Så är det.

En del människor som man en gång i tiden förstod sig på
Förstår man sig inte på alls idag, tråkigt men sant..
 
 
 
 

Hej

Skulle bara säga att jag lever!
 
 

Idag har jag jobbat (som vanligt) sen var det personalmöte. Var väldigt trött så jag gick hem med jobbskorna ;) dock ingen fara skedd. Dessutom spenderar jag min kväll hos mamma, var förbi konsum och köpte ostbågar. Så med andra ord kvällen är räddad. 
 
 
// Emma


Facebook

Kan bli rätt full i skratt när jag läser en del saker där
 
T ex : Att man ska dricka sig full på sprit i helgen, det gjorde väl jag också för ett antal år sedan. Men nu? nej jag är 26 och skriver i stället saker som betyder, saker som jag får ut något av sånt som är värt och läsa , sådant som bär med sig skratt. Och ska man nu ut och dricka sig full kan man faktiskt lägga upp det bättre. T ex ut och ta några drinkar med goda vänner. För vem bryr sig egentligen om man ska ut och dricka sig full? i stort sett ingen. 
 
 
Jag har då fan alltid varit rock N roll ;)
 

Tisdag

Vet inte hur jag ska beskriva mitt humör denna dagen

Jag tycker det ska bli skönt och jobba, komma in i rutinerna igen och självklart träffa alla kollegor och boende igen, Men detta växlande med vädret hinner jag inte med, det kanske är därför jag mår som jag mår. I era öron kanske det låter helt galet, men jag är känslig när det gäller vädret och årstiderna. 
 
 

Onsdag !

Vaknade upp med halsont idag, mindre roligt jag vill verkligen inte bli sjuk sista veckan på min semester. För övrigt känns det bättre i munnen på mig känner nu nästan ingenting. Har nyss njutit av en kopp kaffe och kollat runt lite på nätet. 
 
 
Börje kommer vid 13.00 då vi ska köra, sen ska jag hem och äta. Sedan kommer mamma och börje och hämtar mig så drar vi till Öland om vädret är på vår sida vilket de ser ut som. 
 
 
 
 

Kan inte sova

John blund måste ha något emot mig. 
Och eftersom jag ändå är vaken tänkte jag passa på att kolla på en dokumentär om seriemödare.
Fråga mig inte varför jag väljer och kolla på det, fast jag tycker det är intressant att få veta vad som rör sig i dessa sjuka människors huvuden.
 
 
Jag tänker även på hur snabbt tiden går och hur mycket det är som har försvunnit under alla dessa år. Även hur mycket man har fått lära sig,  t ex om människor, samhället osv. Men min tillvaro idag har aldrig varit bättre än vad den är nu. Jag har hittat rätt jag är inte längre en vilsen själ ,  Idag är jag en stark kvinna med fast jobb, fast inkomst och har även hittat mannen i mitt liv. Dessutom har jag min närmaste vän sedan 9 år tillbaka vid min sida än idag, vi har fortfarande samma band som vi hade när vi började lära känna varandra. Visst vi ses inte lika ofta men vi bor i olika städer men det är just de, fast vi inte ses varje dag så har vi fortfarande samma äkta band med varandra . 
 
 
 
 
 
 

Pain

Då var tandfan borta , och nu har jag ont as hell. 
Tack gode gud för smärtstillande mediciner annars hade jag nog krypit ur min kropp
Spottar fortfarande blod och är så där öm och svullen så det ser ut som jag har fått en käftsmäll
Ringde mamma efter besöket jag lät full sa hon
Konstigt med tanke på att ja hade fått lustgas på maxnivå
 
 
 
Här var jag dock full, hade men jag hade  inte ont i käften!
(försöker hålla min humor uppe)
 

mixed feelings in the night's dark hours

Ser på en dokumentär som gör mig arg
Har ont i magen 
Saknar älskling!
 
 
Dags att sova kanske?
I morgon tandläkaren 
dra ut en visdomstand " tyck synd om mig"
Köra bil så det rycker
Bra måndag tror jag det kommer att bli!
 
 ♥

Kom nyss på

 
 
 Kom nyss på att min bok ligger i bilen
Och jag är både  tröttt och ledsen för att gå och hämta den.
Jag gjorde misstaget och började bläddra bakåt i min blogg
 
 
I do not blame anyone out there
 

Söndag

Då var de söndag och jag har en vecka kvar av min semester. Freddy går på sitt jobb i morgon han är inte sugen precis men det var som jag sa  till honom man kommer in i det rätt  så fort. I morgon ska jag till tandläkaren och sedan köra bil. Är som sagt hemma i kalmar igen men åker till mitt andra hem nu på onsdag eller torsdag.
 
 
Idag har kusinerna Bergeskans badat. 
 
 

För när en vänskap dör är det på samma sätt som när ett förhållande dör

Under en längre tid har jag grubblat mycket på det här med människor, våra relationer till andra människor och hur dom ändrats i takt med att vi blir äldre. Det är ju självklart att alla ändrats hela tiden, Fast finns det inte en gräns någon stanns ? jag vet inte om ni förstår vad jag menar och jag orkar heller inte skriva för då finns de väl risk att det bara blir fel. 
 
 
Jag menar vänskap
 
Plötsligt är vi, som en gång i tiden stod så nära varandra, som främlingar. Vi delar inte längre samma värderingar, vi kan inte diskutera med varandra, vi har svårigheter att se varandras synvinklar. För när en vänskap dör är det på samma sätt som när ett förhållande dör . Förstår ni hur jag menar?
 
 


Idag körde jag och grabbarna på lite enklare mat "korv och bröd "  vi hade som sagt tacos i torsdags när vi kom hem från Öland. Idag hade jag dessutom pusskalas med johannes " du är min tjej nu inte pappas" han är för go den lilla killen. Och Noah pratar fortfarande om bananbåten som tog oss under ölandsbron
 
Näe jag får ta och se en film min stora pojke sitter vid den andra burken . Så jag tänkte göra lite popcorn och se om han kommer smygandes ;) <3
 
 

 


 
 

summering av skogsröjet

  • Torsdag - Ingvar och Anna- Karin plockade upp oss vid 11 tiden så drog vi till Rejmyre där festivalen höll till. Vi satt husvagnen på plats, sen tog man några öl och hämtade biljetterna. Gick in på festivalområdet och åt och kollade på knallarna. Gick och la mig vid 00.00 tiden och vaknade cirka 08.00 dagen efter.



    Fredag
  • Åt lite frukost sen var de bara på att öl och cider för min del.  Freddy och jag lärde känna några snubbar i en husvagn på samma camping, jätte trevliga killar. Blev bjuden på shot och sjöng. Helloweeen och Lordi spelade sedan och dom var GRYMMA bästa bande på hela festivalen lyckades fånga ett plektrium till älskling.från helloween . Kom i säng rätt så sen cirka 04.00 sov väl en halvtimme den natten. Lyckades somna om på morgonen och sov i några tmmar. Freddy och jag köpte även en varsin helloween tröja. 


  • Lördagen
    Seg som en kastrull och helgens varmaste dag drack vatten som smakade jordkällare. En flaska vatten kosade 25 kronor med andra ord dyrt. Såg en massa bra band orkar inte skriva upp alla men ett av bandn var lillasyster dock var freddy och jag väldigt trötta och eftersom dom spelade så sent blev det bara några låtar sen gick vi hem och somnade på en gång. 


    Söndag
  • Tror de flesta på området var sega och längtade efter en dusch. Vi drog hem efter 12 tiden. Freddy och jag tog en skön dusch och sov en stund. 

    Hände en massa annat skoj som jag inte orkar skriva

    Några bilder

     
     

RSS 2.0