Hejhopp

Suck först vill jag bara säga att det inte har hänt något så ni inte tror något  
 
 
Vilken jobbig kväll de blev :( kan verkligen inte koppla av alls och vädret gör det inte bättre heller. Fy bövlen för sådana här kvällar då allt känns så där jobbigt Och återigen nej det har inte hänt något utan det är bara en sådan där kväll då allt känns SKIT och så är JOBBIGT. 
 
 
Dags för lite kaffe i alla fall

God morgon Onsdag

Jag har återigen börjar kolla på dokumentärer om seriemödare, freddy tyker jag är knäpp ;) men det gör ju jag också. Men det är intressant och se hur dessa människor kunde bli sådana monster och visst blir man lite känslig när man ser anhöriga prata om sina kära som har blvit utsatta för dessa monster. Hade någon mördat någon av mina närmaste, vänner osv ja jag hade nog inte fixat det det hade funnits så mycket hat inom mig. 
 
Iallafall en ny lång dag på jobbet som väntas, idag är jag något piggare men lika jobbigt och kliva upp ur sängen när det är så kallt och grått utomhus. Men jag klagar inte jag har ett jobb och gå till och med tanke på att det är svåra  tider speciellt för hos unga är jag tacksam som har ett fast jobb, 
 
 
 
 
 

Fullt ös!

Så kan man beskriva dagen på jobbet!
Nu är jag slut som artist vill jag lova er!
 
 
Nu blir det kaffe, en dusch och sedan njuta resten av denna kväll!
 
 
 
 
 

Tisdag

Godmorgon!
 
Här sitter jag och som vanligt njuter jag av en god kopp kaffe. Kaffe smakar alltid som bäst på morgonen eller har jag fel?. Ska i alla fall ut i kylan sen och gå till jobbet, alla vinter jackor är typ framme nu också ;) ja för jag har ju en del. Druknar i alla dessa kläder snart :) men det är okej har alltid glllat kläder, skor och allt som hör till . 
 
 
 

 På tal om människor, en del går de alltid bra för som en dans på rosor, en del måste kämpa hårt för att ta sig fram. Jag ingår nog i den sista gruppen, jag har kämpat , slitet och gjor allt själv för att stå där jag står idag. och jag lyckades fattar ni hur stolt jag är över mig själv :-) . Och när man har kämpat sig igenom i livet får man mer kött på benen. förstår ni? 
 
 
Efter jobbet kanske det blir att sola och gå på stan med Hanna, beror helt och hållet på hur pigg jag är, en heldag på jobbet kan lätt köra slut på en ;)- 
 
 

Natt

Dags och stänga ner för ikväll
lägga sig i en kall säng helt ensam hatar det

Julen är här

Ja snart är den här, i affärerna kan man både köpa julmust, pepparkakor och allt det där som hör till julen!. Snart är tiden inne då man ska ta fram alla julsaker osv. 
 
idag har jag varit ledig, blev ett besök på sjukhuset, sedan vidare och handla hem lite mat.Idag blev det lax och potatissallad gott och enkelt :-)

Måndag den tjugo nionde oktober tvåtusentolv

Denna elaka förkylning som inte vill släppa, näsan rinner som bara tusan men det positiva i det hela hostan är ju nästan helt borta. Sitter nu och dricker kaffe, ska fixa till mig sen blir det några ärende, ska handla osv. Ska slå in julklapparna som är köpta också, och att slå in presenter är inte min starka sida om man säger så :-)
 
 
Just de i lördags fick mamma och börje träffa Johannes och Noah en stund. Trodde dom skulle vara lite blyga men det var dom inte. 
 
 
Hade visst dubbel bokat denna helgen (smart Emma) på fredag ska jag och Freddy hem till mamma som fyller år. På lördag blir det halooween fest hos en kollega sedan vidare till sandra :-) freddy ska följa med älskling du behöver inte känna dig nervös mina kollegor är hur snälla som helst. Nu kommer den stora frågan vad ska man vara utklädd till? . Får fråga min kollega Sofia som kom med en del tips och så på vad hon har varit utklädd till förr. Vill ju inte vara för mycket då vi ska vidare till Sandra sen. Men jag kommer nog på något har ju några dagar på mig så att säga. 
 
 
Dagens mat igår tacopaj med sallad!

Denna saknad..

Åh vad jag saknar min fina, avskyr och vara ifrån honom!
Älskar dig Freddy 

nej nu!

Jag tycker det har gått alldeles för långt när man nu mera inte få säga jullov utan i stället heter det vinterlov. Snart går de väl så långt att dom byter ut påsk till något annat osv, och den dagen lär väl komma. Jag tycker det är viktigt att varje land ska behålla sina traditoner osv, men lever man i t ex sverige så får man faktiskt ta att de heter jullov att man sjunger du gamla du fri på skolavslutningen , att man firar traditoner i kyrkan osv.  Tycker någon något annat så kommentera är öppen för samtal
 

Trött och så

Jag kan verkligen inte påstå att jag sköter mina uppdateringar om livet bra genom bloggen här. Jag skriver alldeles för sällan eller nej jag skriver för lite. Det här är ju min öppna dagbok som jag senare i livet skall kunna gå tillbaka till för att kolla igenom mina anteckningar och minnas. Nu säger jag till mig själv ännu en gång: skärp till dig Emma, skriv och blogga för att minnas!
 
Arbetsdagen är över, den gick fort vilket jag är glad över. Har varit en bra dag på jobbet trots lite stress i slutet :). 
I morgon är jag ledig, och jag ska njuta av varje timme, varje minut ja varje sekund. 
 
 
 
Nu är hösten på väg. Såg det tydligt i dag på morgonen utanför jobbet. Löven ligger på marken, i alla färger det är så vackert!
 
 
 
  
 
 

Låst

Glömde nycklarna till jobbet hemma idag! Man känner sig rätt så låst


jojo

Ännu är sanden varm efter sommar'n som gått
Det är så mycket som hänt och så mycket jag fått
Jag känner mej lite trött nu när hösten är här
 
 

....

 
 
Jag gillar kakor

Men åhhh

 
Att jag aldrig lär mig, jag ska inte kolla på sorliga saker!
Något bättre från förkylningen så nu tänkte jag ge mig ut i kylan en runda

morgon

God morgon
Attans vad kallt det har varit i natt, man märker bara mer och mer att vintern är på ingång.
Inatt har jag i alla fall fått sova vaknade inte en enda gång av hostan UNDERBART!.
Så nu kan man ju hoppas på att förkylningen är borta eller
 
 
Nu blir det en stor varm kopp kaffe
 

-....

Ich denke zu viel, aber das bin ich!
Ich vermisse so viel aus der Vergangenheit


God natt

Varje gång jag blir förkyld blir jag otroligt röd om näsan, och det får man ju alltid höra ;)
Som en dam på jobbet (men lilla barn va röd du är om näsan) gulligt sagt och man blir ju glad när folk bryr sig. 
 
 
Det är väl bara och gilla läget? att varje gång de går något, förkylningar, magsjuka osv, åker jag alltid på det. Det spelar ingen roll hur mycket jag dränker händerna med sprit, använder skyddsrock osv, jag åker alltid på det likt förbannat. 
 
 
Det är väl bara en tidsfråga innan jag smittar freddy, och de lär jag få höra. Ni vet ju hur män blir när dom åker på en helt vanligt förkylning, det blir ett jäkla gnäll ;) . Men då får jag visa mina kunskaper och ta hand om honom ;)
 
 
I morgon börjar jag vid sju, personalmöte står på schemat, Sen ska jag hem och krypa ner, för som jag känner nu kommer jag inte orka något annat. 
 
 
Saknar dom tre finaste vännerna på jorden
Mia
Maria 
Victoria
 
ni betyder
 
 
 

Inte alltid man hinner med!

Tiden går ibland lite för fort, tycker inte ni det?. Ibland känns de som om att man inte hinner med i alla svängar hit och dit?. Ibland får man stanna upp och tänka vad är de för dag idag?. Som barn tyckte jag att tiden till jul gick sakta men nu? nu går den för fort, hinner ju för tusan inte med . Och man blir inte yngre, men det är något man får ta helt enkelt. 
 
 
Jag har som sagt åkt på en rätt så kraftig förkylning som har satt sig i näsan. Den är både röd och otroligt öm för tillfället. Så länge det inte sitter i halsen är jag glad, för det är något som gör mig rätt "liten"  jag åker aldrig på en mindre förkylning utan blir jag förkyld ja då blir jag FÖRKYLD!
 
 
Här om kvällen funderade jag på vad mina klasskompisar från förr har för liv?. Jag har inte en jätte stor koll på alla och inte heller kontakt med alla heller, vilket är rätt normalt?. Är dock vän med de flesta vilket är skoj för då får man ju en liten inblick i deras vardag. De flesta har flyttat, en del bor kvar, några har fått barn till och med gift sig. Sen har vi dom som går ut på krogen varje helg och ja det är inget fel på det. Vi väljer ju själva hur vi vill leva och planera våra liv. 
 
 
Jag  är glad med mitt liv, har ett fast jobb, bra ekonomi. fin familj , fin pojkvän ja det är synd och klaga !
 
 
 
 

hey

Arbetsdagen slut skönt. jag har mått bättre, elaka förkylning!
 
 

man kunde nästan tro att de var första april idag, så många gånger som mattias lurade mig på jobbet
Men det blev goda skratt, vilket inte var bra för min hals men thats life
 

Lite tanknar i oktober mörkret

Freddy har det riktigt kallt i sin lägenhet måste jag säga. Men nu till det jag skulle skriva om
 
 
Har ni någon gång tänkt på att ni inte räcker till?, det har jag den tanken har kommit flera gånger. Jag vill finnas för alla mina när och kära och även för alla de boende på jobbet. Och när man känner att man inte gör det ibland så känner man sig? ja misslyckad på något sätt. Svårt och förklara men jag tror alla har varit där mer eller mindre.
 
 
Jag brinner för mitt jobb. i en dels ögon kanske jag bara är en undersköterska. Men jag tar mitt yrke på stort allvar och jag är mån och rädd om de personer jag tar hand om. Visst även jag har dagar då jag är trött på mitt jobb men det är bara få dagar jag har haft en sådan känsla. Jag älskar och jobba inom demensvården, och det är ett tufft jobb, ett svårt jobb. Inte alls så enkelt som många tycks tro, man måste ha stor kunskap om olika demenssjukdomar och de lär man sig inte över en dag. Man tar hand om personer med olika förmågor, olika viljor och olika personligheter. Jag tycker det är viktigt att man ser personen och inte sjukdomen. Att man tar reda på så mycket som möjligt om personerna när dom var "friska" . Dom ska få en trygg och värdig vardag i sina sista år i livet och det tycker jag 'är VIKTIGT . DOCK så tycker jag att vi som jobbar inom vården de vill säga sjuksköterskor och undersköterskor tjänar ALLDELES för lite. Sen hör man om folk som sitter på kontor och skriver papper som tjänar bra mycket mer DET ÄR INTE OKEJ !........
 
 
Nåväl freddy är på jobbet men nu är de inte långt kvar innan han kommer hem, jag ska både krama och pussa sönder honom.
Han har de där ja med andra ord han har allt och jag älskar honom så att de gör ont, eller ont? fel ordval men ni förstår nog vad jag menar.
 
 
 
Ja just de, jag har märkt att jag har fått en del nyfikna läsare tur att man kan se ip-nummer ibland. Ja för lite koll vill man ju ha vilka som läser min blogg. Är väl mer en roligt grej och se vilka som läser osv :) .

Min älskling<3

Haha den sista bilden då hade han långt hår

Förbannde människor ....

Såg på kalla faktaigår om parken zoo, min mage vände sig ut och in och jag mådde riktigt dåligt efter att ha sett det. Hur kan en människa sitta ner och berätta om att dom räddar djur när sanningen lyder något helt annat. Dom avlidar djur för att dom ska få in nya djur djur som gör så att besökare ökar. Jag blir så förbannad upprörd och ja ledsen också. Att de finns personer som behandlar djur så illa.
 
 
Detta gäller även privat personer som har för mycket djur t ex katter, Man ska inte ha mer än vad man klarar av, det är sanningn från mig. Djur ska behandlas väl oavsett djur arten, så parken zoo nu ligger ni också illa till. Hoppas dom är tvungna och stänga så djuren kan skickas till bättre platser.
 
 
 
Det var det ....
 
 
Nu sitter jag här och dricker kaffe, ska börja jobba vid 07.00 och ha en hel låååång dag på jobbet!. Sedan åker jag hem till Älsklingen. Mys mys

idag så......

Idag insåg jag verkligen vilket stark tålamod jag faktiskt har.

Kaffe är bra

Kaffe är bra till mycket en del blir piggare, dock inte jag. Det är gott, det finns massa slags kaffe , det är socialt. Sen finna det ju dåliga saker som det gör med allt, men det behöver jag inte skiva om. Snart är det dags och ge sig ut i kylan hösten är här!!!!!
 
 
Saknar maria så jag går sönder inombords
 
 
 

hey

Idag har jag varit på en föreläsning om demessjuka det var två som höll i det. Det var mycket intressant och lyssna på dessutom berättade de om olika historier som dom själva varit med om. Och som jag har sagt förut vi som jobbar inom vården har alldeles för lite lön jag blir bara arg när jag tänker på det. 
 
 
kvällen på jobbet har varit kämpig därför är jag glad som nu ska lägga mig och koppla av
 

Tjena ;)

Bjuder på denna!

åhhhhh!

Återigen har öldansdjurpark gjort så jag ser rött. Stäng ner stället och skicka djuren till kolmorden Ölandsdjurpark SKA stängas och det är NU det är min åsikt. Lyssna själva http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5310376
 
 
 

=)=)

Helt ärligt jag klarar inte av avundsjuka människor. Dock tänker jag inte lägga ner tid eller kraft på att tänka eller fundera på sådana människor. För vet ni? jag är glad, jag mår bra jag är lycklig och vet ni varför? jag har dom mest fantastiska, underbaraste, snällaste, omtänksammaste personerna i mitt liv. Och det kommer alltid att finnas personer i samhället som inte kan glädjas av andras glädje vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt. 
 
 
Saknar min älskling 

Torka aldrig tårar utan handskar

Min mamma rekommenderade om den här filmen men även boken. Jag började läsa boken ikväll, men vart rent av sugen och börja  se filmen. Filmen är uppdelad i tre delar, den första heter torka aldrig tårar utan handskar, den andra heter underbart är kort och den sista delen heter ja det vet jag faktiskt inte än, och eftersom de andra böckerna kommer ut 2013 får jag helt enkelt börja och se dom. Jag brukar alltid vilja läsa boken först innan filmen, men ibland får man göra tvärtom helt enkelt. 
 
 
Just nu njuter jag av en kopp te, pratade nyss i telefon med en god vän från förr, de blev mycket prat om minnen och andra saker KUL!!!!...
 
 
 

I morgon blir det jobb igen, men innan dess ska jag på en föreläsning med mina kollegor . 
 
 
 
/// Tack för mig!!!!
Emma

 

 

Nu är det bra väder - att vara inomhus i.

Buuu vilket tråkigt väder men ett perfekt tillfälle och säga Nu är det bra väder - att vara inomhus i.
Nu blir det kaffe och en bok för idag är jag ledig 

Upp till bevis

Vad tror ni?
Kommer jag kunna sova en hel natt utan att vakna nu när jag inte har min snarkande freddy brevid mig.
Själv är jag tveksam, men vilken tur då att jag har fixar en "sov lista" på spotify med riktigt fin och djup musik,
 
 
Det är kvällar som dessa, när kroppen vägrar att slumra in, som jag får passa på att få ner tankar och ord här. Jag har egentligen ingen större koll på hur många som läser min blogg och det spelar heller ingen roll
 
 
Och när jag ändå håller på så tänkte jag bjuda på ett citat 

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas."
- Kierkegaard
 
 

Det har varit en låååång dag med roligheter och tråkigheter
 
Tråkigt och åka ifrån älskling 
Tråkigt väder som bjöd på åska och regn
 
Roligt att jag nästan är helt frisk
Roligt och få träffa mamma och börje (det här med ensamhet har aldrig varit min grej, )
Så denna kväll spenderar jag hemma hos mamma!
 
När jag kommer hem till min lägenhet ska jag gosa ner mig under en filt och läsa!

;)

Ska snart gå och lägga mig ! Trött och sliten i kroppen! Annars? Jodå det är bara bra! Jag är en glad tjej lite roligt att en del ser rött för det;). Nyfikna personer gör livet ännu mer roligt!


Glad tjej!


Jag kom på en sak, jag är lyckligt lottad, min vardag är så som jag vill ha det. Har en fast tjänst, en trygg ekonomisk vardag. Fina och underbara människor runt om mig, med andra ord det kan inte bli bättre.

 

 

 

 

 

 
 

hey

Äntligen börjar jag känna mig som en levande människa igen. Är lite seg i kroppen så blir en vilo dag i morgon och så jobb på söndag igen.
 
 
 
 

Migrän och halsont

Migrän från helvetet och en hals som leker rullan! Hoppas jag blir frisk snart! Just de glömde berätta att jag fick en fin teckning av Johannes här om dagen! Åh han är för go den lilla sötsaken !


Lyxfällan blir förbannad och upprörd

Satt och kollade på lyxfällan här om dagen! Brukar undvika de programmet då jag rent av blir förbannad. Hur kan man sätta sig i skulder upp till öronen?. Jag förstår faktiskt inte hur man kan göra det! De enda bra lånet man kan ha är CSN lån då jag anser att det är ett bra lån! Men alla andra lån som sms lån och kreditlån är i mina ögon idiotiskt! Avsnittet jag kollade på var en familj och helt ärligt jag tyckte inte synd om dom! Dom hade en bra inkomst så dom överlevde! Men de tog lån för de ville ha massa saker extra har man inte råd så får man ju spara ihop i stället för att ta lån och få skulder upp till öronen. Nog om detta nu ska jag krypa ner och sova god natt!!


Hehe

Haha jag säger då de ;) . Mitt liv är precis som jag vill ha de helt underbart! Och att de sen finns personer som ser rött ja det är ju deras problem! 

suck...

Huvudvärk från helvetet har kommit idag.
 
 
 

Underbart väder

Idag när jag skulle gå till tåget var det kallt och grått, dessutom funkade inte biljettautomaten så jag fick köpa på tåget. Något som personalen på tågen inte gillar, men hur ska man göra om automaten inte vill funka liksom. 
 
 
Helgen har varit bra, men som vanligt gick det alldeles för fort. Dom små pojkarna vart super glada för kläderna dom fick Johannes ville inte släppa sin skjorta han ville till och med sova i den . I fredags gjorde jag fläskfile med en god sås och ris till det jag är allt en liten kock ;). Helgens bästa Johannes lärde sig cykla utan stödhjul ni skulle se lyckan i hans ögon åh min lilla prins <3. . Innan han somnade sa han, jag kan cykla jag på den stora cyklen. 
 
 
I morgon åker jag till högsby igen och stannar tills på torsdag!
 
 
Man slutar aldrig att förvånas över en del saker...

hejhopp

Jag och grabbarna har nyss fått mat i magen, de blev slapp mat pizza :)

I morgon ska jag göra kycklinggryta med curry och ris hoppas de gillas !
 

!!!!!!!!!!

hmm roligt att små nyfikna människor läser min blogg. Och sedan kopierar av det :) jaja ingen kommentar . De senaste veckorna har allt varit bra ja nästan i alla fall. Man har ju sina dagar. Tycker i alla fall att var och en kan hålla sig till sitt och det som är sitt, och är man nu så missnöjd med sitt liv gör något åt det då!. För ni vinner inte något på att snoka omkring på andra..
 

<3<3

Tröttnar aldrig på denna låten!
Nu får min freddy komma hem från jobbet!
 


Jag har det bra <3

Noah kom hem vid 20.30 ungefär, han satt i soffan med mig och berättade om dagen/kvällen han hade upplevt stolt och glad kille så roligt och se när barn är glada. Noah sover nu också, ska snart också gå och sova när maskinen med  tvätten är färdig så jag kan hänga upp på tork. Tror inte jag orkar hålla mig vaken tills Freddy kommer hem om jag ska vara ärlig. Han får krypa ner försiktigt sen när han kommer.
 
 
Älskar mina pojkar!

TORSDAG

Här sitter jag och kollar med ett öga på tv, min lilla skrutt Johannes har redan somnat. Kan höra hit hur han ligger och snarkar . Just nu väntar jag på Noah som varit i kalmar på roligheter, han lär nog vara jätte trött han också efter dagens roligheter. Ska försöka att hålla mig vaken till Freddy kommer hem, vi får se om jag lyckas. Varit uppe sen 06.30 och det börjar man känna nu.
 
 
Hade lönesamtal idag, gick hur bra som helst, man gör det alltid större än vad det är. Men jag är himla nöjd och lite extra klir i kassan är ju aldrig fel som sagt!

Finaste 3åringen !

Lilla Johannes har redan somnat, han var så trött. Nu väntar jag på den stora killen som snart ska komma hem. Sedan kommer den ännu större killen hem från jobbet, ska väl försöka att hålla mig vaken
 

Dessa tåg

Hmm jag skulle ta tåget nu vid 16.34. Tror ni de kom nix . Stod och väntade sedan gick jag och frågade och då sa dom att de var inställt de kunde dom ju ha sagt när jag köpte biljetten. Nu är jag i allafall på väg gutt :)

höstmys

Hösten är ju rätt mysig om jag tänker efter. Krypa ner i soffan med filt , kudde och en bra bok. Tända lite ljus och dricka en kopp choklad/ te åh så mysigt. 
 

Hade tänkt och göra lite vinter/höst mys hos Freddy med. Han har gett mig tillstånd, annars hade jag nog gjort det i alla fall ;) . I morgon efter jobbet ska min lägenhet få en omgång vinter/höst mys in med lite färg och doft ljus. Det här med ljus kan jag nästan bada i har två stora lådor fulla med massa ljus i . Ska dessutom gå ner med vår/sommar jackorna och ta upp höst/vinter jackor. Ja för jag har ju en del jackor ;) typiskt mig ;)
 

hej hopp

Hunnit med en runda på stan idag, och shoppat lite. Men denna gången köpte jag inte till mig själv ;) hoppas att personerna som ska få det bli glada. Jag är riktigt nöjd med grejerna i alla fall. Eftersom jag inte vill vara ensam ikväll så spenderar jag min kväll hos mamma. Har hunnit med en kopp kaffe, fått lite mat i magen och nu har jag slagit mig ner i soffan. 

RSS 2.0