höblahöbla

Så glad, så glad








Grattis pappa på födelsedagen

Koje divno vrijeme

Tror jag håller på att bli sjuk, det som är extra jobbigt är att jag nog har fått halsfluss. Känns precis som dom symtom man brukar få vid halsfluss. Det sista jag vill just nu är att bli sjuk, jag har inte tid med att vara sjuk.
Just nu har jag också en jävla frossa, ändå har jag en stor skön tröja på mig och mjukisbyxor och jag FRYSER :S .
Har smällt i mig två alvedon och hoppas jag mår bättre i morgon, halvdag i morgon skönt ;). Vi ska på ett studiebesök på ticktack huset , så dagen lär bli helt okej. Sen har jag turen att vara ledig på torsdag, fredag och även måndag skööönt.


Det är fullmåne ikväll
Kommer jag vara en av dom som kommer få svårt att somna?.



Stvarno se nadam će sve biti u redu, to je jedino što želim sada
To je doista teško vrijeme za nas oboje. No, borbeni i Vi i mi, znam da ništa nije nemoguće.
Volim te <3

Sol underbara sol


Sitter i köket och njuter av en god kopp kaffe det är rent av så otroligt underbart. Detta väder gör mig på strålande humör och en annan bra sak är , att vi bara har halvdag i skolan idag. Jag ska tvinga mr F att ta en lång promenad med mig någon dag, självklart när det är fint väder . Men sen slog tanken mig att han är rätt envis så jag måste både ha ork och tid att övertala denna Man.


Ikväll vet jag inte vad som händer , Martin undrade om jag ville komma och spela tvspel ikväll. Sa att jag skulle tänka på saken, det är inte roligt att spela med honom när man vinner hela tiden ;) haha.



Nu ska jag ta mitt kaffe och sätta mig i solen ett tag innan jag ger mig i väg till skolan.


Detta måste jag göra denna vecka
  • Boka tid för tvätt
  • Tvätta utemöblerna
  • Köpa/ta påskris
  • Köpa påskgodis
  • Tvätta fönsterna


idag är jag på ett otroligt bra humlr -^^- 
O O 
U

Sen hoppas jag allt går bra med flytten för Mia och martin
Och så vill jag bara säga att jag saknar min vän MARIA A

Er ist der beste auf diesem Planeten vorbei <3

Jag har ikväll deklarerat kommer få en riktigt saftig summa tillbaka så glad så.


Funderar på att göra en omelett, som jag kan  sitta och smaka på till spårlöst *mysigt*
jag vill ha helg och massa mys , ledig många dagar nu härligt och så skööönt



Jag är rätt speciell, men jag gillar det.
Varför vara som alla andra?, när man kan vara cool som mig?=)




Nähe nu ska jag skriva den sista frågan i social omsorg,  sen göra omelett och krypa upp i soffan och glo tv



Inte lätt att vara så coool som jag är ;)




Höbbla höbbla ;)

Idag lindade vi ben i skolan, måste bara säga att jag är as grym på det området. Klantig som jag kan vara ibland hade jag inte med mig någon matlåda idag. Fick helt enkelt bli en fralla med ost och en kopp kaffe , ni skulle bara veta vad min lilla mage sa nu ;).
Efter skolan körde snälla mange hem mig till  min kära mamma jag får bjuda dig på en kaffe i morgon som tack för skjutsen.


Jag såg ett par skit snygga gardiner igår på internet, dom ska jag ha i mitt kök!.
Ska göra lite påskfint också gå ut i skogen och tjuva påskris.
Ja sen har jag ju lite kycklingar också men dom tar jag inte upp iår , fast det är ett proffs som gjort dom (JAG)


Jag är så glad idag <3
Det börjar bli bättre, jag känner det, och jag hoppas det
Men man ska inte ropa hej förens man är över ån
-v-









Nemuritoare penguin - "odödlig pingvin"




Nemuritoare penguin - "odödlig pingvin"
I lördags lärde Dante mig vad odödlig pingvin heter på Rumänska. Rumänska är ett rätt så vackert språk dock är en del ord förbannat svårt att utala. Nästa gång jag träffar en tysk ska jag säga .

"Ich bin hart, weil ich eine Wasserpistole haben"



Jag är seg som den segaste kolan idag, ska till skolan snart och redovisa. Visst är det underbart med sommartid nu väntar man bara på massa värme och en stor sol varje dag.



Saknar just nu min syster med familj väldigt mycket. Skulle ge mycket för att ta flyget ner till dom i schweiz "uster". Men sen har vi det där med tid, och min rädsla för att flyga, tyck jag är barnslig. Innan jag går på ett plan kan jag inte sitta stilla , jag pratar som ett barn på självaste julafton.



Ses vi där den 10/4?
Falkenbergslokalen


"jag har aldrig

Lördagen
Minifest hos maria, var inte mycket folk. Men man kan ha roligt fast det är lite folk, tur att vi alla var av samma art. Vart km var inte så mycket folk, antar att alla var på sandra och såg rosenström. Något som inte föll oss i smaken "vi är för cooola :P". I stället satt jag, maria, daniel, Adam, crille och simon och körde jag har aldrig leken. Träffade också  Björn som jag inte har sett på år och dar, växlade några ord i rökrummet.
Sen fick jag lite feber *gallfeber* men sen slog tanken mig , det är dom som gör bort sig då försvann min feber igen.



ikväll vart det film mys med
fina  F nya wallander och god mat som han gjorde 





vi är medvetna om att vi har likadana dresser på oss
Kanske tolkas det som barnsligt
Men orka vara allvarlig hela tiden ;)


Vi är bäst !



Hejhopp vi är flickorna från kalmar!



HERR Clausen säg mig kommer du från en planet som ännu inte är hittad?. Jag brukar tycka om konstiga människor men du tillhör inte den gruppen. Ack du det måste svida för dig HERR Clausen, det måste svida extra hårt när du heller aldrig har träffat mig. Jag menar jag är rätt jävla coool och jag gillar att provocera personer som dig. Har du kanske inte fattat  det ?,du förstår inte min ironi heller.  Du borde lära dig från den bästa (Emma) en sak till jag är både bäst och förbannat snygg



Ska snart krypa ner i sängen, i morgon ska jag redovisa mitt arbete som jag har kämpat med. Hoppas på fint väder, då man man sitta ute och dricka kaffe underbart







 


Hos Maria

Gick av mitt pass för cirka en timme sen och nu är jag sjukt trött, varit full rulle ikväll på jobbet.
Just nu sitter jag hos Maria och kollar på tv, ska snart kila hem och då blir det sängen för min del
Kommer somna som en klubbad klubba ja så med andra ord är jag sjukt trött efter denna dagen.
I morgon blir det minifest hos Maria sen utgång ska bli roligt har laddad med öl som är i min kyl
finns ju inget bättre än kall och god ÖL. Nu ska jag vara lite social mot Maria innan jag går hem,
kände att det var lite kyligt ute har skinnjacka på mig så jag får springa hem tur att det inte är så långt


Wioooeeee




Jag skrev i ett tidigare inlägg att mitt datasnille till kompis skulle hjälpa mig att ta redo på vem "killen på hörnet "  är och nu vet jag vem personen är 85.228.104.23 IP-nummer så nu vet jag vem den så kallade killen på hörnet är. Denna art får mig att tänka lite, personen i frågan måste ha  MYCKET fritid med tanken på dessa långa kommentarer man har fått under dom senaste dagarna. Men nu när jag vet vem " killen på hörnet "  är har jag all rätt i världen att anmäla personen. Då kanske denna " kille på hörnet" undrar vad det är jag kan anmäla det ska jag tala om, hört talas om ordet kränkning ??. Lika bra att fråga för tydligen visste du inte vad tryckfrihet var och du kalla mig osmart. Jag kan anmäla dig för Verbal kränkning och vet du inte vad detta ord betyder heller så slå upp det ;) .


Nu ska jag snart kila iväg till jobbet, jobbar kväll 15-20.30 , sen ska jag besöka Maria hoppas hon bjuder på en kopp kaffe. Sen ska jag hem och fixa håret ser ur som hej kom och hjälp mig i skallen idag, men det bjuder jag på



Har fått veta vad jag ska göra mina fyra veckors praktik nu också GRK avdelnigen på sjukhuset blev det. Är jätte nöjd roligt att se en annan sida av omsorgen. Har ju som sagt jobbat 3 år inom äldreomsorgen, tanken slog mig idag att jag snart har jobbat på mitt jobb i ett helt år tiden går snabbt!




Jag antar att nästa gång jag loggar in här ligger ännu en ny kommentar , hoppas "killen på hörnet " tar sitt förnuft till fånga. Det som är extra rolig nu är att ja vet vem "killen på hörnet " är . Skulle inte förvåna mig om personen skriver (varför skriver du inte mitt namn) svaret kan du redan här få

För det första så vill jag ju inte att alla ska se vilken omogen art du faktiskt  är
Och för det andra tänker jag inte sjunka så lågt


Fredag

Tryckfrihet innebär rätt att trycka och sprida information och uppfattningar fritt. Så nu kära du vet du vad det betyder, inget dumt alls med detta ord står till och med i ordboken slå upp om du inte tror mig
Yttrandefrihet omfattar rätten att yttra och föra fram åsikter utan någon  typ av bestraffning, alltså så länge man håller sig till lagarna.


Sitter i skolan nu, ska ta en kopp kaffe och gå och sätta mig i soffan och hålla henke och peter sällskap. Heldag i dag sen ska jag hem och städa lite hade jag tänkt, ikväll blir det work work för min del egentligen vill jag sova!
Sen i morgon ska jag hem till Maria och dricka öl och sen blir det utgång och roligheter längtar faktiskt tills lördag!


vad gör jag uppe

Vad gör jag uppe?
Börjar ju vid 10.00
Dock kom jag på det nyss
Måste ta tag i disken idag efter skolan
Städa med musik då går det lättare!
Att en del män ska vara så tröga och inte fatta!
Nej jag vill inte se film med dig


vackra Schweiz

Bilderna har jag tagit duktig som jag är (: är bilder från Zurich och Uster där min syster och hennes familj bor. Tänk att det är ett år sen jag och mamma flög ner och hälsade på. Sån otroligt fin mijö och natur dock ser man inte så mycket på dessa bilder men jag lovar jätte fint är det. Vill mer än gärna åkta dit även detta år men tyvärr finns det inte tid för det. Första gången vi åkte så var ju Fredrik med också då var det riktigt dåligt väder också men det gjorde inte så mycket för vi hade så sjukt trevligt och underbart där nere. För ett år sen åkte ju som sagt jag och mamma dit då var vädret kanon och vi fick se så mycket som var vackert , Schweiz är ett otroligt vackert land. För att bevisa det ska jag nu lägga in lite bilder som är sjukt vackra det är inte jag som har tagit dessa









Kolla bara på hur husen ser ut i vackra Schweiz nu ser ju inte alla hus ut så här men till största del gör dom det. Minns att jag gick på en gata i Uster och smälte fiifan vad det är vackert. Där nere är dom också så vänliga och snälla när man var i affären och en del frågade vart man kom ifrån och man sa att man kom i från Sverige då vart dom glada dom älskar svenska och Sverige.




Nu ska jag dricka kaffe kolla facebook dra mig mot bolaget också...

Solen och Emma är lite glad

Då är man vaken tog en liten sovmorgon idag vilket jag själv tycker att jag förtjänar. Ute är solen framme och det är med andra ord helt underbart väder och visst blir man så där extra glad en sådan här dag. Sitter och dricker kaffe ska snart göra en smörgås eller två och ta en kopp kaffe till. Sedan ska jag på bolaget och köpa dricka inför lördagen kommer nog bli lika roligt och galet som det alltid blir när jag och Maria är i farten. Idag är man som sagt ledig i från skolan eller ordet ledig får man inte använda när en lärare hör då heter det självstudier. Ska skicka iväg arbeterna sen för det gick ju som sagt inte att skriva ut igår i skolan så jag får helt enkelt skicka det till lärarna går nog lika bra skulle jag tro.


Känner att jag har en förkylning på gång som aldrig vill bryta ut skulle inte förvåna mig att den kommer under mina 4 veckor ute på pratik. Jag hoppas verkligen att jag får vara på sjukhuset jag menar jag har jobbat inom äldreboende i snart 3år jag vill lära mig något nytt och få en annan bild inom omsorgen. Jag tycker jätte mycket om att jobba inom äldreboende men ja jag tror ni vet vad jag menar alltd roligt att testa på något nytt.


Satt och tänkte på en sak jag vet inte när jag sist var riktigt ledig,  alltså med det menar jag ledig i flera dagar. På min utbildning har man inga lov vilket ibland kan vara surt för man blir ju rätt så trött efter en tid när det är ett sådant tempo som det är i denna utbildning. Förra sommaren var jag inte ledig alls ska jag vara ärlig så var jag nog inte ledig många dagar. Lär nog bli samma denna sommaren men jag tycker ju om mitt jobb så.








Yttrandefrihet och tryckfrihet

Vi lever i ett samhälle med yttrande frihet och tryckfrihet. I min blogg har jag alltid fått kommentarer bara possitiva tills nu. Helt plötsligt får man kommentarer av den art att man kan  ifrågasätta åldern på denna bloggläsare. Visst ni får skriva vad ni vill men gör som de andra som kommenterar skriv namn under. För som jag skrev i början har vi yttrande och tryckfrihet. Men då ska vi också stå för det vi skriver.


PS
Om du nu stör dig på min blogg så sluta läs den

Well Well


Datorerna i skolan är inte mina vänner, skulle skriva ut i dag när jag kom. Gick in i en datasal satt mig ner då en gubbe stack upp huvudet mellan två skärmar och utbrast : ska du sitta här länge. Jag hoppade högt just för att jag inte hade sett gubben när jag gick in men svarade att jag bara skulle skriva ut ett arbete.


och vad händer
Först tar det år och dar att logga in och jag blir rent av arg när gubben  stod där med händerna i kors vart nervös som fan. tryckte i skrev ut och loggade ut och gick och skulle hämta mitt arbete. När jag gick dig stod samma gubbe där och kopplade ur skrivaren jag ville slå han, han utbrast sedan att han trodde jag sa att jag skulle kolla på en skrivare på internet för fan tänkte jag idiot. Visste rent av inte vad jag skulle ta vägen så jag gick med arga steg och köpta kaffe och gick ut och satt mig och svärde för mig själv.

Sen kom jag ju på att det fanns datorer på 3våningen gick dit och satt mig. Vad händer då? även här tar det år och dar att logga in och bredvid mig sitter en kille som luktar otroligt mycket svett så jag höll rent av att nästan spy. När jag väl kommer in och ska skriva ut så loggas jag ut , jag loggar in igen och jag loggas ut. Får väl bli så att jag får låna fredriks skrivare om han nu lånar ut den han är ju så nojjig att jag ska ta sönder den.



I skolan idag pratade vi om döden, tanken slog mig att vi svenskar är så dåliga på att prata om döden, det är nästan ett
tabubelagt ämne som vi gärna inte prata om. En i klassen berättade att hon redan har planerat allt inför sin begravning . Det enda jag vet är vad jag vill ha för blommor och för musik resten får komma med åren.

Rädd

Nej jag vill inte se på film med dig

Jag är inte dum och inte så desperat heller för den delen
Tror inte du vågar heller, du såg rädd ut sist man såg dig ute


Idag har jag inte haft så mycket energi hade gärna viljat ha mera


hände en rolig sak idag
vet inte vad man ska tro?
jag menar en blick på bussen
sen ett medelade på facebook du har en ny vän
Hmm vem?
Jo killen på bussen
Han skrev att han kände igen mig
Nu är jag faaaan räääääd :O

Tisdag

Jag är orolig

Tror alltid det värsta

men jag hoppas du har det bra

saknar dig....

 

 

 

 


Från grunden till toppen!..

Jaha,, då vet jag varför du har varit som du har varit den sista tiden, hon är svartsjuk på mig men hallå ni är ju inte ett par och du får väl umgås med vem du vill . Jag höll nästan på att hoppa till mars när du talade om att hon var svartsjuk och att hon hade blivit sur när du hade gett mig en kram. Jag orkar inte med massa bråk så nu är ju frågan ska man våga hälsa på dig och ge dig en kram när hon är i närheten eller ska man ingonera er båda?. Antar att hon inte klarar av att att jag har sådana fina ögon och en sådan charm ;) haha nä sånt här skämtar man inte om Emma :O. Men jag tycker bara det är larvigt att det ser ut som det gör ja jag blir faktiskt sur på er båda två



Såg min granne ligga på alla fyra i morse när jag var ute och drack kaffe, då slog tanken med kanske ska jag åka till blomsterlandet och skaffa blommor i alla färger (inte rosa) men lila , blåa och röda åhhh ;) fint. I sommar ska det grillas med vänner på fina altanen när man väl är ledig vill säga vilket inte blir ofta med tanken på att förra sommaren jobbade jag röven av mig och jag lär nog få göra detsamma denna sommaren men då är det tur att jag älskar mitt jobb .


Ja just det till det roliga Maria talade om för mig förra veckan att hon skulle vara vit tills den 10 april men nu har den lilla busen ångrat sig ;) kan jag förstå. Så det blir nog utgång på lördag jag hoppas det gör jag. För då blir det roligt det vill jag lova , steppa loss på the rock hell yeha


Maria tack för en bra Fredag det måste vi göra om gumman min , vi hade det roligt .



Jag vet mamma att du är rädd om mig och vill mitt bästa men du vet också hur jag är, vilken oro jag har i kroppen och vilka höga krav jag ställer på mig själv.

Måndag



Jag får lite smått panik när jag kommer på vad jag och Mia sa till min bror genom telefon på msn men han tyckte bara det var roligt. Mia ställde den vanliga frågan som hon alltid frågar och jag fick en CHOCK när han sa att han INTE var det han hade redan haft två stycken och den äldsta var 16 . Jag satt nästan Ölen i fel strupe och sedan talade jag om för honom på skarpen att han bara var 14 år och att han inte fick hålla på med såna busiga saker. Dessutom kom jag på att han snusade han höll på med sin läpp och jag bara SNUSAR DU LÄGG AV MED DET . Min bror bara skrattade  åt oss sedan sa Mia vilken söt bror du har klart som fan sa jag han har fått sin snygghet av mig ;). Sen hörde jag dialekten och tackade mamma för att vi flyttade den dialekten förlåt bror men det låter hemsk. Förlåt bror men jag sa till dig att jag hade tagit lite alkohol och inte var den vanliga systern som du är van att se. sedan avslutade jag samtalet med att säga : Linus om du inte var min bror och jag var 14 år då hade jag fan varit kär i dig haha :P men då hade du förstås varit tvungen att vara mer rockig ;P





Ska ta en fika med min fru efter skolan idag =)

Snoppjohan


Någon som ser vad detta är
Det var sånt här vi höll på med i medicin
Fast med finare ord haha

Skickade iväg ett sms och jag upptäckte att jag skickade till fel
Jag fick panik
Skickade iväg snabbt att jag skickat fel
och tack gode gud att han fattade det.


Jag har färgat håret ikväll
Nu är jag svart som natten underbart !

yes


Men ojdå

- jadu...

Lite om fredagen
Vart lite mycket dricka mia och jag ringde min bror genom msn och hade skoj förlåt bror om vi var lite väl jobbiga men det vart roligt att höra dig och prata en stund. Sedan drog jag och mia iväg på våra svaga ben och in på km där träffade vi roligt folk jens , tobias och en kille som hade skjorta minns inte hans namn. satt där och hade skoj och tobias skulle hela tiden ta mig i håret och även smaka allt jag köpte (tiggare). Sa att han skulle ta av sig mössan men det ville han inte göra så till sist så gav jag upp och han fick ha sin mössa på sig.


Såg en viss person mr Å och kom på att jag inte skulle ha sett på han så där som jag gjorde en gång i tiden. Jag insåg att jag nästan rent av mådde lite illa .

Sen var vi på the rock och där hände saker HAHA jag var den enda som dansade i stort sätt. Träffade Crille och mark men vart bara lite prat med Crille han är ju för snäll den killen :D

Ja lever

Hej vill bara säga att jag lever, hade en trevlig och bra kväll igår
Nu ikväll ska jag bara ha de mysigt och äta chips och dricka läsk!


Jag shoppade lite idag
en coool mössa som det står bad hairday på kände mig så jävla snygg i den
I morgon blir det plugg hela dagen för min del


jag visste Att maria skulle ångra att hon skulle vara vit tills den 10 april
Hon är för söt!!!


Mia tack för en bra kväll igår måste göras om

rw

Hittade en gamal mp3 och den första låten var : Det var då det fick mig att tänka på Jonte kära jonte bättre människa finns nog inte i kalmar

FUCK

Snart börjar jag gråta
inte fick jag någon sömn i natt
jag ska helt enkelt inte sova en stund på dagen (tittar surt på mig själv)


klockan är fem
lika bra att göra kaffe och släppa ut harry :P




jadå...

Nu är drickan köpt dock vart det ingen läppstift
men det gör ingeting
jag såg ett par skor as snygga
men jag köpte dom inte
STOLT

Här sitter jag

Tiden står just nu stilla
Jag vet inte om jag vill gråta eller skratta eller bara sitta tyst.
Jag pratar inte rakt ut om hur jag mår
vilket för mig ger en trygghet i mig själv



Nu ska jag göra mig snygg och springa in till stan



Sömnlös

Glad blir man inte på beställning idiotjävel


På tal om en annan sak den anonyma ringde ikväll igen detta börjar kännas som rena skräckfilmen. Jag väntar bara på att personen i lursen ska säga att han står utanför min dörr och är redo att hugga mig i tusen bitar och sedan stoppa mig i en påse och gräva ner mig. Och att ingen kommer hitta mig och efter en tid kommer ingen ihåg mig. Nu kanske min fantasi flög iväg lite väl eller? men man vet ju aldrig.

Jag kan ju tala om för er att denna anonyma har ringt 25 gånger under 2 veckors tid och det är på natten

jag har planer på att byta nummer
Och sedan ha det begränsat


I morgon LEDIG blir bolaget och en tripp på stan

 

 

 

 


Så det så

Dagens kommentar
En i klassen sa till mig att jag nog inte skulle ha några problem alls att lära mig arabiska jag utalade det precis som man ska göra =) som jag sa till Martin här om dagen jag kan fan allt och nu är det också bevisat

onsdag

Äckliga fåglar
En av fåglarna måste ha talproblem
Låter mer som ett får som har fått spelet

Vaknade och såg att det snöade lite
Där försvann mitt glada humör idag :/

Natten har varit så där haft djävulskt ont i magen tog ett stort glas samarin (ÄCKLIGT) inte hjälpte det heller


Igår var en sådan dag då jag satt och tänkte mer än vanligt
För en gång skull var det inte dåliga tankar
Utan mer tankar om det jag har fått vara med om i mitt liv


ja nu blir det kaffe sen skolan

TRÖTT



Har ingen lust att blogga idag
har inte hänt något speciellt idag heller för den delen

jag hoppas inte den okända personen ringer idag
helt tyst i andra sidan luren
sånt är lite otäckt!

Yes

Hade ett rätt roligt samtal igår
Vi var inte överens det är en sak som är säker
tack fan att alla är olika hur hade livet annars varit ;)

Happy



     Jag ligger i en nybäddad säng och njuter köpt en ny tidning som jag ska snart ska sluka inte för att jag äter papper dock tror jag att ni förstår vad jag menar med det hela

 

 

Heeej jag är bra för nu är jag färdig med allt i skolan i alla fall just nu !


Knut

Det här är min nya man han heter Knut visst är han snygg?

 

Jaha en måndag till som är över, ska snart till affären och köpa milk. Sen hem och plugga måste bli klar med allt nu så jag kan njuta av en liten tid då man kan känna att man inte är stressad om det nu går vill säga.


Satt med Maria på en bänk hon kastade ut sitt kaffe ?
jag tappade hakan när hon sade att hon skulle vara vid till den 10/4


Den 10/4 blir det BIG party join me



Not fair

Hur har natten varit
JÄVLIG
Men jag är van att sova dåligt
Sover inte ens bra när jag är onykter
Men det finns värre saker
och jag vet inte hur jag ska få orden från min mun
Jag vill inte säga för mycket helt enkelt


Igår fick jag ett samtal
om det var ett bra eller dåligt samtal har jag inte bestämt ännu
men när samtalat var slut
svärde jag för mig själv
Jävla idiot
Allt jag vill är att spotta på dig
Trampa på dig
slå dig
slita av dig håret
Tala om hur mycket jag hatar dig
Fimpa en cigg i ditt öga

Sen tog jag en runda i köket och koka mitt favorit te
det fick mig konstigt nog att känna mig lycklig :O
What the fuck i say!!
jag är bitter så jävla bitter
igår gick det någon lycklig film på tv
jag satt med avsmak och kollade en stund
tills det slog mig
sånt här händer fan INTE
Eller?
det kanske bara är i min värld det inte händer

ja vad har jag att vara deppig för
jag som har jobb
jag som går i skolan
jag som har vänner
en bra familj (ja dom flesta)
ja men snälla :O
jag tror inte tomten är glad hela tiden heller





Not Fair

jag lyssnar och njuter !
jag älskar åhh vad jag älskar denna live

 

 

Det är så svårt
att släppa någon inpå livet
att öppna sig
och visa hur svag man är
men om man lyckas
är det ett tecken på verklig styrka

Idag kom den igen
Den där känslan
som påminner om hunger
Den där känslan
som tömmer en på viljan
att göra någonting
Den där känslan
som gör en rastlös.
Den där känslan
som gnager
i maggropen
Den där känslan
som fyller en med tomhet!
Den där känslan
som är ensamhet
Den där känslan
som är längtan

 

 



 

 



Vantarna kan slänga sig i väggen

Våren är här jag känner det
underbart väder idag drack kaffe ute :-)


Maria sa till mig på msn att jag inte alls är cool

men hon vet det så väl att det är feeel
För jag är coolast i stan så det så
Därför ska jag kasta salt i hennes kaffe
fast det får hon inte veta ;)

Vad har ni spriten man spyr av = Maria

Ja ni vet den där spriten med båten på = Emma

En helt vanlig dag för maria och mig


Han

Jag kollade på new moon idag
Jag blir kär
det finns inga sådana här killar
men jag önskar att alla var som honom

 

 

Du behöver inte skicka en massa sms

Jag ger mig inte

jag ska hålla det

men snart kommer det

jag kommer svara

 


 

 

jag tog en promenad nu ikväll i tron på att se flygande rådjur

det gjorde jag inte

jag vet varför

Han var inte där

han som jag såg flygande rådjur med sist

jag antar

att dom där bra stunderna inte kommer ofta i mitt liv

men jag önskar

och jag lovar

att jag ska se flygande rådjur med honom igen

 


En repris



Ett blick i dimman
Ett hej och en kram
Ett par lovande ord
Ett leende och en värmade kram
Ett par hemliga ord som bara du och jag vet


Igår hörde jag av denna personen
Jag tänke tanken men stoppade mig själv
Jag la ner mobilen igen och log
stolt över mig själv
jag tvivlande inte
Jag ångrade inte
Jag ringde  inte tillbaka






ikväll kanske de blir lite vin med bra människor =)
äntligen känner jag att jag vågar att tro och hoppas
Att jag kan vara glad en längre tid
och att jag kan känna den där lyckan utan alkohol i kroppen







Härligt

Äntligen är det tyst
Vilken härlig känsla
Underbart är det rätta ordet






Help

Blir galen
Jävla grannar
Detta får jag stå ut med

 

 


En regel

Jag fick ett sött sms nu ikväll, det gjorde mig glad som en liten snorunge. Satt och log där i soffan tanken slog mig hur kan man bli så där glad att ett jävla sms. Det hade med själva känslan att göra så där satt jag och läste det där smset om och om igen. Jag älskar att få gulliga sms från gulliga människor det får mig att må bra .



Till en annan sak som jag har gått och tänkt på en hel vecka drygt!

Det som hände inne på the rock i lördags
Det var nästan förbjudet att göra det jag gjorde 

Dock en regel som inte står skriven i en lagbok
Dock funderar jag på att ha den reglen för mig själv
Fast när jag tänker efter
Så neeeej vi lever en gång och jag är en kvinna som lever livet







Måste bara säga en sak innan jag avslutar detta inlägg

Sebastian skulle ge min vänstra fot för att ha dig som Granne igen












 

 

 


Tiden

Dom säger att tiden läker alla sår
Jag kan ärligt säga att jag inte håller med

 

Något som jag aldrig kommer att glömma tiden i det där lilla rummet
Man satt och väntade på att få komma in
Prata ut
men det blev kaos
och en tysnad
Men jag hade dig vid min sida
Nu är du borta
borta för all framtid
Varför
Du sa inget
och jag var nere på botten själv

 

 

 

 

Nu ska jag skicka iväg lite arbeten till mina lärare
Pluggat som en stolle idag och är nöjd för dagen
Njuter just nu av en god kopp kaffe

 

 

Just det jag hittade en massa gamla dissketer hos mamma som jag nu har tänkt att gå igenom
Lägga in en del bilder på facebook är ju ett måste


Yes man


Kalmar pojkar
Spelar i stan ikväll!


Jag är trött idag
Jösses
Trött som en gnu
Ont i halsen med :S
Håller jag på att bli sjuk
Det vill jag icke
Neeeeeeej


Hot boy


Jag är bra

Jag kom på en sak
En sak som fick mig att skratta högt
Jag sprutade liksom av glädje
Bara att sitta och tänka på det

Får mig att skratta


Jösses jag vann helt otroligt
Det är roligt att se din blick nu
Hur känns det?

Känns det bra?
Jävligt?
Bryr du dig?
Eller bryr du dig inte?
Jag tror du bryr dig

 

Jag ger dig fingret !!!!

 

 

 

 

Och just det
Mitt slutbetyg i medicin LYCKA

 


sovstund

Vaknade för en stund sen
Skönt att sova en stund
Vaknade av att mobilen ringde
Svarade
ingen där
Total tystnad
Säger hallå
Helt tyst
Jag suckar
sedan säger det klick

Vem var det?... jag har mina funderingar

Bara massa klipp


Vet inte vaför men jag har alltid gillat denna låten sen får ni tycka vad ni vill


Gör så jag slutar tänka så mycket

Coolast

I morse tog jag en runda in i datasalen
Där satt en kvinna och såg lite fundersam ut
Efter några minuter kollar hon på mig och frågar
Kan du hjälpa mig att ändra så jag kan skriva på Arabiska
Javisst säger jag
Sedan tänker jag
Hur ska jag komma ur detta utan att framstå som korkad.
Jag går fram och klickar här och där
och vet ni

Jag lyckades !!!!!


nu är det bevisat jag är bäst

 

 

 

 

Ja sen till en annan sak träffade på en person som jag inte har sett på ett x antal år
Då slog det mig
En del står  verkligen stilla i tiden
Jag tyckte nästan synd om honom när han satt där






visst är det lätt att vara efterklok

Fan också
visst är det lätt att vara efterklok
(jag skulle inte ha gjort det)
Vilket jag kom på när jag la mig i sängen igår
På grund av detta vart det en rätt sömnlös natt
Jag hade inte gjort detta om jag var helt stabil
men jag är ostabil
Någon som vill slå mig så jag lär mig någon gång
Hur ska jag göra nu?
gömma mig?
Vara elak?
För att slippa?
För att glömma?

Varför kan man inte säga det i rätt läge
På grund av detta handlade jag jävligt fel
Fail on me , fucking fail on me

 

 

 

Skolan idag, halvdag skönt, men jag känner inte för något idag. Men jag är en duktig tjej som bryr mig och vill komma tid jag vill i mitt liv så det är bara att kämpa och kämpa, jag klarar det det har jag redan lovat mig.

 

 

Hmm jag tycker inte om när folk ringer mig vid 02.30 på en vanlig vardag
Visst det är onsdag och en del har fest och utgång

men denna onsdag var jag inte ute
kan personen i frågan inte skriva och fråga om jag är vaken
Nej?
men visst det är ju den personen
men jag kan inte bli arg
Inte på den personen
ja antar att det är på grund av att personen alltid har varit så jävla snäll och go mot mig


brutalt

Underbart väder det sprutar av glädje inom mig
våren är här och jag hoppar runt som ett barn
Äntligen kan jag ha på mig alla mina vår skor underbart


Jag tänker ofta på varför  busschafförer är så otrevliga
Kanske bara är jag som träffar på dom onda ;)


Hände en pinsam sak i skolan idag (jag är larvig) eller pinsamt kanske det inte var.
Skulle mer kalla det för värsta chocken dock var nog mer från min sida
Hoppas personen i frågan inte uppfattade saken fel
För så är inte fallet
men ge fan i att kasta flingor på golvet nästa gång ;)
Annars får du komma och tvätta Marias golv resten av veckan (utan lön)


genom sanden

 

 

Okej jag har nog ganska tråkig humor men det spelar ju ingen större roll för min del!

 

 

Tro mig idag vart det lite pinsamt jag ville sjunka genom sanden


En jobbig jävel

Vill man se mig skratta som en gris så ska ni se ballar av stål med mig


solen

Kort dag i skolan idag sånt gillar jag
Vad jag älskar detta fina väder
Det sprutar liksom om mig (som jag brukar säga)

Ska ta en hög skolarbeten ikväll så jag kan ha ryggen fri i helgen!

Helvete vad jag ska gå och tänka på det där
Gjort är gjort liksom jag vet varför ska jag grubbla över något som i grund och botten inte är farligt eller ens värt att tänka på . Jag är van att tänka på knäppa och skumma saker.

Mästerfotografen


Min vän Maria är mästerfotografen själv
Detta ska  då föreställa mig

 

Jag skulle ge min vänstra arm för att få ha dig som granne igen Sebastian
Se flygande rådjur mitt i natten
Gå vilse på Kolonilotterna vid sjukhuset
Bajs också att det man tycker är fint ska försvinna



Fuckface

Äppelpaj och kaffe och plugg nu !
Men vad gör jag , jo jag sitter och ler
speciellt åt dig fuckface

En glimt av glädje

När jag väl är riktig glad är jag onykter visst låter det hemskt men så är fallet!
Och jag ska sluta med att säga att nästa gång blir det mindre alkohol för mig.
Det är ju inte så att jag tappar minnet av kvällarna då jag är ute
det jag ångrar är dom där extra ölen som jag likt förbannat ska ta varje gång.
En del gånger vet jag när jag ska sluta men ibland inte, så dom där extra ölen är något jag måste lära mig
att sluta att ta. På taxin hem till Maria insåg jag en sak den där extra ölen inne på the rock fick mig att se dubbelt.
Jag satt och log taxi snubben frågade vad det var som gjorde att jag var så glad och jag dum som jag var skulle du ha mina snygga skor skulle du också vara glad .



Till dagen!
Ska snart dra till skolan och ha omvårdnad sen har jag social omsorg sen får vi se hur resten av dagen blir.
Jag vill hitta på något roligt men det blir väl att jag pluggar lite och sen sitter på msn .
Om det är någon som vill hitta på något så hör av er !

Det kallas öl och det är gott

Fast det vart lite väl galet i lördags känner jag att jag kan gå med ryggen fri.
Jag ångrar inte heltheten av kvällen, det enda jag ångrar är dom två extra Ölen.
Vaknade upp med värsta huvudvärken, det är inte bekvämt att sova på golvet på en madrass
vaknade av att jag låg med halva kroppen utanför madrassen hur fan lyckas jag ? *piiiiiiiippp*



jag ser det så här
det är våran hemlighet fast vi inte har sagt det så antar jag att det är din och min hemlighet.
Jag gillar att ha hemlisar och dessutom tror jag nog att du är tyst om sakerna också det känns kanon

Hejsan

Sitter och dricker kaffe och försöker vakna till liv. Åkte iväg en stund igår kväll och hade det trevligt, tur att det finns sådana människor som kan göra en glad när man är nere. Nu ska jag som sagt snart springa ner till bussen är hos min mamma, ska till kommunal och lämna papper sen så ska jag in till gina trico och kolla runt.





Igår när jag vaknade kände jag faktiskt ingeting och det är ju det som är hela grejen med det hela när det kommer till det. Jag är medveten om att jag drack ett eller två glas för mycket men jag mår som sagt inte dåligt av det. Jag hade en sån djävulsk rolig helg med min fina vän Maria och en massa andra människor. Lördagen slog allt fyfan vad jag och Maria var igång en kille sa - Är ni ute nu igen partypinglorna, klart sa vi ;)




Helgen

Söndag och ännu en helg har seglat förbi
Helgen har varit super & jag tackar Maria, Adam och alla andra för en bra helg.
Träffade en hel del roligt folk ute också och sånt är ju alltid lika roligt tycker jag.


Natten mellan lördag till söndag vart det inte många timmars sömn.
Det var inte på grund av att jag inte var trött för trött det var jag.
Kanske hade med att göra att jag såg dubbelt och det snurrade
Eller? det spelar ingen roll ändå för roligt hade jag det :D


I morgon är jag ledig in till stan och fixa en del saker!
Sen blir det väl att plugga lite också skulle jag tro.


Helgen äntligen är du här!

Fredag

Fredag idag och som jag har längtat efter helgen denna veckan och nu är den äntligen här!
Först blir det skolan en stund kan ju hoppas på att man slutar tidigare.
Sen ska jag hem och fixa klart mig inför denna kväll som jag tror blir super
Sen Drar jag til Maria och där är min Dricka och väntar på mig :)
Var ju på Bolaget i Måndags med Maria, vi hade ett jävla jobb med att bära kassarna.
Så jag bestämmde att min dricka lika gärna kan vara kvar hos Maria om jag ändå ska dit på fredag

 

Lördag

Får börja med att jag vaknar till liv först, sen äta lite och så. Sen under kvällen så kommer Mia till mig och även denna kvällen blir det utgång.


Bilder från förr

Haha ja det är faktiskt jag

 

Jag ler

 

Haha ja vad ska man säga ?!

Full av bus

Jag och syster

 

syster och jag

 

 

jag, syster och mamma

Min fina mamma sommaren 2009

Farfar coolast i stan

 

Morfar 20 år

 

 


Solen

Suttit ute i solen i ett x antal timmar dryckit kaffe ätit bullar och läst en bok.
En av mina grannar kom och höll mig sällskap en stund bjöd honom på kaffe och en bulle.
Tänkt vad solen kan göra en så där otroligt glad våren är på väg och Emma är himla glad

 

Igår kväll satt jag och tänkte på en person
En person som valde att kliva av jorden
Många tankar som snurrar den tanken som är störst är VARFÖR
Och igår föll en del tårar det kändes faktiskt skönt som om en sten försvann från min kropp

 

 

om jag bara fick se dig en gång till ge dig en kram och berätta hur underbar du är

Och vilken unik människa du var

jag saknar dig

 

Skolan i morgon sen hem fixa till sig sen dra till Maria det blir dricka och roligheter

På lördag blir det också fest


Solen


Har nyss tagit ett bad med massa bubbel passade på att lägga en mask också så nu känner jag mig som en ny människa. Dagen har för övrigt varit bra solen har kommit till kalmar idag satt ute och drack kaffe på rasten med Anette det var riktigt härligt att känna solen mot ansiktet.

Jag hoppas också att solen är här för att stanna

Jag vill ha helg för då blir det fest med mina töser Maria och Maria

Demoner




Där satt jag och log på alla mina resor jag har gjort
Där satt den där killen med en sorg i blicken men han  log
Vi var där av samma orsak, oroliga själar och sorg i våra blickar
Jag orkade kämpa mig ur leran men det gjorde inte han
Fan , fan fan. Kommer aldrig glömma den där varma blicken jag fick
När vi satt och väntade, du visade mig himlens alla färger vilket aldrig någon har kunnat göra för mig innan





Sysmtenets kassar

Måndag!
Dagen började med skolan och en redovisning som kändes bra , skönt att den är klar nu.
Efter redovisningen träffade jag upp Maria och vi gick på stan, och vet ni jag handlade inte något;D
Det enda jag gjorde var att köpa dricka tills i helgen så nu är den saken klar rätt skönt faktitskt.



På lördag kommer Mia till kalmar och ska festa loss med mig och Maria
Kommer bli massa skoj ja för det är ju det vi har varje gång ROLIGT AS HELL







När Maria och jag skulle gå hem med våra kassar från systemet hörde nog
en hel del oss när vi gick där och svärde och sa aj aj aj . Jag hade två kassar
och även Maria propp fulla med dricka :D men nu står drickan hos Maria
redo att göra sitt i helgen. Just det jag och mia är stamkunder på make up store
vi är inbjudna på deras kväller :D snällt nästa gång ska vi fan i mig gå dit så :D

En enda stor kamp


Och jag ska kämpa, kämpa in i det sista det är en sak som jag har lovat mig själv



På tal om en annan sak jag tyckte jag var sen med att ta ner alla julsaker, och jag var väl cirka en vecka sen med  att ta ner allt. Men jag har sett ett x antal hus/lägenheter som fortfarander har sina saker uppe, kanske har dom glömt bort? eller så vill dom vara ute i god tid, för det är ju bara 9 månader kvar till julafton vad skulle ni tro?

RSS 2.0