
Då var man uppe och väntar på att kaffet ska bli klart. Sedan blir det några ärende på stan för att sedan åka hem och börja med maten lagom tills Freddy kommer . Åh jag är så glad att min älskade har fått fast jobb han om någon är värd det. Ikväll blir det nog bara mys tror inte Freddy orkar så mycket annat men han har ju jobbat hela veckan så jag förstår honom till punkt och prick. I morgon jobbar jag kväll freddy får göra det bästa för att få tiden och gå tills jag kommer hem. Klart det känns lite jobbigt och lämna honom helt ensam när jag går och jobbar men jag vet ju att han är där när jag kommer hem. Älskling jag är hemma ett ord som jag älskar och säga.
 
 
 
Ni kanske undrar hur det går med rökningen kommer inte ihåg om jag har skrivit om det. Men det går bra hur bra som helst. Trodde det skulle vara kämpigt då jag har många runt omkring mig som röker. Men jag har en stark vilja så det har gått bra. Visst har man tänkt när det har varit stressigt åh en cigg men jag har sagt till mig själv nej emma och det har funkat kalas. Lätt och vara efter klokt och säga att varför började jag med skiten, ändå var jag rätt sen med och börja jaja jag fixade det i alla fall. Sen vet jag och förstår att personer som har rökt i över 20-30 år har det svårare men mycket handlar om att det är en vana och en vana kan vara otroligt svårt och bryta.
 
 
Annars? det har inte hänt så mycket mer, har en del mål som jag ska försöka och bli klar med innan året är slut. Ni kanske undrar vad det gäller men det tänker jag inte tala om ni märker det när jag är i mitt mål. En sak som jag är så otroligt glad över är att jag helt ärligt har fått den stora äran och ha den finaste pojkvännen i hela världen + att han har en underbar familj och släkt. Känner mig som en i gänget eller hur man ska säga det. Ni får mig helt enkelt och må bra otroligt bra så jag är evigt tacksam för det. Sen min mamma , min fina och underbara mamma som har fått stå ut med mig i 25år ;) haha låter nästan som att jag har varit jobbig men så är inte fallet. Mamma du betyder och jag älskar dig,och pappa BÖRJE du betyder också massor. Ja du är ju som en pappa då jag inte har haft en pappa i mitt liv. Jo jag har en biologisk pappa men han har aldrig förstått vad det innebär att vara pappa vilket är tråkigt, inte för min del men för hans, han missar ju att få lära känna en fin dotter som jag anser jag är :) men det är hans förlust och inte min, Och när jag blir med barn vilket jag hoppas jag blir  i framtiden är det BÖRJE som kan se sig som morfar och INTE min biologiska pappa. Tråkigt nog så tror jag inte min biologiska pappa kommer bry sig vilket bevisar ännu en gång vilke SKITSTÖVEL HAN ÄR!.
 
 
Men jag har det bra :) jag älskar mit liv <3
 
 

<3 ett halvt år!

6 månader med min älskade, och mer ska det bli. Jag älskar dig Freddy!
 

Hej hopp

Fick ett glatt sms här om dagen från Maria, hon ville att jag skulle komma och hälsa på snart. Självklart vill jag det vi har mycket och ta igen, saknar henne väldigt mycket dessutom. 
 
Nu ska jag dricka en kopp te, sen krypa ner och få lite sömn
 

torsdag

Inne på dag 8 som rökfri , kör på nikotinfritt snus med smak av körsbär är väl så där :/ dock är det mycket bättre än cigg. Jag och min kollega Henrietta kom in på det här med rökning, hon har ju också slutat , I alla fall kom in på det här med hur äcklig det lukar när man har rökt. Lukten som man själv inte känner lika bra när man röker. Lukten är  alla fall hemsk. Dessutom känner man lukten mer nu när man har slutat röka. Jag ser såklart inte ner på de som röker då jag själv har rökt. Men fyfan vad korkad man har varit och lagt pengar på en sådan dum grej. 
 
 
I morgon är jag ledig, min Freddy kommer också slipper sova ensam <3

Elefanter

Har rent av fått elefanter till grannar, inte kan dom 22.00 reglen heller
 
Nej här spelas de trummor mitt i nätterna
Damsugar mitt i nätterna, borrar slår och skriker.
 
 
kanske ska bi en gnällig männsiska och hänga upp en lapp?!
 
de finns ju en gräns!
Tror inte någon skulle uppskatta om jag satt på disturbed på högsta volym mitt i natten!

Onsdag

Personalmöte idag var som alla andra möten lärorikt :)
Fick dessutom veta att lönesamtalen är på gång, brr nervös.
Men det kommer gå bra hur farligt kan det vara?
 
 
Ska sova nu,

Hej hopp

Har en förkylning på gång tror jag? och den skyldiga som har smittat mig är min man. Fast det är de värt för i hans närhet mår jag som bäst.
 
Det har inte hänt så vidare mycket sen jag bloggade sist, jag har bara jobbat. Ja det är ju inte så bara gillar ju mitt jobb. Inne på dag 7 som rökfri stolt är jag stolt som tusan. Slippa andas in dom äckliga gifterna och dessutom spara pengar
 
 
 

 
 
Det känns som hundra år,och det kommer nog aldrig bli som vanligt! fan

En extra dag

Hos min älskade pojkvän!
 

Vad har hänt i helgen då, har myst med mina tre små pojkar.
Igår var vi på bio, Johannes var på bio för första gången och han var så duktig.
Idag åkte Johannes hem till sin mamma, men noah valde och stanna kvar en extra dag !
 
och så lite bilder!
 
 
 
Jag , freddy och Freddys syster Hanna spelade spel och jag vann!
 
 
dag 5 som rökfri!

I morgon..

Kommer jag vakna upp som en helt ny människa
Jag kommer vakna upp som rökfri. Jag har hittat en inre viljan, jag har styrkan , tålamodet och VILJAN!
Första veckan är alltid jobbigast kommer säkert va lite små sur men det är det värt.
När ja har gått igenom första veckan kommer de gå som på rosor.
Jag vet att jag kommer lyckas för nu har jag kommit till en punkt då jag har fått nog!
 
I morgon går jag på första dagen som rökfri, ska aldrig lägga pengar på en enda ciggarett.
 
Jag börjar nu mitt nya liv som rökfri det känns underbart!
 
 

Hej igen!

Nu är man hemma i sin lya efter att ha varit tre dagar hos mamma. Idag börjar jag vid 15.30 då kanske ni undrar varför jag är uppe? jo jag ska ju med Freddy och Noah till sjukhuset idag. Lilla Noah ska till Ögon, sen ska vi nog äta lite frukost där . Ska i alla fall göra mig en kopp te nu!
 

TRöttifs

Morgon.....

Jag är trött ack så trött...

Bingo vad fan är det?

Åh jag visste att det skulle bli liv och gnäll för att jag hade rensat bland mina vänner på Facebook. Men varför ska jag ha folk som jag "knappt" känner. Personer som jag kanske bara har träffat en gång i hela mitt liv hittar ingen orsak till det helt enkelt. Dessutom ha personer som man inte har kontakt med längre känns också onödigt. Snälla ni får inte ta det personligt :P inte fan gör jag det när någon tar bort mig. 
 
På tal om bingo vad fan är de bra till? när man inte ens vinner. Laddade ner en app på telefonen och tror ni jag vinner NEEEJJJ . Men det är väl som man brukar säga har man inte tur i spel har man tur i kärlek och det har ju jag :) med tanken på att jag har världens bästa pojkvän<3

hihi :)

 
Fick som sagt två smycken av mamma när hon och Börje var i Stockholm
Navelsmycken, här är en av dom, den andra har jag det är en sko, det passar ju mig perfekt

Emma skriver av sig

Åh äntligen har jag kommit på hur man får in egna bilder på sin header. När jag väl kom på det kände jag mig korkad det var ju hur lätt som helst. Jag som krånglade på photoshop och så kunde man göra det på powerpoint.
 
 
Läste ännu en artikel som handlar om äldrevården. Denna gången gällde det Borgholms kommun, en kommun som jag en gång har jobbat i. Det har varit mycket artiklar om att man drar in på personal, boende som får vänta i evigheter på att gå på toaletten. Jag blir så ledsen när jag läser detta, är de inte rätt att de personer som byggt upp vårat samhälle så få bästa möjliga vård och en bra vardag i slutet av sina liv. Jag tycker det är mer än rätt att dom ska få det bästa möjliga. Jag har jobbat inom vården i 5 år, 3 år har jag jobbat inom demensvården och jag ångrar inte en dag att jag började jobba med det. Att hjälpa andra är något jag brinner för, därför blir jag jätte ledsen när en del i samhället tycker att äldrevården inte är något att ha focus på. De drar in på tjänster osv hur tänker dom?. Jag blir så förbannad.


Helt ärligt jag har ett av världens bästa jobb, visst har sina tuffa dagar också precis som vilket jobb som helst. Och visst blir jag arg när kontorsnissar får mer lön än oss undersköterskor, sjuksköterskor , vådare osv. Vi jobbar för fan med människor och vi har ett väldigt viktigt jobb.
 
 
Nu ska jag sno mammas badkar och ta ett skönt bad.. För det är jag värd

Måndag

Har försökt och lägga in egna bilder på min header. Men jag har inte tålamod och sitta och leka mig fram så det får helt enkelt se ut så här. Det gör ju inte så mycket, det är ju ändå innehållet på bloggen som lockar läsare eller har jag fel?.
 
 
 

Godmorgon

Igår gjorde jag något som jag borde ha gjort för ett bra tag sen. Jag rensade bland mina vänner på Facebook, tycker de känns lite onödigt och ha vänner som man bara har träffat 1- 2 gånger och personer som man inte alls ha kontakt med idag. Så de åkte en del, hoppas ingen tar illa upp det är inte det som är menningen. Ni hade väl gjort samma sak.
 
 
Ringde och väckte mina tre små prinsar förut dagens goda gärning helt enkelt! 
Nu njuter jag av en god kopp kaffe, ute är de kallt och grått skönt och vara inomhus!
 




Till dig Freddy

Jag längtar till den dagen då jag blir din fru <3
 

<3


Älskar dig Freddy, Du är mitt Allt, mitt liv, min luft 

:D

Vaknade upp av att jag mådde illa, men envis som jag är drog jag till jobbet.På rappotern kände jag hur min mage levde rullan. Fan tänkte jag jag vill inte bli sjuk, men vad tror ni händer jo jag spyr på jobbet. Inte roligt inte roligt för fem öre. Ringe chefen och hon skickade hem mig. Så nu är jag hemma och har krypit ner huvudvärken har kommit och jag saknar min älskling som är i jönköping .
 
 
 

........

Sedan jag kom hem från jobbet idag har jag spenderat tid på att inte göra något. Dock så tycker jag det är tilllåtet och ha en sådan dag ibland. At bara vila ut, bara vara läsa en bra bok med en varm och skön filt!. Jag borde egentligen snart släcka ner lamporna och sova, För i morgon börjar jag vid 07.00 rätt segt att gå upp så tidigt speciellt när det fortfarande är mörkt ute..
 
 
Ja vi går ju mot mörkare tider, eller mörkare är fel ord. Vi går mot tider som gör att löven faller, de blir grått och kallt. När man minst anar de får man ta fram vantar och halsduk det är ju faktiskt himla mysigt. Speciellt när man har någon och krypa nära <3
 
 
Grattis till min älskling som fått jobb <3
 


Morgon!

Precis när jag skulle skriva ett inlägg så stängs min dator av bara så där , knasigt. I alla fall sitter och njuter av en god kopp kaffe nu och ska snart kila iväg och jobba ett dagpass. Går till 14.00 idag helt okej ;D

.........................

JAG BLIR SÅ JÄVLA LEDSEN.....
 

Njuter

I morgon är jag ledig och det är en dag då det inte finns några måsten. Hur känns de? underbart ska se till och njuta varje sekund av dagen. På torsdag jobbar jag kväl, dagpass på fredag, dag lördag och kväll söndag. Detta är den tuffaste veckan på mitt schema men det är bara och tacka. Det är svåra tider nu och jag är super glad som har fast anställning,. 
 
 
Har mycket saker i luften nu LOVE IT!!!
 





hihi :)

I brist på annat
 
 

Du är tillsammans med? - Freddy Bergeskans 

Och varför det? - För att han är en underbar människa , han har DET och jag älskar honom så mycket 

Har han fått något smeknamn av dig? - Ah sockerskål haha ;)

När blev ni tillsammans? - I mars 

* Hur täffades ni? - Öhm vi hade varit vänner på facebook vet i tusan hur vi blev det, Kände några av hans vänner lite smått. Sen en dag bestämde vi bara för att träffas och det gjorde vi ;D

Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Ne kan jag inte direkt säga. 

Hur gammal är han? - 27 

Älskar du honom? - Såklart att jag gör<3

Har du slagit honom? - på rumpan bara, men då har alltid han gjort de på mig först haha

* Har du roligt med honom? - Jaa när han skrattar så skrattar jag. Då blir jag glad. :D 

* Skulle du kunnna bo med honom? - Ja de är ett mål för mej 

* Beskriv honom med tre ord? - Det går inte att beskriva honom med bara tre ord. underbar, vackrast, bäst! 

* Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Så länge vi kan och om vi båda håller ihop så hoppas jag på tillsvi blir 80-90 år. :) 

* Får han dig att skratta? - Ja :) 

* Säg ETT ord hur du känner för honom? - HurKärSomHelst!!

* Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Såna filmer jag tycker om ochde verkar som han inte ha nått emot sånt. Men oftast är de komedifilmer och ibland skräck


* Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Ja


* Vad har han för ögonfärg? - gråaktiga fina som tusan ;D


* Vad är det finaste du fått av honom? - De finaste jag har fått är honom själv<3

* Har ni samma humor? - Nee men han skrattar åt mej när jagskrattar åt nått dåligt och då skrattar vi ännu mer. Så de beror ju på.:) 

* Planerar ni framtiden ihop? - Vi tar en sak i taget. :)

* Skulle han bli en bra pappa? - Han är redan pappa till två underbara pojkar och jag är som en liten bonus mamma till dessa gossar

* Vad gjorde ni senast ni träffades? - hade de mys tillsammans med hans barn

*Vad gör han när han inte är med dig? -spelar, tränar, fast det händer ju att han gör när jag är med honom också

* Är du svartsjuk ? - Nä

* Har ni bråkat nångång? - Ja de har vi, om onödiga saker.

* Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nej aldrig! :O

* Skulle du kunna vara otrogen? - Aldrig!!!


Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 7dagar 

 

Vem håller i fjärrkontrollen? - Båda

* Går ni ut ofta? - ibland. 

Har ni samma musiksmak? - Vet inte. Jag är allätare fast vi har nog rätt lika 

Är han romantisk? - Hm.. Han är romantisk på sitt sätt och de är de jag tycker om med honom. <33

Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Han stöttar mej med allt,

Har han någon fobi? - Ne inte vad jag vet. Nee de tror jag inte.

Gillar han sport? - Ja han gymmar 


Är han en djurvän? - Ja de tror jag

Kan han sjunga? - de tycker jag

Spelar han nått instrument? - Trummor, gitarr och bas?

Kan han laga mat? - Ja makaroner och köttbullar. Han är riktigt talangfull av sej ;)<33 Hehe!

Är han envis? - Nej verkligen inte. :O Inte okej för mej som är så envis själv.

* Tycker han om att resa? - de tror jag

Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? -  kommer inte ihåg :D

Vad är det sötaste han gjorde sist? - han gör mycket sött på sitt sätt.<3

 
 

<3

Hade det så mysigt idag med denna lilla sötsak!
 
I lördags köpte vi med oss mat och gick till Freddys föräldrar och bjöd hans far på mat. Potatis, kassler och brunsås. Hände en liten rolig sak eller freddy och hans far tyckte det. Dom har en sån där ångkokare och då visste jag inte hur en sådan ser ut. Men i alla fall lyfte på locket och sedan så ser jag att de inte fanns något vatten i kastrullen hmm vatten ligger ju under haha :D så då sa jag men du kan ju inte koka potatis utan vatten. Vi skulle också baka men Noah fastande vid datorn och Johannes somnade.
 
 
En bild på prinsarna! Noah krya på dig lilla gubben!
 
 
Nu njuter jag av en kopp kaffe i min ensamhet, Freddy är och tränar. Jag hjälper han och tvätta och dona lite då jag inte klarar av och sitta stilla. Vikt in en massa tvätt , tvättat och ska väl ta tag i disken med . Gillar och hjälpa till har alltid varit en sådan person som vill göra saker hela tiden, får städryck eller hur man ska säga :)

Tacos och mys

Ja jag lever och har det bra med mina 3 små hjärtan
Vad jag tycker om er <3
Tacosen är i magen , nu blir det godis och bara en massa myspys

Så glad att ni finns i mitt liv!
 


Emma skriver av sig


De som inte skulle få hända , har hänt eller håller på att hända. Vi som lovade varandra , fast jag märker ju att vi mer och mer glider ifrån varandra. Jag har min vardag här och du har din där. Ja jag har inte varit den bästa på att höra av mig men det har inte du heller. Så det är faktiskt bådas fel att detta håller på att hända. Det kanske bara är jag som har denna känslan? . Jag har många gånger tänkt på varför , varför inget hade ju behövt att ändras bara för att vi nu bor en bit ifrån varandra. Vi som skulle hålla ihop i alla väder, finnas för varandra i glädje och i sorg vart tog allt detta vägen? . Det är klart de gör ont när jag märker att våran vänskap håller på att försvinna. Detta inlägg skriver jag INTE för att såra dig vilket jag hoppas du vet för så pass väl känner du mig vid detta laget. Jag vill bara veta , varför har/håller vi på att glida ifrån varandra?. 
 
 
 
 
 
Till en annan sak. MIA kom hem snart jag är sugen på öl !
 
 
 
I morgon får jag krypa ner hos min älskade igen

 
 
 
Sist men inte minst!
Victoria kaffe och kaka snart?!
 

natti

Jaha då sitter man här igen hemma hos mamma. Ska snart krypa ner och sova börjar vid 07.30 i morgon sen är jag 3dagars ledig. självklart ska jag hem till min älskling och umgås med honom och hans underbara barn -v-
 
 
 


 



 
ibland får man vara ego!

Onsdag

Vi får väl se om du fattar denna gången, eller om du rent av skiter i det. Nåväl det är då inte lätt och vara i dina skor haha. En arbetsdag kvar, sen tar jag helg :D
 
 




Trött jag blir

Ditt uppförande kan du ta och köra upp i arslet. Ja grova ord men jag är inte speciellt glad just nu :) nej jag är ju inte ledsen heller utan mera irreterad . Herregud vad är de för fel på en del personer?, som inte fattar ett nej , som inte förstår att man har ett förhållande. När ska dessa tröga människor inse att jag har valt min man, Freddy är den jag vill ha, Freddy är den jag vill leva med, 

Tisdag

Helt slut efter denna arbetsdag , men fort gick den och det är jag glad över. Fortfarande smått ont i skallen men har ju som sagt minskat ner med kaffet och det gör ju sitt. Herregud hur ska detta sluta :P får väl bli en stor drickare när det gäller kaffet så jag slipper huvudvärken.
 
 
Spenderar min kväll hos mamma, fått god mat så nu är magen nöjd!. Den där Börje vet hur man lagar mat kommer alltid med nya rätter, rätter som man aldrig har hört talas om innan. Och visst är det alltid roligt med lite nytt ja om inte annat så är det spännande!
 
nu ska jag se på en film och "vila" ögonen
 
 

popcorn!

Ännu en dag med huvudvärk åhh varför?!. Fast idag har den inte varit lika tung och jobbig som den var igår.
 
 
Just de ja..
Har popcorn hemma :) lycklig tjej;D
 

Men åh..

Har lyssnat på en och samma låt ikväll. Fick ett tråkigt meddelande på Facebook, som ja rent av förstörde kvällen för mig.

kan folk inte sköta sig själva?.....



Ändrade planer

Suck huvudvärken är fortfarande kvar dock är den inte lika stark tack gode gud för det. Har fått lite gott i magen och ska snart krypa ner och kolla på en film tills jag somnar. Huvudvärken har gjort mig otroligt trött och slö i kroppen. Nu pratar vi inte om vanlig huvudvärk utan om migrän, och migrän önskar jag inte ens min värsta fiende.
 
Nu har man även fått nya grannar, ja för dom var två. Kan inte förstå hur man kan bo två i en etta på 38 kvadrat. Man lär ju gå på varandra, och vill man ha en tid för sig själv ja då får man väl sitta på toaletten och ruva. Fast en del fixar ju och bo litet . Jag som bor själv tycker jag bor lagom, men visst skulle inte skada och ha lite större med tanke på alla skor och kläder som jag nu inte börjar få rum med ;) haha. Låter värre än vad det är men som sagt skulle inte skada och bo större, alla tröttnar väl på sitt boende ibland eller är det bara jag som gör det ?. Fast i framtiden blir det större kanske till och med hus? sånt man märker ;)
 
 
Fast jag hade en skallvärk som inte är från denna värld så kollade jag på några avsnitt " kvinnliga mödare" nu låter jag väl dum  huvudet, men är rätt intressant och se och höra vad som rör sig i dessa sjuka människors huvuden.
 
 
Ja som jag skrev innan så har jag gått upp i tjänst, jobbar nu mera 82 % cirka det är lagom. En extra dag och en timme mer på jobbhelgen. Förlorar inte mina dyrbara lediga helger :-) alltid tre dagars ledig fredag, lördag och söndag precis som jag vill ha och alltid vill ha. Ja så längejag jobbar där jag jobbar. Tänka sig är snart inne på fjärde året på jobbet, Vart tog tiden vägen? har ju hänt så mycket gick på som timanställd sen blev det månad och nu är man fast anställd. Hårt arbete ger resultat så att ;säga :D känner mig så otroligt stolt över mig själv .
 

Söndag kväll!

Då var helgen över den går alltid fort speciellt när man jobbar. När jag kom hem hade jag en jävla huvuvärk vilke jag har än. I alla fall fick fint besök av fyra söta pojkar en liten stund.  Noah , Johannes, Axel och min Freddy, fick pussa lite på honom vilket slutade med att jag saknar honom ännu mera nu åhh :/ ibland är det otroligt jobbigt att han är 7 mil ifrån mig . I alla fall ska hoppa in i duschen för sen kommer Simon på besök  de blir väl att vi spelar kort och jag förlorar som vanligt haha. Han är en bra vän den där Simon han lär få höra mig hela kvällen om hur mycket jag saknar min vackra Freddy.
 
 
 
Freddy Bergeskans jag älskar dig!
 
 
 

Mobil inlägg

Tänkt och testa och blogga via mobilen ;) vi får se hur de går än har dagen gått bra har nöjet och jobba med Sanna idag igen. Blir en massa  goda skratt när man jobbar med henne. Har även varit duktig och slängt ihop en kladdkaka. Efter jobbet blir det hem och städa lite sen gosa ner sig med ett täcke och kudde och kolla på film. Saknar min underbara pojkvän <3

lördag kväll

Kom hem för en stund sen, den korta biten hem var läskig. Var en man som förföljde mig varje gång jag vände mig om så stannade han. Ringde mamma och pratade högt så han skulle höra attjag allt visste att han förföljde mig. Lagom läskigt , fast jag är rätt liten så är jag jävligt stark så tur för han att han inte flög på mig för då skulle han allt få se på fan vill jag lova....
 
 
Jobbade med Sanna idag gick lika bra som vanligt, passet gick fort och nu har jag krypit ner i sängen och ska snart släcka ner för att sova. Ska upp vid 06.00 i morgon blir heldag på jobbet i morgon sen är jag ledig på måndag och då ska jag njuta för fulla muggar.
 
 

Lördag

För ett år sen antar jag att jag inte mådde så bra och kände mig ensam och att jag dessutom var rätt så le på min vardag. Nu ett helt år efter har det hänt grejer, har ett fast jobb gick upp i procent nu i veckan , det innebär även mer lön alltid bra. I mars träffade jag min underbara pojkvän och nu i september är 6 månader sen vi träffades åh jag är så jävla glad att jag äntligen har träffat rätt gud vad jag älskar honom Freddy min finaste min andra halva vad jag älskar dig......
 
 
 
saknar min bästa vän Mia karlsson du har alltid funnits där i alla väder. Fast vi har delade uppfattningar om saker och ting är du alltid vid min sida precis som jag finns vid din sida. Du är glad för min skull och jag för dig när de går bra för i dig det är så vänskap ska vara. Du finns alltid där lyssnar och kommer med kloka ord älskar dig min bästa vän
 





 
lite bilder höhö
 
 
 

blääää

Kan inte sova, fick beök nu ikväll av en god vän vi spelade kort och jag förlordade stort precis som vanligt. Sen försökte Simon tvinga med mig ut på krogen men envis som jag var så sa ja nej så han fick leta upp någon annan och gå ut med. Och nu ligger jag här sömlös med massa tankar som bankar och spökar och jag hatar det. Nej jag är inte ledsen utan mer förvirrad .
 
 
nåväl de går väl över precis som allt annat antar jag. Borde sova, kan inte sova, jag är trött så jag viker mig dubbelt och den där jävla john blund kan sticka och brinna.
 
 
tankar hit och dit...  bläääää frågor hit och dit...........
 
 
för tillfället känns det inte alls bra inte för fem öre.... men de går väl över
 
 
nog med detta inlägg nu ska jag sova
 
 

RSS 2.0