Hejsvejs!

Jag har inte varit inne här sen den 31/ 1 om jag ska vara ärlig har jag inte haft en tanke på det heller. Har varit fullt upp med det mesta inom jobb osv. Men nu är jag äntligen ledig tills måndag, det som är lite jobbigt är att helgen alltid går så fort 
 
Vi går mot ljusare tider och det gör en piggare nu ska bara all snö försvinna och de får gärna bli varmare ute också för den delen. 
 
 
Just nu sitter jag hemma och väntar på att mamma och börje ska komma och hämta mig. Läkaren i morgon snälla börje som följer med då jag HATAR allt som har med nålar och göra. Det är inget problem när det kommer inom jobbet men när någon ska göra det på mig då blir jag som ett litet barn med rädda och stora ögon. Haha ja alla har ju sina rädslor och min är nålar. Trots detta har jag både haft hål i läppen och näsan. Har i öronen och i navlen fortfarande. Men man känner sig lte smått gammal som har i navlen ännu. Dock är det ju ingen som ser det förutom min pojkvän och om jag går och badar. Så det får vara kvar tills jag får en liten bulle på magen ;) hihi. 
 
 
Igår stannade en av mina grannar mig när jag var på väg ut med soporna. Han var väldigt pratglad och pratade om allt sedan avslutade han med och säga att jag var en bra granne just för att jag inte gjorde så mycket oväsen i från mig som de andra unga grannarna gjorde. Han frågade om jag själv hade hört dom och jag sa jag men att de inte störde mig något så länge dom inte spelar alldeles för högt efter 22,00 . En del är mer känsliga än andra . Efter som jag älskar musik så gör det inte så mycket, de skulle i så fall vara att grannen och jag inte har samma stil av musik men det får man helt enkelt ta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0