-**-


Upp till bevis, annars får det vara!

-**

Att gå med trasiga skor är ett bevis att man har kämpat genom livet

en ledig dag!

Eftersom jag är ledig idag så har jag spenderat min morgon på altan med en kopp kaffe. Annars snurrar det inom mig men det ska inte få hindra något. Solen värmer fåglarna sjunger/gapar och jag är ledig åhh vad skönt.


Det här med att det snurrar, kan inte beskriva det riktigt. Eller ? mja kanske ska låta bli kanske. Ena stunden känns det jätte bra sedan PANG så känns det som om något inte är som det ska. Fast det är ju jag, jag är ju sån som person, på min vakt, släpper inte in vem som helst , vill inte bli sårad , vill hitta någon bli kär VARA LYCKLIG.



you re gonne be sorry

Kanon dag på jobbet, dock känns det i kroppen.
Fick låna en bok av min kollega britt idag , har redan läst halva
Handlar om en tjej som vill bli skådespelare och söker sig till stockholm
Hon får tillfälligt jobb på ett äldreboende, den är jätte bra måste jag säga.
En bok som först och främst(tycker jag) ska läsas av personer som jobbar inom vården

För det bara är så

Efter en sömnlös natt är jag helt förbi..........
Ensam känner jag mig också och det är jobbig...

;(;(



Heyy

Igår var en dålig dag, spenderade den i sängen och på toaletten. Med andra ord mådde jag APA. Idag känns det dock bättre men skulle jag säga att jag är helt återställd så skulle jag ljuga. Och som vanligt har jag fått en del blåmärken utan och veta vart dom kommer ifrån åh blir så trött på mig själv ibland.


Hey, hey, good lookin', / Whatcha got cookin'? / How's about cookin' somethin' up with me?


Åh är fånigt glad :-)
Varför tänker jag inte säga
Fnns alldeles för många nyfikna personer som läser min blogg
åh vill ha lördag i alla fall!.

små lätta moln

Hittade en del saker på stan idag
  • Jeans jacka
  • skjorta
  • skärp
  • 3 linnen
  • 2 par byxor
  • Solbrillor
  • 2 par skor!


    Hände en hemsk sak på hm idag (finns idioter överallt)
    Iallafall stod och kollade på kläder då ett gäng killar går förbi, känner helt plötsligt att någon tar mig på rumpan. Jag vänder mig om och frågar vad fan han håller på med, han svarade på att det inte var med flit. Hade mer än gärna kört ner en galge i käften på honom!. 

    På skokällaren träffade jag min kollega Mattias som också var där och kollade på skor. Hade en bra dag med mamma på stan. 

    Eftersom jag både var tuff och söt idag så får ni bevis genom dessa bilder (fniss)



Maraton i bilder


Bjuder på denna otroligt fula bild på mig och kim!



Torsdag!

Sitter och dricker den dagliga dosen av kaffet, i tron på att bli något piggare. Hinner nog vakna till liv sen när jag går till jobbet. Skulle haft kortdag idag men snäll som jag är så jobbar jag lite längre, vilken fantastisk människa  jag är måste jag helt ärligt säga.

Dags att växla in pengar snart inför resan till syster, vet ärligt inte hur mycket jag ska ta med mig. Schweiz/ zurich är ju världens dyraste land i världen och leva i . Det bevisar dom ju tydligt när man får betala 300 kronor för en pizza. Men något ska jag väl hitta någon snygg tröja eller så, jaja det fixar sig när jag kommer dit.

Nu är jag bara sjukt nervös inför resan dit, flyga åhhh helt ärligt. Är nog bud på att ta en sömntablett så jag sover hela resan. Jag skojar inte när jag säger det men jag är livrädd när flygplanet ska lyfta är till och med nära till gråt ni får tycka jag är lite väl mycket men alla har ju sina rädslor. Och en av mina rädslor är just att flyga, tur att jag inte är ensam på resan då hade jag nog avlidet .


I morgon blir det en dag på stan med mamma, hon slutar tidigare från jobbet. Och då ska vi passa på att ha en mamma och dotter dag på stan. På lördag drar jag till mia och rickard, rickard fyller 27 och ska ha fest. Så igår var jag på bolaget och köpte öl i lagom dos tror jag i alla fall haha. Nu ska jag inte vara sån men en del vet ju när dom ska sluta men det gör "tydligen" inte jag. Det som är ännu mera konstigt/ roligt är de gångerna jag själv tycker jag är lite väl onykter då kommer jag lätt in på krogarna, men när jag tycker jag är lagom ja då kommer jag fan inte in. Får alltid kommentarer som (nä du lilla emma du får gå och dricka vatten osv) av vakterna. Det känns ju lite sä där lagom jobbigt när vakterna känner igen mig, är det ett tecken på att jag har varit ute lite ofta kanske? eller ja kalmar är ju inte så jätte stort heller.




Nattblogg



Natti natti!

mer har jag inte att säga!. Eller jo en sak!


är lite rädd , tänkt om ett spöke ska döda mig!

onsdag

Godmorgon
Eftersom jag inte har ork eller lust att fixa kaffe idag på morgonen så fick de bli te. Det är enkelt och göra och dessutom himla gott. Får ta min dagliga dos av kaffe när jag stiger in genom dörren på jobbet i stället. Ännu en heldag idag och en kortdag i morgon, sen ledig i tre dagar. Det känns både bra och skönt för jag behöver vila upp mig.

På fredag har jag bokat in en träff på stan med min älskade mamma. Var ett tag sen vi hade en mor och dotter dag och när det väl händer är det både roligt och underbart. Får väl se om jag hittar något fint vilket jag för det mesta alltid gör när jag går på stan.


På lördag har mias pojkvän fest, och jag ska dit sen blir det nog utgång på det också eller ja jag vill ut i alla fall. Så ska göra ett besök på bolaget i morgon hade jag tänkt. Det enda jag har är en flaska vodka och jag känner inte för att dricka det i helgen. Får bli lite öl och rom och cola för min del (ja i lagom dos så att säga) .


För övrigt känner jag en slags glädje känla i kroppen, ni kanske undrar varför? fortsätt med det då :-)



kväll/natt

Har lagt mig i sängen nu och är redo för natten, är inte så trött (då jag sov en eller två timmar efter jobbet). Något som jag egentligen inte ska göra men har man jobbat mer än 8 timmar är man rätt slut i kroppen. Känner mig frysen och har dryckit te i tron på att bli varm. Ska väl kolla på några avsnitt av ghost adventures ja jag är fast kan inte sluta kolla på det.


Känner mig lite smått nere ikväll vet inte varför :/ eller jo det gör jag. Men det är inget jag vill dela med mig av här på bloggen.


Är det så?

Hmm verkar som om hela världen är kär och lycklig. Jag vill också bli kär och lycklig. Hoppas det inte tar för långt tid :-). För snart är det vår och den vill man ju dela med någon :-)


På fredag blir det stan med mamma, mor och dotter dag kör vi på!
Lördag blir det fest/utgång de gillar vi!




måndag kväll...

Varit ledig idag, har spenderat dagen/kvällen med att kolla på ghost adventurs, och nu är jag lagom rädd . Eller jag är jätte rädd om jag ska vara ärlig. Men dock får jag ju skylla mig själv som kollar på det, men dock kan jag ju inte sluta kolla på det.

Hoppas på att få träffa en speciell person snart hihi


Hey, hey, good lookin', / Whatcha got cookin'? / How's about cookin' somethin' up with me?

Näe dags att börja tänka på sängen kanske ?!
Börjar bli riktigt trött om jag ska vara ärlig

lamellgardiner

70% rea på lamellgardiner på city gross då passade jag på att köpa det
Nu skall dom bara komma upp i fönstret sen blir min lilla lya perfekt!


Detta är lamellgardiner för er som kanske inte vet!


Nu ska jag vila mina ögon ett tag är så där smått trött!

HÖHÖ

Lägger mig med ett leende på mina läppar

hej hopp

Vet inte vad det är, men känner mig sjukt vilsen och klyven på något sätt.
Hoppas jag kommer upp från denna svaka snart.
Våren är på väg och jag älskar ju våren <3

Mooooooorgoooon

Solen är framme även idag vårkänslor det enda jag saknar är en man. Måste bara hitta en och bli kär i ;-)
Men det är inte så lätt då jag har blivit kräsen den sista tiden, vilket inte är så konstigt. 
Jag vet vad jag vill ha, en man och inte en liten pojke!

Shine on

Varför ska jag tro det värsta ibland?!
Kanske beror på att jag har haft en del otur
En del gånger har jag ju fått skylla mig själv
Men jag vet jag vet min tid kommer!





Trötter

Somnade med huvuvärk och vaknade med det, inte en bra start på dagen om man säger så. Men jag lever i alla fall och det är ju alltid bra. Ska fixa till mig och sedan gå och jobba , har lång pass på jobbet idag . Sen måste jag till affären och handla lite.  Alla dessa måsten man har i livet, en del är värre än andra. Fast dom måste ju göras i alla fall!

Emma med lugg



Bjuder på två bilder, nu har jag varit duktig och tagit nya bilder (var på tiden) haha.

Sol Strålande sol!

Åh tänk vad lite sol kan få en på ett strålande humör
Fåglarna kvittar solen värmer och jag har tagit en kopp kaffe på altan!


Idag kommer den efterlängtade bilden/bilderna på min nya frilla
Måste bara snygga till mig lite innan, för de ser ut som om jag inte har sovit på 100 dagar ;(

Blir lite så där ledsen

Kom in på en blogg
Blir så där  smått ledsen!

Snälla människa hur kan du vara så blåögd?!?!?!..

Söndag

Spenderar ännu en kväll hos min kära mamma måste säga att det har varit en bra helg. Fast man inte har gjort så mycket så har den varit bra. Är glad att jag inte vaknade bakis som jag tror många andra gjorde :-) är inte alls svartsjuk.

jag har fortfarande inte orkat ta en bild på mig och min nya frissa.
Men i morgon gott folk då slänger jag upp en bild här och på ansiktsboken!





-

Haft en bra lördag som började i stolen hos Frissan. Tänka sig jag vågade klippa lugg och jag är mer än nöjd inte för att vara sån men jag vart verkligen hur snygg som helst.
Annars har dagen varit bra, har suttit och ätit ost och kex hemma hos mamma. Är fortfarande kvar hos mamma och stannar tills i morgon!

Vår!

Ännu en natt då jag har sovit som ett litet barn, kanske börjar det här med min sömn bli bra igen!
Hoppas verkligen på det, för när jag inte får sova blir jag som ett vandrande lik och vem vill vara det?.
Jobb till 13.00 idag ska till affären sen oc handla lite tråkiga saker som smör, mjölk osv ett måste men inte så himla skoj att lägga pengar på dock.

Ska fixa en tid hos frisören också och tunna ut mitt hår för nu när jag fått de längre så är tunna ut ett måste. Lättare och jobba med för just nu har jag det bara i en toffs. Och jag som gillar och testa mig fram med och göra olika frisyrer gäller ju även smink. Kul att testa sig fram med olika färger osv.

 

 

 


Torsdag

Näe nu får sommaren ta och komma
Annars blir jag faktiskt jävligt arg!

..... Ett svart inlägg

Vill faktiskt tacka dig 
Just för att du ställde en sådan KORKAD fråga
Visst blev jag ännu mera bitter, men även 10.000 gånger klokare.
Jag skulle kunna skriva i minsta detaj om vad jag skriver om.
men jag är trött, och jag tänker inte ge dig en massa saftigt att sitta och läsa om. 
Du kommer nog inte ens känna dig träffad (vilket jag heller inte är ute efter)
men så länge jag vet (så kan jag somna gott)



Något helt annat!

En annan sak som är rätt så FAIL!
Här slutar man höra av sig och så pang ett sms (jag saknar dig)
och du undrar varför jag ingonerar dig vad fan tror du?!

Tisdag

Sovit som ett litet barn i natt, det är inte ofta det händer. Men när det väl händer mår jag tusen gånger bättre och är dessutom mycket utvilad när jag vaknar. Nu sitter jag och smuttrar på en kopp kaffe och jag tror detta kommer bli en bra dag jag känner det liksom i min lilla tå.




Annars jo jag saknar mina kära vänner Maria och mia så det gör ont i bröstet. Saknar min syster med familj också men om en månad är jag där nere :-) åh vad jag längtar. Inte att flyga ner då jag avskyr och flyga men tills jag träffar dom.

Jag är även lite smått förrvirrad. eller mer bitter kanske är bättre och säga. Jag borde faktiskt lära mig att ta hand om mig mera. Inte ta för snabba beslut och inte vara så jävla snäll som jag ibland kan vara. Visst ska man vara snäll men det finns ju en gräns även där. En del ser ju hur dom ska göra för att trycka på rätt knappar. Dessutom är jag otroligt trött på personer som lovar saker men sen inte håller dom , ännu värre är det ju när de inte hör av sig. Jag borde inte bry mig, jag skulle inte bry mig men ibland kan man ju inte låta bli.

En del ord gör en så där glad


kryper ner

Har haft en sån där skit skit skit skit dag/kväll
Men även lite lycka
Fick ju räksmörgåsar hos min mamma . Börje som gjorde dom han är bra den där Börje.
Och nu har jag krypit ner i sängen i mitt gamla rum känns lite så där knas eller hur man ska säga. Får även lite så där smått panik när jag vet att jag har en rätt stor hög tvätt som väntar där hemma.


Jag gav som sagt ett nyårlöfte eller det är nog fel ordval. Men lovade mig själv en sak och det var att tänka mer på mig själv.  Hur har de gått?  åt helvete

........

Fan flera gånger om

Det här med att vara förvirrad borde vara min grej
MEN det är lika jobbigt varje gång det händer...


Fredag

Tänkte ta cykeln till jobbet idag, tur att snälla Börje Frost har fixat luft i däcken =). Ser ut att bli en fin dag dessutom och det gillas ju. Ska jobba två timmar mer idag, skulle gått av vid 14.00 men går av vid 16.00 i stället. Många av mina kollegor som är sjuka och nu känner även jag att jag har något på gång  i form av en jobbig förkylning. Visst har känt mig halv dålig ett tag nu , att ha en förkylning som aldrig vill bryta ut är nog värre. Man vaknar ena dagen av att ha ont, andra dagen känns det ingenting osv.

 

 


RSS 2.0