Vill bara tala om

Att min älskade morfar har fått en egen gata, eller nu låter de fel. Finns i allafall en gata som är döpt efter honom. Ivans gata-v-



Hur fan såg jag ut :S

fiiifan

Många har nog redan läst om det som hände i Borgolm. Och i allt detta kaos var jag har nog aldrig blivit så rädd och chockad i hela mitt liv. Allt gick så fort, människor skrek, grät det var KAOS. Jag är fortfarande chocka, när vi sedan skulle till bilen satt det en kille i min ålder och grät . Jag var skakig och ville bara därifrån.


Innan allt detta så åt vi på pappa blå



det handlade om 30 sekunder, 30 JÄVLA sekunder

....

Sovit rätt så bra i natt fast det blev lite sent, vaknade pigg och glad. Vädret är underbart och idag ska jag åka över till Öland igen. På sommaren saknar jag min ö som mest,  jag menar Öland på sommaren är ju för jävla underbart och vackert. När jag gifter mig (om jag gör det ) då ska jag ha mitt bröllop på Öland och där med basta. Bröllop på böda sand åhhh ;D . Det är nästan så att jag vill ta och gifta mig på en gång haha :P. Blir Öland hela dagen och kvällen. Sugen på att äta på Pappa blå var ju år och dar sen jag åt där.

Läste i tidningen att en dam på 81 år var på apoteket och hämtade ut sin medicin. På väg ut så hade en man i 25 års ålder flyget på henne och tagit hennes medicin. ALLTSÅ vad fan är det för fel på en del? antar att den jävlen är ute efter starka mediciner och ger sig då på en äldre dam. Detta kanske är dames enda promenad på morgonen/ dagen och så kommer en idiot och flyger på henne. Fyfan rent utsagt va rädd om våra äldre det är ju ändå dessa människor som byggt upp vårat samhälle. 
En annan sak jag stör mig på är detta tjaffs som pågått i några dagar. Kan inte en del förstå att jag själv bestämmer över hur jag ska leva mitt liv. Tycker ni ska vara glada att jag äntligen är LYCKLIG med stora bokstäver. Men alltid finns det någon som vill förstöra. Och jag tänker inte ha en massa onödiga samtal med pantade människor som inte kan se andra glada. Nej fy fan för dessa idioter.

Freddy Bergeskans <3

Jag är så otroligt glad som får ha dig i mitt liv
Jag älskar dig
Sen första gången jag såg dig förtrollade du mig, och jag visste redan då att det var dig jag ville ha
och sen våran första kyss så förtrollade du min värld , du fick mig på fall , fyfan vad jag älskar dig!



sjuka jävlar

Känner mig dum i huvudet som har spenderat en tid idag med att kolla på en massmödare.
Ja dom är sjuka i huvudet fast rätt intressant och läsa om dom, och hur de har gått som det har gått för dessa
Ta bara Aileen hon var den första kvinnliga massmödaren i USA
Hon sålde sin kropp och hade sedan ihjäl dessa män. Hon åkte dit genom att hennes älskade tjallade på henne. Dömdes till döden



Gacy (the clow killer)
Tog livet av 33 män/ pojkar den yngste var endast 14 år. De felsta av dessa män var homusexuella eller bisexuella . Dömdes till döden






Ted Bundy
Tog livet på både kvinnor, män och barn. Hans tillvägagångsätt var att slå ner sina offer med en knölpåk för att sedan strypa dem till död. Han utövade också våldtäckt och nekrofili . Denna sjuke jävel dömdes till döden 1989 hans yngsta offer blev bara 12 år gammal. Höll sin egna rättegång, rymde en gång genom att hoppa ut genom ett fönster


fredag

Bra dag, hittade även en fin väska på marknad som jag köpte av en indian

<3

Jag älskar dig

ÄGG

Insåg nyss att jag inte har ätit på hela dagen, därför kokar jag nu några ägg. Blir lite ägg och sill alltid något för nu börjar jag bli hungrig. Brukar inte vara så sugen på mat dagen efter jag har varit ute och dryckit .
så här såg jag ut igår!

Ego jävel in the house

Hörde ett rätt roligt samtal för en stund sen, eller roligt kanske är fel ord?!
I alla fall satt på balkongen, hör min granne prata i telefon med någon
- Jag brukar fråga henne om mjölk det är ju alltid en början
Vad fan tänkte jag pratar han om mig?!
Nu ska han inte få någon mjölk det kan han ge sig fan på!

God morgon

Vaknade för en stund sen, ska sätta mig på altan snart med en kopp kaffe Sedan en sväng till affären, sen hem och ÄTA ja det är ett måste när jag ska dricka ikväll. Har altid varit lite slarvig med det, blir ju mat ute sen också men vi ska sitta hos mig en stund och dricka och då får INTE min mage vara tom.
Annars? allt är bra allt är så jävla bra :D

Tisdag!!!!!

Jag är nog världens lyckligaste tjej!

Snart!

Snart går jag på sista passet låt de gå fort!

Djup, djupare djupast

I vårt liv möter vi ständigt människor som påverkar oss på ett eller annat sätt. Oftast kanske det är möten som egentligen inte påverkar oss på något djupare sätt. Det är människor som finns i vår omgivning som kollegor, affärspartners, ytliga vänner och bekanta osv.
Men så finns det människor som av olika anledningar gör ett djupare intryck på oss och också ger oss en ny vänskap som vi aldrig hade kunnat förutse.
Jag har fått förmånen att möta ett par sådana fantastiska människor


Tanknar mitt i natten!.

Det är såna här nätter jag helst slipper, men  ibland är det  för svårt.
Nu är det väl alltid någon som missförstår detta jävla inlägg

Men det spelar igen roll antar jag? frågan är bara hur jag ska kunna skriva så att orden går ihop och inte är allt för konstiga. Så hur ska jag börja? för jag vet att det alltid finns någon som missförstår eller är det så att jag tror att någon ska göra det? fan i helvete nu blev det genast en massa onödiga rader igen.

Helt tyst, och jag hatar tystnad, gör mig otrygg och rädd.

Nej nu ger jag fan i detta.....


Hej fredag




Bläää

En sömnlös natt ger resultatet : lätt irreterad, och en sur Emma. Men glad jävla midsommar i alla fall :)


Nya Böcker <3

Tack fina mamma -v- för alla dessa böcker nu är jag en ännu mera glad :)

Tycker att midsommaren är överskattat, ja ni får gärna kala mig gammal, men det är nog så att jag har vuxit upp. Det är helt okej och ta en öl eller två om man gör det med förstånd, men ja jag har också varit ung och dum. Dryckit mig stup full och snurrat runt på någon camping på Öland. Något som jag idag tycket är lite pinsamt. Och nej jag säger inte att ni som gör det är pinsamma. Det är ju upp till var och en, det jag menar är att jag idag inte skulle göra det



Min fina , min fina!

Vet inte om jag redan har skrivit det men jag skriver det igen. Fick ju en fin present av min Älskade pojkvän i helgen. Ett jätte fint halsband och ett armband ska ta en bild på dessa när jag hinner och orkar. Kommer i allafall alltid ha på mig dessa. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska köpa till honom när han fyller år. Jag tror jag vet vad jag ska köpa i alla fall.


Jag är så otroligt glad som har fått träffa denna fina människa och att han är MIN.
När jag är nära honom, ja jag kan nog inte beskriva det med ord, men när jag är nära honom fyfan vad jag mår bra då. Just nu saknar jag honom så jag håller på att bli galen




Världens gladste tjej

Det är jag en underbar känsla springer runt och ler hela tiden.



Jag älskar dig Freddy Bergeskans

,,,,,

Hemma från jobbet, eller inte sover hos mamma inatt då jag inte vill vara ensam. Men i morgon ska jag i alla fall hem efter jobbet. Sen är jag ledig på onsdag sen är det torsdag,fredag,lördag och söndag dessa dagar spenderar jag på jobbe.  Sen SEMESTER guttans.


Helgen har varit mer än underbar har varit med min kärlek Freddy fick träffa hans söta söner för första gången också. Dom var väldigt söta och goa :-). Vi var på högsbydagarna gick i tåg, åkte tåg, kollade på brandbilar mm. Sen fick jag en fin prestent också av min älskling, ett jätte fint armband och ett jätte fint halsband, han är världens bästa
-v-


Igår kväll blev jag så där lagom sur, att folk inte har någon som helst respekt retar gallfeber på mig. Som om jag bryr mig om du är ledsen, fyfan :-). Sluta skriv till mig så är det bara jätte bra ;D


idag får jag äntligen träffa min fina <3 igen


Åker hem till världens finaste pojke idag , som jag har saknat honom <3






Vart tog tiden vägen?


Min dag idag

Haft en kanon bra dag, och vet ni det var inte så farligt och fylla 25år. Tack för allt fint jag fått, alla gratulationer det värmer. Fick även blombud idag :)





Grattis till min fina bror som har gått ut nian älskar dig










I morgon blir det hem till älsking som jag har saknat honom

sweet

Spännande som fan, och jag tål inte sådant egentligen. Blir helt till mig och svär och har mig :P , hoppas fan att vi vinner annars blir jag ledsen i ögat

Ikväll

Spelar Sverige, jag har laddat upp med en skål chips och lite läsk här i min ensamhet. Men det är faktiskt helt okej om jag ska vara ärlig. Vi får hoppas de går bra för vårat lag, me det tror jag allt det kommer att göra.

Tidigare idag gick jag till affären, gick förbi ett hus det stod två gubbar och pratade. Den ena gubben skulle precis gå när jag gick förbi. Då hör jag han säga, jag får ju fint sällskap nu, och då svarar den andra gubben. Jag har då aldrig sett dig gå så fort som du gör nu. Och vad gör jag? jag ökar stegen och få smått panik fifffan.

Varit hos Maria också dryckit te och pratat lite, hon ville ge sin present nu men det fick hon inte. Fyller ju på torsdag så de får vänta helt enkelt.



Måndag


Gick igenom en del böcker och hittade den här boken. Latin is the shit,  nej men helt klart en bok som är bra att ha i sin samlig när jag tänker efter..  Den om ju inte så vidare till använding när jag gick utbildningen om jag ska vara ärlig. Men den kan ju komma till nytta någon gång i livet, därför ställer jag den i min samling.
Gott och bra för min själ

Eftersom

jag redan nu ligger efter två dagar angående 30 dagar , så får jag helt enkelt köra två nu


Dag 1 – en nytagen bild på dig + fakta om dig själv
Dag 2 – Favoritgodis och varför
Dag 3 – 5 dödssynder enlig dig själv
Dag 4 – tanken bakom ditt bloggnamn
Dag 5 –något du längtar efter
Dag 6 – favorit superhjälten och varför
Dag 7 – en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
Dag 8 – mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 9 – det här upprör dig
Dag 10 – låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 – en bild från en tid du saknar
Dag 12 – varför började du blogga?
Dag 13 – en bild på ditt rum/lägenhet
Dag 14 – en bild på dig och din familj
Dag 15 – om du satt i regeringen
Dag 16 – en gammal bild på dig själv
Dag 17 – någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 – planer/drömmar/mål
Dag 19 – smeknamn du har, och varför du har dom
Dag 20 – ett pinsamt minne
Dag21 -din tro                                                                                                                                
Dag 22 – vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
Dag 23 – vad är sann vänskap
Dag 24 – ditt badrumsskåp
Dag 25 – vad man hittar i din handväska
Dag 26 – värsta dagen i ditt liv
Dag 27 – din första vän
Dag 28 – en bild på dig förra året och en från nu – hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 – vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 – dina goda egenskaper


Favoritgodis!
Har aldrig varit mycket för godis, men dock gillar jag saltlakris och vit choklad, varför? ja det är ju gott!



5 dödssynder enligt mig

  1. Otrohet
  2. Misshandel
  3. Falskhet
  4. Energitjuvar
  5. Snatteri

 

Avslutar detta inlägg med en bild på världens finaste


.....

Haft en bra dag fram tills nu, därför tänker jag stänga in mig en stund och bara vara.

hejdå



Glimtar från kalmar!

Eftersom det tydligen är jätte svårt och somna inatt så tog jag en natt cigg i nattens mörker. 
Passade på att ta en bild på en av mammas blommor, någon som vet vad dessa heter?
nä tänker inte bli en sån där bloggare som lägger ner alldeles för mycket tid och ork på bilder
Det är bara nu då jag inte kan sova, inte för att detta är mycket och skryta med
god natt

30 dagar då kör vi

Hej mina läsare! Nu tänkte jag börja med en sån där 30 dagars bloggutmaning som så många genomfört. För er som inte vet vad det här är så är det så att jag ska blogga om alla saker på listan under en 30dagars period. Jag börjar nu så får vi se hur det går. Jag utmanar ALLA som inte redan genomfört denna listan. Ja jag vet att jag är si och så där 1år efter men denna lista men skit samma

Dag 1 – en nytagen bild på dig + fakta om dig själv

Dag 2 – Favoritgodis och varför
Dag 3 – 10 dödssynder enlig dig själv
Dag 4 – tanken bakom ditt bloggnamn
Dag 5 –något du längtar efter
Dag 6 – favorit superhjälten och varför
Dag 7 – en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
Dag 8 – mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 9 – det här upprör dig
Dag 10 – låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 – en bild från en tid du saknar
Dag 12 – varför började du blogga?
Dag 13 – en bild på ditt rum/lägenhet
Dag 14 – en bild på dig och din familj
Dag 15 – om du satt i regeringen
Dag 16 – en gammal bild på dig själv
Dag 17 – någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 – planer/drömmar/mål
Dag 19 – smeknamn du har, och varför du har dom
Dag 20 – ett pinsamt minne
Dag21 -din tro                                                                                                                                
Dag 22 – vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
Dag 23 – vad är sann vänskap
Dag 24 – ditt badrumsskåp
Dag 25 – vad man hittar i din handväska
Dag 26 – värsta dagen i ditt liv
Dag 27 – din första vän
Dag 28 – en bild på dig förra året och en från nu – hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 – vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 – dina goda egenskaper



Jag är ingen vidare på att presentera mig själv, men ska i alla fall göra ett gott försök.

Jag föddes på Örebros BB 1987 den 14 juni, med andra ord blir jag 25 år nästa vecka. Jag har en helsyster som heter Anna hon är 3 år äldre än mig. Sen har jag två halvsyskon på pappas sida Jennie och  Linus heter dom. Mina föräldrar skiljde sig när jag var 6 år, mamma jag och syster flyttade då till Öland.  Bor sen några år tillbaka i Kalmar trivs som fisken i vattnet och tycker att kalmar är en fin och lagom stor stad. Jag jobbar sen 3 år tillbaka som undersköterska på ett privat demensboende här i kalmar . Trivs med mitt jobb och inser att det är med människor jag vill jobba med.

Jag är en snäll tjej ibland för snäll, är galen i skor och en del tycker nog att jag har lite för mycket men enligt mig kan man inte få för mycket av den varan. När jag inte jobbar är jag med nära och kära. Sen en tid tillbaka hittade jag världens finaste kille Freddy och han har tagit mitt hjärta med storm, är otroligt glad att just jag har fått den stora äran att få träffa honom, jag är galen i honom med andra ord är jag kär.

Fastnar inuti mig!


Från filmen Gladiator ni som känner mig vet hur galen jag är i den filmen Älskar denna film

När kvällen kommer...

Dagen började med att min chef ringer mig vid 07.00 tiden och undrar om jag kan jobba dag i stället för kväll. Vilket jag tackade jag till, då jag trivs som bäst med och jobba dagpass.  Visst kan vara skönt och jobba kväll också det betyder ju sovmorgon och vem tackar nej till det.
Dagen på jobbet rullade på med en himla fart, vilket kan vara skönt. Nu är det dessutom inte länge kvar tills jag går på semster fy tusan vad jag ska njuta.
Just nu saknar jag Freddy så det gör ont, men han har det skoj och trevligt och det får mig att må bra. Men ajsing som jag saknar honom. Fick i alla fall prata med honom en stund idag, tyvärr så var jag på jobbet så kunde inte prata alldeles för länge.
Nu har jag ändrat min blogg lite, får väl se hur länge denna får vara uppe. Men just nu är jag nöjd med den, så den får nog vara kvar ett tag till.

Tanknar mitt i nattens mörka helvete

Eftersom jag har haft en "dålig" dag som jag har spenderat inomhus så inser jag att detta kommer bli en lång natt. Tankarna har spökat som in i helvete på mig nu idag/kväll. Tänker inte gå in på djupet på vad de gäller då jag vet att det alltid finns någon som läser min blogg av ren nyfikenhet.

Ja jag ska vara ärlig, har varit nära till gråt flera gånger idag ibland är känslor så svårt att hantera. Det enda som har varit bra idag var att jag såg att skatten har kommit t och att jag även gjorde mig en god sallad som jag njutit av ikväll. Har även huggit in på en ny bok som jag köpte nu i veckan och nu kan jag nästan inte släppa den Vilket kanske är rätt bra för då slipper jag tänka på alla funderingar och tankar som har spökat inom mig.

Jag vill bara åka bort, och jag längtar så mycket tills jag och victoria åker iväg. Vi har pratar om ett annat resemål då det är billigare. Så snart är de dags och planera allt i minsta detalj. Jag behöver komma bort, bort från Sverige och bara få vara med en vän som får mig att må bra.


Nu är de väl alltid någon som kommer misstolka detta och tro det ena och det andra.Men snälla gör inte det. Jag ville bara skriva av mig. Och jag är ALLTID ärlig , mår jag dåligt så döljer jag inte det...



Detta blev ett rätt långt inlägg , vilket var ett tag sen!


....

Kan inte låta bli att tänka på en del saker (NI FÅR INTE MISSTOLKA DETTA) Men ibland undrar jag hur öppna och ärliga en del är? .. Man kanske säger en sak till personen men en helt annan till någon annan, de är något som får mig på dåligt humör, blir rent av uppröd av ett sådant beteende.

ärlighet kommer man längst med, och ni skall veta att sanningen kommer alltid fram ALLTID


nu ska jag sova

Glad tjej

Idag gick jag från månadsanställd till fast anställd ;)
Det gör mig otroligt glad och ger mig dessutom nya krafter!



Saknar min älskling, men hoppas han har det bra på sweden rock




<3

Du gör mig hel -v-

:-)

I morgon blir det som sagt först stan med mamma, lite shopping och jag ska bjuda mamma på mat, vilken snäll dotter jag är måste jag säga :-). Sen ska jag hem fixa till mig för att sedan dra till Maria och så blir det fest och utgång tror jag :) jo men skulle nog tro det. På söndag kommer finaste till mig som jag saknar honom <3

RSS 2.0