Lördagens bilder!


Måndag sista semester dagen

Hejsvejs!

Min sista lediga dag på semestern och jag är uppe redan. Bad Freddy väcka mig innan han åkte till jobbet vilket han också gjorde. Så nu njuter jag av en god kopp kaffe, ska nog vila ögonen i en timme eller två sen ändå . Har inte sovit så bra i natt om man säger så. Då jag sov en stund på dagen osv haha så kan det gå att man aldrig lär sig att man inte ska sova på dagen.


I lördags vart det kalas för Rasmus som fyllde 2 år. Han fyllde den 20/7 men hade kalaset den 21/7. Vart kakor, kaffe och tårta riktigt mysigt var det i alla fall. Freddy fyllde ju år i lördags så på kvällen drog vi till Mark och drack lite öl där var mycket trevligt måste jag säga.



Morgon

Godmorgon!

Igår var jag och Freddy på mejeriet, jag åt en bit mat där. Det bästa är ju att man kan få barnpotion;) vilket passar mig perfekt då jag inte är så stor i maten. Vi gjorde sedan ett besök på bolaget, sedan gick freddy till mark och jag gick hem igen. Hade en huvudvärk som kan beskrivas med ett ord ONT. Freddy kom hem rätt tidigt då han skall jobba några timmar idag. Han hade med sig pizza och han hade tagit fetaost på min :) är han inte för underbar:)

Idag fyller min kära år :) 27 år han är allt lite nojjig :). Han har redan fått sina presenter då han fick dom i förskott och han blev nöjd tror jag i alla fall haha ;). Blir väl att fira han i kväll men hur vet jag inte, har i alla fall köpt lite öl för öl blir det nog i kväll i alla fall.

Nu ska jag äta frukost hejsvejs

,,,,

En del personer har verkligen ingen gräns det är bokstavligt talat bevisat. Vad ska jag göra för en del ska förstå? jag tycker jag har gjort allt jag kan. Varför kan en del inte lämna mig i fred? ja jag syftar på en speciell person såklart. Är dock så pass mogen att jag inte tänker skriva ut hans namn. Han behöver ju inte göra sig mer till åtlöje än vad han redan har gjort. Stackars stackars människa säger jag.





CIGG!

Vilket väder, har ingen lust att gå ut, men jag måste. Mina giftpinnar håller på att ta slut. VARFÖR började jag och röka? är en jävla börda rent utsagt. Jag vill som sagt sluta, men jag måste helt enkelt hitta min inre vilja att fullfölja det också. För när jag slutar då slutar jag, inget feströkande och inte en cigg lite då och då nej då är är det stopp.


Jag blir bara förbannad när jag tänker på hur mycket pengar jag har kastat i sjön för att förgifta mig själv. Pengar som jag kunde ha lagt på något bättre , trevligare. Men nej jag köper cigg och förgiftar min kropp hur jävla korkad får jag bli?.


tankar

Pratade med en mycket ledsen vän förut idag, mycket av det hon sa kände jag igen. För mycket av dom tankarna hade jag innan jag träffade Freddy. Innan jag träffade Freddy trodde jag att jag alltid skulle vara ensam och aldrig hitta det där äkta. Man sprang på svin efter svin och ju mer man gjorde det fick man ju en tanke vad är de för fel på mig?. Man ska ALDRIG nedvärdera sig själv, man får höra mycket genom livet om vad folk tycker och tänker om en MEN ska man lyssna på allt så går man till sist sönder. Jag ska erkänna min självbild har varit i botten, men jag har fått jobba mycket och idag kan jag säga att jag är bra, vacker och så jävla duktig alla ska kunna göra detta. Det kommer alltid finnas personer som vill göra allt för att såra och göra en ledsen. Och jag vet att man inte alltid kan vara stark men man ska visa att DU KAN Då FAN INTE TRAMPA PÅ MIG .


Idag blir det middag hos svärmor och svärfar :)

TORSDAG

Godmorgon =)

Hoppas ni har sovit gott, det har jag i alla fall men det brukar jag ju göra när jag har en snarkade freddy bredvid mig. Samtidigt som det kan göra mig galen när han ligger där och snarkar så känner jag mig riktigt trygg? låter kanske lite konstigt? men så är fallet!


Ni får ursäkta mig för mitt dåliga bloggande den sista tiden!. Men vet ni? jag har inte haft ork eller tid med det. Jag njuter av min första riktiga betalda semester med nära och kära! I morgon ska jag nog åka hem till kalmar. tror jag? bara tanken på att komma hem till en tom lägenhet gör mig ledsen och nere. Förr eller senare måste jag hem för min semster slutar på måndag. På lördag fyller Freddy år 27 år, han är rätt nojjig precis som jag var när jag fyllde 25 nu i juni. Skiljer som sagt 2 år mellan oss , han verkligen träffat en guldklippa . Älskar dig freddy<3

onsdag

Hejsan hoppsan!
Vad ska man säga om vädret? så blek som jag är nu har jag inte varit på flera år. Så mera sol skulle ju inte skada. Just nu gör jag inte mycket, dricker kaffe och ska snart slå mig ner i soffan och glo på film och inte göra ett skit. Freddy jobbar ett LÅNGT pass idag han kommer hem i natt vid 23.30 cirka får se om jag håller mig vaken annars tror jag nog allt jag vaknar när han kryper ner bredvid mig. Har köpt en liten present till till freddy, han fick ju sina födelsedags presenter i förskott .Iallfall har köpt en liten sak till , vi får se om han märker det när han kommer.

Dom absolut två bästa sakerna som har hänt detta året är att jag fick fast jobb. Och att jag träffade Freddy, det här med att jag träffade Freddy är det bästa som någonsin som har hänt mig. Det känns så bra och så äkta jag vill verkligen bygga upp något med honom. Dessutom har han världens finaste barn Noah och Johannes även dom har en speciell plats i mitt hjärta.

Tisdag en vecka kvar

idag vaknade jag upp med en konstig känsla tror jag? svårt och förklara.
Freddy är i alla fall på jobbet och jag har satt på en maskin tvätt och jag  dricker nu en kopp kaffe
Inne på min sista semestervecka nu, hur känns det? både bra och dåligt. Men som freddy säger
när jag väl har satt igång och jobbat igen kommer det kännas helt okej.



I brist på annat så får ni lite bilder

Blandade bilder från olika tillfällen!

Tjader, crille, jag, Anton. halva Anna och Buffy ja hon heter faktiskt så!


Johannes redo för fotboll


Noah gör Freddy fin i håret


Torsdag med bus och lek

Mys och lek med Noah och Johannes hela dagen!

lyckobrus

åh lyckades sova i någon timme , vilket jag behövde. Kände när jag stod ute och rökte att benen vet sig av trötthet. Men nu är jag utvilad och redo för högsby city haha ;). Börjar känna mig mer och mer hemma i byn. Börjar hitta med, mitt lokalsinne är då inte det bästa. Hittar till ica, konsum,bolaget och Stationen från Freddy.  Även hem till freddys föräldrar hittar jag, känner mig riktigt duktig haha ;D. Inte för att högsby är så stort och att nästan allt ligger på ett och samma ställe.


Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan snygga till mig, sedan tar jag tåget hem till Älskling

.. Värme....

Han fyller mina vrår med värmen från hans kropp.
Han älskar mig och jag älskar tillbaka.
På det riktiga sättet, på det där hej-jag-ser-dig-och-vi-ser-oss-sättet.
Vi har samma känsla, det här är äkta, det här får oss och må bra


Lasse Lindh

Jag har liksom aldrig tagit Lasse Lindh nära mig. Men efter att ha lyssnat sönder på hans låtar är jag mer än fascinerad. Han är ju underbar Håkan Hellström släng dig i väggen.



sömnlös natt

Har inte sovit en blund inatt och då menar jag inte en enda blund. Sov hos mamma i natt eller sov gjorde jag inte försökte att sova. Och nu är hon uppe och ska snart åka och jobba och jag ska hålla henne sällskap med en kopp kaffe. Sen hoppa in i duschen och hålla igång så jag inte somnar, får sova ruset av mig i natt hos Freddy. Blir nog inga problem då jag sover som bäst i hans närhet.


Glädjerus

Fast det är en sömnlös natt så är jag glad med andra ord är det Glädjerus -v-

Hittade en fin bild på Freddy
Ja jag vet det är en massa inlägg om Freddy hela tiden, ni får gärna störa er på det. Men jag är lycklig och kär och vill att hela världen ska veta det. Inte för att jag tror att hela världen läser min blogg men i allafall. I morgon får jag vara i hans närhet igen och även träffa hans fina barn det är lycka för mig <3



På lördag kommer finaste mia till mig
blir lite dricka och sedan utgång. Jaha tänker ni det du skrev innan då om utgångar. Jag skrev även att jag kommer gå ut ibland. Och jag vet ju redan nu att de blir en lyckad kväll när jag får spendera den med Mia.

skriver av sig

Jag har slut på ord men känner att jag ändå vill skriva, hur nu det går ihop?!?!. Har krypit ner i mammas soffa och försöker vara så tyst som möjligt vilket är omöjligt när man heter Emma. Min jobbiga hals har börjat lyssna på mig och nu mera har jag inte alls ont konstigt det där ;) men jag är bara glad vill verkligen inte bli sjuk, speciellt inte på semester. Är inne på min tredje vecka och min semester än så länge har varit UNDERBAR då jag har spenderat massor av tid med min fina pojkvän. Sen har de blivit lite alkohol också fast vet ni? det är inte alls lika roligt längre. Och nej det beror inte på att jag har pojkvän utan jag har börjat växa i från det. Det faller mig inte alls i smaken att dricka sig onykter och hänga på krogen. Och det är ett bra tag jag har tyckt det. Jag påstår inte att man inte är vuxen nog om man gillar livet på krogen, utan alla tycker olika. Men frågar ni mig så är livet så mycket mera än en kväll på krogen som kanske inte alls blir som man hade tänkt. Och jag menar heller inte att jag aldrig kommer gå ut mera för det vet jag kommer hända.


Jag har mycket och vara glad över, har ett fast jobb ja jag gillar mitt jobb. En del kanske skakar på huvudet och tänker ja men du är ju bara undersköterska. Det är inte så bara ska jag be och få tala om. Jag jobbar med människor , jag ger dom en värdig vardag med trygghet och glädje och det är guld värt om ni frågar mig.


Jag har äntligen vågat tro på att kärlek finns, nu låter jag larvig, och jag är medveten om att jag en gång i tiden såg rött på alla kärlekspar. Man hinner ändra sig fort när man väl själv är där, för så kär som jag är nu har jag aldrig varit och jag menar varje jävla ord.

Min självkänsla har stigit i höjder på grund av massa anledningar, och inga bittra människor kan någonsin förstöra det. .




JAG MÅR BRA NU

Finns det en gräns?

På hur glad man får vara? nej skulle inte tro det :). Så glad som jag är nu har jag inte varit på år och dar. Jag har så mycket och vara glad och tacksam över. Har fina vänner (dessutom har jag fått kontakt med en vän igen) vilket gör mig super glad. Vi har glada minnen , galna minnen ja med andra ord fin fina minnen. Har världens bästa syskon, mamma och Börje som jag nu mera ser som min egna pappa. Sen har jag ju hittat mannen i mitt liv och jag är så kär i denna fina människa kan inte med ord beskriva hur galet kär jag är i honom Freddy -v-. Har skrivet detta för men skulle nog kunna skriva en hel jävla BOK  om mina känslor för honom.



En vän jag saknar

Angelica!

..........

åh vad irreterad jag är för tillfället. Kokar inombords och kan inte sluta gå runt och svära i min ensamhet för tillfället. Ska snart kila bort och tvätta , sedan fixa kaffe och se på en film eller två.

Stör mig på folk som tror sig veta så mycket om mig, men helt ärligt den som känner mig bäst är jag själv. En del tycks inte förstå att en del ord ont och tro mig jag är fan inte blind, jag ser mig än vad en del tror, jag hör också mer än vad en del tycks tro. Folk som gör narr av andra de vill säga att dom tror dom är bättre än en del hur bra kan dom må egentligen? . jaja ingen bra dag idag för mig, och nej det har inte hänt något speciellt.



Torsdag!

Idag är det torsdag och roligheter på larmtorget!

Har spenderat några dagar hos min underbara pojkvän kom hem igår. Det vart grillning hos hans föräldrar jag spenderade en tid i sandlådan med freddys systerson. Vi byggde kakor och hade det mysigt.

Freddy har ju jobbat, så jag har varit hemma hos honom och  ja städat lite och sen kollat på tv. Har nog aldrig kollat så mycket på tv som jag har gjort dessa dagar haha. Men så länge jag har Freddy i min närhet så är jag både glad och lycklig.

Freddy kommer till mig idag efter att han har slutat jobbet. Ska fråga honom om han vill gå en sväng på larmtorget och ta en öl :) får se hur trött pojken är. I morgon kväll ska vi hem till mamma och börje äta lite lätt och ha de trevlligt.  På lördagen ska jag, freddy och Maria hitta på något, dricka lite öl kanske ? vi får helt enkelt se vad vi hittar på.


Älskar dig Freddy

Godnatt

Svårt att somna , har ju inte Freddy bredvid mig :(
men i morgon är han i min närhet igen <3


Världens bästa

Vet att jag har sagt det flera gånger innan men jag har vekligen träffat världens bästa kille!

Freddy <3

Det finaste jag vet

Har träffat den finaste människan någonsin
och jag är så KÄR ja fy katten vad kär jag är

måndag

Vaknade tidigt idag, och nu kan jag inte somna om. Fast det gör inte så mycket, Freddy har åkt till jobbet och jag njuter av en god kopp kaffe :). Ska till affären sen hade jag tänkt, sen kolla runt vad Högsby har och erbjuda på en vardag haha ;). Vädret ser lovande ut i alla fall så man kanske ska lägga sig och sola?.

Första Juli tvåtusentolv

Godmorgon
Blev rätt sent igår, antar att jag låg och tänkte på det som häde igår. Jag är tacksam för att de gick så bra som det faktiskt gick. Men att se bilen köra på människor är de läskigaste jag någonsin. Är även glad att alla överlevde annars vet jag inte hur jag skulle ta hela grejen. När jag ser klippet så ser jag hur snabba människorna är att hjälpa till. (är från Borgholm ) så många av dessa människor känner man / känner till. Man reagerar olika jag ville ju också gå fram en del stod och skrek , en del sprang bort frå allt


Nåväl ska krypa ner och vila ögonen en stund till, sen hoppa in i duschen. Ska hem till Älskling idag :) det är sjukt hur man kan sakna någon så mycket. Jag har ännu inte fattat att han är min, och dessutom kan jag inte beskriva med ord hur tacksam och glad jag är för det. Jag känner att han är god rakt igenom , ärlig och ja en fin männska därför är jag otroligt tacksam att få ha honom i mitt liv.



RSS 2.0