<3


Natt inlägg

Du kan inte både ha kakan och äta den!



Kloka ord till mig själv

Sluta vara så orolig allt blir bra!
Lägg av och göra saker som får dig att må dåligt!
Du vinner inget på det, tänkt på dig själv från och med nu!


Emma Ottosson

Hej tisdag!

Avlider av trötthet och smärta!

Vill bara att dagen ska vara över så jag kan gå hem och sova!



Hej blåmärken!

Tack mr E för alla blåmärken du gav mig igår.
Du trillar ner från en stentrappa och drar med mig i fallet din jävel:P


Men var roligt igår, fick ju vara på the rock, där känner jag mig hemma ;)
Bra musik och en hel del fina pojkar ;) helt i min smak ;D

Det är något med hösten!

Samtidigt som hösten kan vara mysig så kan den få mig att må dåligt. Det är en känsla som jag inte kan beskriva för  det är som sagt något med hösten!

Ska snart stänga av dator och sova, börjar jobba vid 08.00 i morgon. Går av mitt pass vid 15.45 sen hem och ta en dusch för att sedan fixa till sig inför kvällen ;-).


Hoppas att man träffar Robin ute vore skoj och träffa han, var ett tag sen.


Både glad och ledsen precis som vanligt.

http://feelthefear.blogg.se/2010/september/
Inlägg från förra året läs och njut eller gör vad fan ni vill




Min bästa vän sa här om dagen att jag under en tid bara har skrivit deppiga inlägg jag håller med henne. Men ni får inte tro att jag går och är deppig hela dagarna för det är jag inte. Speciellt inte nu för i morgon är det lördag jag ska umgås med min bästa vän hela kvällen och natten det gör mig både glad och trygg.


Till en annan sak , jag sårar inte folk med vilja, men tycker jag något är fel så måste jag säga det. Det hade varit värre om jag inte sa något och låsades som om allt var bra. Jag vill inte vara med om samma sak som jag har varit med om ett antal gånger, det får mig och falla ja mer behöver jag inte säga.






Skor♥

Personer som känner mig väl vet hur galen jag är i skor. Och då menar jag verkligen galen hela min hall är full av skor har även i källaren då alla skor inte får plats. Likadant är det med kläder, väskor och ja allt som hör till . Men man kan som sagt aldrig få för mycket av dessa saker.

Jaja nu till saken idag var jag på Hansa city kom in på skopunkten och vad ser jag?!

Ta tre betala för två, det kan man ju bara inte gå förbi. Så tre par nya höstskor snygga as hell ;-) fick följa med mig hem. Jaaa jag erkänner blev ju lite annat smått och gott också

Natt inlägg

Det gäller att våga när man egentligen kanske inte gör det.
Har haft samma jävla känsla flera gånger, en känsla som ej går att beskriva.




Ser rött på alla som ska till Bokmässan i Göteborg, jag vill också dit ;/


- Tisdag



4dagar kvar tills min finaste och bästa vän kommer hem till kalmar över helgen!
Trodde inte man kunde sakna någon så mycket som jag saknar Maria!.

För er som inte vet så tyckte vi inte om varandra på gymansiet , men sedan började jag jobba på samma ställe som henne och vi vart redan från start nära vänner.


Jag förstår mig inte på personer som gillar och leka runt, att man i stort sett mår bra av det. Ja jag vet en del vill inte ha ett förhållande utan trivs med att "rulla " runt. Men ska jag vara ärlig så förstår jag mig inte på sådana människor. Jag är i alla fall inte en av dom. Jag är liksom 24¨år och känner att det här med att leka av sig är något som inte är mig för fem öre. Problemet med mig är att jag nästan alltid träffar på killar som vill "rulla" runt och ibland känns det som om jag är den enda som råkar ut för det också. Fast jag vet ju att jag inte är den enda men när det väl inträffar så känner man sig som den enda och den som alltid ska ha otur . Det enda jag vill är att hitta en kille som vill samma sak som mig! Ska det vara så svårt?

Och på ett sätt får jag skylla mig själv då jag väljer bort  bra killar för skitstövlar!



Dagen igår på jobbet var bra min kollega Mattias drog en massa roliga historier så jag vek mig dubbelt av skratt. Tråkigt att han ska gå över och jobba natt samtidigt som jag förstår honom. Det enda som var lite jobbigt eller larvigt var att det vart ett stort samtal om maten som hade varit i helgen. Nåväl jag säger ingeting för jag jobbade inte i helgen  men jag förstår inte hur det kan bli ett sådant liv om en maträtt!. 

Jag har fått det jag är värd gått från timvikare till en i "gänget" med fast lön och en riktig semester!


Jag har jobbat på mitt jobb sen 2009 och jag trivdes från första början och gör det än. En del i personalen funkar man ju bättre med och andra funkar man mindre bra med. Så länge man klarar av att jobba tillsammans och det inte blir en massa prat runt omkring så är jag nöjd. Men så är det på alla ställen att det tisslas och tasslas vilket jag tycket är tråkigt vi är ju trots allt vuxna människor.

Aldrig mera Sprit

Hej....

Vill bara säga att jag lever, tror jag i alla fall

Vet inte hur det blev som det blev i lördags

För mycket dricka? JAAAAA!!

Ska hålla mig borta från spriten

Jag blir både för full och helt dum i huvudet av den!

 

 

 

Tanknarna spökar på riktigt bra nu också!

vet varken A eller B

Vad jag håller på med? ska jag fortsätta?

Rädd för att bli just det

och sen kastat till alla monster!

 


Wake me up!

Ahh

Vart jag än reser så vet jag vart jag har mitt hem!.


Back in black

Japp!

Emma is back in black.




Vart finns du? ja säg mig vart finns du?!






Hej fredag

I morgon blir det utgång igen :D

"Jag saknar dig"

Igår kväll såg jag filmen jag saknar dig vart rätt besviken på filmen , den var inte så bra som jag trodde den skulle vara. Men hade jag varit 14 år hade jag nog också blivit kär i den där teater killen på det där lägret eller den där killen som spelade i rock bandet. Men annars NEJ var liksom inga bra skådespelare om jag får säga mitt. Man kan nästan säga att den var som fucking Åmål , en film som man både gillar och ogillar.

Hade mamma på besök igår med, trevligt bjöd på mat, om man nu kan säga att korv och makaroner är mat?. Eller visst det är mat men snabbmat kanske låter bättre?.  Ja ja vi åt korv och makaroner och hade en trevlig stund en dotter och mamma stund.


Jag sov som ett litet barn i natt, det var evigheter sen jag gjorde det. Jag vaknade upp pigg för en gång skull. Jag vaknade inte en enda gång i natt vilket är ovanligt när man heter Emma ottosson.

Vad händer idag? går på mitt pass på jobbet vid 07.00 och går av vid 15.45  sen hem och ? ja jag vet inte vad jag ska göra. Något kommer jag säkert på att göra antar jag.  I morgon ska jag köpta paket till Mia och Maria dom fyller år snart, jag tror jag vet vad jag ska köpa men är inte så säker ännu.


Allvarligt börjar bli trött, ja nu låter det barnsligt igen, men jag vill också bli kär!



Nirvana – The Man Who Sold The World

Här har ni en av världens bästa låtar <3


Onsdag

Min lediga onsdag!

städa, städa , städa åter Städa

Bad day

Idag har jag en sådan där bad day. Kände det så fort jag vaknade i morse och då ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om. Men sa till mig själv på skarpen att nu går du upp och äter frukost och duktig som jag är så gjorde jag det. Sitter nu och kollar på det okända, blir jobb ikväll i morgon är jag ledig vilket jag även är i helgen.



Har en stökig lägenhet borde städa, orkar inte måste städa....


Minnesvärda stunder


Spenderade mina första timmar av lördagen hos familjen  Hanebjer/Nilsson. Blev god mat och goda drinkar och massa prat. Vi körde ett konstigt ölspel som gjorde att jag kanske blev lite för onykter. Men kvällen var lyckad med andra ord blev det många goda skratt och möten med trevliga människor.

Jobbade dagen efter men gick bättre än vad jag trodde, kände bara hur seg och trött jag var när jag vaknade. Men när jag gick på mitt pass på jobbet så rullade det på rätt så bra. Somnade vid 20.00 tiden och sov fram till 06.00 idag. Så med andra ord var jag rätt så trött ändå ;).


Nu ska jag ge mig av till jobbet igen, det regnar ute så det blir en stor jacka och luvan på :P .








Tjenare Kungen!

Tänkte att det var dags att skriva ett inlägg var ju ett tag sen, har inte haft lusten eller orken att skriva. Så vad har hänt sen sist jag bloggade? . Är inte timvikarie längre jag ska nu få fast schema fast lön och det bästa betalad semester det är så underbart och jag är så sjukt glad över detta. Efter 2.5 år som vikarie har jag fått det jag förtjänar. Jag har ju överlevet att vara timvikarie men man vet ju aldrig när man ska jobba och hur mycket lön man får ut. Nu slipper jag oroa mig och jag är så sjukt glad över detta .


Torsdag idag, ska en runda till bolaget, ska köpa lite mer dricka tills på lördag. Har ju bara massa öl och jag känner att jag vill ha något mer än öl. och det blir räkor i stället för kräftor då jag såg att kräftor faktiskt är jävligt dyrt ;) men det gör inget för räkor är också gott. Så det blir räksmörgåsar med min fina vän Victoria och hennes mamma (min kollega) Marie dessa två människor har en stor betydelese för mig glad att dom finns.


Ikväll kommer förmodligen max också vi sa torsdag men sen har vi inte hörts av så mycket så jag vet inte om det blir så eller inte, men jag hoppas det.


Åh jag saknar min vän Maria så mycket, det känns tomt, jävligt tomt! Men snart kommer du och då ska vi umgås och ha det så skoj som vi alltid har. Älskar dig



Åh så skönt

Jag har städat och varit riktigt duktig idag på min lediga dag. Gjorde god mat kyckling med ris och god sås och till det mjölk. Nu har jag äntligen slagit mig ner i soffan och tänt ljus ska koka te och göra goda smörgåsar lagom till idol! Trevlig måndags kväll på er


"Inga måsten dagen"

Helgen!

Fredagen hade jag en liten fest, blev lite onykter så min kväll slutade hos Max.
Alltså nu låter det som att jag bara hamnade där för att jag var onykter men så var inte fallet
vi hade sagt att jag skulle sova hos honom så :)  och ja det var myspys dock hade jag tydligen snarkat så han fick lägga sig någon annan stanns synd om honom,  alla fall lite
Lördagen utgång igen denna gången tog jag det slappt, jobbade ju på söndagen!


Nu är jag inte timvikarie längre, jag är en i gänget fast lön och det bästa kommer få semester ;-)
över två år med hårt arbete som timvikarie har jag fått vad jag förtjänar jag är värd det :)


Ledig i några dagar nu sköööönt!

Äntligen!

Jag är så glad, så glad
Fan vad jag förtjänar det ;)



Laddar inför mötet


Jag sitter och små skakar förstår inte varför jag är nervös, men är väl så. Att gå på möte med Chefen är väl alltid smått pirrigt i magen antar jag :-). Vet ju mycket väl att det kommer gå bra men nervös skulle väl vem som helst vara eller?!.

Efter mötet ska jag till bolaget,  blir utgång både idag och i morgon funny bonny ska det bli!

Ska dricka en kopp kaffe till och läsa lite innan jag går på möte. Skriver mer när jag kommer hem om hur det gick!


Nu ska jag vara barnslig " du är söt"



Hej Torsdag!

Sovmorgon tackar man väl aldrig nej till ;-) nu är jag full med krafter igen. I morgon på min lediga dag ska jag ha möte med chefen lite smått nervös men det kommer gå bra .



RSS 2.0