Slut på ledigheter

Och det går alltid lika snabbt, nu är jag i alla fall hemma i kalmar igen. Det här med att åka tåg börjar bli min grej och ja det är ju rätt mysigt också måste jag säga. Är ju inte en lång resa jag gör när jag åker till freddy handlar om 50 minuter cirka . Annars? har blivit fri från min migrän som kom i tisdags freddy fick massera mitt huvud jag hade så ont att de kom tårar urk jag hatar migrän. 
 
Noah var och klippte sig i onsdags och han var så duktig och blev super fin. Johannes har ju också klippt sig han ser ut som en helt ny kille måste jag säga. Jag är också sugen på att klippa mig men samtidigt vet jag ju att jag kommer ångra mig om jag klipper mig. För om jag skulle klippa mig skulle det bli för mycket och ja sen när det är gjort så ångrar jag mig :P. 
 
 
Nåväl nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig klar för jobbet. Har en hel helg som väntar och den spenderar jag på jobbet. Helgen brukar dock gå fort när man jobbar också .....
 
 

Bilder från idag!


Kent!

Här kommer jag som aldrig stannar
Röda ögon glider över gatan
Det spelar ingen roll alls var de speglar
dom är min ursäkt för att blunda
 
 

Hej måndag

 
 

Längtar

Längtar tills våren kommer, för då blir allt så vackert (enligt mig). Man hör fåglarna sjunga, man ser hur blommorna kommer fram och alla härliga dofter. Man man sitta ute på altan och dricka sitt kaffe ja om vädret tillåter så att säga. Så jag gör som Ronja Rövardotter gör mitt egna vårskrik kom nu VÅREN för nu är jag trött på snön, kalla vindar och allt som hör till denna tråkiga årtiden hösten!
 
 
 
Jag ändrade mina planer idag på grund av min hals som jävlas halsont är fan inte roligt. Och jag har varken tid eller lust att åka på en förkylning igen .
 
Jag måste bli bättre på att använda mina glasögon jag vet inte en om många vet att jag har ett par :P. Först och främst ska jag bara ha dom när jag kör bil (enligt mig själv) . Men optikern tycker jag ha dom oftare vilket jag inte är så sugen på. . Mina glasögon är jätte fina och ja dom som har sett mig i dom tycker jag passar i dom. Men mja jag känner mig inte som mig själv i dom . 
 
 
Ni får avgöra själva!
 
 
 
 

fredagens andra inlägg HURRA

Huvudvärken har kommit tillbaka igen, åh så mår man illa också. Vilket jag för det mesta brukar göra när jag har ont i huvudet, så det är ju inget nytt precis. Nu går fredagen mot sitt slut och i morgon jobbar jag kväll det betyder sovmorgon åh så skönt. 
 
 
Annars? förrutom att de finns nyfikna  människor som gör allt för att få veta saker vilket slutar med en irreterad Emma så är allt bra :D 
 
 
Nu ska jag kolla på en film till jag somnar

En ledig Fredag

Idag har jag gjort såna där sysslor som är mindre roliga. 
Fast dom måste ju dock göras också !
 
 
 
har dessutom varit till bageriet och köpt en semla !
Kaffe och semla för min del nu häääärliga fredag!
 
Det som saknas är Freddy, Noah och Johannes

Torsdag

Att vakna med huvudvärk är inte så roligt nu är den i alla fall borta. 
 
Dricker lite kaffe nu och ska snart göra mig klar för jobbet. I morgon är jag äntligen ledig sen är de min jobb helg så det blir fullt upp. Samtidigt som det är jobbigt är det skönt, jag ska vara glad som har ett fast jobb det är svåra tider vi lever i och jag lider med alla som har den pressen på sig att söka jobb. Det blir bara mer och mer krav i samhället och det är inte så kontstigt att folk mår dåligt ovs. 
 
 
Det har snöat i natt igen. Solen tittar fram lite då och då det är vackert. När solen lyser på snön . Men jag längtar till våren nu jag vill ha VÅR för våren bjuder alltid på så vackra studer och osv. 
 
 
Saknar Noah och Johannes <3
Och min älskade pojkvän Freddy också  såklart <2

Trött

Kvällen igår på jobbet gick bra jobbade med en kollega som jag inte har jobbat med på länge så det var skoj. Skrev även upp mig angående travet så dit ska jag 1 februari med några kollegor ska bli trevligt. Det är ju jätte trevligt att man hittar på saker med sina kollegor. 
 
Annars? tror jag har en förkylning på gång IGEN!! suck ja än ska man inte ropa hej men när jag vaknade i morse kände jag att halsen var lite öm . 
 
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag ger mig ut, har tydligen snöat i natt igen!!!!
Heldag på jobbet hejochhå kämpa på. 

skratt anfall hos tandläkaren!

Lite pinsamt!
 
Beror väl på att jag både var trött och nervös och även lustgasen hade sin orsak till det.
Jag fick ett hysteriskt skratt anfall idag , fick både tandläkaren och tandsköterskan och skratta!
 
 

En summering av 2012

Eftersom jag varken orkar eller minns allt som hände under 2012 så tar vi det på det lättaste sättet!
 
Året bjöd på både bra och dåliga saker MEN den bjöd mer på bra saket än dåliga
 
ja 2012 var helt enkelt 
 
Ett kanon år !
 

hej hopp

Kallt som bara tusan idag!
 
Idag dansade Noah och Johannes ut granen och dom fick en varsin godispåse också!

God morgon!

Klockan är 07.00 och jag är mer död än levande KAFFE ja tack!
Jobb vid 08.00 slutar 14.00 hem och städa sedan slänga sig i soffan
och kolla på tv resten av kvällen!. 
 
 
bjuder på denna bilden från 2008

Åh.

Helst slut i kroppen och nu kom magvärken, jösses vad jag klagar. Men någon ska väl göra det också , nu ska jag ta en varm flaska och krypa ner och sova. 

Älskar livet

Hemma i kalmar igen, blev ett stopp hemma hos mamma och Börje. Blev en kopp kaffe med börje mamma är och jobbar som sagt. Jag har sjukt ont i ryggen idag men ja jag antar att det går över snart, Får väl uppsöka en läkare annars som får kolla upp min rygg. Känns surt och ha rygg problem när man bara är 25år. Men sen vet jag ju att det är mitt jobb som påverkar min rygg. Men låt oss hoppas på att de går över av sig själv. Då jag har fått nog av sjukhus och allt som hör till bläää.... 
 
 
Jag hoppas i alla fall på en bra kväll på jobbet då min rygg som sagt inte är på min sida idag. I morgon får jag i alla fall lite sovmorgon det tackar man inte nej till . 
 
 
Har redan gått 8 dagar av det nya året , hmm kan inte förstå att jag blir 26 år i år herregud vart tar dagarna vägen?. Men jag måste säga att jag är lyckligare och gladare än vad jag har varit på länge. Har många underbara personer att tacka det för. Vad skulle jag göra utan er? förmodligen skulle jag gå under pang booom. 

hejhop

Just nu är jag direkt inte på topp, jag är inte sjuk eller så utan mår helt enkelt inte så bra. Hjärtat slår som bara tusan och jag vill att min älskling ska komma hem NU. Men han är och jobbar och jag ska kolla på tv en stund till innan jag går och sover. Vill ju hålla mig vaken tills Freddy kommer men jag behöver ju också sova. Jag vet mycket väl att jag behöver sova mer än vad jag gör. Kroppen tar stryck av det jag vet det så väl likt förbannat kommer jag i säng alldeles för sent ändå. Jag kommer alltid upp och går och jobbar men när jag kommer hem från jobbet då känner jag att kroppen verkligen är trött och öm. Så ja mitt nyårslöfte är att sova mera och sova när jag ska sova.


Det bästa som hände mig 2012
 
De första jag träffade Freddy, hans fina barn och familj. Med andra ord är jag en liten bonus mamma och Freddy har två jätte fina barn som betyder mycket för mig. Det gör hela hans familj måste jag säga känner mig som en i gänget och kände mig varmt välkommen sen dag 1 då jag träffade dom. Och freddy min fina Freddy han är den finaste person som går på denna jord. Och jag hade turen som fick in honom i mitt liv.

Och mamma, börje och min syster med familj ni betyder massor för mig med ska ni veta!
 
 
Det andra jag blev fast anställd 2012 en trygghet och ja jag är glad.

Sorry

Förlåt mig för min dåliga uppdatering här på bloggen. Ska jag vara ärlig så börjar jag tröttna något på att blogga. Kommer dock inte ta bort den då det kan hända att jag får lusten att börja skriva igen. 
 
Nytt år som sagt nya möjligheter och utmaningar som man brukar säga. 2012 har varit ett år med både glädje och sorg men mest glädje . Jag har fått nya vänner hittade min stora kärlek blev bonus mamma, Blev fast anställd på mitt jobb. Ja 2012 har varit ett år med mest glädje om ni frågar mig. 
 
 
Idag blir det ett kvällspass på jobbet, sen ska jag vidare till älsking !

Nytt år!

 Har inte skrivit här på drygt två veckor, jag ber om ursäkt för det. Har haft fullt upp nu vid denna tiden precis som många andra. Men nu är det nytt år med nya möjligheter. 


Det bästa som hänt 2012

Blev fast anställd!
Hittade världens finaste pojkvän!
Blev bonus mamma till två fina barn!
 
 

RSS 2.0