God jul

För första gången på mycket länge har jag en liten julkänsla. En del kör på stort men jag tycker det är gemenskapen som har betydelse. 
 
 
På nyår blir det först några timmars jobb för min del. Det här med att dricka sig full på nyår har jag lagt på hyllan för ett bra tag sen. Att ta en öl är helt okej men att köra all in är lite väl om ni frågar mig. 
 
Fast i morgon är det Julafton god mat , julklappar med två av mina närmaste människor. 
 

<3

Kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är!
 
Alla borde ha någon att dela sitt liv med, Jag hittade min stora kärlek för snart 9 månader sen. Han har fått min vardag att bli ljusare han är min andra halva, luften jag andas ja han har ALLT och då menar jag allt. Han får mig att må bra i hans närhet är jag trygg han är helt enkelt världens bästa och jag har turen som får ha honom i mitt liv. 
Jag Älskar dig Freddy 
 

Pusss

Vi lever än jorden gick inte under denna gången heller. Förstår inte riktigt hur folk tänker när dom på fullaste allvar tror på en sådan sak. 
 
 

Torsdag

Jobbade kväll idag, fick turen och jobba med Henrietta hon har sin sista dag i morgon sedan är hon ledig i ett helt år då hon ska få en liten bebis :-) . 
 
Annars jodå jag lever i alla fall, det är ju huvudsaken i alla fall. Dagarna springer iväg och nu är de snart jul. Har aldrig varit så mycket för jul. Det är ju barnens dag helt klart, och lika fort som julen börjar tar den slut. Är i alla fall klar med alla julklappar och jag är ju även ledig på julafton det känns ju bra måste jag säga. 
 
 

vet inte..

vad det är med mig idag.....


helvete

<3


hmm

 

Hej och det då va!

Ingen har väl missat ovädret som har dragit sig in i landet. Och visst kom det snö hela kalmar är full med snö, igår när jag gick hem från jobbet gick jag i snö upp till knäna. Dåligt skottat på en del ställen och ibland så tänker de som plogar inte på att de finns de som går. Trottoarerna är fulla med snö och visst händer de att man får gå mitt i vägen och det är ju inte särkskilt roligt. 
 

Världens finaste människa och han är min <3


julskinka

Igår köpte jag julskinka i lösvikt, haha kan man säga så?. Jag var väldigt sugen på smörgås med julskinka igår, men hade mindre lust och köpa en stor och stå och koka den. Men nu har man ju tur för nu kan man köpa julskinka på lösvikt. Vilket jag gjorde och mums så gott det var ska jag be och få tala om. 
 
 
Mindre lockade att gå till jobbet idag, med tanke på hur kallt det är

Sitta av tiden

Jag har varit vaken i några timmar men nu som först har jag orkar göra mitt älskade kaffe. En dag utan kaffe finns inte i min värld där med basta. Jag antar att jag skulle bli väldigt sur för minsta lilla om jag inte fick min dagliga dos av kaffe. 

 
Men nu lämnar vi det..
 
Jag vet att det är några som är väldigt nyfikna på mitt liv och därför tar sig tid och läsa min blogg. Jag tackar det är borde kul och otäckt. Inte för att personern i frågan är farliga eller gör mig rädd, det som är otäckt är hur nyfikna en del kan vara . I det flesta fall handlar de om att dessa personer mer eller mindre är avudsjuka på andras  tillvararo. Ja inte för att vara sån men jag är mer än nöjd med mitt liv jag har hittat min sista pysselbit här i livet de vill säga Freddy och vi har snart vart ett par i 9 månader. Dessutom har jag två bonusbarn och även dom har en stor plats i mitt hjärta. Freddy har även en underbar familj och jag kände redan från första början att jag var välkommen till deras familj. 
 
 
 
 
 

Hejhopp

Hej hopp!
Dricker kaffe och kollar på bonde söker fru. 
Alla ljus är tända här hemma har de mysigt

Julen är här


En mycket bra helg

Har haft en mycket bra helg tillsammans med Älskling och hans vän Björn. Vi har varit i badhuset badat bubbelpool och bastat. Vi har även ätit bra, dessutom hade björn två söta katter som jag vart smått kär i och jag som inte är en kattmänniska men dessa katter var något speciellt så snälla och gosiga. På lördagen drog vi hem till högsby och gick på fest hos berra och avslutade kvällen på värdshuset. 
 
 
Grattis till fina Noah på 6årsdagen. Jag vet att du ville jag skulle vara med er på din dag men jag kommer ju till helgen och då ska vi allt äta något gott som du får bestämma. 
 
 


RSS 2.0