Sorry

Men jag har fullt upp, men jag ska bättra mig när det gäller att blogga.

Hittade lite på rean idag det gjorde mig glad. Sen bjöd jag min kära mamma på middag ute jag är en snäll dotter. I morgon blir det tjejkväll med Maria och Sara

God morgon

Jag är vaken, och rätt så pigg, men dock har jag lite ont i magen.
Väntar på att kaffet ska bli klart, finns inget godare än morgon kaffe!


Annars är jag redo inför i morgon ska bli väldigt roligt måste jag säga

:-)

Mår bättre idag, dock är jag trött , trött som en gnu. Ja det där med ordet gnu är mitt ord. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Med tanken på att jag började använda det när jag gick i 7an så är det mitt ord.


Förlåt för jag inte har bloggat så bra, men jag ska bättra mig jag lovar er


En sak är säkert....

Ja vad kan det vara tror ni


när jag tänker så är jag nog rätt så glad när det gäller mycket....


Snopp propp

Har inte bloggat sen igår kväll (fy mig) men jag har en orsak till det. Jag mår inte alls bra och har lite feber. Så i stället för att blogga så vilar jag så jag är pigg på fredag då det blir fest.


Hatar att vara förkyld finns inget värre.

Jag kom nyss

På vad jag hade för mig i lördags, ja nu minns jag en hel del.


På ett sätt kan jag bara le, dock är det ju lite pinsamt!



Bussen till mamma var sen som faaan. ja jag är hos mamma, är ledig i några dagar så jag passar på att vara hemma hos henne. När jag väntade på bussen så skakade jag som en gris, en dam kollade konstigt på mig, kan det ha varit för att jag hade en söt liten mössa? ja vi säger det i alla fall.

Sitter på jobbet

Och har min rast, hej och hå vad tiden har flygit iväg idag. Känner att en jobbig förkylning är på gång och anfalla mig. Så ikväll är det jag som dricker te och ligger i soffan. Ska hem till mamma efter mitt pass, är ledig i några dagar nu så man får passa på som sagt :).


Jag frös röven av mig när jag gick till jobbet i morse. Gick en väg som jag trodde var kortare, tills jag insåg att det inte alls var så. Och visst blir man sur när det är fullt av snö på trottoarerna man får ju gå mitt i vägen. Ni kan ju tänka er hur läskigt det var i morse. Mörkt kallt och så får man gå mitt i vägen.


Nej fy sjutton!

Hallå!

Ni får förlåta mig

Jag vet att jag har varit rätt tråkig den sista tiden när det gäller att blogga. Jag menar ni skiter väl i om jag dricker kaffe klockan 07.00 en morgon. Men sen är ju det här min blogg , och jag skriver ju om vad jag vill . Jag vet också att jag har haft stunder då mina inlägg bara har varit så där äckligt deppiga , men jag är ju bara ärlig. Varför ska jag skriva att jag är glad när jag inte är det. Jag har lärt mig att man ska tala sanning och det är just det jag gör. Sen är det ju en annan sak att jag kanske inte skrivet ut alla mina tankar och känslor här på bloggen. Men man ska inte skriva om precis allt, det kanske finns dom som gör det men inte jag. Man vet ju faktiskt inte alltid vilka det är som sitter och läser min blogg. Det kan ju finnas dom som läser den bara för att få veta saker som dom faktiskt inte har med att göra.



Ska dricka upp mitt kaffe (ser ni ordet ;) KAFFE) sen göra mig klar för att gå på mitt pass på jobbet vid 08.15 går till 15.30. Sen är jag ledig i några dagar och åker då till min kära mamma. Nyår kommer bli bra ska ju vara med trevligt folk så med andra ord kan det inte bli bättre.





Aj min mage

Jag har ont i magen och kan inte sova :( gör så jävla ont så jag viker mig dubbelt. Har en flaska med varmt vatten i på magen, de brukar hjälp så jag hoppas de gör det nu också.

Jag älskar mina stora fönster jag ser månen där jag ligger och det är riktigt vackert om jag får säga mitt. Ja de finns mycket som är vackert, jag ser många saker på ett helt nytt sätt.

Ett nytt år är snart här, och jag kan bara känna glädje just nu. Allt de jobbiga och falska från 2010 är borta, borta med vinden. Och vet ni en annan sak, jag ska inte vända mig om och fälla några tårar. Jag går med huvudet högt  och kan stolt säga att jag är stolt över mig själv.

Natti natti

Vet ni vad jag börjar tröttna på att blogga, eller inte trötta det kanske är fel ord?!. Det är väl mer så att jag kanske inte har så mycket tid eller ord helt enkelt. Jag har haft den här bloggen i över ett år nu, har ju haft andra bloggar på andra sidor men har inte haft kvar dom. Men jag trivs bra med den här bloggen och jag kan lova er jag kommer inte sluta blogga. Dock kanske det inte blir varje dag som det har varit innan, fast ja man vet ju aldrig .

I morgon ska jag jobba passet 08.15 till 15.30 helt okej, sen är jag ledig i några dagar och då åker jag hem till min älskade mamma.

Sen är det nyår och det ska firas, sen blir det massa massa jobb för min del, men det gillar jag

Hello

Igår var det en rätt så sjuk kväll, men på ett bra sätt :)
Ja mer behöver jag nog inte säga :) *höhö*




2010

Sitter och tänker på hur detta året har varit, och vad jag har gjort. Satt och läste inlägg jag skrev för ett år sedan och det var väl rätt roligt och läsa. Då var det mera glada inlägg eller hur man ska förklara det.

Hade tänkt skriva ett inlägg om 2010 men jag känner att jag varken har tid eller ork till det :). Det enda jag kan säga är att jag både har haft bra och jobbiga stunder. Jag har träffat bra och dåliga människor ja det var väl en rätt bra och kort förklarning på mitt år.


Nu är jag färdig och snygg, väntar på Maria för sen blir det fest hos Thorbjörn. Sen utgång ska bli roligt :) hoppas dock inte det är för jävla kallt ute med tanken på mitt val av kläder *fniss*

Vem fan är Andre Pops?

Jo, årets julvärd. Jag som trodde att årets julvärd skulle vara folklig.
Att vi som ska se programmet skulle vet avem det är. I synnerhet ungarna som är mest fascinerad av Kalle Anka klockan tre. Jaja jag såg i alla fall Kalla Anka även detta året, förra året fick jag se de på jobbet det var mysigt.



puss och godnatt

I morgon blir det förfest hos Thorbjörn i norrliden. Maria ska ta taxi till min mamma för jag är ju här över julen. Sen blir det reggae fest hoppas de blir skoj jag ska i alla fall vara onykter och nya snygga män i rumpan haha

ouups

Förlåt..

Jag insåg nyss att jag har varit lite dålig med att blogga. Men jag har fullt upp och mer blir det :) jobb, jobb men det är bara roligt.


Hur har eran jul varit då? min har varit bra fått fina saker och sen har jag ätit för mycket mat och godis. Men när jag tänker efter så är det ju jul och då ska man äta som aldrig förr.


Kom och tänka på om jag ska skriva ett inlägg om hur 2010 har varit. Typ göra månad för månad, men sen slog tanken mig jag minns ju fan inte allt. Sen kom jag på den smarta planen, ja får läsa min blogg , för jag har nog skrivit ett  och annat i den som jag värt och skriva.


Så nu kör vi 




eller näe jag orka inte 

<3

Saknar er !

Ja det är jag på bilden :P


Njuter

Åhh mys jul har jag haft, fått fin fina paket och är nöjd. Nu sitter jag i mjukis byxor och mjukis tröja och kollar på tv. Med andra ord kan det inte bli bättre, i morgon blir det utgång med Maria :D:D:D:D



God jul

Har redan ätit för mycket godis, mår smått illa. God mat har jag också fått, öppnat en julklapp också en ny brödrost. Blir mer julklappar efter kalle anka :)


Tummen upp

The Rolling Stones – Paint It Black - Mono Version
Jimi Hendrix Experience – Foxey Lady
Iron Maiden – Fear Of The Dark
Bloc Party – Emma Kate's Accident
Rock Feast – You Really Got Me

God jul

Jag och min kollega linda satt och pratade om alla julkalendrar som har gått sen vi var små. Vi kom på en hel del , Linda berättade även slutet på julkalenden som går iår ;) men det talar jag dock inte om.


Nu ska jag snart lägga mig och sova, är hos mamma nu mysigt :)


Hallå i stugan!

Har min rast just nu, har huvudvärk men den börjar att släppa. Började mitt pass med att jobba en kort stund med min kollega Erik. Jag hade fått för mig att bolaget stängde tidigt idag men jag hade fel och Erik hade rätt.


Nu jobbar jag med min kollega hanna en mycket trevklig människa!

Puss

Fått i mig lite frukost, redo för jobbet vid 14.00 till 20.00 sen ska jag hem till mamma

i min ensamhet

Kaffe och rederiet nu!

Mysigt, mycket mysigt i min ensamhet

 

 

Kär


Sitter på jobbet

Har min rast, dagen har gått fort. Höll på att frysa ihjäl idag när jag gick till jobbet. Men på ett sätt var det skönt att ta den promenaden man vaknade till liv :)

Blir jobb i morgon också sen ska jag få ännu mera tider idag av den nya chefen.
Jobba är roligt, ja jag älskar mitt jobb , mina kollegor är dom bästa man kan ha
I morgon efter mitt pass så åker jag hem till mamma och fira jul
Detta året har jag mer julkänsla , sånt får mig att bli glad :)


Tjenixen

Godmorgon

Sitter och dricker mitt morgon kaffe och försöker att vakna till liv. När jag kollar ut så ser det faktiskt inte så kallt ut, men kallt det är det, det är svinkallt ute. Ska gå till jobbet idag, vågar inte cykla må ni tycka jag är feg men jag vill inte slå ihjäl mig. Desutom har jag min cykel hos mamma så det hela blir ganska svårt, får hämta den när det är bättre väder ute.

Efter jobbet ska jag till affären och köpa bitsocker, det är liksom bättre att ha i kaffe. Strösocker funkar ju också men trivs bäst med bitsocker.

Sen ska jag pyssla och dona det sista här hemma, gå ner med lite kassar i förrådet . Skönt att allt äntligen börjar falla på sin plats här hemma. Och undrar ni hur jag trivs i lägenheten så trivs jag bra. Det kommer ju ta ett tag innan man känner att det är ens hem, det gör det ju alltid när man flyttar. I morgon jobbar jag kväll och sen åker jag hem till min söta mamma. För på Fredag är det julafton och det ska bli mysigt vill jag lova er. Lördag blir det lite fest, och på söndag blir det middag med min kära vän Fredrik.



Jag blir ganska sur över att det fortfarande finns folk som tror att man inte kan ha killkompisar utan att ha sex med dom. Förstår ni vad jag menar? jag har killkompisar och det betyder inte att jag har sex med dom. Hela denna grej gör mig rätt sur när folk får för sig saker.







Jag är glad, att jag äntligen är mer arg över den saken.



Eftersom..

Eftersom det snart är jul så har jag valt att ha röd bakgrund. Lite jul är de allt över det hela. Jag kan inte sova för min granne går fram och tillbaka , och snart ska man upp. Men de fixar jag, ska gå till jobbet i morgon, har inte alls så långt. Frisk luft är bra också, har tagit fram varma kläder så frysa det kommer jag då inte att göra.

Godnatt

Hade tänkt och sova nu, ska upp och jobba vid 07.00 i morgon.
Sen kommer nog Andreas förbi på kvällen , trevligt med lite besök
Får väl bjuda min vän på kaffe och kaka som jag har bakat nu ikväll

Här har ni honom!

Här har ni andreas!

Har fått flytta fram middagen med Fredrik. Så på söndag ska vi äta gott jag som bjuder snäll som jag är. Ja Fredrik är mitt ex, och vi är väldigt bra vänner, han betyder en massa för mig. Och han känner mig väldigt bra vi var ju ett par i tre år. Han vet de mesta om mig om jag ska vara ärlig. Och det känns bra att vi är bra vänner.

Snobben


Lite bilder

Ja man känner sig ju lite ensam, men man blir van snart. Men jag erkänner jag saknar min fina mamma, men åker ju dit igen på torsdag efter mitt jobbpass.

Här har ni lite bilder


Så här såg det ut, i början av flytten
Om ni undrar vad det är så är det min säng



Några av alla mina älsklingar, står en del i källaren med
Fyra plan, och en massa skor på golvet, skaffa två hyllor till


Min söta lampa som jag köpte på secondhand för 40 kronor
Tyckte den var söt och inte alla som har en sådan lampa!


Där sitter jag och äter =)



Mitt gulliga lilla kök, ska fixa lite till där inne, ursäkta röran!

Puss

Har folk som bor i england som läser min blogg
Men hur kan dom förstå vad jag skriver? men roligt är det i alla fall.

Har plockat och donat och nu börjar de se ut som ett hem.

Lite kaffe nu i alla fall sen sova

Kan inte hjälp men jag gillar låten


God morgon Världen

Nu är jag vaken men inte är jag pigg, men det blir väl andra bullar när jag fått i mig några koppar kaffe. Sov över hos mamma i natt, ska ju till läkaren idag och jag har ju min läkare här i norrliden. Sen ska jag åka hem och fixa det sista i lägenheten, nu börjar allt komma på sin plats.

Fick ju mitt internet igår så nu kan jag blogga som vanligt igen. I morgon är det dags för jobb 07.00 - 14.00 en helt okej tid om ni frågar mig. Sen 14.00-20.00 på torsdag. Sen åker jag hem till mamma för på fredag är det jul och det kommer bli mysigt.

På juldagen blir det lite fest med min fina vän maria

:)

Nu börjar allt äntligen komma på plats i lägenheten. Idag kom det två män och fixade mitt internet. En av dom var en riktig puddig. Han trampade dock på ett par skor :P.

 

Sen kom Börje och hans son med min soffa och tvbänk så nu händer det saker. Just nu är jag hos mamma ska ju till läkaren i morgon så jag sover över. I morgon ska jag hem igen för jobbar på onsdag och torsdag. Sen hem på torsdagen igen för att fira jul på fredag


snirpo

Allt börjar komma på plats nu :)
Skööönt , mycket sköööönt!

- Typ hemskt mycket hej

Bara så ni vet kommer jag inte blogga mera ikväll. Får nämligen mitt internet i morgon så då slänger jag in ett inlägg eller två. Jag ska också ta lite bilder och göra fint, har ett  gulligt litet kök. Ska fixa och dona där ikväll. Det enda som är klart är hallen och badrummet, ja och sen förrådet tur att jag har ett stort förråd. I morgon kommer min soffa och min tvbänk kommer bli fint där.


Datum är nu klart för inflyttningsfesten :)
Sen ska jag Maria och Sara festa loss hos mig på nyår, om vi inte hittar en större fest.
Me

 

 


Lycklig liten ko

Ja fast det har hänt det ena och det andra så är jag rätt så glad =)
Med tanken på att jag har bra vänner och en fin lägenhet. Maria
byggde mina skohyller men alla fick inte plats :P så fick ta ner en del i källaren.


ikväll blir första natten i lägenheten! wiooo

Tjejkväll med Maria och Sara


vi drack och pratade hemligheter ;)
Nu är dom ute på krogen och är fulla som hönor
Jag var för trött och åkte hem till min mamma
I morgon blir det att fortsätta att göra fint i lägenheten!

Vatten?

Vi har inget vatten i kalmar vilket gör så jag får panik tror det är fler kalmarbor som känne som jag. Nu får man koka upp snö. Tur att man hann göra kaffe innan vattnet försvann annars hade jag fått utbrott :(

Guttans så skönt


En smygis ;)






Puss

Äntligen lite nytt på bloggen :)

jag är trött, vi har hållt på hela kvällen. I morgon ska vi fortsätta.

wiooooo

Nu ska vi snart ge oss av igen, ska få i mig en kopp kaffe först. Så jag orkar att bära och konka, och jag har tur. Jag har tre starka människor till hjälp. Mamma som är stark som en oxe, Börje som är starkare än pippi fast utan flätor. Men den starkaste det är Maria , hon är nämligen starkare än Magnus samulsson. Sen har vi mig, ja är klen som en räv i grekland

Sen ska jag handla mat


Nu luktar det bränt får be mamma att sluta tänka hahaha nej då jag älskar henne

En glad jävel som skriver (:

Hej alla glada indianer!
:)




Trött som en galen fågel i Grekland

Ja jag vet knäpp rubrik, men kommer inte på någon annan.
Jag är skit trött , haft fullt upp idag, men älskar min lägenhet !

Hos Maria

Jag har ny hämtat mina nycklar och paketet från bredbandsbolaget. Nu är jag hos Maria , vi lyssnar på julmusik och ha de mysigt.



Bjuder på denna

Puckot skriver igen

Oja jag är ju as snygg i håret

Bilden är dock inte från idag

 

just det, jag hittade massa fin fina kjolar när jag packade ner kläderna

Blev glad jag kommer bli skit snygg i dom ;)

 

Ännu ett inlägg

Hej jag heter Emma och jag gör bort mig!

 

 

vi kör på

Puckot kan le dra mig bakåt :O

 

 


God morgon :)


Jag vet att jag är värd något mycket bättre
Jag kan inte sluta le just nu

Snart nytt år, och då börjar jag om
Det känns tufft men ändå så jävla skönt

idag är det flytt


Mardrömmar

Jag somnade faktiskt i tid ikväll, men så vaknade jag. Och allt beror på att jag hade en hemsk mardröm. Och nu vet jag faktiskt inte om jag vågar somna om. Jag ska ju upp rätt tidigt i morgon så jag får väl försöka att somna snart igen.


När jag var liten gick jag i en grupp som hette mulle. Det fanns nog lite här och där runt om i vårat land. Man kunde även ha det genom skolan. I alla fall jag och en massa barn gick ut i skogen med våra fröknar och träffade mulle. Jag vet inte om det var en hon eller han, men han/hon bodde i en koja i skogen. Kojan hade mulle byggt själv med hjälp av grenar. Och ibland fick vi barn hjälpa till och hämta grenar och så . Mulle hade gröna kläder och en svans ja jag tror nog att mulle var ett troll. Ja därför jag berättar detta är för att jag hittade en bild på den grupp och självklart var mulle med också. Mulle var väldigt populär när jag var yngre, jag vet ju dock inte om mulle finns kvar i dagens skola. Vilket jag tycker är tråkigt, mulle tog ju hand om alla djur och mulle såg även till att naturen mådde bra. Mulle berättade att vi inte fick kasta skräp i naturen och att vi skulle vara rädda om naturen. Visst var den där mulle smart, och jag tycker och hoppas hans finns kvar i dagens samhälle det behövs




Under en kort tid gick jag även på teater när jag var yngre. Dock så spelade vi aldrig upp någon pjäs och jag tyckte inte det var så speciellt roligt heller. Jag har testat på lite av varje, har även gått på pianolektioner, och så här i efterhand ångrar jag att jag inte fortsatte med det.



När jag kollar på en del kort så kommer en massa minnen upp, det är väl rätt självklart att det gör det. Nu är det inte så vanligt att man tar kort med en vanlig kamera och framkallar kort. Eller jag tror det är mer dom äldre som gör , som min farmor och farfar. Men för övrigt är det nog inte så vanligt, det tycker jag är synd. Jag äger inte ens en vanlig kamera, jag som alla andra har en digitalkamera. Jag vet inte ens om man kan köpa en vanlig kamera?! eller jag tror nog man kan det. Jag ska i alla fall köpa en systemkamera, men den jag vill ha är rätt så dyr så jag får vänta ett tag. Man kan hoppas att den är billigare efter jul i så fall ska jag köpa en sådan :)



Natti Natti


"HÖRREDU"

Min favorit i hela Serien ja jag pratar om Rederiet så är det Gustav. Tyckte jag även som liten, och hans mest kända replik var som sagt HÖRREDU. Och om två år fyller han 80 år, ja tiden den går fort, han var i alla fall min favorit genom hela serien han var med i alla 318 avsnitt. Och ni får gärna tycka jag är larvig men det äe nostalgi så att det skriker om det och hör sen!!!!!!!!!






Borde finnas.....

Det är riktigt jobbigt och komma på att man skickar i väg ett sms till fel person
Och det är inte första gången jag gör det, och säkert inte det sista

Borde finnas
något likande på mobilen : Är du säker på att du skickar till rätt person?





Jag har under den senaste tiden i mitt liv kommit fram till något som faktiskt givit mig ro . Efter att ha gått igenom ett par slitsamma tider , krossaden förväntningar , förlorat hopp har jag infunnit mig i nya tankbanor . Tankbanorna som ska få mig att inte hamna i besvikelse och sorg

Jag ska slutat  hoppas
Jag har kvar mitt hopp men jag har bara slutat hoppas , detta är min senaste strategi i livet, att ha kvar hoppet men sluta hoppas hänger ni med?

Ja om ni nu inte förstår vad jag menar så har ni ju något och grubbla över

i morgon är dagen här, som jag har längtat


En gnutta snurrig och murrigt!

Jag hittade en bok eller ett häfte som jag gjorde när jag gick i 9an. Tror det var till ett svenska arbete om jag inte minns fel. Vi skulle göra en liten bok om oss själva, jag hade en riktig snygg bild på mig själv på framsidan ;) . Det var rätt roligt och läsa, och jag hade samma tankar och funderingar även då. Ja kanske inte allt men mycket av det jag skrev tänker jag ju även på idag.


Och när jag läste den boken så kom jag och tänka på en person. En kille som hette Timoty, han lever tyvärr inte idag. Det jag vill säga är att han var en stark liten kille, han hade ett hjärtfel och visste att han skulle dö. Jag vet inte hur gammal jag var när detta hände, men han var 9 år. Han hade önskat vilka låtar han ville ha och så vidare ja det jag vill säga är att han var en otroligt stark kille.


Med bilder blir en blogg roligare!


Bilen och Grodan är kära i varandra

suck för fan

Jag blir galen.
Varför funkar inte skiten?!
Eller kanske är det så att jag är för kass på datorer?"

Smell smell sniff sniff

Idag är det onsdag och jag ska fortsätta och packa. Har kommit en bra bit nu, men det känns ändå som om det är en massa kvar. Jag borde ju nästan vara van vid det här laget har ju flyttat fem gånger, men det jag tycker mindre om är just när man ska packa. Packa upp är ju rätt roligt om jag får säga mitt ;) tur att jag har folk som hjälper mig med flytten ni är guld värda.


Igår fyllde som sagt min systerson Isak år, tyckte inte det var länge sen du var en bäbis. Minns första gången jag träffade dig du var så liten och söt. Du är ju söt nu också men du börjar bli en stor kille 6 år jag älskar dig

Ja sen får jag ju inte glömma Robert som fyllde 24 och Hassan som fyllde 26 grattis till er också!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och fortsätta och packa

Efter allt som har hänt ser jag äntligen lite ljus, ja jag har mycket att vara glad över.








Jag tror att min brödrost hatar mig

Har ni någon gång undrat över varför ni har gjort en del saker vid just det tillfället?. Det behöver inte vara en dålig sak utan det kan vara vad som helst. Ni kanske inte fattar vad jag menar så jag har varit smart och tänker därför skriva ner exempel



T ex : Varför tog du hallonglass i stället för vaniljglass, du var ju faktiskt sugen på vaniljglass tidigare idag. Eller varför tog du den vita jackan när du sa att du skulle ta den svarta.

Ja nu tycker ni väl att jag är mer konstig än vanligt så nu avslutar jag detta ämne.

Jag har faktiskt börjat kolla på rederiet, som liten sa jag och min syster Båten. Vet ni vilken serie jag menar?. Tror väl att dom flesta har sett denna serier någon gång i livet.

Jag tyckte det var bra när jag var liten :O, vilket jag tror dom flesta i min ålder på den tiden gjorde. Serien började 1992 och totalt har de gått 318 avsnitt. Det är ju för fan skit många avsnitt , finns det verkligen någon som har sett alla avsnitt?!. Jaja det är i alla fall sjukt mycket Nostalgi och sånt gör mig glad.

Och visste ni att snyggingen mikael persbrandt har haft en roll i serien. Han var lika snygg som vanligt måste jag säga ;)



Jocker var min favorit spelades av Johannes Frost !


Lite gott ;)

Ingredienser

0,5 msk
2 msk
1 dl
1 tsk


3 dl
2 st
2 dl
100 gram
2 st


Tillagning

Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund form, 24 cm i diameter. Skala äpplena. Kärna ur och skär dem i tunna klyftor.

Rör smöret och sockret poröst. Tillsätt äggen och rör till en smidig smet. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner mjölken och mjölblandningen i smeten. Häll smeten i formen. Stick ner äppelklyftorna tätt i smeten. Strö över socker och kanel.

Grädda i mitten av ugnen 60 - 75 minuter. Känn med en sticka att kakan är genomgräddad.
Servera med vaniljsås eller glass.



Och så har du gjort en äppelkaka

För mer enkla recept besök : http://www.tasteline.com/

Du är en enda röra


Sånt borde jag veta
Med tanken på att jag trillar ner i ett hav fullt med hajar!
Och nej det handlar inte om någon
Har inget bättre och skriva .

Ni borde vara svartsjuka
För jag har världens bästa vän





Grattis

Tänk att moster hjärta fyller 6 år idag

På bilden var du 4år tror jag

Jag älskar dig Isak från din moster

 

 

Grattis Robert på 24 år dagen

 

 

 


Tisdag för faaaan

Jag blir så arg, denna värld är så jävla rutten, eller ska man säga världen är full med ruttna personer.






♥◊

God kväll eller hur man säger, sitter för tillfället och dricker kaffe. Ska ta ett bad sen och fortsätta med packningen. Ringt läkaren idag också (duktiga jag) så ska på återbesök den 21/12 .


Ja nu är jag stressad som en galen räv i Skåne, men det blir bra när allt är på plats!



Till min bror

Bara för att jag saknar honom

 



 

Är vi lika, vissligen är bilden på mig 2 år gammal och jag har ju långt hår. Men lite lika är vi allt :P


Måndag

Det var mer klass på männen förr

Du har rätt jonte så rätt så

Dock finns det ju en del män nu också som har klass

Sen finns det dom män som ligger på Rea hyllan haha !

 

Det är nog min nya diss kommentar

 

Näe tyvärr du är ju så REA *asg*

 

blöhh


En gåva till er från mig




That girl is so dangerous
That girl is so dangerous
That girl is a bad girl
HAHA

fff









Gahhh

Dags för nattblogg

Just nu sitter jag i soffan hos min kära mamma, jag kollar på tv och äter en god kiwi (stavas de så?). Ja jag borde ju veta det med tanken på att jag har läst Svenska C (nu fick jag skryta lite också)


Tänker på dig farfar - Jag älskar dig


kommer en video blogg snart ja jag är larvig och gillar att spela fjortis :D



Söndag

Jag började packa idag, började med mina älsklingar. Ja mina fin fina skor, fan vad jag längtar! snart har jag det mysigt i min lägenhet!. Och snart är det jul ska bli mysigt, på juldagen blir det fest :) ja för just nu är jag rätt så glad.







Titta vad jag hittade
Långt och lockigt hår



MÄN

Varför var männen förr i tiden mycket snyggare än vad dom är nu

Kolla bara









-**-

Ligger i sängen för tillfället, riktigt mysigt . Ska snart se på dirty dancing ja jag gillar den filmen.
Har ätit lite godis och nu mår jag illa.

I morgon måndag och det är med andra ord tre dagar innan flytt
Händer mycket på torsdagen, ska hämta nycklarna, sen jobba kväll
Sen kommer mamma och Börje och hämtar mig sen åker vi till min lägenhet :)


Prutt och snusk

Den stora nyheten just nu
Är prinsessan viktoria med barn? , ja varför skulle hon inte kunna vara det?. Kungligheter knullar väl också så varför skulle det vara så konstigt.


Det finns ju flera nyheter om Kungafamiljer

Kungen har tydligen varit otrogen, ja det står så i hans SKADALBOK, har själv inte läst den men jag har hört. Han har röjt runt och tydligen är det inte en han har varit med utan flera.


Och hur är det man brukar säga? en gång otrogen alltid otrogen?
Ehm jag tror det beror på vem personer är? eller är det kanske så
En gång otrogen alltid otrogen

Jag vet dock en kille som borde ligga på den hyllan
MR otrogen fast jag hoppas dock han skärper sig nu när han ska bli en äkta SVENSSON

Folk är otrogna hela tiden, men det är bara såna här stora människor man väljer och skriva om. Men det är klart hade man skrivit om alla som varit eller är otrogna hade det nog blivit en jävla tjock bok.




Vad kommer här näst att prinsen är bög?, visst har han haft flickvänner, men det skulle inte förvåna mig om man börjar skriva att han är bög.

Ja jag erkänner han är ju en riktigt snygging! Funderar på att gifta mig med honom, men tror inte att kungen skulle tycka att jag var en bra kvinna för Philip. Jag har nog inte den rätta stilen, sen hade väl kungen blivit galen när jag satt på min  musik på slottet :D haha





Killar med långt hår faller mig i smaken



Nu kör vi lite nostagli med massa olika musik - stilar




Spice girls

Backstreet boys


Gunter






Tror allt att alla har hört dessa låter

Popcorn

Nu är jag redo för en mysig kväll i min ensamhet. Blev erbjuden att gå och fika hemma hos Meti, men jag orkar inte. Jätte snällt att han frågade men känner dock att jag vill vara ensam ikväll, men tanken var god i alla fall!

Nu ska jag se på en skräckfilm, äta popcorn och dricka läsk!
En sån här liten sak får mig så där glad, extra bra känns det när jag vill vara ensam också:)


I morgon söndag och jag ska börja packa!


& det är väl så

well Well

Känner mig förkyld, fast det hindrar inte mig.
:-) ska se på en film och äta gott nu snart

Ja sen svara på alla sms jag fått under tiden som jag har vilat

Jadå svårt att vara populär *fniss*



Köpte lite basvaror idag , ja ni vet tvättmedel och sådant tråkigt.

Jag fick en jätte söt Blomma av mammas kille Börje igår
Jag vart jätte glad, och blomman var jätte söt dessutom!


Ja jag hittade lite fint på secondhand idag ;-) har ett gott öga för secondhand prylar!
Blev en skjota , en slips , en röd gullig mössa, och ett par finfina byxor riktigt snyggt

Jag behöver inte blunda för att känna. Jag behöver inte se för att veta.

Nöjd med dagen , nu blir det raggisar till mat!

Sprang förbi fredrik idag för att hämta mina pengar han var skyldig mig . Så jag passade på att tala om att han var bjuden på middag hos mig på lördag. Ja jag är för jävla snäll :), och för er som undrar blir det ju såklart en fest framöver.

5 dagar sen flytt


Det känns bra att vara arg i stället -^^- hur konstigt det än låter så är det skönt. Fast arg är inte rätt ord heller, ja jag vet inte vad som är rätt ord :S


Kärlek!!!!!!!!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det är ju tanken som räknas

Idag blir det att köpa dom sista julklapparna, det här med att hitta till alla är väl inte min grej precis. Var lättare när man var liten och kunde göra något eget. Mamma skulle nog lyfta på ögonbrynet om jag gav henne en pärlplatta. Men sen är det ju tanken som räknas ;) , fast mamma du ska inte få en pärlplatta , så du behöver inte vara orolig att din 23åriga dotter ger dig en pärlplatta.




Ibland är jag jävligt konstig

Här om dagen när jag var skolan så jobbade några i min klass med en uppgift. Jag hör då en av dom säga att det är nog en kantarell patienten har i näsan. Självklart lyfter jag på huvudet och säger - Och hur i helvete fick patienten in en kantarell i näsan. Mina kära klasskompisar förklarade att det inte var en riktig kantarell, men det är väl klart man tror det när någon säger * ja det är nog en kantarell han/hon har i näsan .


Undrar dock hur det skulle kännas och ha en kantarell i näsan, jag har ju inga planer på att testa.
Men man kan väl få undra:)
Hej doktor jag har en kantarell i näsan


Igår kväll såg jag en film med han som spelar Wallander, ja om ni inte fattar så var det alltså inte en Wallander film utan det var han som spelade Wallander som var med i denna filmen. Och med tanken på att filmen inte var så bra så la jag inte namnet på filmen på minnet. Men till saken i denna film var han en riktig elak människa som mördade folk. Ja det kändes så fel att se han vara så elak, ja nästan lika fel som om Johnny depp skulle spela Jack  i titanic. Ja då kan ni ju fatta hur fel det var när han wallander gick runt och dödade människor och drack blod.


I'm the king of the world! .

I'm a psycho and must have blood

 

Ja ni fattar!

 

Jaja ska väl sova nu så jag orkat gå på stan i morgon för att shoppa julklappar :>


Is it a bad story?

Sitter och lyssnar på en låt som är sjukt mycket Nostalgi

Det får mig att tänka på när jag var 8år och dansade loss till låten!
Jag skulle dock kunna göra det nu också, men jag är för trött.

 

Det här med känslor, är både på gott och ont.
Och det gjorde så otroligt ont
och jag vill inte vara ledsen utan jag vill bara vara arg
Känns som om jag blev utkastat från ett berg och så var det tack och hej

 

Jag har all rätt och känna så .

 

Men solen kommer brinna även för mig
Det är snart ett nytt år


:'(

Farfar ligger på sjukhus :'(
Tänker på dig älskade farfar
Det gör så ont att det är 50 mil i mellan oss.


Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt denna dagen.

Jag har i alla fall ätit äppelkaka och dryckit glögg , det var gott det.



Annars? ja jag har en jävla ångest och kan inte andas
Precis som vanligt då antar jag...

Vad fan har jag gjort?
Och vad fan gör jag?


Jag vill inte ha dom här känslorna kan dom inte bara FÖRSVINNNA ÅT SKOGEN


HAHA


Man ska våga bjuda på sig själv....




Här bjuder jag bilder från förr


mmm

Jag blir helt till mig, har inte fått mitt brev ännu, hoppas de kommer snart annars blir jag mer galen än vanligt. Sitter just nu och dricker kaffe och försöker vakna till liv, vet dock inte om det hjälper. Mitt hår står åt alla kanter och jag är faktiskt rätt så jävla arg just nu.


Oh na na, what's my name?

Ligger med mitt osminkade ansikte och avklädda kropp i min säng, bland duntäcken och sidenkuddar. Utan för mitt fönster ser jag snön, den är vacker när man är inomhus.

Ska avsluta min torsdag med en varm choklad med två skumtomtar i. Ja jag älskar Skumtomtar , speciellt när man lägger dom i en kopp med varm choklad.

Sedan blir det att borsta tänderna med min söta tandborste. För att sedan ta min bok The Joy Luck Club Som Nils gav som förslag att jag skulle läsa. Än så länge tycker jag om den, så vill man läsa en bra bok kanske man ska fråga Nils nästa gång!








Självklart är mina tankar och känslor här i natt också



Vill inte ha dom känslorna vill inte, får inte kan inte, bort , bort


En sådan som du ska fan inte ha barn. Fyfan vad jobbigt det var att se :'(

Ochdedåva





Ja jag är medveten om att jag har jacka och mössa inomhus. Men det
var faktiskt jävligt kallt , dessutom tycker jag det är rätt så cooolt också



Jag är nu Undersköterska, tog examen idag, jag är inte bara bäst, jag är snygg också
Kommer sakna många i klassen speciellt Anette, sepide och Linda


Jag har värsta lååånga luggen
Maria som kom på den smarta planen
Nu är jag ännu mera cooool



Den där John blund måste ha stora problem

Eller så hatar han helt enkelt mig ;) , somnade till sist i alla fall men alldeles för jävla sent. Nu är jag som en zombie det första jag gjorde när jag vaknade var att gå in i en dörr, smart Emma jävligt smart. Men på ett sätt får ju jag skylla mig själv som tänker på saker som jag faktiskt inte borde tänka på.


Nyår
Ja jag hoppas 2011 blir ett bättre år, 2010 har ju inte bara varit jävligt, har ju också varit bra. Men 2011 hoppas jag bara kommer med bra saker. Detta år har kommit med tårar och smärta , men även glädje och skratt. Jag har lärt känna nya människor , personer som har kommit in i mitt liv och sedan försvunnit., personer som har kommit och stannat. Jag har lärt mig en massa nya saker t ex Att man inte ska lita på en man som har en plattång, undantag finns dock, det är ju en pik till mike haha :D.



Inte för att ni bryr er men jag börjar bli äckligt förkyld igen :S och det är lite synd om mig.


hade virrat bort det, men jag har ett konto på bilddagboken haha :S jaggillarkakor

Dreggel



Om jag hade varit ung på den tiden då axl rose var ung
Då hade jag haft brutalt och hårt sex med honom


Ja idag finns det ju inte många som slår honom ;)









Slash skrattar så gulligt :D



HAHA

De dansar ju så snyggt också ;) Jag älskar när hon säger "Lägg av! Här ska vi inte ha någon dans!" och den där sången kan ju inte annat än att fastna i huvudet - Haha






.

Hej ångest
Kom och ät upp mig!




Ännu ett inlägg


Alltid skoj och hitta bilder man inte trodde fanns -^^-

-^^-


Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont!

När jag läste Medicinskgrundkurs var det värsta jag visste Latinskaord
Dom var inte bara svåra att uttala utan också svåra att komma ihåg

Men självklart så kommer jag ihåg ett ord som jag tycker mycket om

Vini, vidi, vici - Jag kom, jag såg, jag segrade
Dock stod inte detta i min medicinbok ;)
Utan där var det en massa ord som pneme och sånt :S

 

Jaja nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig, från Öland ehm tufft -^^-
Sitter bara och stör mig på att det inte är ÄKTA ölänningar
Är ju bara den där gubben som är *host* jag håller tyst.

 

I morgon är det torsdag och jag ska in till skolan och äta lite gott med klassen
Hoppas alla kommer, för det blir sista gången alla är samlade


Tack - Ja för att det finns en sådan människa som Maria

 

 


Och nu är det gjort
känns hmm konstigt men ändå jävligt rätt




Du högg mig

Du högg mig i ryggen.

Det kommer jag fira med att dricka mig full
Men inte denna helgen, nej  för i helgen ska jag köpa ett par skor ja för det gör mig glad!





Game over ehhh ^--^




Du är en mördare, ja du tog livet av mig!

Inatt drömde jag att en vampyr kidnappade mig. Han tog med mig till blåkulla vilket jag tyckte var konstig. Sedan bjöd han mig på soppa och sen gifte vi oss.

Ja det var en rätt fin dröm, men en konstig vampyr men han var ju jävligt snygg ;) haha.





Candyman

Ehm
Jag ser på en dålig film just nu
Candyman från 1992
Ni ska inte se den
Ni ska inte stå framför en spegel och säga candyman 5 gånger
Då sprättar han upp er
Han börjar med rumpan
och jag tror inte det är så skönt att få en krok i rumpan :S:O
Han kommer ut genom en spegel
Hur lyckas han ens komma in i den ?

Här har ni mr CANDYMAN
Jag tycker dock han ser rätt snäll ut









OCH blää på allt och alla för helvete!

!!!!!!!!!!!!!!!

Satt & kollade på karlsson på taket idag och tanken slog mig
Han är inte bara jävligt ful utan han är ju helt störd i huvudet också




Och en sån pappa som Emil hade, ja jag är glad att min pappa inte är som han



Och må jag ha dålig humor, men jag skrattade byxan av mig när jag såg denna



Jahääää Ronja på tyska
Rumpnissarna låter ju sjukt roliga

Min syster


Hon är söt hon...



Jag är också rätt så söt

Och där dog jag en smula!

Ätit för mycket popcorn
Min mage är alldeles för full
Fast det gör ingeting, för popcorn är gott :)

Nu har jag min nya säng, den är jätte skön och jätte gullig!
Jag har suttit och dregglat ikväll
Har maraton av pirates of the caribbean
Ja låt mig vara larvig men jag gillar dom filmerna
Precis som harry potter och sagan om ringen.





Sweden rock nästa år ;)

Tjuvstart


Min första kärlek


Måste ha varit Tommy, jag var nio år och tyckte han hade söta ögon. Han frågade chans på mig och jag sa ja. vi brukade gunga och pussas under det stora trädet på skolgården. En gång bjöd han mig på godis i skolan (vi fick inte äta godis i skolan)
men det gjorde vi i alla fall.





Dag
01 om mig

Dag 02ett ögonblick jag aldrig glömmer
Dag 03 min första kärlek
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 min dag
Dag 07 – Min första bästa vän
Dag 08 – mina föräldrar
Dag 09 – detta gillar jag inte
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Wake me up before you go-go

Nostalgi ♥

 


brabo


Det var då själva fan jag lyckades inte släppa den där tanken igår. Fast när jag tänker efter kan man ju helt plöstligt inte bara glömma allt bara så där. Det är faktiskt riktigt jobbigt men jag tillåter fan inte denna sak göra mig ännu mera ostabail . Jag vet inte om jag ska bli arg eller ledsen, jag vill inte bli något av dom. jag önskar bara att jag kunde sluta bry mig. Och det är klart jag sitter och tänker på det jag har gjort, men jag ångrar inget. Det är bara så att jag inte förstår att jag inte kunde se allt från första början.


Idag är det tisdag, jag sov alldeles för länge vilket gör mig ledsen. Inget brev har kommit än heller och jag blir galen och nervös av det.






hejådedåva

Ja jag har börjart med 30 dagar visst är jag tuff då?!"


Min skalle exploderar snart, och jag skyller på tankarna. Men dom försvinner snart , och jag hoppas dom gör det snart

Well Well

Well... Well

Jag ska försökta att le åt hela denna jävla grej.




SNOPPGURKAN

shiit jag har ont i magen :(, men jag gillar blocket.se :D
Kommer tjäna 2000 kronor på detta FUNNY FUNNY!!!!

Dina ord gör mig stark




Det är jätte roligt, jag skrattade fyra gånger

Den är jätte rolig, jag skrattade fyra gånger

Om du inte kommer dit, kommer jag att spela ett spel ... Monopol

Jag är jätte bra på monopol , du har inte en chans mot mig, det ska du ha jävligt klart för dig
Så kom och titta på tramsgänget annars.... ja jag vet inte vad som händer annars

Ord hit och dit!

Dumma, dumma måndag
Mår sjukt illa för tillfället :(
Väntar på ett brev som aldrig kommer
Jag hatar att vänta, det finns inget värre än att vänta


Nu är man klar i skolan, och nu är man undersköterska
Känns bra, det känns jävligt bra
Något har man att vara glad över


Det är bara små ord, och jag blir bara ledsen av dessa ord
Men det är klart
Det är så denna planet funkar
Folk hugger varandra i ryggen hela tiden

Är det någon i väggen`?





Måndag - En tid jag aldrig kommer att glömma

Var när jag var 9år, då jag vart sjuk. Jag hatar lukten av sjukhus, alla slangar och sprutor. Alla kontroller och alla tankar som fanns i mitt huvud. Jag var 9år och trodde jag skulle dö, den jobbigaste tiden var den när dom inte visste vad det var för fel på mg. Men jag var stark och hade viljan och mina anhöriga fanns där, och ja som ni märker så överlevde jag den tiden


11 dagar

Sen flytt



Jag tror inte man kan känna sig mer dum än vad jag gör just nu!
Det spelar ingen roll,
Jag kommer nog alltid känna mig riktigt jävla dum & smått lurad


Men jag är glad för jag har en ny jacka den är fin :)




Bravo

BRAVO du har nyss bevisat hur falsk du är.
En del har jävligt svårt att vara ärliga, och jag mår illa av sånt!

Well Well

Idag har jag köpt julklappar
Sen blev det en jacka till mig
Den köpte jag på barnavdelningen
Ibland är det bra att vara liten

Idag blir det Borgholm

Idag blir det Borgholm och Julmarkand & jag ska köpa julklappar

 

 

 

 


Humor haha


Jaha och varför hälsar man inte om man ser någon







?
blir sur av hela grejen




Haha pinklady

redlady



Glad så glad

Idag hade jag min sista dag på praktiken, jag fick super bra omdömen :) . Ja det kan inte bli bättre med andra ord. Fick ett gulligt kort och så bjöd dom på en god bulle ;-) . Många av dom boende sa att dom kommer att sakna mig och det gör mig glad. självklart ska jag gå dit och hälsa på någon gång i framtiden när allt med flytt och så är klart. Detta är den bästa praktiken jag har haft, det gäller även mina handledare dom har varit underbara :-)

Sitter och väntar på att mamma och börje ska hämta mig, sitter just nu i skolan. Sen ska vi hämta upp Maria och då blir det bolaget. Ikväll blir det fest, och jag ska hjälpa Maria med håret, det kommer nog gå bra :)


Puss åde då va

Sitter i skolan just nu, och ute är det sol och +25 ja men kan man väl i alla fall få önska det. Idag är det i alla fall sista dagen på praktiken, gaalet vad tiden har gått fort. Efter praktiken kommer Mamma och Börje och hämtar mig, sedan ska vi hämta upp Maria för att sedan rensa bolaget :). Ja som sagt blir utgång ikväll i stället, men det går lika bra det.


syskon



Lillebror





storasyster <3



Jag (lillasyster och storasyster)






Bror med snygga skor
































Sötis syster

Nostalgi


Idag har jag

Idag har jag ätit ägg, och kollat på bonde söker fru.
Kanske är jag lite töntigt , men då får jag vara det.

Jag har gjort mig fin i håret, svart som natten och jag gillar det.


Det snöar ute, det börjar bli för mycket nu tycker jag.
Men man kan ju inte styra över naturen

Idag är det två veckor kvar innan flytt
Jag har lite panik
Ska börja pacla nästa vecka , sen går flytten den 16 till Stensö

Och vill ni hälsa på så kan ni väl  höra av er!

En gnutta glädje & en gnutta sorg

Jag tycker inte att trumbromsen tog bra när jag provkörde cykeln. Detta är helt normalt när cykeln inte är inkörd.

 


Ändrade planer angående helgen

Man var ju tvungen att boka biljetter, och det sa inte röven Rickard något om. Men ja nu gör det ju inte så mycket, det blir utgång i morgon i stället.



Två svarta och en blondin det kan bli gaaaalet

Andra december tvåtusentio!


:P Jag är uppe med tuppen, ja det där med uppe med tuppen tycker jag låter roligt, det kan ju faktiskt finnas tuppar som inte är morgon pigga och som fortfarande ligger och sover i samma stund som jag skriver så här:P. Nu märkte jag själv att min fantasi flög i väg eller fantasi mina korkade tankar.

För övrigt mår jag väl helt OK har inte känt efter ännu, men efter en kopp kaffe känner jag mig som en människa och inte som en levande zombie. Men igår kände jag dock att jag började få ont i halsen igen :O mindre rolig. Med tanken på att det inte alls var länge sen då jag var förkyld.

Igår hade jag en läskigt dröm, det var någon som ville mörda mig. Ja jag säger någon för denna person hade en mask på sig. En colwn mask, och jag hatar clowner. Mja dom enda clowner jag har tyckt om var när jag låg på sjukhuset i linköping men då var jag ju ett barn också. Tyckte om saker som liten som jag idag inte kan förstå att jag tyckte om, fast så är det väl många som tänker och tycker.

Well Well


Holy crap

 






Nej tänker inte skriva en massa negativa saker bättre att jag har dom för mig själv. För övrig mår jag prima ballerina ikväll, jag vet inte varför. Snart är det lördag och jag ska dricka öl och vara störd

Bitterfitta... jag?

Kanske jag är , men låt mig då vara det, har kanske mina orsaker ;)

Jag är trött, höll på att somna på bussen, tycker inte om att åka buss. Fast jag har inga planer på att cykla i detta väder dock. Men snart slipper man att åka buss puss på det!



Jag har "jobbat" på sjukhuset, jag är tuff


Fuck vad vi är Snygga och tillsammans ska vi ta över världen och sedan ska vi spotta på alla som är lyckliga och kära haha. Nej jag bara skojar om det sista, men det här med att ta över världen det är dock sanningen se upp för HELVETE en Emma och Maria kan göra vad som helst. Men öjj vad larvig jag var nu ;) jag som vill vara tuff.


Ja mitt förra inlägg hårda ord, eller?  men jag tar inte sånt. Hugger någon mig i ryggen så blir jag arg. Fast att slösa tid på bajskorvar är ju bara korkat . Ursäkta mig för detta inlägg jag är bara lite flummig just nu, och jag skyller på pesonen som sitter brevid mig och det är inte Maria utan en person som har SNOPP.


Nu ska jag och snoppjohan gå och dricka kaffe och förgifta oss, och nej johan och jag är inget par. Johan har varit förlovad i cirka 4 år så nu slipper ni viska runt *:D


Du tror du är smart

Men det är du inte, för det du inte vet är att jag vet. Men det känns okej och rätt bra, att jag öppnade mina ögon och såg sanningen. Ja för då slipper jag känna mig dum. Fast dum känner jag mig ändå, eller jag känner mig mer jävligt sårad och jag är faktiskt otroligt arg för detta också.







Jag vill ha helg, då får jag vara i min glädjebubbla. Ska dricka öl och vara extrem, ja vad jag menar med det kan ni ju suga på .
Tack Maria för dom smarta och fina orden, dom ska jag bära med mig för dom gjorde mig glad.





Första december 2010

För tillfället ser jag dubbelt, nej onykter är jag inte, är nog bara äckligt trött. Varför sover jag då inte kanske ni tänker, jo det ska jag tala om för er. Jag kollade på en film som nyss slutade, den fick mig att börja gråta :P mjo hej jag heter Emma och jag är nog rätt känslig .

:P Jag ligger i alla fall under ett varm duntäcke så mysigt så. Nå väl ska väl sova nu så jag är pigg i morgon när jag vaknar.


Blev klar med min rapport ikväll
:P slipper jag stressa med den vilket är otroligt skönt.

RSS 2.0